35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
BISCA wrote:http://naforum.zapodaj.net/thumbs/9b2d255cf72a.jpg
Kreska troche bardziej wyrazna. Chyba.
I tak nie bede spokojna so nastepnej betyale fajnie, czekam na poniedziałek zatem.
kapturnica, Aasiula, malgos741, efcia, Mega, Mimbla, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:http://naforum.zapodaj.net/thumbs/9b2d255cf72a.jpg
Kreska troche bardziej wyrazna. Chyba.
I tak nie bede spokojna so nastepnej bety
no jest, super
cieszę się bardzo i trzymam kciuki za przyrost
efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:Zapisuję: zakupić dużo folii malarskiej i peleryny.
Ale wiesz jak zakłada się peleryne? Jak nie to zawsze pytaj mnie
Myślę, że lepiej fartuch i maskę na twarzmoremi, Bozia3, kapturnica, satori, ComeToMeBaby, beates, efcia, Mega, Mimbla, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
beates wrote:Połozyłam sobie masło na piekarniku. Wyłączonym, ale jeszcze ciepłym. Tak tylko na chwilę zeby zmiękło. No i oczywiście o nim zapomniałam. Wystraczyło kilka minut i piekarnik pływa w maśle.
Brawo ja !
Nic się nie stało
Ja na kaloryfer włączony,tak na chwilę.
Oczywiście zapomniałam
moremi, macduska, kapturnica, krycha.stara, ComeToMeBaby, beates, efcia, Mega, Mimbla, iwcia77, satori lubią tę wiadomość
-
Nie wiem..wstać już czy jeszcze poleżeć
Wypadałoby psa wysikać, ale on też śpi
Znając życie jak się podniosę on się zerwie z info,że bardzo mu się chce i mam się pospieszyćWiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2015, 11:21
moremi, ania.g, efcia, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bisca, super wiedz, że coś się dzieje
Ja już murzynka serowego upeklam bo dziś Andrzeja, a moj teść Andrzej.
Spokojnej soboty Wam życzę
Kometa, leków Ci trzeba na cito, ciekawe czy po przeleczeniu nie będziesz musiała znowu wymazu robić, ważne żeby chlamydii i ureaplazmy nie było bo koleżanka z tym długo przed ivf walczyła. Kciuki za Ciebie potrzymamSabina, macduska, ania.g, ComeToMeBaby, efcia, malgos741, Mega, Mimbla, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWidzę, że dzisiaj na tapecie sennik polski.
Mi się śniło, ze się szykowałam do in vitro. Ojcem miał być.... Dorociński.
Co za zryty sen!
Nie mogły mi się przyśnić naturalne starania?moremi, Sabina, ivf-ivf, satori, *aga*, Reni, ComeToMeBaby, Bozia3, efcia, Mega, Mimbla, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Jastra wrote:Morka a jak Ty się czujesz fizycznie? Bo psychicznie widzę po postach że jest ok
Jastra, Sabina, Dziobak, ivf-ivf, kapturnica, satori, macduska, Aasiula, ComeToMeBaby, efcia, gosia7122, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnymacduska wrote:Widzę, że dzisiaj na tapecie sennik polski.
Co za zryty sen!
Nie mogły mi się przyśnić naturalne starania?ivf-ivf, moremi, satori, macduska, ComeToMeBaby, Mega, Mimbla lubią tę wiadomość
-
Biszkopt, no kreska jest. Jak nic.
Czekamy na betę i otwieramy szampejna.
W temacie kup. Adaś był łaskawy i nigdy fontanny kupnej nie zapodal. Sikal za to często i gesto gdzie popadnie.
Kupna akcje zaliczyła córka w wieku 3 tygodni. Poszliśmy z nią na badanie bioderek. Ortopeda, typ zajebiscie niesympatyczny, włożył ja w takie waleczki do stabilizowania bioder. I na to dziecię srutnelo na całego. Rozbryzg na 2 m. Osrane łóżko, aparat do usg, fartuch doktorka. Nas oszczędzila, bo byliśmy z drugiej strony. Za karę doktor powiedział nam, że młoda ma dysplazje, co okazało się nieprawda. Osraniec jeden.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2015, 11:47
ania.g, Sabina, Jastra, ivf-ivf, moremi, kapturnica, satori, macduska, krycha.stara, ComeToMeBaby, efcia, paszczakin, caffe, gosia7122, Mega, Mimbla, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMalgoš dziękuję pięknie za info
kurde drugi raz już nie pójdę...następnym razem wybiorę ciepły kolor ten może się szybciej spłuka bo bez amoniaku....
Bry u mnie sajgon od rana,z mężem do sklepu, torta odebrać, ciasto kupić, na sałatke,chłopa w pracy zostawić i szybko wrócić bo córka Kajtka dogląda.uff!Sabina, ivf-ivf, kapturnica, efcia, malgos741, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Widzę, że dzisiaj na tapecie sennik polski.
Co za zryty sen!
Nie mogły mi się przyśnić naturalne starania?
Podoba mi sięDorociński
macduska lubi tę wiadomość
-
malgos741 wrote:Możesz trochę wypłukać kolor myjąc głowę szamponem oczyszczającym ( jakimś najzwyklejszym p/łupieżowym bez bajerów bo teraz są p/łupieżowe nawet do koloru).. zielony kolor niweluje się czerwonym tu będzie ciężko bo powinnaś położyć coś w kolorze czekolady tylko że powinien być jaśniejsze odcień...
najlepiej jakbyś poszła na poprawkę i jej powiedziała bo ta fryzjerka zrobiła błąd nakładając taki kolor jak masz na blond ( nałożyła naturalny lub z popielą) dlatego wyszedł zielony... i do tego ciemniejszy powinna ściągnąć ten kolor lekkim peelingiem coś podobnego do prania koloru tylko łagodniejszy czyli rozjaśniacz+ 3%+ szampon+ maska i masować ciągle włosy aż zejdzie kolor ..trwa to mniej więcej ok 15 min .. a później kolor najlepiej toner ..kapturnica, peppapig, Bozia3, efcia, Mimbla, iwcia77 lubią tę wiadomość