35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Jastra wrote:Dzięki
Przypomnij mi na ucho kto jest higienistką i jakich danych konkretnie żąda?
...
Lewatywa za nieznajomosc klasy oraz szkolnych zasad ... Bosz, co sie porobilo...
Dane mozna na priva, ale po co, skoro je zaraz odtajnie na Porodowce?
Edit. No dopsz, widze ze dane sa. Cofam lewatywe.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2015, 21:40
Jastra, iwcia77, efcia, BISCA, moremi, Mega, Magdala, satori lubią tę wiadomość
-
Alis wrote:Proszę na mnie nie krzyczeć, staram się być grzeczna, dopisałam się do porodówki.
malgos741, iwcia77, efcia, BISCA, moremi, ComeToMeBaby, Mega, Magdala, satori lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziobak wrote:...
Lewatywa za nieznajomosc klasy oraz szkolnych zasad ... Bosz, co sie porobilo...
Dane mozna na priva, ale po co, skoro je zaraz odtajnie na Porodowce?
Za późno, za późno, już znakazłam i się zameldowałam. Prawo nie działa wsteczDziobak, iwcia77, BISCA, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyefcia wrote:ale to to już przesada
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/e2a17d4903ba.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/0288574be0b0.jpg
jakby jednak ktoś był chętny, to w netto takie dająiwcia77, efcia, Simba lubią tę wiadomość
-
Jeszcze muszę jutro przed robotą z kotem mamy pojechać do weterynarza... bo coś mu jest...
Reni555 lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny
-
Reni555 wrote:jeśli to ten ze zdjęcia
to przeżyje koleśnic mu nie będzie
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Melduje sie wieczornie
Jestem na moralnym znieczuleniu ( czerwone wytrawne, wysmienite)
Dzwonilam do kliniki z prosba o kontakt ginki. Oddzwonila o 21h00.
Wcisnela mi wizyte na 18/12
Wstepnie chcialaby jeszcze sprobowac krio w styczniu i jak sie nie uda, zrobic przerwe ( ok 2 miesiace) na Wszystkie dodatkowe badania, miedzy histero + biopsje endo itd. Mamy obgadania szczegoly na wizycie.
ivf-ivf, malgos741, pierwiastka, moremi, Sabina, beates, Bozia3, Mimbla, ComeToMeBaby, iwcia77, Dziobak, Magdala, Simba, satori, efcia, paszczakin, Natka_79, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
Alis wrote:Ilość wód pod koniec spada, ale jeśli spadnie poniżej nromy to kiepsko, bo m.in dzięki wodom płuca się rozwijają. U mnie pod koniec były na granicy, a potem tak spadły, że musiałam mieć cesarka w 38tc.
Sabina lubi tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
A w nwiazaniu do choinek, to w tym roku nie bedzie bo wyjezdzamy , a zazwyczaj jest zywa.
W zeszlym roku odkrylismy, ze niedaleko od naszego miasteczka jest miejsce, gdzie rosna choinki i mozna wybrac sobie choinke, ktora jest scieta na zyczenie . Jest grznane wino z cynamonem dla doroslych, goraca czekolada dla dzieci, rozne zabawy i koledy
W przyszlym roku na pewno tam kupimy nasza choinkeWiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2015, 22:08
malgos741, moremi, Sabina, ania.g, ivf-ivf, Bozia3, ComeToMeBaby, iwcia77, Dziobak, Magdala, Simba, satori, efcia, paszczakin, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
efcia wrote:ale to to już przesada
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/e2a17d4903ba.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/0288574be0b0.jpg
jakby jednak ktoś był chętny, to w netto takie dająBISCA, Sabina, moremi, Mimbla, iwcia77, efcia lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
Jastra wrote:Jestem, jestem
Melduję iż:
- ciąża rozwija się prawidłowo (wg USG 6 tydzień i 3 dzień, wg OM 6 tydz. i 4 dzień)
- dzidzia ma 0,64cm
- serduszko bije prowidłowo 124/min
- mam do zrobienia trochę badań (krew, mocz, tokso itp)
- kolejna wizyta 5 stycznia
- na początku roku prenatalne (pewnie na wizycie ustalimy szczegóły)
No i mam nadzieję ze prenatalne nie zrobi się nagle płatne od nowego roku (kto wie co PISom strzeli do głowy...)
NOBISCA, Jastra, ivf-ivf, iwcia77, Magdala lubią tę wiadomość
nick nieaktualny
-
BISCA wrote:A w nwiazaniu do choinek, to w tym roku nie bedzie bo wyjezdzamy , a zazwyczaj jest zywa.
W zeszlym roku odkrylismy, ze niedaleko od naszego miasteczka jest miejsce, gdzie rosna choinki i mozna wybrac sobie choinke, ktora jest scieta na zyczenie . Jest grznane wino z cynamonem dla doroslych, goraca czekolada dla dzieci, rozne zabawy i koledy
W przyszlym roku na pewno tam kupimy nasza choinke
Gdzie ty chcesz niemowlaka ciągnąćBozia3, moremi, iwcia77, Sabina, Dziobak, Magdala, Simba, BISCA, satori, efcia, paszczakin lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Paszczak czy do tych maślanych może być margaryna Kasia (bo mam w domu z 10, bo siostra brała udział w jakiejś kampanii i mi oddała)?
Morek czy do piernika może iśc Kasia?moremi, Bozia3, iwcia77, efcia lubią tę wiadomość
-
to się jeszcze pochwalę że chyba mi inofem zmniejszył apetyt - mój slubny ostatnio zauważył że jakoś mniej jem, wskoczyłam na wagę niby to samo pokazuje co miesiąc czy dwa temu ale jak pomierzyłam obwody centymetrem to tu i ówdzie troche ubyło
moremi, ComeToMeBaby, iwcia77, Sabina, BISCA, beates, satori, efcia lubią tę wiadomość
Bry wieczór.
Nadrobiłam i zapomniałam komu czego gratulować, ale cieszę się z sukcesów i planów na sukcesy.
Głowa mnie zaczęła boleć. To może coś zjem.pierwiastka, Mimbla, malgos741, iwcia77, Magdala, BISCA lubią tę wiadomość
-
Ja też idę coś zjeść i obejrzę film. Kupiłam sobie "Tylko Bóg wybacza" z R. Gosslingiem i Kristin Scott Thomas.
Miałam potwornie męczący dzień, a jutro i przez weekend - czeka mnie ciąg dalszy
żeby nie smęcić, to się nie będę rozpisywać
Ściskam wszystkie, tęsknię za spokojną lekturą tego wątku..
dobranoc
iwcia77, pierwiastka, malgos741, moremi, ComeToMeBaby, Magdala, Simba, Sabina, BISCA, satori, efcia, paszczakin lubią tę wiadomość
-
Mimbla wrote:Ja też idę coś zjeść i obejrzę film. Kupiłam sobie "Tylko Bóg wybacza" z R. Gosslingiem i Kristin Scott Thomas.
Miałam potwornie męczący dzień, a jutro i przez weekend - czeka mnie ciąg dalszy
żeby nie smęcić, to się nie będę rozpisywać
Ściskam wszystkie, tęsknię za spokojną lekturą tego wątku..
dobranoc
Dobranoc..moremi, BISCA, efcia lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017