X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2015, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Sabcia, jaki ładny suwaczek :-)
    Zdrowia dla Milenki. Biedna ona, biedna Ty.
    A co do rezygnacji ze starań - naprawdę sądzisz, że Milena będzie Wam za to wdzięczna i nie upomni się o rodzeństwo?
    A ileż można się starać? Poza tym jak ona choruje to to żyć mi się odechciewa :(
    Moja biedna Mała <3

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2015, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asiula umowilas się do ginki?

Aasiula lubi tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2015, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morek zapomniałam

Twoja Panda mnie łapie za serce. Cudo <3

moremi, iwcia77, Mimbla lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • satori Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2015, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ;

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2017, 12:13

kapturnica, Sabina, dorbie, macduska, ania.g, moremi, iwcia77, beates, Mega, Mimbla lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2015, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Asiula umowilas się do ginki?
    Nie odbiera :(,bede probowac :)

dorbie, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość

• anna maria Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2015, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabcia nie ma smutkowania ,ja tez przeszlam z synem ciezka chorobe (wiesz bo pisalam kiedys o tym ),kokodzambo i do przodu :-) dasz rade :-)
    Sabina wrote:
    A ileż można się starać? Poza tym jak ona choruje to to żyć mi się odechciewa :(
    Moja biedna Mała <3

Sabina, BISCA, Magda*, moremi, iwcia77, satori lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2015, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kapta LUBIE CIE jestes silna i ogarniesz :-)

iwcia77, krycha.stara, kapturnica lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • sandra80 Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2015, 14:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Się witam z domu, u nas też angina, A. bardzo gorączkuje, nawet ponad 40 stopni, dostał antybiotyk ale nie chce go łykać, mnie też coś pobiera, bolą mnie kości, mięśnia i gardło, któraś tu pisała, że czuje się jak doopa, mogę tylko zaśpiewać mym zachrypłym głosem: mam tak samo jak Ty...
    Nie mam czasu za bardzo nadrobić, jestem sama z A. mąż w pracy a jutro jedzie na weekend w delegacje. Tak mi pasi ten jego wyjazd teraz że rzygać mi się chce na samą myśl.
    Kapta ciesz się, że masz mamę do pomocy, doceń to kochana. Ja mogę liczyć tylko na siebie i teściową, ale to wiadomo co innego.
    Wszystkiego najlepszego Kapta i Magdala. Asiula i Yesenia trzymam kciuki. Bisca Ty też chyba niedługo testujesz?
    Mam nadzieję, że nikogo nie pominęłam, jak coś wybaczcie, to z potwornego bólu głowy.
    Ps. czym w razie ciąży mogę się ratować?

BISCA, moremi, Sabina, iwcia77, kapturnica, Mimbla, satori lubią tę wiadomość

gann9jcgo804inbp.png

1lxlm6r.png

sandra80
    "Nie narzekaj, że masz pod górę skoro zmierzasz na szczyt"
  • *aga* Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2015, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kapta mam pytanie, pamiętam, że kiedyś pisałaś że brałaś antki, muszę podobnie jak ty kombinować, czy to był pierwszy cykl po antkach w którym udało ci zajść w ciąże?

kapturnica lubi tę wiadomość

Żyj chwilą ! Chyba, że chwila jest nieprzyjemna, w takim przypadku zjedz ciasteczko. –Ciasteczkowy Potwór
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2015, 15:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sandra80 wrote:
    Się witam z domu, u nas też angina, A. bardzo gorączkuje, nawet ponad 40 stopni, dostał antybiotyk ale nie chce go łykać, mnie też coś pobiera, bolą mnie kości, mięśnia i gardło, któraś tu pisała, że czuje się jak doopa, mogę tylko zaśpiewać mym zachrypłym głosem: mam tak samo jak Ty...
    Nie mam czasu za bardzo nadrobić, jestem sama z A. mąż w pracy a jutro jedzie na weekend w delegacje. Tak mi pasi ten jego wyjazd teraz że rzygać mi się chce na samą myśl.
    Kapta ciesz się, że masz mamę do pomocy, doceń to kochana. Ja mogę liczyć tylko na siebie i teściową, ale to wiadomo co innego.
    Wszystkiego najlepszego Kapta i Magdala. Asiula i Yesenia trzymam kciuki. Bisca Ty też chyba niedługo testujesz?
    Mam nadzieję, że nikogo nie pominęłam, jak coś wybaczcie, to z potwornego bólu głowy.
    Współczuję, trzymaj się ciepło i zdrowiejcie <3
    W razie ciąży tylko zwykły paracetamol.

