35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
ivf-ivf wrote:A to chyba oglądałam inną telewizje
bo u mnie minister mówił tylko o przyczynach finansowych zakończeniu refundacji, a nie o zakazie tej metody.
Nie ma sensu dziewczyn straszyć.
Nie bedzie.iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Ale kto straszy???Trzeba by bylo naprawde nie znac partii rzadzacej i jej zdania na temat in vitro by miec złudna nadzieje ,ze in vitro bedzie dostepne.
Nie bedzie.
Dobra to zakładaz tak po bandzie nie pójdą...
BISCA lubi tę wiadomość
-
efcia wrote:o jejusku w radio juz puszczaja swiąteczne piosenki
no dobra wyciagam choinke z szafy
Ehh ciesze sie ,ze swieta ida.Boże Narodzenie ma zawsze cos w sobie.ComeToMeBaby, efcia, Bozia3, satori lubią tę wiadomość
-
krycha.stara wrote:I tu mnie zemdlilo po raz kolejny...
gdybym Ci nie powiedziała, to byś nie poczuła
szpinak na szczęście daje tylko kolor
(ja też nienawidzę szpinaku przetworzonego)krycha.stara, kapturnica, moremi lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Ale kto straszy???Trzeba by bylo naprawde nie znac partii rzadzacej i jej zdania na temat in vitro by miec złudna nadzieje ,ze in vitro bedzie dostepne.
Nie bedzie.
Ale jak to? Tak zupelnie komercyjnie i za kase tez nie? Biznes mozna chyba w kraju prowadzic jaki sie chce jak podatki sie placi..
Obniza ceny z lekka i bedzie sie krecic.
Mam nadzieje.BISCA lubi tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
krycha.stara wrote:Szpinak ok, ale qwa w ciescie? Na slodko? No fakin lej!
pani- one teraz takie cuda wianki robiom odkąd to całe fit weszło do Polski! mówię pani. takie to nowoczesne. a i mnie się to podobuje.krycha.stara, efcia, kapturnica lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Moj mi obiecal w tym roku swieża choine z lasu, naszego ,zeby nie bylo.Tylko mam sie zast czy jodełka czy świerk ma byc.Uwielbiam swieze drzewka i ten zapac w domu
Ehh ciesze sie ,ze swieta ida.Boże Narodzenie ma zawsze cos w sobie.
ale ja w pracy mam sztuczną
a w domu TYLKO żywa, nie wyobrazam sobie inaczej
edit juz stoi na biurku i świeci
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2015, 14:25
kapturnica, BISCA lubią tę wiadomość
-
Magdala wrote:Ale jak to? Tak zupelnie komercyjnie i za kase tez nie? Biznes mozna chyba w kraju prowadzic jaki sie chce jak podatki sie placi..
Mam nadzieje.
Tak, masz rację.Jestem tego samego zdania. Lobby klinik jest bardzo silne.Magdala lubi tę wiadomość
-
Ja w życiu bym nie zainteresowała tym ciastem, gdyby mnie szefowa nie poczęstowała
powiedziała mi co jest w środku jak zjadłam
Booooże jakie to pyyyszne
lekkie, puszyste ciasto z bitą śmietanąWiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2015, 14:27
kapturnica, efcia, moremi, BISCA, Mimbla, satori lubią tę wiadomość
-
Magdala wrote:Ale jak to? Tak zupelnie komercyjnie i za kase tez nie? Biznes mozna chyba w kraju prowadzic jaki sie chce jak podatki sie placi..
Mam nadzieje.efcia, krycha.stara, ComeToMeBaby, moremi, malgos741 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Myslisz ,ze zmienia zdanie na temat ,ze in vitro to zabijanie??
krycha.stara, kapturnica, efcia, iwcia77, BISCA, malgos741, Mimbla, satori lubią tę wiadomość