35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Ale kto straszy???Trzeba by bylo naprawde nie znac partii rzadzacej i jej zdania na temat in vitro by miec złudna nadzieje ,ze in vitro bedzie dostepne.ivf-ivf wrote:A to chyba oglądałam inną telewizje
bo u mnie minister mówił tylko o przyczynach finansowych zakończeniu refundacji, a nie o zakazie tej metody.
Nie ma sensu dziewczyn straszyć.
Nie bedzie.
iwcia77, moremi lubią tę wiadomość

-
kapturnica wrote:Ale kto straszy???Trzeba by bylo naprawde nie znac partii rzadzacej i jej zdania na temat in vitro by miec złudna nadzieje ,ze in vitro bedzie dostepne.
Nie bedzie.
Dobra to zakład
az tak po bandzie nie pójdą...
BISCA lubi tę wiadomość
-
Moj mi obiecal w tym roku swieża choine z lasu, naszego ,zeby nie bylo.Tylko mam sie zast czy jodełka czy świerk ma byc.Uwielbiam swieze drzewka i ten zapac w domuefcia wrote:o jejusku w radio juz puszczaja swiąteczne piosenki

no dobra wyciagam choinke z szafy

Ehh ciesze sie ,ze swieta ida.Boże Narodzenie ma zawsze cos w sobie.
ComeToMeBaby, efcia, Bozia3, satori lubią tę wiadomość

-
krycha.stara wrote:I tu mnie zemdlilo po raz kolejny...
gdybym Ci nie powiedziała, to byś nie poczuła
szpinak na szczęście daje tylko kolor
(ja też nienawidzę szpinaku przetworzonego)
nick nieaktualny, kapturnica, moremi lubią tę wiadomość
-
Krycha ale szpinak ma to do siebie ,ze jest neutralny wtedy w smaku i nie czuc go.A jadła w ciescie coby grymasic??Hę?krycha.stara wrote:Szpinak ok, ale qwa w ciescie? Na slodko? No fakin lej!

nick nieaktualny, efcia, Reni, BISCA lubią tę wiadomość

-
kapturnica wrote:Ale kto straszy???Trzeba by bylo naprawde nie znac partii rzadzacej i jej zdania na temat in vitro by miec złudna nadzieje ,ze in vitro bedzie dostepne.
Nie bedzie.
Ale jak to? Tak zupelnie komercyjnie i za kase tez nie? Biznes mozna chyba w kraju prowadzic jaki sie chce jak podatki sie placi..
Obniza ceny z lekka i bedzie sie krecic.
Mam nadzieje.
BISCA lubi tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
a buraki? a marchewka?krycha.stara wrote:Szpinak ok, ale qwa w ciescie? Na slodko? No fakin lej!

pani- one teraz takie cuda wianki robiom odkąd to całe fit weszło do Polski! mówię pani. takie to nowoczesne. a i mnie się to podobuje.
nick nieaktualny, efcia, kapturnica lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Moj mi obiecal w tym roku swieża choine z lasu, naszego ,zeby nie bylo.Tylko mam sie zast czy jodełka czy świerk ma byc.Uwielbiam swieze drzewka i ten zapac w domu

Ehh ciesze sie ,ze swieta ida.Boże Narodzenie ma zawsze cos w sobie.
ale ja w pracy mam sztuczną
a w domu TYLKO żywa, nie wyobrazam sobie inaczej
edit juz stoi na biurku i świeci
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2015, 14:25
kapturnica, BISCA lubią tę wiadomość
-
Magdala wrote:Ale jak to? Tak zupelnie komercyjnie i za kase tez nie? Biznes mozna chyba w kraju prowadzic jaki sie chce jak podatki sie placi..
Mam nadzieje.
Tak, masz rację.Jestem tego samego zdania. Lobby klinik jest bardzo silne.
Magdala lubi tę wiadomość
-
Ja w życiu bym nie zainteresowała tym ciastem, gdyby mnie szefowa nie poczęstowała
powiedziała mi co jest w środku jak zjadłam
Booooże jakie to pyyyszne
lekkie, puszyste ciasto z bitą śmietanąWiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2015, 14:27
kapturnica, efcia, moremi, BISCA, Mimbla, satori lubią tę wiadomość
-
Ceny obniza ???Biznes moze i tak ale oni do in vitro podchodza jak do aborcji, niestety.Wystarczy posluchac co nie raz pierd333la.Magdala wrote:Ale jak to? Tak zupelnie komercyjnie i za kase tez nie? Biznes mozna chyba w kraju prowadzic jaki sie chce jak podatki sie placi..
Mam nadzieje.
efcia, nick nieaktualny, ComeToMeBaby, moremi, malgos741 lubią tę wiadomość

-
nooooo.... ja wczoraj usłyszałam taką wypowiedź w wiadomościach z rodzaju: nie możemy dopuścić do zabijania istnień ludzkich i wypowiedziałam wtedy głośne i siarczyste "kurwa!". A że mam PMSa to mnie musiał mój mąż bidny uspokajać bo nerwowa byłam z powodu tego tępogrodu.kapturnica wrote:Myslisz ,ze zmienia zdanie na temat ,ze in vitro to zabijanie??

nick nieaktualny, kapturnica, efcia, iwcia77, BISCA, malgos741, Mimbla, satori lubią tę wiadomość