35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Biscka biore winko i jestem moge ?BISCA wrote:Wieczorem mamy gosci. Robimy rakletke. Mmmmm pycha. Dla tych, co nie wiedza co to :
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/7f175ea7f378.jpg
Jest przpyszne, ale kosztuje jakies 100000000 kaloriiBISCA, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
A ja szukam jaikchś super extra przyjemnych filmów, bo zaczyna mi się za niebawem łikend filmowy, z okazji niebycia menża w domu i choroby syna i mojej. Także ten melanżować nie bendziem, to chociaż se coś obejrzymy. On pewnie-mój brat niedźwiedź (świetne to) i mój brat niedźwiedź 2 (jeszcze świetniejsze) i epoki lodowcowe, a ja właśnie...czegoś szukam...idę na filmweba.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2015, 13:06
moremi, kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:Nigdy nie pamietaja :
-ze trzeba wyrzucic smieci. Nawet jesli w poblizu kosza zadomowi sie rodzina szczurow, nastolatek twierdzi, ze nie widzial, ze kosz jest pelny
-ze 300 stronowa lekture do szkoly nalezy zaczac wczesniej niz 1 dzien przed dead line
-o urodzinach babci
Tylko:
-wlasnie zadzwonil kolega w bardzo waznej szkolnej sprawie
-trzeba bylo napisac maila do nauczycielki, zanim bedzie za pozno
- pies wlasnie potrzebowal wyjsc na spacer
- kot nie mial wody w misce
-trening byl za chwile, to juz sie nie oplacalo...
Sama rozumiesz,jak wazne i istotne sa powody nie robienia innych rzeczy?BISCA, moremi, ComeToMeBaby, Bozia3, macduska, kapturnica, satori, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
Moje dziecko wlasnie wlozylo odciagacz kataru do kominka. Zakladam, ze z zamiarem unicestwienia. Na szczescie kominek byl zimny.
Ale jak se inteligentnie wykombinowal. Czas kataru to okrutny czas...*aga*, ivf-ivf, Mimbla, BISCA, moremi, ComeToMeBaby, macduska, paszczakin, paszczakin, kapturnica, satori, iwcia77, Jastra lubią tę wiadomość
-
sandra80 wrote:A ja szukam jaikchś super extra przyjemnych filmów, bo zaczyna mi się za niebawem łikend filmowy, z okazji niebycia menża w domu i choroby syna i mojej. Także ten melanżować nie bendziem, to chociaż se coś obejrzymy. On pewnie-mój brat niedźwiedź (świetne to) i mój brat niedźwiedź 2 (jeszcze świetniejsze) i epoki lodowcowe, a ja właśnie...czegoś szukam...idę na filmweba.
Nie wiem czy lubisz tego rodzaju filmy ale polecam " Do utraty sił", "Najdłuższa podróż" czy " Bezpieczna przystań".sandra80 lubi tę wiadomość
Żyj chwilą ! Chyba, że chwila jest nieprzyjemna, w takim przypadku zjedz ciasteczko. –Ciasteczkowy Potwór -
Dziobak wrote:Moje dziecko wlasnie wlozylo odciagacz kataru do kominka. Zakladam, ze z zamiarem unicestwienia. Na szczescie kominek byl zimny.
Ale jak se inteligentnie wykombinowal. Czas kataru to okrutny czas...
On ma jakiś kominkowy fetyszczesto coś z kominkiem kombinuje
Dziobak, BISCA, moremi, kapturnica, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
ivf-ivf wrote:A ja tak się zastanawiam w kontekście tego zamieszania z TK... bo Bronek ustawę o leczeniu niepłodności podpisał, ale skierował do Trybunału. Było już w temacie jakieś rozstrzygnięcie? Bo teraz PiS sobie wybierze nowych i dlatego pytam...
Hyhy
teraz to prezydent Du_a majstruje przy TK....
moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bedzie swietym mikolajem wchodzacym przez kominek do domu z podarkami ,albo zlodziejem i z podarkami bedzie uciekal przez kominekDziobak wrote:Bedzie kominiarzem?
