35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Magdala wrote:A wracajac do tematu.
My zawsze mielismy zywa choinke. I w rodzinie wszyscy tez. Przy wigilii tradycja byly rozmowy kto gdzie i za ile kupil.
Raz moj tato chcial wszystkich przebic niska cena, ze czekal do ostatniej chwili z kupnem i przyniosl jakiegos drapaka z przeceny. Przy stole wygral licytacje, ale ile musial sie nasluchac od mamy.Trzy galezie na krzyz. Nie bylo czym obrocic do sciany. Bo do sciany brxydsza czascia sie zawsze stawia, nie?
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/7a51e266ce46.jpgefcia, iwcia77, kapturnica, Magdala, moremi, Bozia3, BISCA, Mimbla, Simba, satori lubią tę wiadomość
-
Magdala wrote:A gdzies w Europie jest in vitro zakazane?
Bez jaj. Nie zrobia tego.
mi też się tak wydaje, że nie dadzą rady
Polacy jednak zasmakowali się w wolności i dojdzie do tego, że wyjdą ludzie na ulicę
Magdala, krycha.stara, iwcia77, ComeToMeBaby, efcia, BISCA, Mimbla, satori lubią tę wiadomość
-
a ja Ci mówię, że jak tak będą pogrywać, to dostaną , bo ludzie z czasem będą mieli dosyć
Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- używanie wulgaryzmów.Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 3 grudnia 2015, 22:26
kapturnica, Magdala, iwcia77, efcia, moremi, BISCA, Mimbla, Simba, satori lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:to ona Wasza była?... a ja się zastanawiałam...
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/7a51e266ce46.jpg
Za taka to walizki bylyby za drzwiami.
I placz dzieciny czyli mnie i drugiej dzieciny czyli siostry.
kapturnica, iwcia77, efcia, BISCA, Simba, paszczakin lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
iwcia77 wrote:Bozia ale tam jest drewniany, plastykowy i ceramiczny...ktory najlepszy?
http://allegro.pl/peggy-sage-dwustronna-tarka-do-piet-stop-pedicure-i5792633613.htmliwcia77 lubi tę wiadomość
-
krycha.stara wrote:Moze i wyjda. Tylko jak sie kurduplowi pod czacha cos uroi, to bedzie szedl w zaparte poki na swoim nie postawi. Najwyzej sie z Uni wyjdzie, co tam
Nie wyjdą, dostaną 500 i będą cicho.krycha.stara, Jastra, iwcia77, Bozia3, kapturnica lubią tę wiadomość
-
Magdala wrote:Za taka to walizki bylyby za drzwiami.
I placz dzieciny czyli mnie i drugiej dzieciny czyli siostry.
mogło być jeszcze gorzej
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/bfe189ceed7f.jpg
więc nie narzekaj na drapakakrycha.stara, efcia, Jastra, ivf-ivf, moremi, ComeToMeBaby, iwcia77, Bozia3, kapturnica, Magdala, BISCA, Mimbla, satori, SolarPolar, paszczakin lubią tę wiadomość
-
ivf-ivf wrote:Dobra to zakład
az tak po bandzie nie pójdą...
Lepiej by poszukali oszczędności w finansowaniu kościoła.krycha.stara, efcia, ComeToMeBaby, iwcia77, kapturnica, Magdala, BISCA, malgos741, paszczakin, Simba, satori lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Ogolnie to jestem zła, robiłam klientowi kuchnie, podpisał umowę, zaakceptował projekt i materiały, a potem doniósł na policje i do prokuratury, ze czuje sie oszukany bo fronty szafek, które wybrał w swietle dziennym są nie takie jak chce i on czuje się oszukany....
Simba lubi tę wiadomość
-
moremi wrote:Nawet jeżeli nie zakażą iv, to bariera finansowa dla wielu par będzie nie do przeskoczenia. I o to im chodzi. Niech se w dupe wsadza swoją łaskawość.
Lepiej by poszukali oszczędności w finansowaniu kościoła.
Moremi, ja to rozumiem i wcale tego nie neguje. -
nick nieaktualnyivf-ivf wrote:Ogolnie to jestem zła, robiłam klientowi kuchnie, podpisał umowę, zaakceptował projekt i materiały, a potem doniósł na policje i do prokuratury, ze czuje sie oszukany bo fronty szafek, które wybrał w swietle dziennym są nie takie jak chce i on czuje się oszukany....
Skoro nie wie, co znaczy podpisanie umowy i akceptacja materiałów, to niech idzie sobie do sądu. Poniesie dodatkowe koszty.
Tylko szkoda że Ty na kasę będziesz czekać (chyba że przedpłata była?)iwcia77, kapturnica, BISCA, malgos741 lubią tę wiadomość
-
ivf-ivf wrote:Ogolnie to jestem zła, robiłam klientowi kuchnie, podpisał umowę, zaakceptował projekt i materiały, a potem doniósł na policje i do prokuratury, ze czuje sie oszukany bo fronty szafek, które wybrał w swietle dziennym są nie takie jak chce i on czuje się oszukany....
na policje, do prokuratury?
przecież mógł najpierw zgłosić pisemna reklamacje - towar niezgodny z zamówieniem
no chyba ze go olaliscie?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2015, 15:05
kapturnica lubi tę wiadomość
-
Jastra wrote:
Skoro nie wie, co znaczy podpisanie umowy i akceptacja materiałów, to niech idzie sobie do sądu. Poniesie dodatkowe koszty.
Tylko szkoda że Ty na kasę będziesz czekać (chyba że przedpłata była?)
Zapłacił już połowę, chyba chce uniknąć płacenia drugiej połowy... buc.efcia lubi tę wiadomość
-
efcia wrote:u mnie bedzie tak:
* makowiec drożdżowy
* piernik przekładany kremem z kaszy manny
* pierniczki
* sernik z kruszonką kokosowa
* pijak ( ciacho z kremem z nutelli i śliwkami suszonymi - moczącymi sie 2 doby w alkoholu)
* ananasowiecefcia, Reni, Magdala lubią tę wiadomość