35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
hahah Oj Renek jestes miSZCZ ripostyReni wrote:no nie wiem
Prawo i Sprawiedliwość też jest mylące
czasami nazwa nic nie znaczy
A widzisz mialam kiedys sie Ciebie pytac.Skad ta miłosć do szopa ??
efcia, Reni, iwcia77, BISCA, moremi, Mega, Simba lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualny
-
krycha.stara wrote:Prywatnie? Czy z refundacja?
Prywatnie chyba, tak?
U mnie w szpitalu 5 tysi. ALE sa mniejsze kliniki gdzie mozna juz za 2700.
Bo sie zaczelam interesowac tym tematem.
krycha.stara, Jastra, iwcia77, BISCA, moremi, malgos741, paszczakin lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
no to chyba jednak nie zrozumiałam do końca...skoro u Niemca to koszt małego domku, albo niezłej naprawdę bryki - to według mnie jest to około 200-300 tys...to jednak chyba logistycznie by mi sie opłacało to zrobic w PL za 15 tys?? ale może czegoś nie ogarniam....krycha.stara wrote:Wiesz, pytam, bo u siebie musze wywalic majatek, moze w ojczyznie taniej mnie by wynioslo. Ale doliczajac koszty logistyki, to chyba skorka za wyprawke jednak...
ivf-ivf, Jastra, kapturnica, efcia, iwcia77, moremi, paszczakin lubią tę wiadomość
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/713bfafc8151.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2015, 12:05
krycha.stara, efcia, kapturnica, iwcia77, ivf-ivf, megan8, moremi, Sabina, BISCA, ComeToMeBaby, Mega, Simba, satori, paszczakin lubią tę wiadomość
-
20tys euro za in vitro?krycha.stara wrote:Az tyle to jednak nie, mialam na mysli troche gorsza bryke
15 tys zlotowek samo w sobie to sporo mniej niz 15-20 tys eurakow, ale ta cala logistyka, noclegi, dojazdy, to chyba na jedno wyjdzie.
P.S. Takie drogie domy sa w Polsce?
??
paszczakin lubi tę wiadomość

-
przeca 20tys ojro to lekko liczac jakies 80tys zlotych..Chyba ,zes troche Krycha przeszacowalaReni wrote:Ty a może u nas tyle ludzi w kolejkach, bo niemce chcą u nas robić???
W Uk 5tys funa to wychodzi 25tysiakow max 30.
Kryska ty se dane moze zaktualizuj
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2015, 16:17
krycha.stara, moremi, iwcia77, efcia, ComeToMeBaby, paszczakin lubią tę wiadomość

-
I ciekawe gdzie ona dom kupi za 80 tys. zł?? Chyba mieszkanko z TBS..kapturnica wrote:przeca 20tys ojro to lekko liczac jakies 80tys zlotych..Chyba ,zes troche Krycha przeszacowala
W Uk 5tys funa to wychodzi 25tysiakow max 30.
Kryska ty se dane moze zaktualizuj
kapturnica, ivf-ivf, moremi, efcia, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
Może. I do polewy też jak najbardziej.Reni wrote:Paszczak czy do tych maślanych może być margaryna Kasia (bo mam w domu z 10, bo siostra brała udział w jakiejś kampanii i mi oddała)?
Morek czy do piernika może iśc Kasia?
Reni, kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!