Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • ivf-ivf Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2015, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    efcia wrote:
    O.o na policje, do prokuratury?
    przecież mógł najpierw zgłosić pisemna reklamacje - towar niezgodny z zamówieniem
    no chyba ze go olaliscie?

Nikogo nie olalam, projekt zaakceptowal i probniki, rozmyslil się jak doszło do rozliczeń. I wszystko jest zgodne z zamówieniem.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2015, 15:08

efcia, iwcia77, kapturnica, BISCA, Mega, Mimbla lubią tę wiadomość

• efcia Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2015, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    zaraz zaraz..a dieta? :)przecież Wy nie jecie węgli i cukru??

w swieta nie mam diety ;-)
    mój organizm przez dwa dni nie zdąży zajarzyć ze go nafaszerowałam węglami ;D

P.S cukru nie używam - tylko ksylitol

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2015, 15:16

iwcia77, ComeToMeBaby, Bozia3, kapturnica, BISCA, Simba lubią tę wiadomość

• efcia Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2015, 15:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ivf-ivf wrote:
    Nikogo nie olalam, projekt zaakceptowal i probniki, rozmyslil się jak doszło do rozliczeń. I wszystko jest zgodne z zamówieniem.

ale pisał wam reklamacje? kazdy klient ma prawo taką złożyć, nawet jak wszystko podpisał
    wtedy wy odpowiadacie ze zgodnie z umowa ... wszystko jest ok, wiec wtedy moze sobie zgłaszac gdzie chce i pewnie w efekcie zabuli za sądy itp
    ivf-ivf wrote:
    Zapłacił już połowę, chyba chce uniknąć płacenia drugiej połowy... buc.
    a wy zgłosicie firmie sciagajacej długi i bedzie po sprawie - zapłaci z nawiązka

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2015, 15:14

iwcia77, ivf-ivf, BISCA, Mimbla lubią tę wiadomość

• ivf-ivf Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2015, 15:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    efcia wrote:
    ale pisał wam reklamacje? kazdy klient ma prawo taką złożyć, nawet jak wszystko podpisał
    wtedy wy odpowiadacie ze zgodnie z umowa ... wszystko jest ok, wiec wtedy moze sobie zgłaszac gdzie chce i pewnie w efekcie zabuli za sądy itp

Reklamacja na co, na to co sam sobie wybrał :-) on twierdzi, że ja mu inny próbnik przed realizacją pokazywałam, a z innego ma fronty, co jest nieprawdą. Jak tak sobie analizuje to zrobił to z premedytacją. Bylam dziś na policji, ktora nie dopatrzyla sie znamion przestępstwa. Pewnie czeka mnie Sąd i walka o swoją kasę, w Warszawie tałatajstwa nie brakuje, a im wiecej kasy tym czasem burak większy.

iwcia77, efcia, ComeToMeBaby, kapturnica, BISCA, Mimbla, Simba lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2015, 15:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ooo Yesenia usunęła konto??
    spieszmy się kochać ludzi..

efcia, Bozia3, kapturnica, ivf-ivf, nick nieaktualny, BISCA, iwcia77, Mimbla, Simba, paszczakin lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • efcia Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2015, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ivf-ivf wrote:
    Reklamacja na co, na to co sam sobie wybrał :-) on twierdzi, że ja mu inny próbnik przed realizacją pokazywałam, a z innego ma fronty, co jest nieprawdą. Jak tak sobie analizuje to zrobił to z premedytacją. Bylam dziś na policji, ktora nie dopatrzyla sie znamion przestępstwa. Pewnie czeka mnie Sąd i walka o swoją kasę, w Warszawie tałatajstwa nie brakuje, a im wiecej kasy tym czasem burak większy.

ale zgodnie z ustawą jakąś tam ( nie pamietam numeru ) towar, ktory nie jest w całości opłacony przez klienta nie jest jego własnością
    wiec powinien wam najpierw zapłacić, a później sie sądzić

teraz ty możesz zgłosić na policje ze zostałaś "okradziona"

ivf-ivf, iwcia77, BISCA lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2015, 15:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    efcia wrote:
    ale zgodnie z ustawą jakąś tam ( nie pamietam numeru ) towar, ktory nie jest w całości opłacony przez klienta nie jest jego własnością

tamten jest z pisu i gówno mu zrobi

efcia, kapturnica, ivf-ivf, iwcia77, moremi, BISCA, Simba lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • ivf-ivf Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2015, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    efcia wrote:

A to już mój prawnik ogarnie :-) ze mną nie wygra bo racja jest po mojej stronie.

