WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Mega Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2015, 07:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BISCA wrote:
    Bry,

Fajnie, ze piatek. Ten tydzien byl do dupy ;-)

Ide sie ubrac, uwazajac, zeby nie wskoczyc w spodnie meza ;-)
    Uważaj, uwazaj ;)

BISCA lubi tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2015, 07:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaaa czy któraś wie jak sie obsługuje paczkomaty? Bede w przyszłym tygodniu zamawiać córce bluzę na gwiazdkę i jest opcja odbiór w paczkomacie, a nigdy tego ustrojstwa nie obsługiwałem....

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2015, 07:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Informuję cię ksionc B/ Heretyczka, że twoje działania względem mojej osoby i mojego męża nie są przez nas pożądane ani nie będą dłużej tolerowane. Od tej chwili zaczynam "kolekcjonować" twoje wpisy, kto wie- być może w najbliższej przyszłości uzbiera się z tego niezły materiał dowodowy przeciwko tobie. Twoje zachowanie jest nie tylko aspołeczne ale również poprostu wulgarne, obraźliwe i- komunikuję Ci to jasno- wbrew naszej woli. Ma charakter nękania i naruszenia naszego dobrego imienia. Zalecam ci konsultację u jakiegoś dobrego psychiatry.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2015, 09:40

Sabina, ivf-ivf, moremi, kapturnica, ania.g, Jastra, Magda*, efcia, Mega, Berenika, Simba, iwcia77, paszczakin, Mimbla, megan8, Luna76, Aasiula, Natka_79, satori lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 grudnia 2015, 08:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja miałam już przygodę ;) jeszcze mi serce wali... dziś u nas ślisko jak smok, a jakaś Pani wybrala się samochodem na zakupy (mówię Pani ,bo tata widział postać czarnym berecie za kierownicą). No i kobita zatrzymala sie w lesie, na zakrecie na szczycie wzniesienia. Za mna sznur samochodow, przede mna nagle wyrosl samochod, z naprzeciwka samochod.... kuzwa, a latac nie umiem :

Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość

• sandra80 Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2015, 08:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BISCA wrote:
    Melduje sie wieczornie

Jestem na moralnym znieczuleniu ( czerwone wytrawne, wysmienite)

Dzwonilam do kliniki z prosba o kontakt ginki. Oddzwonila o 21h00. O.o

Wcisnela mi wizyte na 18/12 :-)
    Wstepnie chcialaby jeszcze sprobowac krio w styczniu i jak sie nie uda, zrobic przerwe ( ok 2 miesiace) na Wszystkie dodatkowe badania, miedzy histero + biopsje endo itd. Mamy obgadania szczegoly na wizycie.

no i to jest wiadomość!!!

BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość

gann9jcgo804inbp.png

1lxlm6r.png

sandra80
    "Nie narzekaj, że masz pod górę skoro zmierzasz na szczyt"
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2015, 08:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Aaaa czy któraś wie jak sie obsługuje paczkomaty? Bede w przyszłym tygodniu zamawiać córce bluzę na gwiazdkę i jest opcja odbiór w paczkomacie, a nigdy tego ustrojstwa nie obsługiwałem....
    tak, robiąc zamówienie i wybierając odbiór w paczkomacie masz możliwość wybrania konkretnego paczkomatu, który jest najbliżej ciebie (lub do którego masz lepszy dostęp). Jeśli idzie to np. przez Allegro to twoje pobierają się automatycznie, jesli nie to trzeba podać (adres e-mail, tel, nazwisko, system sam załaduje dane paczkomatu który wybierzesz). Dostajesz maila/ sms/ możesz śledzić w necie trasę przesyłki i jak już otrzymasz wiadomość że jest dostarczona idziesz tam z otrzymanym kodem odbioru i wklepujesz go wg instrukcji na ekranie paczkomatu. Skrzynka się otwiera i zabierasz paczkę.

https://twoj.inpost.pl/pl/centrum-pomocy/jak-odebrac-przesylke-w-paczkomacie

moremi, kapturnica, efcia, Mega, iwcia77, megan8 lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • sandra80 Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2015, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    kurka - ktora to ostatnio plodny sluz zgubila i szukala? sandra? nosz kurde do mnie przywedrowal...-odeslac? ale dodam w gratisie kilka dorodnych pryszczy ;D

Oddawaj! Przyda się za około tydzień. Pryszcze możesz se zostawić mam swoje. Podczas tej owulacji to już wysyp totalny miałam.

moremi, Sabina, malgos741, efcia, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

gann9jcgo804inbp.png

1lxlm6r.png

sandra80
  • moremi Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2015, 08:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry niech będzie :-)
    wiadomość Biszkopta super :-)

U nas od wczoraj koty przełamują lody z małym i czekam kiedy brudzia razem wypiją ;-)
    Kometa, zbieraj screeny. Wpisów nie cytuj.
    Tak Ewo/Renato/Andżeju - to jest stalking. Stalking jest w Polsce przestępstwem. I nie licz na pobłażliwość tylko dlatego, że głosowałaś na pis. W tym zakresie jeszcze prawa karnego nie zmienili.

kapturnica, Sabina, ania.g, ComeToMeBaby, Jastra, Bozia3, malgos741, anna maria, ivf-ivf, efcia, BISCA, Berenika, Simba, iwcia77, paszczakin, Mega, Luna76, Natka_79, satori lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • sandra80 Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2015, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadrobiłam Was trochę to się witam :)
    Całe szczęście już piątek :)

efcia, Mega lubią tę wiadomość

gann9jcgo804inbp.png

1lxlm6r.png

sandra80
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 grudnia 2015, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry wszystkim,

Co też to się dzieje, jakieś alieny atakują? W kosmos z nimi!

Ja tez dziś niewyspana. A zaraz po pracy mam wigilię firmową...Co by tu wymyślić, żeby pasowało do wstrzemięźliwości alkoholowej? Postanowienie adwentowe? :)

Sabina, efcia, BISCA, Simba, iwcia77, paszczakin lubią tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2015, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Dobry niech będzie :-)
    wiadomość Biszkopta super :-)

U nas od wczoraj koty przełamują lody z małym i czekam kiedy brudzia razem wypiją ;-)
    Kometa, zbieraj screeny. Wpisów nie cytuj.
    Tak Ewo/Renato/Andżeju - to jest stalking. Stalking jest w Polsce przestępstwem. I nie licz na pobłażliwość tylko dlatego, że głosowałaś na pis. W tym zakresie jeszcze prawa karnego nie zmienili.
    Dzięki.
    Zacytowałam to tylko raz, aby było jasne do kogo się zwracam z przekazem. jest to potrzebne na poczet przyszłych działań.

iwcia77, Mimbla, Mega lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2015, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jastra wrote:
    A zaraz po pracy mam wigilię firmową...Co by tu wymyślić, żeby pasowało do wstrzemięźliwości alkoholowej? Postanowienie adwentowe? :)
    mam ten sam dylemat w kontekście świąt. jak zawitamy na święta do teściów to na stół już pewnie na powitanie powędruje flaszka. Jakoś nas ten teściu zawsze tak gości... Żeby wino może postawił to może by tak na endometrium po transferze się nadało? ;) bo to jakoś tak przypadnie. O ile będzie co transferować. Sama poszukuję dobrej wymówki :)

Jastra, BISCA, efcia, Mega lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2015, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jastra wrote:
    Dzień dobry wszystkim,

Co też to się dzieje, jakieś alieny atakują? W kosmos z nimi!

Ja tez dziś niewyspana. A zaraz po pracy mam wigilię firmową...Co by tu wymyślić, żeby pasowało do wstrzemięźliwości alkoholowej? Postanowienie adwentowe? :)
    Antybiotyk np na zapalenie pęcherza ;)
    Dzień dobry

Bozia3, Sabina, Jastra, efcia, BISCA, moremi, satori lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2015, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Dzień dobry
    Popieram...

FZuMp1.png

• Reni Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2015, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:

ja tylko przez paczkomaty
    kocham ten sposób dostawy

i nawet nie bawię się w kody, numery telefonów itd, tylko używam kodu QR, który dostaję mailem
    cyk i otwarte

witam się

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2015, 09:33

ivf-ivf, Bozia3, BISCA, moremi, iwcia77, paszczakin, Mimbla, Dziobak, Mega lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2015, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wy na prawdę wierzycie, że możecie coś Ewce zrobić?
    Przeciez ona w dojczach siedzi i pewnie już w burce zapieprza

kapturnica, iwcia77, ania.g, paszczakin lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 grudnia 2015, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Dzień dobry
    Boski i zawsze dobry pomysl :) brawo Ania :) da Bóg też będę korzystać z tych pomysłów :)

Jastra, BISCA, Simba, ania.g, efcia, Mega lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2015, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Plan zajęć OF
    Dorbie 02.12.2015 r. http://naforum.zapodaj.net/thumbs/d3822b358b83.png http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/baby3-smiley.gif
    MOREMI 17.11.2015 r. http://naforum.zapodaj.net/thumbs/d3822b358b83.png http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/baby3-smiley.gif
    Natka 25.11.2015 r. http://naforum.zapodaj.net/thumbs/d3822b358b83.png http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/baby3-smiley.gif

Luna 5-6.12 http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/baby-boy-smiley.gif
    Mimbla 08.12 http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/baby-boy-smiley.gif
    Bozia 09.12 egzamin
    Efcia 15.12
    Reni 16.12
    Bisca 18.12
    Yesenia 22.12 egzamin
    *aga* 26.12 egzamin
    Magdala 26.12 egzamin
    Ania.G 30.12
    Kometa 12.2016 http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/baby-boy-smiley.gif
    krycha.stara styczeń 2016 http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/baby-boy-smiley.gif
    Reni styczeń 2016 http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/baby-boy-smiley.gif
    Bisca styczeń 2016 http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/baby-boy-smiley.gif
    Bisca 5.01.2016
    Jastra 5.01.2016

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2015, 09:03

Jastra, Sabina, malgos741, BISCA, moremi, ania.g, efcia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 grudnia 2015, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Proszę Pani, informuję ponownie, iż 5 stycznia 2016 mam kolejna wizytę :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2015, 09:01

Reni, Sabina, BISCA, iwcia77, efcia lubią tę wiadomość

• malgos741 Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2015, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry... piątek piątunio ... jeszcze tylko sobota i wolne ;)

Sabina, BISCA, efcia, Mega lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
‹‹ 12518 12519 12520 12521 12522 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