35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Mimbla wrote:Wiesz, ja pisałam o sprawdzaniu poziomu proga po transferze in-v.
Po transferze, jakby wyszedł komuś poziom 13, to moim zdaniem warto byłoby doładować. Ja bym zadzwoniła do gina i spytała czy brać więcej.
Oczywiście, nie każdy lek z PRG wychodzi we krwi, więc lekarze mają różne zdania co do poziomu suplementacji.
No i wyrzucany jest skokowo, więc badania z krwi też nie są do końca miarodajne..
Mimbla, ja przez pierwszy miesiąc ciąży mialam progesteron 12,maks 17.
Biszkopcie, 6 dpt cień! Musi byc dobrze!
moremi, anna maria, Bozia3, BISCA lubią tę wiadomość
-
O ciemieniucha! Miałam Wam napisać, jaka ja chu.. nie matka
Znałam pojęcie, ale się nie zaglebialam. Jak kiedyś Adasiowi coś takiego na głowie wylazlo, to mu to gabka w kąpieli starlam
Trochę trzeba było trzec, ale po chwili moczenia zlazlo.Potem nakremowalam i juz nigdy nie wróciło
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2015, 23:54
Magda*, moremi, anna maria, kapturnica, Mega, ComeToMeBaby, Bozia3, BISCA, Reni, Sabina, satori, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo z tego copiszecie to u nas ciemieniucha,lecz tu p.doktor nazwala ja egzema
U mniedziecko jeszcze nie naprawione,placze nie wiem czemu,to co pomaga to wziecie na rece i chodzenie po domu...
A z chusta ciezko,bo jak tylko zamotany to placze,pewnie cos nie tak robie,uwiera go czy po prostu nie wygodnieMega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:O ciemieniucha! Miałam Wam napisać, jaka ja chu.. nie matka
Znałam pojęcie, ale się nie zaglebialam. Jak kiedyś Adasiowi coś takiego na głowie wylazlo, to mu to gabka w kąpieli starlam
Trochę trzeba było trzec, ale po chwili moczenia zlazlo.Potem nakremowalam i juz nigdy nie wróciło
Reniiiiii! Zastanow się jeszcze. One pisały o pozytywnych urokach macierzyństwa, ale jakoś nie kojarze, by któraś wspomniała, że podczas przewijania miała wypadek.
Te małe coś potrafi po zdjęciu brudnej pieluchy, umyciu i nakremowaniu pupy zesrać się na przewijak, albo - co gorsze - prosto na rękę, którą podkładasz świeżą pieluche. I za chwilę jeszcze się zsikać. Do góry. Na czystego bodziaka
To dobranoc.malgos741, anna maria, Magda*, peppapig, kapturnica, beates, Mega, ania.g, ComeToMeBaby, BISCA, Reni, Sabina, Dziobak, satori, krycha.stara, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Jutro jedzie juz przyjaciola
,a jest tak dobrze gotuje obiady ,sprzata w chacie i Helka sie zajmuje ,ech wroci szara rzeczywistosc.I ja taka chu..nie przyjaciolka ten ryj otwarlam gdzie nie mialam ,ona (Lena ) 32 lata bez dzieci ,widzi jak nie moge uspic Heli i mowi moze bys ja ponosila i ona zasnie ,a ja na to -widac ze nie masz dzieci ze mi takie cos proponujesz ,no swinia na maksa jestem :-(nie wiem dlaczego tak powiedzialm .Oczywiscie ona sie nie gniewa ,ale mi jakos glupio
kapturnica, Mega, Bozia3, Reni, Dziobak, efcia, megan8, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:
Peppa nie napisalas w koncu jak z tym ciemiaczkiem u Kajtka..?
Dodam,że przed wejściem do gabinetu miałam pełno w gaciach,łzy w oczach i czarne wizje...
Po wyjściu się rozpłakałam ze szczęścia. Patrząc na te biedne dzieci dziękuję Bogu za zdrowie swoich.
Aa spać nie mogę..Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2015, 02:05
paszczakin, kapturnica, Mega, ania.g, ComeToMeBaby, moremi, Bozia3, BISCA, satori, caffe, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDodam iż byłam u fryzjera...sama wizyta miła,masaż głowy,maska ok..AlE!! Wybrałam kolor ciemny blond a wyszedł bardzo ciemny ale szatyn
w świetle zalatuje UWaGa! Na ZielonO
kurna
Jest tu nasza fryzjerka? Buuu ja wyplukać to z włosów? Jest szansa jakaś a w niedzielę chrzciny.kapturnica, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bry nawet jeszcze nie switem
, ale pozniej krucho z czasem....
Pierwsze primo- Bisca -GRATULACJE!!!! w dobrym humorze bede startowac ja- juz w niedz.
u mnie tak- dzisiaj ostatni gonapeptyl- caly, od jutra do pt po 1/2- tylko szkoda ze na zastrzyku nie ma podzialki...
to dawka poranna, a wieczorem: menopur 75mg i gonal 150mg
podglad w piatek 4.06
udanego weekenda
a i mignelo mi, bo przyznaje chroniczny brak czasu- solenizantkom i Jubilatkom Najlepszego!!!
malgos741, kapturnica, beates, Mega, ComeToMeBaby, moremi, Bozia3, BISCA, Sabina, satori, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
gretka -
a i z ciekawostek z pobytu w Polandii- jak czlek uczciwy to od razu podejrzany ( wiadomo chyba nie teges z glowa)
a poszlo o to, ze lekarz zapewne z rozpedu wypisal recepte z refundacja, ktora mi nie przyssluguje- musialam 3 razy zapewniac ze ja place 100 % i i pani w aptece i tak z recepty nr lekarza i sie upewniala- jakby w druga srone to rozumiem, ale tak.....
