35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymoremi wrote:Sabcia, jaki ładny suwaczek
Zdrowia dla Milenki. Biedna ona, biedna Ty.
A co do rezygnacji ze starań - naprawdę sądzisz, że Milena będzie Wam za to wdzięczna i nie upomni się o rodzeństwo?
Moja biedna Mała -
nick nieaktualny
-
Sabcia nie ma smutkowania ,ja tez przeszlam z synem ciezka chorobe (wiesz bo pisalam kiedys o tym ),kokodzambo i do przodu
dasz rade
Sabina wrote:A ileż można się starać? Poza tym jak ona choruje to to żyć mi się odechciewa
Moja biedna MałaSabina, BISCA, Magda*, moremi, iwcia77, satori lubią tę wiadomość
-
Się witam z domu, u nas też angina, A. bardzo gorączkuje, nawet ponad 40 stopni, dostał antybiotyk ale nie chce go łykać, mnie też coś pobiera, bolą mnie kości, mięśnia i gardło, któraś tu pisała, że czuje się jak doopa, mogę tylko zaśpiewać mym zachrypłym głosem: mam tak samo jak Ty...
Nie mam czasu za bardzo nadrobić, jestem sama z A. mąż w pracy a jutro jedzie na weekend w delegacje. Tak mi pasi ten jego wyjazd teraz że rzygać mi się chce na samą myśl.
Kapta ciesz się, że masz mamę do pomocy, doceń to kochana. Ja mogę liczyć tylko na siebie i teściową, ale to wiadomo co innego.
Wszystkiego najlepszego Kapta i Magdala. Asiula i Yesenia trzymam kciuki. Bisca Ty też chyba niedługo testujesz?
Mam nadzieję, że nikogo nie pominęłam, jak coś wybaczcie, to z potwornego bólu głowy.
Ps. czym w razie ciąży mogę się ratować?BISCA, moremi, Sabina, iwcia77, kapturnica, Mimbla, satori lubią tę wiadomość
-
Kapta mam pytanie, pamiętam, że kiedyś pisałaś że brałaś antki, muszę podobnie jak ty kombinować, czy to był pierwszy cykl po antkach w którym udało ci zajść w ciąże?
kapturnica lubi tę wiadomość
Żyj chwilą ! Chyba, że chwila jest nieprzyjemna, w takim przypadku zjedz ciasteczko. –Ciasteczkowy Potwór -
sandra80 wrote:Się witam z domu, u nas też angina, A. bardzo gorączkuje, nawet ponad 40 stopni, dostał antybiotyk ale nie chce go łykać, mnie też coś pobiera, bolą mnie kości, mięśnia i gardło, któraś tu pisała, że czuje się jak doopa, mogę tylko zaśpiewać mym zachrypłym głosem: mam tak samo jak Ty...
Nie mam czasu za bardzo nadrobić, jestem sama z A. mąż w pracy a jutro jedzie na weekend w delegacje. Tak mi pasi ten jego wyjazd teraz że rzygać mi się chce na samą myśl.
Kapta ciesz się, że masz mamę do pomocy, doceń to kochana. Ja mogę liczyć tylko na siebie i teściową, ale to wiadomo co innego.
Wszystkiego najlepszego Kapta i Magdala. Asiula i Yesenia trzymam kciuki. Bisca Ty też chyba niedługo testujesz?
Mam nadzieję, że nikogo nie pominęłam, jak coś wybaczcie, to z potwornego bólu głowy.
Ps. czym w razie ciąży mogę się ratować?
W razie ciąży tylko zwykły paracetamol.BISCA, sandra80, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualnyAnunia wrote:klimaty hinduskie to przede wszystkim aspekt duchowy....z całym szacunkiem bo bardzo lubie hindusów, zasłony nie mają tutaj większego znaczenia chociaz twoje Asiu sa bardzo fajne...no i hindusi nie obchodza świąt bożego narodzenia
Ja po kilku pobytach w indiach zmienilam zdanie o nich na ich niekozysc,zdecydowanie ,mimo wielu minusow wole zachodnia mentalnosc niz podwoja moralnoscSabina, Reni, iwcia77, kapturnica lubią tę wiadomość
-
sandra80 wrote:Się witam z domu, u nas też angina, A. bardzo gorączkuje, nawet ponad 40 stopni, dostał antybiotyk ale nie chce go łykać, mnie też coś pobiera, bolą mnie kości, mięśnia i gardło, któraś tu pisała, że czuje się jak doopa, mogę tylko zaśpiewać mym zachrypłym głosem: mam tak samo jak Ty...
Ps. czym w razie ciąży mogę się ratować?, paracetamol plus naturalnie występująca witamina C
ania.g, iwcia77 lubią tę wiadomość
Żyj chwilą ! Chyba, że chwila jest nieprzyjemna, w takim przypadku zjedz ciasteczko. –Ciasteczkowy Potwór -
*aga* wrote:Na gardło tabletki Prenalen polecane dla kobiet w ciaży....podobno mleko z czosnkiem, ale ja na samą myśl mam gęsią skórkę
, paracetamol plus naturalnie występująca witamina C
dzięki przypomniałaś mi, bo prenalen jest tez chyba w syropie, chętnie wypiłabym jakiś gripex , ale po hsg nadzieje wróciły i wolę się traktować jak w ciąży w drugiej fazie cyklu
a i witam Cię, bo nie było jakoś okazji:)ania.g, iwcia77, BISCA lubią tę wiadomość
-
wróciłam, nadrabiam a tu mi strony przeskakują...to chyba te zdjęcia znikają co to się nie załapałam, dobrze że choć awatar został i mogę powiedzieć że Panda super słodziak
Sabina, Sandra zdrowia dla dzieciów i dla was też
co to ja chciałam, aha Kapta najlepszego wszystkiego z okazji podwójnego święta, tylko szkoda że te osiemnastkę masz taką oszukaną i nic uprasować nie możeszSabina, moremi, iwcia77, kapturnica lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
Aniu masz piękną piłkę w awatarze
Ja nie wiem jak można tak kształtnie wyglądać w ciąży i rosnąć ewidentnie w jednym miejscuSabina, ania.g, iwcia77, BISCA, satori lubią tę wiadomość
dziś wróciłam z roboty wcześniej a somsiad ryje jakąś udarową wiertarą co chwila,zupełnie jakby ze ścian ser szwajcar robił, miałam w planie seans filmowy a tu myśli własnych usłyszeć się nie da a co dopiero przepuszczone przez telewizora
nic to, idę jakiś obiad zrobić póki mam kuchnię bez dziur w ścianie i może mikserem trochę te hałasy się uda zagłuszyćmoremi, sandra80, BISCA lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
ja mam jeszcze 2 butle prenalenu kupionego na zapas, wazny do 2017
mam nadzieje, jakkolwiek to dziwnie nie zabrzmi, ze jeszcze mi sie przydadza..
Sabina, moremi, sandra80, ania.g, iwcia77, Mimbla, satori lubią tę wiadomość