BISCA, sandra80, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2015, 15:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anunia wrote:
    klimaty hinduskie to przede wszystkim aspekt duchowy....z całym szacunkiem bo bardzo lubie hindusów, zasłony nie mają tutaj większego znaczenia chociaz twoje Asiu sa bardzo fajne...no i hindusi nie obchodza świąt bożego narodzenia
    Racja,hinduizm to przedewszystkim religia ale asia wspomniala o indyjskich nie hinduskich klimatach :-)
    Ja po kilku pobytach w indiach zmienilam zdanie o nich na ich niekozysc,zdecydowanie ,mimo wielu minusow wole zachodnia mentalnosc niz podwoja moralnosc

Sabina, Reni, iwcia77, kapturnica lubią tę wiadomość

• *aga* Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2015, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sandra80 wrote:
    Na gardło tabletki Prenalen polecane dla kobiet w ciaży....podobno mleko z czosnkiem, ale ja na samą myśl mam gęsią skórkę ;-), paracetamol plus naturalnie występująca witamina C

ania.g, iwcia77 lubią tę wiadomość

Żyj chwilą ! Chyba, że chwila jest nieprzyjemna, w takim przypadku zjedz ciasteczko. –Ciasteczkowy Potwór
  • sandra80 Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2015, 15:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    *aga* wrote:
    Na gardło tabletki Prenalen polecane dla kobiet w ciaży....podobno mleko z czosnkiem, ale ja na samą myśl mam gęsią skórkę ;-), paracetamol plus naturalnie występująca witamina C

dzięki przypomniałaś mi, bo prenalen jest tez chyba w syropie, chętnie wypiłabym jakiś gripex , ale po hsg nadzieje wróciły i wolę się traktować jak w ciąży w drugiej fazie cyklu
    a i witam Cię, bo nie było jakoś okazji:)

ania.g, iwcia77, BISCA lubią tę wiadomość

gann9jcgo804inbp.png

1lxlm6r.png

sandra80
    "Nie narzekaj, że masz pod górę skoro zmierzasz na szczyt"
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2015, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sandra, jeszcze oczywiście imbir, miód, sok malinowy. I porozkładaj po domu rozkrojoną na pół cebulę bo działa bakteriobójczo.

Magda*, sandra80, iwcia77 lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • *aga* Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2015, 15:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ten Prenalen występuje i w syropie i w tabletkach do ssania :-)
    Trzymam kciuki ....żeby przeczucia się ziściły :-)

• pierwiastka Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2015, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wróciłam, nadrabiam a tu mi strony przeskakują...to chyba te zdjęcia znikają co to się nie załapałam, dobrze że choć awatar został i mogę powiedzieć że Panda super słodziak :)

Sabina, Sandra zdrowia dla dzieciów i dla was też

co to ja chciałam, aha Kapta najlepszego wszystkiego z okazji podwójnego święta, tylko szkoda że te osiemnastkę masz taką oszukaną i nic uprasować nie możesz ;)

Sabina, moremi, iwcia77, kapturnica lubią tę wiadomość

jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter ;)
  • *aga* Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2015, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniu masz piękną piłkę w awatarze :-)

Ja nie wiem jak można tak kształtnie wyglądać w ciąży i rosnąć ewidentnie w jednym miejscu ;-)

Sabina, ania.g, iwcia77, BISCA, satori lubią tę wiadomość

• pierwiastka Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2015, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziś wróciłam z roboty wcześniej a somsiad ryje jakąś udarową wiertarą co chwila,zupełnie jakby ze ścian ser szwajcar robił, miałam w planie seans filmowy a tu myśli własnych usłyszeć się nie da a co dopiero przepuszczone przez telewizora
    nic to, idę jakiś obiad zrobić póki mam kuchnię bez dziur w ścianie i może mikserem trochę te hałasy się uda zagłuszyć ;D

moremi, sandra80, BISCA lubią tę wiadomość

• pierwiastka Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2015, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a tak w ogóle to dzień dobry :)

sandra80 lubi tę wiadomość

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2015, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja mam jeszcze 2 butle prenalenu kupionego na zapas, wazny do 2017 ;) mam nadzieje, jakkolwiek to dziwnie nie zabrzmi, ze jeszcze mi sie przydadza.. ;)

Sabina, moremi, sandra80, ania.g, iwcia77, Mimbla, satori lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
‹‹ 12416 12417 12418 12419 12420 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