35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
moremi wrote:Mój mąż cierpi na to co roku od października do kwietnia
Sabina, iwcia77, efcia, moremi, BISCA, Simba, satori lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
nick nieaktualnyA mój chłop zapomniał o moich urodzinach. Życzliwie mu nie przypominam
uch, będę mieć pole do popisu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2015, 19:47
iwcia77, kapturnica, efcia, moremi, ComeToMeBaby, Mega, Simba, satori, paszczakin lubią tę wiadomość
-
mój obiecał prezent rocznicowy ale po 2 miesiącach czekania mi się znudziło i kupiłam sobie sama...nadrabia i rekompensuje
iwcia77, Sabina, kapturnica, efcia, moremi, ComeToMeBaby, satori lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
nick nieaktualnyJestem, jestem
Melduję iż:
- ciąża rozwija się prawidłowo (wg USG 6 tydzień i 3 dzień, wg OM 6 tydz. i 4 dzień)
- dzidzia ma 0,64cm
- serduszko bije prowidłowo 124/min
- mam do zrobienia trochę badań (krew, mocz, tokso itp)
- kolejna wizyta 5 stycznia
- na początku roku prenatalne (pewnie na wizycie ustalimy szczegóły)
No i mam nadzieję ze prenatalne nie zrobi się nagle płatne od nowego roku (kto wie co PISom strzeli do głowy...)
NOdorbie, Magdala, Sabina, iwcia77, ania.g, Alis, malgos741, kapturnica, efcia, moremi, gosia7122, Dziobak, BISCA, pierwiastka, macduska, beates, caffe, ComeToMeBaby, paszczakin, Mega, Simba, megan8, satori lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDorbie, Kochana, właśnie przyszła paczka. Kurteczka śliczna, a pozostałymi "kilkoma" bluzeczkami to mnie zastrzeliłaś
A zwłaszcza tymi maleńkimi skarpetkami
Jeszcze raz baaardzo Ci dziękujęiwcia77, ania.g, Alis, malgos741, kapturnica, efcia, moremi, Dziobak, BISCA, paszczakin lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:A mój chłop zapomniał o moich urodzinach. Życzliwie mu nie przypominam
uch, będę mieć pole do popisu
O moich zapomnialy dwie przyjacioly z czego jedna batdzo bliska.
Ty chociaz focha mozesz strzecic.
Ja musze zrozumiec, ze przyjazn na odleglosc jest do dupy i sie powoli zapomina.Sabina lubi tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
nick nieaktualnyMagdala wrote:O moich zapomnialy dwie przyjacioly z czego jedna batdzo bliska.
Ty chociaz focha mozesz strzecic.
Ja musze zrozumiec, ze przyjazn na odleglosc jest do dupy i sie powoli zapomina.oni bez fb-kowcy
coz....
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyania.g wrote:Jastra, spokojnej i nudnej ciąży
To teraz bez wykrętów proszę podać dane do higienistki
Dzięki
Przypomnij mi na ucho kto jest higienistką i jakich danych konkretnie żąda?Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2015, 20:50
iwcia77, efcia, BISCA, ComeToMeBaby, Mega, Simba lubią tę wiadomość
-
Jastra wrote:Jestem, jestem
Melduję iż:
- ciąża rozwija się prawidłowo (wg USG 6 tydzień i 3 dzień, wg OM 6 tydz. i 4 dzień)
- dzidzia ma 0,64cm
- serduszko bije prowidłowo 124/min
- mam do zrobienia trochę badań (krew, mocz, tokso itp)
- kolejna wizyta 5 stycznia
- na początku roku prenatalne (pewnie na wizycie ustalimy szczegóły)
No i mam nadzieję ze prenatalne nie zrobi się nagle płatne od nowego roku (kto wie co PISom strzeli do głowy...)
NO
no to gratuluje
czyli wstepna data porodu to bedzie 25 lipiec 2016?
malgos741, Jastra, efcia lubią tę wiadomość