co prawda posialam gdzies paragon (wybulilam 1904 za gonal 900, menopur 600 i 3 zastrzyki gonapeptyl 0,1ml)i gdyby komus potzreba gonal- to wersja2x 450 jest sporo tansza od 900, wiec jak dawka da sie podzielic to mozna zaoszczedzicmalgos741, kapturnica, Mega, ComeToMeBaby, moremi, BISCA, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
gretka -
peppapig wrote:Dodam iż byłam u fryzjera...sama wizyta miła,masaż głowy,maska ok..AlE!! Wybrałam kolor ciemny blond a wyszedł bardzo ciemny ale szatyn
w świetle zalatuje UWaGa! Na ZielonO
kurna
Jest tu nasza fryzjerka? Buuu ja wyplukać to z włosów? Jest szansa jakaś a w niedzielę chrzciny.
najlepiej jakbyś poszła na poprawkę i jej powiedziała bo ta fryzjerka zrobiła błąd nakładając taki kolor jak masz na blond ( nałożyła naturalny lub z popielą) dlatego wyszedł zielony... i do tego ciemniejszy powinna ściągnąć ten kolor lekkim peelingiem coś podobnego do prania koloru tylko łagodniejszy czyli rozjaśniacz+ 3%+ szampon+ maska i masować ciągle włosy aż zejdzie kolor ..trwa to mniej więcej ok 15 min .. a później kolor najlepiej toner ..Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2015, 08:07
ComeToMeBaby, moremi, BISCA, Sabina, peppapig, Dziobak, satori, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
gretka wrote:a i z ciekawostek z pobytu w Polandii- jak czlek uczciwy to od razu podejrzany ( wiadomo chyba nie teges z glowa)
a poszlo o to, ze lekarz zapewne z rozpedu wypisal recepte z refundacja, ktora mi nie przyssluguje- musialam 3 razy zapewniac ze ja place 100 % i i pani w aptece i tak z recepty nr lekarza i sie upewniala- jakby w druga srone to rozumiem, ale tak.....
co prawda posialam gdzies paragon (wybulilam 1904 za gonal 900, menopur 600 i 3 zastrzyki gonapeptyl 0,1ml)i gdyby komus potzreba gonal- to wersja2x 450 jest sporo tansza od 900, wiec jak dawka da sie podzielic to mozna zaoszczedzic01.2015 iuiinvicta Gdańska
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ps. Witam się z rana i spadam do roboty.. dziś Andrzejki więc wszystkim Andrzejom sto lat
dziś wieczór gramy do 4.00..
kapturnica, moremi, BISCA, Sabina, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
kariotypy ok
mutacja MTHFR
Dzien dobry.Biało i zimno za oknem.Jka dobrze bło poleżeć w łóżku prawie do 8mej.A i mały tak spał z przerwami na cyca.
Magda może mały ma skok rozwojowy i przez to tak marudzi???U nas tak własnie sie objawia skok.Maks gledzi, płacze i marudzi.Nie chce spać i cisza jest tylko jak go nosi sie na rekach ,przytula i całuje.Wtedy jest ok.Każde odłożenie to wycie.Nie wspomnę o tym ,że i ze spaniem wtedy krucho.Człowiek chodzi jak zombie wted.
Moj maz nawet zaczal rpzebakiwac o chuscie bym sobie kupila i malego motała ale ja wiem ,ze to nie dla mnie.Tym bardziej ,ze czasu na nauke nie ma.
Aż sie boje kiedy znów się mały zepsuje bo to taka cisza przed burza te 3 ostatnie dni kiedy jest ok.....
Gretka czyli zaczynasz?To kciuki kochana za powodzenia.
Biskłitku sikaj i dzis na testa.Kreska Cie uspokoiMega, moremi, anna maria, Magda*, BISCA, peppapig, satori, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:O wlaśnie! Chu... nie matki.
Reniiiiii! Zastanow się jeszcze. One pisały o pozytywnych urokach macierzyństwa, ale jakoś nie kojarze, by któraś wspomniała, że podczas przewijania miała wypadek.
Te małe coś potrafi po zdjęciu brudnej pieluchy, umyciu i nakremowaniu pupy zesrać się na przewijak, albo - co gorsze - prosto na rękę, którą podkładasz świeżą pieluche. I za chwilę jeszcze się zsikać. Do góry. Na czystego bodziaka
To dobranoc.Moremi, faktycznie żadna z nas o tym nie pisała ale to standard. Niektóre potrafią nawet strzelić kupą na metr
moremi, kapturnica, Magda*, BISCA, Sabina, satori, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Witam i ja !
Masakra jak mnie głowa boli. Cięzko ją z poduszki podnieść.
Mdli mnie teź strasznie i rano zaliczyłam pierwsze zwroty.
Witaj 2 trymestrze !ania.g, Bozia3, moremi, kapturnica, anna maria, Magda*, BISCA, Sabina, Dziobak, peppapig, satori, paszczakin, malgos741, caffe, gosia7122, efcia, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
beates wrote:Witam i ja !
Masakra jak mnie głowa boli. Cięzko ją z poduszki podnieść.
Mdli mnie teź strasznie i rano zaliczyłam pierwsze zwroty.
Witaj 2 trymestrze !idziesz jak burza
Niestety mdłości to jeden z uroków. U mnie wróciły i męczą od trzech tygodni.beates, moremi, kapturnica, anna maria, Sabina, efcia, Mega lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4