efcia, iwcia77, BISCA, Mega lubią tę wiadomość

• efcia Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2015, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o mam coś takiego

do czasu zapłaty przez Kupującego wszystkich należności towar pozostaje własnością Sprzedającego, nawet wówczas gdy został on zamontowany
    od nieterminowej zapłaty naliczane będą odsetki za zwłokę [art.454k.c]

ivf-ivf, iwcia77, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

• ivf-ivf Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2015, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    tamten jest z pisu i gówno mu zrobi

Reni :-) lubię Cię :-)

Reni, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2015, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Nawet jeżeli nie zakażą iv, to bariera finansowa dla wielu par będzie nie do przeskoczenia. I o to im chodzi. Niech se w dupe wsadza swoją łaskawość.
    Lepiej by poszukali oszczędności w finansowaniu kościoła.
    albo najlepiej, żeby koncerny medyczne czy kto tam...obniżyli koszt in vitro - to kosztuje chore pieniądze, bo żerują na desperacji ludzi....a jaki jest faktyczny, rzeczywisty koszt in vitro? Wtedy mogliby sobie zabraniać na NFZ,...

iwcia77, ivf-ivf, Magdala, nick nieaktualny, malgos741 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2015, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ehh ludzie i ludziska , stołki i taborety.Nie wiem ale ja czasem sie gubie w tym jak ludzie potrafia byc popierdzieleni o.O

efcia, iwcia77, ivf-ivf, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2015, 15:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    krycha.stara wrote:
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/5a865b582273.jpg

Na dzis dosc, wkrotce beda nastepne :-)
    Woooow <3

Reni, efcia, iwcia77, BISCA, satori lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2015, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ivf-ivf wrote:
    A to już mój prawnik ogarnie :-) ze mną nie wygra bo racja jest po mojej stronie.
    najlepiej weź z Dudapomoc ;-)

iwcia77, kapturnica, nick nieaktualny, ivf-ivf, moremi, Mimbla, Simba, satori lubią tę wiadomość

• efcia Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2015, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Woooow <3

o Simba <3
    co u ciebie? opowiadaj, a co u twixów? opowiadaj

kapturnica, nick nieaktualny, BISCA, Simba lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2015, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba gdzie się włóczysz

iwcia77, kapturnica, moremi, BISCA, Mega, Simba lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2015, 15:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Simba gdzie się włóczysz
    wagaruje ;D

Simba lubi tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2015, 15:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paszczak czy do tych maślanych może być margaryna Kasia (bo mam w domu z 10, bo siostra brała udział w jakiejś kampanii i mi oddała)?

Morek czy do piernika może iśc Kasia?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2015, 15:33

iwcia77, BISCA, Mega, Mimbla, Simba lubią tę wiadomość

• Magdala Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2015, 15:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co jecie?

Sobie grzeje zupe z tego ich pasternaka z trawa cytrynowa. Pachnie. Pisze nie gotowac. Para poszla, wylaczylam, zamieszalam przelalam do miski. Garnek od razu umylam..
    Jem zupe.
    Zimna bokami zalatuje.
    Toc nie bede znowu garka brudzic.

A idz pan z takim lanczem.

iwcia77, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo.
  • efcia Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2015, 15:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Paszczak czy do tych maślanych może być margaryna Kasia (bo mam w domu z 10, bo siostra brała udział w jakiejś kampanii i mi oddała)?

oj Reni
    jak sama nazwa wskazuje maślane to maślane ;-)

iwcia77, BISCA, moremi, Mimbla, paszczakin lubią tę wiadomość

‹‹ 12509 12510 12511 12512 12513 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Masz objawy duszności wydechowej, ale nie jesteś zdiagnozowany? Lekarz online może pokierować Cię dalej

Duszność wydechowa utrudnia oddychanie, szczególnie podczas wydychania powietrza. Uczucie braku tchu może budzić niepokój. Jeśli doświadczasz takich objawów, a diagnoza wciąż nie jest postawiona, warto skonsultować się z lekarzem. Konsultacja online to szybki sposób na omówienie symptomów, uzyskanie wstępnej oceny i wskazówek dotyczących dalszej diagnostyki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Spokój rodziców zaczyna się od jednego sprytnego urządzenia. Czy niania elektroniczna to must have rodziców?

Pierwsze miesiące z dzieckiem to wyjątkowy czas, ale też nieustanna czujność i troska o jego bezpieczeństwo. Coraz więcej rodziców sięga po nowoczesne rozwiązania, które pomagają spokojniej czuwać nad snem malucha. Czy niania elektroniczna to rzeczywiście niezbędny element domowej wyprawki, czy tylko kolejny gadżet? Sprawdź, jak działa, co daje na co dzień i czy może realnie ułatwić życie rodzicom.

CZYTAJ WIĘCEJ