35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Reni wrote:a ja standardowo
makowiec
mech leśny
pierniki
ciastka (jak się uda)
Mąż tort ala sernik na zimno
trafiliśmy w sklepach duży wybór galaretek, więc będziemy cudować
robiła któraś coś z tymi amarantowymi, szafirowymi, i innymi wściekłymi kolorami?
robiłam tzn chciałam zrobic, ale jak rozpuściłam taka galaretke to smród był straszny - sama chemia, a po przeczytaniu składu to już wogóle tego nie tkne
poszła wiec szybko do zlewu
nie polecam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2015, 14:03
kapturnica lubi tę wiadomość
-
Alis wrote:Co to jest mech leśny? Chyba, że szamiesz rzeczywiście mech leśny...
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/19e6e7533ce9.jpgAlis, iwcia77, kapturnica, moremi, ania.g, BISCA, Sabina, Mimbla lubią tę wiadomość
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/713bfafc8151.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2015, 12:05
Alis, efcia, kapturnica, iwcia77, ComeToMeBaby, moremi, ania.g, BISCA, Sabina, Mimbla, satori lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:a ja standardowo
makowiec
mech leśny
pierniki
ciastka (jak się uda)
Mąż tort a'la sernik na zimno
trafiliśmy w sklepach duży wybór galaretek, więc będziemy cudować
robiła któraś coś z tymi amarantowymi, szafirowymi, i innymi wściekłymi kolorami?
Kolory piekne ale ze smakiem gorzej.Syf.....efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
ivf-ivf wrote:No co ty, on tego nie potwierdził. Wspomniał tylko o jakimś module w Narodowym Programie Zdrowia dotyczącym płodności. To dziennikarka użyła tego słowa bo pewnie chciała to usłyszeć
-
efcia wrote:Kapta ja nawet tego nie spróbowałam, już zapach mnie odrzucił , ale wyobrażam sobie ten smak
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2015, 14:08
efcia, krycha.stara, ComeToMeBaby, iwcia77, BISCA, Sabina, satori lubią tę wiadomość
-
Alis wrote:A ja właśnie kończę litr kisielu - nie ma to jak trochę chemii w ciąży...
efcia, Alis, krycha.stara, Magdala, ComeToMeBaby, iwcia77, BISCA, Mimbla, Mega lubią tę wiadomość
-
Mikolaj i tylko Mikolaj.
Ciastka Paszczy mnie rozwscieczyly ambicjonalnie. Bede piekla chocby nocami a jej dorownam!
Jutro piernik a potem lece z ciastkami.
Paszczulku a przepis na orzechowo-cynamonowe dasz?
Nie lubie ciast dziwnych (bez urazy). U nas jest sernik, strucle makowe i keks.
Sabcia dzis Ty? Najlepszego moja droga kolezanko z dolka.
efcia, krycha.stara, kapturnica, ComeToMeBaby, iwcia77, moremi, BISCA, Sabina, paszczakin, Mimbla, satori lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
kapturnica wrote:A myslisz ,ze Kwaczorek powolalby na stanowisko ministra kogos kto jest za in vitro ???Chyba nie wierzysz w to.
A to chyba oglądałam inną telewizjebo u mnie minister mówił tylko o przyczynach finansowych zakończeniu refundacji, a nie o zakazie tej metody.
Nie ma sensu dziewczyn straszyć.BISCA lubi tę wiadomość
-
BISCA wrote:Snilo mi sie, ze mnie choup zdradzal z moja przyjacilka z przedszkola (nie widzialam jej od tamtej pory i nie mam z nia absolutnie zadnego kontaktu)
Mialam rozdarte serce i bylam zrozpaczona. A on na to tylko wzruszal ramionami z glupim usmiechem na twarzy. Wylam chyba cala noc.
Jaka ulga po przebudzeniu.
À le chuop i tak opierdol dostal
im się zawsze należykrycha.stara, Magdala, iwcia77, BISCA lubią tę wiadomość