Mysle, ze odpowiedz jest znacznie prostsza. Jara go ogien. Jak kazda ludzka istote.Dziobak, moremi, kapturnica, Sabina, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
ivf-ivf wrote:Ktoś tu lubi Sparks'a
Dopiero go poznaje....jeszcze trochę czasu musimy ze sobą spędzić
sandra80, iwcia77 lubią tę wiadomość
Żyj chwilą ! Chyba, że chwila jest nieprzyjemna, w takim przypadku zjedz ciasteczko. –Ciasteczkowy Potwór -
*aga* wrote:Nie wiem czy lubisz tego rodzaju filmy ale polecam " Do utraty sił", "Najdłuższa podróż" czy " Bezpieczna przystań".
nie oglądałam, może spróbujeiwcia77 lubi tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Moje dziecko wlasnie wlozylo odciagacz kataru do kominka. Zakladam, ze z zamiarem unicestwienia. Na szczescie kominek byl zimny.
Ale jak se inteligentnie wykombinowal. Czas kataru to okrutny czas...
Mogło być w tym działaniu drugie dno, zimny kominek, to może należy go udrożnić ?BISCA, Dziobak, Mimbla, paszczakin, Mega lubią tę wiadomość
-
Dziś odpoczywam w pracy, ale czeka mnie cudny łikend. Chora ja z chorym dzieciem, no nic mam zapas filmów, papieru toaletowego (super extra zabawka) starych gazet (też z tych zabawek ekologicznych), to może jakoś wytrzymie i nie zwieje z domu prosić o azyl w domu wariatów
Trzymajcie kciuki
BISCA, krycha.stara, Bozia3, paszczakin, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Koleżanka z pracy podpowiedziała mi podobno świetny sposób na wszelakie infekcje i do tego jaki przyjemny (ma go od zaprzyjaźnionego lekarza) no to jest to, tadam: wino Porto.
Ja nie skorzystam na razie (22 dzień ciąży) i (samotna łikendowa matka), ale która może niechaj się ratujemoremi, BISCA, ComeToMeBaby, Storczyk31, macduska, Mimbla, krycha.stara, Bozia3, Sabina, satori, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
o Bosze gadam sama ze sobom, nie jest dobrze, nie jest dobrze...
moremi, BISCA, Storczyk31, krycha.stara, macduska, Mimbla, Sabina, satori, peppapig, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
sandra80 wrote:A ja szukam jaikchś super extra przyjemnych filmów, bo zaczyna mi się za niebawem łikend filmowy, z okazji niebycia menża w domu i choroby syna i mojej. Także ten melanżować nie bendziem, to chociaż se coś obejrzymy. On pewnie-mój brat niedźwiedź (świetne to) i mój brat niedźwiedź 2 (jeszcze świetniejsze) i epoki lodowcowe, a ja właśnie...czegoś szukam...idę na filmweba.
bo ja wczoraj na vod zauważyłam film z młodymi, jędrnymi, umięśnonymi, dobrze wyposażonymi striptizerami i zapowiedziałam mojemu m, że w końcu jakiś film dla mnie! a nie ciągle te horrory czy thillery, które mi ciągle puszcza... Ubawił się ale mi włączył. Tytuł: Magic Mike XXXL. Nooo.... było na co popatrzeć, choć film bardzo lekki, ot taki na: nie mam co robić. W każdym razie najbardziej to się śmiałam jak laski z obłedem w oczach rzucały banknotami jak tylko któryś z nich zrobił coś bardziej śmiałego. Uśmiech nie schodził mi z twarzy. Co wykorzystał mój mąż po filmie twierdząc, że chyba było mi to potrzebne bo już miałam oczy jak jednozłotówki hahahaa
dobra, jak coś złego to nie ja...
chciałam przemilczeć, aleś mnie Sandra sprowokowała*aga*, Storczyk31, Mimbla, sandra80, Sabina, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość