35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
ComeToMeBaby wrote:a buraki? a marchewka?
pani- one teraz takie cuda wianki robiom odkąd to całe fit weszło do Polski! mówię pani. takie to nowoczesne. a i mnie się to podobuje.
ooo nie marchewka jest do wyrzygania
nie rozumiem fenomenu ciast marchewkowychkrycha.stara, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Moze i silne lobby ale rydzykowe mohery plus kwaczynski i spolka sa silniejsze.Juz i trybunal i sluzby.A doradzcą macierewicza zostal 20latek.heheheheh buhahaha Pewnie mu laske ciagnie pod stolem bo jakie moze miec doswiadczenie inne ?
Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- używanie wulgaryzmów.Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 3 grudnia 2015, 22:20
iwcia77, Mimbla lubią tę wiadomość
-
ivf-ivf wrote:A to juz niech osoba, która za to zapłaci rozstrzygnie w swoim sumieniu.
krycha.stara, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Moze i silne lobby ale rydzykowe mohery plus kwaczynski i spolka sa silniejsze.Juz rozpierdalaja i trybunal i sluzby.A doradzcą macierewicza zostal 20latek.heheheheh buhahaha Pewnie mu laske ciagnie pod stolem bo jakie moze miec doswiadczenie inne ?
Kurde, ja tam nie wiem, ale wiem z jakiej ten chłopak rodziny pochodzi... ojciec wybitny spec od leczenia czerniaka, profesor, matka tez jakas taka mądrąmoże chce dac młodemu szanse....
kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
ivf-ivf wrote:A to juz niech osoba, która za to zapłaci rozstrzygnie w swoim sumieniu.
krycha.stara, kapturnica, iwcia77, efcia lubią tę wiadomość
-
Magdala wrote:Dorbie wyglada jak nowa. Nic ja ten porod nie wymeczyl.
Torpeda normalnie.
Ale teraz juz odpocznij, co?u Dorbie to nawet baby blues umrze z glodu -tak pozytywna i optymistyczna to dziewczyna
kapturnica, ComeToMeBaby, efcia, moremi, BISCA lubią tę wiadomość
-
ivf-ivf wrote:Kurde, ja tam nie wiem, ale wiem z jakiej ten chłopak rodziny pochodzi... ojciec wybitny spec od leczenia czerniaka, profesor, matka tez jakas taka mądrą
może chce dac młodemu szanse....
-
kapturnica wrote:Moze i silne lobby ale rydzykowe mohery plus kwaczynski i spolka sa silniejsze.Juz rozpierdalaja i trybunal i sluzby.A doradzcą macierewicza zostal 20latek.heheheheh buhahaha Pewnie mu laske ciagnie pod stolem bo jakie moze miec doswiadczenie inne ?
hahaha -
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/713bfafc8151.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2015, 12:06
ComeToMeBaby, efcia, iwcia77, moremi, kapturnica, Mimbla, Simba lubią tę wiadomość
-
A wracajac do tematu.
My zawsze mielismy zywa choinke. I w rodzinie wszyscy tez. Przy wigilii tradycja byly rozmowy kto gdzie i za ile kupil.
Raz moj tato chcial wszystkich przebic niska cena, ze czekal do ostatniej chwili z kupnem i przyniosl jakiegos drapaka z przeceny. Przy stole wygral licytacje, ale ile musial sie nasluchac od mamy.Trzy galezie na krzyz. Nie bylo czym obrocic do sciany. Bo do sciany brxydsza czascia sie zawsze stawia, nie?
efcia, Reni, Jastra, moremi, Bozia3, Simba, satori lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo.