35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
iwcia77 wrote:kurka - ktora to ostatnio plodny sluz zgubila i szukala? sandra? nosz kurde do mnie przywedrowal...-odeslac? ale dodam w gratisie kilka dorodnych pryszczy
Nie odsylaj gupia. Wykozystaj zgodnie z przeznaczeniem.iwcia77, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
iwcia77 wrote:(*)..zginely smiercia tragiczna-zawiadamia pograzona w zalobie glodna rodzina
Dla mnie to wesele by bylo. Flaki to jedna z niewielu rzeczy, ktorych nie jadam.iwcia77, Mega, paszczakin lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Magdala wrote:To jest Marcinek!
U nas pod taka nazwa to ciasto chodzi.
Tylko chyba bez dzemu, ale tez pyszne. Duzo z nim roboty. Z pieczeniem tych cienkich plackow.
Mój mąż i jego rodzina oszaleli na punkcie marcinkaSabina, efcia, Magdala lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Magdala wrote:Nie odsylaj gupia. Wykozystaj zgodnie z przeznaczeniem.
To masz ołówek. Taki ładny z piórkiem na końcu.BISCA, Mega, efcia, Simba, iwcia77, paszczakin, Magdala lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- wprowadzanie nieprzyjaznej atmosfery.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2015, 01:09 Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 5 grudnia 2015, 13:35
-
nick nieaktualny
-
kapturnica wrote:Dzien bry.
ChVjowo sie jakos dzis czuje.Niby wyspana a ledwo z wyra sie zwlekłam.
Nosz kurde niech juz będzie styczeń i tego dnia zacznie przybywac !!
Miłego baby !!!!!!!!!
Mam tak samo, dziś budzik 3 razy przestawiałam...
Witam się
kapturnica, Mega, efcia lubią tę wiadomość
-
ivf-ivf wrote:Mam tak samo, dziś budzik 3 razy przestawiałam...
Witam sięprzy życiu trzyma mnie myśl ze dzisiaj piątek
Miłego babkiSabina, efcia, Mimbla, satori lubią tę wiadomość