35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Mimbla wrote:Bierze 400, ale u niej nie sprawdzają ile wychodzi we krwi. To jedyna różnica.
W PL w niektórych klinikach to pilnują żeby nie był poniżej 20.
o pacz, a ja podczas naturalnych owulacji mam zawsze w okolicach 13, to chyba za mało? -
BISCA wrote:Uwaga, leci bomba.
11 dpo Rano wysikalam blady cien. Poszlam spuscic krew. Wynik 9
Chyba znowu cos nie tak
Poprawie w poniedzialek, jak dozyje.malgos741 lubi tę wiadomość
-
sandra80 wrote:o pacz, a ja podczas naturalnych owulacji mam zawsze w okolicach 13, to chyba za mało?
Wiesz, ja pisałam o sprawdzaniu poziomu proga po transferze in-v.
Po transferze, jakby wyszedł komuś poziom 13, to moim zdaniem warto byłoby doładować. Ja bym zadzwoniła do gina i spytała czy brać więcej.
Oczywiście, nie każdy lek z PRG wychodzi we krwi, więc lekarze mają różne zdania co do poziomu suplementacji.
No i wyrzucany jest skokowo, więc badania z krwi też nie są do końca miarodajne..sandra80, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:Tets w domu. Jutro zrobie jeszcze raz i wrzuce. Bede mogla porownac.
Mam nadzieje,ze to sie dobrze skonczy tym razem
Trudno mi uwierzyc, ze moge byc w zdrowej ciazy ...
Trzymajcie kciuki do poniedzialku !!!Mimbla, iwcia77, BISCA lubią tę wiadomość
-
Mimbla wrote:Kometa, jak tam, już po wizycie tej kumy? Czy jeszcze przed?
jak się dowiedziała jak wygląda procedura i co mi będą robić, jak i gdzie to powiedziała że aż ją Grażyna rozbolała z wrażenia. O mało się nie popłakała mówiąc że mi bardzo współczuje tych wszystkich przeżyć, załatwiania, biegania po lekarzach, tych dziwnych badań, stresów i tego co mnie dopiero czeka. Moje opowieści bardzo jej rozszerzyły źrenice, a żuchwę momentami musiała podpieraćDziękowała temu tam na górze za szybkie i bezproblemowe ciąże i zdrowe dzieci. No i trzyma kciuki. Dobrze.
Mimbla, moremi, Sabina, Dziobak, Magda*, malgos741, iwcia77, Mega, BISCA lubią tę wiadomość
-
Niuta,
Lekarze roznie zalecaja brac encorton. Tylko rano, rano i po poludniu lub co 12g.
Najbardziej logiczne wydaje sie byc branie go zgodnie z rytmem pracy nadnerczy, ktory wydzielaja tzw hormony sterydowe np kortyzol. Nadnercza najbardziej aktywne sa miedzy 6-9 rano.
Pamietaj tez, ze encortonu nie mozesz odstawic nagle. Moze to zahamowac zupelnie naturalne wydzielanie hormonow przez nadnercza i prowadzi do niedoczynnsci.
Stopniowo zmniejszaj dawke. Co kilka dni.
Witam sie.
Bisca! Ja jestem dobrej mysli. Przeciez jezeli jest ponad 5 tojest ciaza!Sabina, Mimbla, malgos741, iwcia77, moremi, BISCA, Niuta lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bisca super wieści teraz niech przyrasta
jestem dobrej myśli i nadal trzymam co się da
iwcia77, Sabina, BISCA lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
witam was wieczorowa pora
Biszkopt- oby muffin urosl w twoim piekarnikujeszcze nie gratuluje ale bardzo sie ciesze , ze cos drgnelo w koncu
trzymam kciuki
Sandra - kurujcie sie
Peppa nie napisalas w koncu jak z tym ciemiaczkiem u Kajtka..?kapturnica, Mimbla, ania.g, malgos741, Sabina, Mega, BISCA lubią tę wiadomość
-
Ja już idę pomału spać.
Jutro o 12:00 mam przegląd podwozia u gina, więc muszę się trochę zrelaksować, ziewam już jak hipopotam.
W stolicy wczoraj kupiłam sobie tanie dvd z "Wichrowymi wzgórzami" z Ralphem Fiennesem i Juliette Binoche. To sobie przy nim teraz zasnę...
dobranoc
malgos741, moremi, iwcia77, ComeToMeBaby, Sabina, beates, BISCA lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Dbając o Twoje nerwy i zarodek-dziewczynkę proszę:
1. Kometa
2. Sabinka
3. Bozia
Adresy poproszę na priv
Kkisia za czas reakcji również poproszę.
Wygląda na to, że ta moja wiercidupka to Jack junior
Płeć po urodzeniu się nie zmieniła, nagrody już zamówione i w następnym tygodniu pofruną pocztą gołębiąSabina, Bozia3, BISCA lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!