35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Biszonie, alem się ucieszyła
normalnie oko mnie drygnęło i lekko zapociło
Będziem w cionżymoremi, BISCA, Magda*, ania.g, Mimbla, Sabina, anna maria, ComeToMeBaby, malgos741, iwcia77, Mega, Simba lubią tę wiadomość
-
Mimbla wrote:No więc o stymulacji Letrozolem ja wiem bardzo niewiele. Nie znam nikogo kto by ją przechodził.
Aszka z sąsiedniego wątku chyba miała dwa cykle na letrozolu i zaskoczyła
Bisca, ale co nie tak? Wszystko jak najbardziej w porządku i tego się trzymamy
Nie rozumiem tylko kiedy wyniki? O godzinie 21? O godzinie 9 jutro rano? Czy 9 grudnia? No weźMimbla, Sabina, Niuta, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
BISCA wrote:Punkcja byla 16/11 a punkcja = owulacja
BISCA, Dziobak, Mimbla, Sabina, anna maria, ComeToMeBaby, satori, peppapig, malgos741, iwcia77, Mega, krycha.stara, Simba lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:Ja przeszłam jeden cykl. TEN cykl
Aszka z sąsiedniego wątku chyba miała dwa cykle na letrozolu i zaskoczyła
Bisca, ale co nie tak? Wszystko jak najbardziej w porządku i tego się trzymamy
Nie rozumiem tylko kiedy wyniki? O godzinie 21? O godzinie 9 jutro rano? Czy 9 grudnia? No weź
Wynik bety 9 kapitaniemoremi, Mimbla, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
Tets w domu. Jutro zrobie jeszcze raz i wrzuce. Bede mogla porownac.
Mam nadzieje,ze to sie dobrze skonczy tym razem
Trudno mi uwierzyc, ze moge byc w zdrowej ciazy ...
Trzymajcie kciuki do poniedzialku !!!Bozia3, Dziobak, moremi, macduska, Mimbla, Sabina, anna maria, Reni, ComeToMeBaby, Magdala, satori, gosia7122, Aasiula, peppapig, malgos741, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBISCA wrote:Uwaga, leci bomba.
11 dpo Rano wysikalam blady cien. Poszlam spuscic krew. Wynik 9
Chyba znowu cos nie tak
Poprawie w poniedzialek, jak dozyje.
Nie martw się Biszkopcie, jeśli >5 to jest szansa!
Dzień dobry wieczór wszystkim:)
Czy jeszcze jakaś dobra nowina mnie ominęła?
Co za szaleństwo u mnie ostatnio i jeszcze za chwile pędzę odebrać Igora z treningu.
BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
BISCA wrote:Pozwol, ze na razie nie podziekuje
Myslisz, ze z tym 9 moze byc OK. Mnie ta cyfra przerazila.
Nie masz czego się bać. Tak jak Sandra mówi, na tym etapie liczy się przyrost. Maleństwo bardzo świeżo się wgryzło i ta cyferka teraz powinna ładnie rosnąć.
Owszem są dziewczyny że im się szybko wgryza i napierdziela za przeproszeniem, beta trzycyfrowa parę dni po transferze, ale to się rzadko zdarza.
U Ciebie jest ładnie, a powinno być tylko lepiej. 6 dpt ! To naprawdę wcześnie!
Trzymamy kciuki za przyrosty - to one weryfikują wynik.
A progesteron u Ciebie nie radzą sprawdzać, dobrze kojarzę? Ja bym idąc na weryfikację, poprosiła też o PRG, ale to już Twoja decyzja.Sabina, BISCA, sandra80, Bozia3, ComeToMeBaby, moremi, satori, malgos741, iwcia77, ania.g, Mega lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:Wynik bety 9 kapitanie
bry wieczornie
wpadam tylko listę podpisaćsandra80, Mimbla, Sabina, BISCA, anna maria, ComeToMeBaby, satori, malgos741, iwcia77, ania.g lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
Mimbla wrote:Nie masz czego się bać. Tak jak Sandra mówi, na tym etapie liczy się przyrost. Maleństwo bardzo świeżo się wgryzło i ta cyferka teraz powinna ładnie rosnąć.
Owszem są dziewczyny że im się szybko wgryza i napierdziela za przeproszeniem, beta trzycyfrowa parę dni po transferze, ale to się rzadko zdarza.
U Ciebie jest ładnie, a powinno być tylko lepiej. 6 dpt ! To naprawdę wcześnie!
Trzymamy kciuki za przyrosty - to one weryfikują wynik.
A progesteron u Ciebie nie radzą sprawdzać, dobrze kojarzę? Ja bym idąc na weryfikację, poprosiła też o PRG, ale to już Twoja decyzja.
Nie sprawdzaja PRG a E2. Zreszta biore spore dawki PRG(400 X dziennie) wiec watpie, zeby to byl problem.
Dzieki za slowa otuch
Jakos nie moge trzezwo myslec. Njchetniej wypilabym duza lampke wina na relaks
Oby do poniedzialku (nie wierze, ze to pisze !)
Dziobak, Mimbla, Sabina, ComeToMeBaby, moremi, malgos741, iwcia77, Simba lubią tę wiadomość
-
Mimbla wrote:Trzymamy kciuki za przyrosty - to one weryfikują wynik.
A progesteron u Ciebie nie radzą sprawdzać, dobrze kojarzę? Ja bym idąc na weryfikację, poprosiła też o PRG, ale to już Twoja decyzja.
Bisca to Ty profilaktycznie nie bierzesz progesteronu? Kurka no nie zaszkodziłby. Może masz jakąś lutkę? -
sandra80 wrote:Bisca to Ty profilaktycznie nie bierzesz progesteronu? Kurka no nie zaszkodziłby. Może masz jakąś lutkę?
Bierze 400, ale u niej nie sprawdzają ile wychodzi we krwi. To jedyna różnica.
W PL w niektórych klinikach to pilnują żeby nie był poniżej 20.