35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
krycha.stara wrote:Super, czuje sie zaproszona, bedziesz nas goscic u siebie przez miesiac, dzieki
My duzo nie jemy, ja krowki i parowki, a chlop na kebaba bedzie chodzil
kapturnica, moremi, iwcia77, efcia, malgos741, BISCA lubią tę wiadomość
-
Alis i Jastra do raportu! To jest ostatnie ostrzeżenie. Dane do Porodowki natentychmiast! Potem już będą karne lewatywy...
Do świątecznych wypieków też się z przyjemnością ustosunkuje. Nic w tym roku nie gotuje i nie pieke! Yeah!
kapturnica, Bozia3, ania.g, moremi, iwcia77, efcia, malgos741, BISCA, ComeToMeBaby, Mega, satori lubią tę wiadomość
-
krycha.stara wrote:Wez pod uwage, ze to sa wydatki w tym momencie, a dochodow przez ten miesiac nie ma, bo sie jednak w Polsce siedzi i nie pracuje. Mozna i dojezdzac raz w tygodniu, ale to juz hardcore jak dla mnie, no i dodatkowa kasa leci. Jesc tez trzeba, leki wykupic. Lepiej jednak na miejscu rozlozyc te tysiaki w euro na mniejsze lub wieksze raty, niz bujac sie w te i wew te. Wygodniej na pewno.
Ale ok ja już nie wnikam - każdy działa jak może...krycha.stara, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Alis i Jastra do raportu! To jest ostatnie ostrzeżenie. Dane do Porodowki natentychmiast! Potem już będą karne lewatywy...
Do świątecznych wypieków też się z przyjemnością ustosunkuje. Nic w tym roku nie gotuje i nie pieke! Yeah!
iwcia77, paszczakin, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKrycha skąd ty te ceny wzięłaś???
moja kumpela jak juz pisałąm zaczyna ivf 5stycznia i ma juz behandlung, kosztuje to 4 tysiaki euro z czego AOK jej zwróci 3 tysiaki...czyli z własnej kieszeni wyda tysiaka plus może leki ale nie sadze zeby to urosło do 20stu tys....?Bozia3 lubi tę wiadomość
-
ksioncA wrote:Krycha skąd ty te ceny wzięłaś???
moja kumpela jak juz pisałąm zaczyna ivf 5stycznia i ma juz behandlung, kosztuje to 4 tysiaki euro z czego AOK jej zwróci 3 tysiaki...czyli z własnej kieszeni wyda tysiaka plus może leki ale nie sadze zeby to urosło do 20stu tys....?iwcia77, efcia lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Bo wyznacznikiem udanych świat jest ilość hemoroidow od stania w kuchni.
Sesesesese....u mnie wszyscy się dzielą robotą i często szykujemy coś razem (podobnie jak Paszcza ciasteczka) to jakieś uszka, pierogi przy naleweczce...
ja to bardzo lubię....więc możesz sobie sesekać...ivf-ivf, Reni, Sabina, iwcia77, efcia, Simba lubią tę wiadomość
-
bry wieczorem
nadrobiłam tak z grubsza, aleście naprodukowały stron
Dorbie gratulacje!!! akcja jak z najlepszego filmu
Sabina najlepszego i spełnienia rozwrzeszczanych marzeń
Krycha, no wzruchłam siem oglądając własnego pierniczka
i zdrowia dla mamusiów i dzieciów a za potrzebujące kciuki i kegleSabina, iwcia77, efcia lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
u mnie ćwiczenia przed świętami na barbórkę: ciasto "kubanka" z kremem z nitellą i dżemem z czarnej porzeczki i ciasto pomarańczowo-kawowe a do tego dwie rolady serowe z kurczakiem jedna ze szpinakiem a druga z pieczarkami, ja siem wyżyłam kulinarnie a teściowa ma mniej roboty i praktyczny prezent
iwcia77 lubi tę wiadomość
a na święta mam piernik co dojrzewa w lodówce i nalewkę korzenną z pomarańczą i miodem do kompletu co w ciemnej szafce nabiera mocy, bo jak to mówi poeta 'nie samym żarłem człek żyje'
więc mam coś i dla ciała i dla duszy
moremi, ania.g, Sabina, iwcia77, efcia, ComeToMeBaby, satori, paszczakin lubią tę wiadomość
Bozia3 wrote:to może u CIebie tak jest..
u mnie wszyscy się dzielą robotą i często szykujemy coś razem (podobnie jak Paszcza ciasteczka) to jakieś uszka, pierogi przy naleweczce...
ja to bardzo lubię....więc możesz sobie sesekać...
Jesteś zatem szczęściara, że do wigilijnej kolacji siadasz wypoczeta i pachnąca. Ja tak nie mam, więc cieszę się, że dokładnie tak właśnie będę wyglądać w tym roku.moremi, Bozia3, iwcia77, efcia, BISCA, satori lubią tę wiadomość
-
Efcia, a przepis na piernika z masą z kaszy będzie w przepisach?
W końcu nastawiłam piernik dojrzewający. Uff!Sabina, iwcia77, Magdala, efcia, Simba lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny