35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Reni wrote:no nie wiem
Prawo i Sprawiedliwość też jest mylące
czasami nazwa nic nie znaczy
A widzisz mialam kiedys sie Ciebie pytac.Skad ta miłosć do szopa ??efcia, Reni, iwcia77, BISCA, moremi, Mega, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
krycha.stara wrote:Prywatnie? Czy z refundacja?
Prywatnie chyba, tak?
U mnie w szpitalu 5 tysi. ALE sa mniejsze kliniki gdzie mozna juz za 2700.
Bo sie zaczelam interesowac tym tematem.krycha.stara, Jastra, iwcia77, BISCA, moremi, malgos741, paszczakin lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
krycha.stara wrote:Wiesz, pytam, bo u siebie musze wywalic majatek, moze w ojczyznie taniej mnie by wynioslo. Ale doliczajac koszty logistyki, to chyba skorka za wyprawke jednak...
ivf-ivf, Jastra, kapturnica, efcia, iwcia77, moremi, paszczakin lubią tę wiadomość
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/713bfafc8151.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2015, 12:05
krycha.stara, efcia, kapturnica, iwcia77, ivf-ivf, megan8, moremi, Sabina, BISCA, ComeToMeBaby, Mega, Simba, satori, paszczakin lubią tę wiadomość
-
krycha.stara wrote:Az tyle to jednak nie, mialam na mysli troche gorsza bryke
15 tys zlotowek samo w sobie to sporo mniej niz 15-20 tys eurakow, ale ta cala logistyka, noclegi, dojazdy, to chyba na jedno wyjdzie.
P.S. Takie drogie domy sa w Polsce???
paszczakin lubi tę wiadomość
-
Reni wrote:Ty a może u nas tyle ludzi w kolejkach, bo niemce chcą u nas robić???
W Uk 5tys funa to wychodzi 25tysiakow max 30.
Kryska ty se dane moze zaktualizujWiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2015, 16:17
krycha.stara, moremi, iwcia77, efcia, ComeToMeBaby, paszczakin lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:przeca 20tys ojro to lekko liczac jakies 80tys zlotych..Chyba ,zes troche Krycha przeszacowala
W Uk 5tys funa to wychodzi 25tysiakow max 30.
Kryska ty se dane moze zaktualizujkapturnica, ivf-ivf, moremi, efcia, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Paszczak czy do tych maślanych może być margaryna Kasia (bo mam w domu z 10, bo siostra brała udział w jakiejś kampanii i mi oddała)?
Morek czy do piernika może iśc Kasia?Reni, kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!