35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Biszonie, alem się ucieszyła
normalnie oko mnie drygnęło i lekko zapociło
Będziem w cionży
moremi, BISCA, Magda*, ania.g, Mimbla, Sabina, anna maria, ComeToMeBaby, malgos741, iwcia77, Mega, Simba lubią tę wiadomość
-
Ja przeszłam jeden cykl. TEN cyklMimbla wrote:No więc o stymulacji Letrozolem ja wiem bardzo niewiele. Nie znam nikogo kto by ją przechodził.

Aszka z sąsiedniego wątku chyba miała dwa cykle na letrozolu i zaskoczyła
Bisca, ale co nie tak? Wszystko jak najbardziej w porządku i tego się trzymamy
Nie rozumiem tylko kiedy wyniki? O godzinie 21? O godzinie 9 jutro rano? Czy 9 grudnia? No weź
Mimbla, Sabina, Niuta, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Pamiętasz, że u mnie jeszcze 12 dpo był negatyw? A 14 beta tylko 50? To ten negatyw mi przy cycku wisiBISCA wrote:Punkcja byla 16/11 a punkcja = owulacja

BISCA, Dziobak, Mimbla, Sabina, anna maria, ComeToMeBaby, satori, peppapig, malgos741, iwcia77, Mega, krycha.stara, Simba lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:Ja przeszłam jeden cykl. TEN cykl

Aszka z sąsiedniego wątku chyba miała dwa cykle na letrozolu i zaskoczyła
Bisca, ale co nie tak? Wszystko jak najbardziej w porządku i tego się trzymamy
Nie rozumiem tylko kiedy wyniki? O godzinie 21? O godzinie 9 jutro rano? Czy 9 grudnia? No weź
Wynik bety 9 kapitanie
moremi, Mimbla, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
Tets w domu. Jutro zrobie jeszcze raz i wrzuce. Bede mogla porownac.
Mam nadzieje,ze to sie dobrze skonczy tym razem
Trudno mi uwierzyc, ze moge byc w zdrowej ciazy ...
Trzymajcie kciuki do poniedzialku !!!
Bozia3, Dziobak, moremi, macduska, Mimbla, Sabina, anna maria, Reni, ComeToMeBaby, Magdala, satori, gosia7122, Aasiula, peppapig, malgos741, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBISCA wrote:Uwaga, leci bomba.
11 dpo Rano wysikalam blady cien. Poszlam spuscic krew. Wynik 9
Chyba znowu cos nie tak
Poprawie w poniedzialek, jak dozyje.
Nie martw się Biszkopcie, jeśli >5 to jest szansa!
Dzień dobry wieczór wszystkim:)
Czy jeszcze jakaś dobra nowina mnie ominęła?
Co za szaleństwo u mnie ostatnio i jeszcze za chwile pędzę odebrać Igora z treningu.
BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
BISCA wrote:Pozwol, ze na razie nie podziekuje

Myslisz, ze z tym 9 moze byc OK. Mnie ta cyfra przerazila.
Nie masz czego się bać. Tak jak Sandra mówi, na tym etapie liczy się przyrost. Maleństwo bardzo świeżo się wgryzło i ta cyferka teraz powinna ładnie rosnąć.
Owszem są dziewczyny że im się szybko wgryza i napierdziela za przeproszeniem, beta trzycyfrowa parę dni po transferze, ale to się rzadko zdarza.
U Ciebie jest ładnie, a powinno być tylko lepiej. 6 dpt ! To naprawdę wcześnie!
Trzymamy kciuki za przyrosty - to one weryfikują wynik.
A progesteron u Ciebie nie radzą sprawdzać, dobrze kojarzę? Ja bym idąc na weryfikację, poprosiła też o PRG, ale to już Twoja decyzja.
Sabina, BISCA, sandra80, Bozia3, ComeToMeBaby, moremi, satori, malgos741, iwcia77, ania.g, Mega lubią tę wiadomość
-
9...no jak by to zinterpretować...znaczy ze 9 miesięcy się szykujeBISCA wrote:Wynik bety 9 kapitanie

bry wieczornie
wpadam tylko listę podpisać
sandra80, Mimbla, Sabina, BISCA, anna maria, ComeToMeBaby, satori, malgos741, iwcia77, ania.g lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter
-
Mimbla wrote:Nie masz czego się bać. Tak jak Sandra mówi, na tym etapie liczy się przyrost. Maleństwo bardzo świeżo się wgryzło i ta cyferka teraz powinna ładnie rosnąć.
Owszem są dziewczyny że im się szybko wgryza i napierdziela za przeproszeniem, beta trzycyfrowa parę dni po transferze, ale to się rzadko zdarza.
U Ciebie jest ładnie, a powinno być tylko lepiej. 6 dpt ! To naprawdę wcześnie!
Trzymamy kciuki za przyrosty - to one weryfikują wynik.
A progesteron u Ciebie nie radzą sprawdzać, dobrze kojarzę? Ja bym idąc na weryfikację, poprosiła też o PRG, ale to już Twoja decyzja.
Nie sprawdzaja PRG a E2. Zreszta biore spore dawki PRG(400 X dziennie) wiec watpie, zeby to byl problem.
Dzieki za slowa otuch
Jakos nie moge trzezwo myslec. Njchetniej wypilabym duza lampke wina na relaks
Oby do poniedzialku (nie wierze, ze to pisze !
)
Dziobak, Mimbla, Sabina, ComeToMeBaby, moremi, malgos741, iwcia77, Simba lubią tę wiadomość
-
Mimbla wrote:Trzymamy kciuki za przyrosty - to one weryfikują wynik.
Bisca to Ty profilaktycznie nie bierzesz progesteronu? Kurka no nie zaszkodziłby. Może masz jakąś lutkę? -
sandra80 wrote:Bisca to Ty profilaktycznie nie bierzesz progesteronu? Kurka no nie zaszkodziłby. Może masz jakąś lutkę?
Bierze 400, ale u niej nie sprawdzają ile wychodzi we krwi. To jedyna różnica.
W PL w niektórych klinikach to pilnują żeby nie był poniżej 20.