35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
paszczakin wrote:Iwcia.. jedno, to ze dzieciak zjadl robala. Zdarza sie. Inne na forum trupy owadow jedza
Ale skad ty wiesz, co to za robal? I une smierdzom tylko pogryzione? czy zywe tez?
wiem co to za robak , bo tutaj tego w tym okresie full i do domu wlatuja jak tylko otworzysz okno. mialam go na rece i zrzucilam na podloge zapominajac, ze dziecia mam. nagle czuje smrod tego robala. on zaczyna smierdziec jak sie go zgniecie albo czuje zagrozenie. myslam, ze Ivo na niego usiadl albo do reki wzial a tu nic- szukam i nie ma az w koncu powachalam rece i buzie , zagladam a tam robalbleh
ania.g, moremi, efcia, Dziobak, Mega lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Dane osobowe i adres jest. Przecież podawala dane do przelewów na Tomka. I dlatego uwazam, ze jest cholernie głupia.
Dokładnie, inaczej jest jak ktoś anonimowy coś takiego robi, bo myśli że jest bezkarny, a tutaj sprawa jest jasna. Chyba nie jest to Herze potrzebne.iwcia77, ComeToMeBaby, moremi, efcia, Luna76, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jastra wrote:Czy to jakaś Wasza dawna znajoma z forum czy jakieś prywatne sprawy?
Jastra chodzi o
EwaT, Heretyczka, ciamcialamciam, ciampalampam, Anunia i teraz Kcionc - to ta sama osobakapturnica, iwcia77, ivf-ivf, ComeToMeBaby, moremi, BISCA, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Jprdole pisiory chca calkowitego zakazu wchowania seksualnego w szkole.Kurde cofna nas naprawde do sredniowiecza......
a wiesz po co?
żeby było więcej dzieci..z wpadek
po co mają potem ładować kasę w leczenie 35+, niech rodzą jako nastolatkiiwcia77, kapturnica, moremi, paszczakin, efcia, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:Jastra chodzi o
EwaT, Heretyczka, ciamcialamciam, ciampalampam, Anunia i teraz Kcionc - to ta sama osoba
To ona jest ...hmmmm jakby to.... niepełnosprawna umysłowo?paszczakin, Reni, moremi, kapturnica, BISCA, Luna76, Sabina, satori, Mega lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:mam ten sam dylemat w kontekście świąt. jak zawitamy na święta do teściów to na stół już pewnie na powitanie powędruje flaszka. Jakoś nas ten teściu zawsze tak gości... Żeby wino może postawił to może by tak na endometrium po transferze się nadało?
bo to jakoś tak przypadnie. O ile będzie co transferować. Sama poszukuję dobrej wymówki
powiedz im, ze jako porzadny katolik, alko w wigilie nie pijasz
http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/laugh3-smiley.gifComeToMeBaby, efcia, moremi, iwcia77, BISCA, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
-
Kometa, pogoń trolla raz, a dobrze. Pamiętam, że w ostatnim czasie było wiecej postów tej osoby zgłaszane. Ja bym poprosiła o wydruki admina, a policja ustali IP komputera. Dzis w sieci nic nie ginie i nikt anonimowy nie jest, zwłaszcza jeśli wiecie kto to jest. Nawet jeśli kary w sensie prawnym nie będzie to jak Moremi pisze smród zostanie.
ComeToMeBaby, kapturnica, Jastra, iwcia77, ania.g, Sabina, Natka_79, Mega lubią tę wiadomość
-
ivf-ivf wrote:Kometa, pogoń trolla raz, a dobrze. Pamiętam, że w ostatnim czasie było wiecej postów tej osoby zgłaszane. Ja bym poprosiła o wydruki admina, a policja ustali IP komputera. Dzis w sieci nic nie ginie i nikt anonimowy nie jest, zwłaszcza jeśli wiecie kto to jest. Nawet jeśli kary w sensie prawnym nie będzie to jak Moremi pisze smród zostanie.
paszczakin, ivf-ivf, efcia, Jastra, Reni, moremi, kapturnica, iwcia77, pierwiastka, megan8, Sabina, Natka_79, satori, Mega lubią tę wiadomość
-
jeeee, doczytalam. dalej nie wiem, czy munsz Sabiny zyje!
Sabinka, wyszedl temat urodzin, czy nie?
ja zaraz ruszam kupic Adasiowi ostatnie nakrycia glowy do kalendarza, musze skonczyc w ten weekend, bo mi serwis przyslal maila, ze szybko trzeba skladac zamowienia.. jeszcze 6 zdjec musze zrobic..efcia, Jastra, moremi, kapturnica, iwcia77, pierwiastka, Dziobak, BISCA, Bozia3, Sabina, satori, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymoremi wrote:Znowu byłam z małym na pobraniu krwi. Straszne przeżycie.
Ach jak ja Cie rozumiem. Ja podczas szczepienia nie mogłam na to patrzeć, ale musiałam być twarda, ale później, w domu, to się aż poryczałam z emocji.
Najgorzej było jak Igor był w szpitalu i nie mogli mu się wkłuć w żyłe. Zabrali go beze mnie (podejrzewam ze celowo) i słyszałam tylko na korytarzu jego wrzask. Pozabijałabym...Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2015, 12:14
-
moremi wrote:Znowu byłam z małym na pobraniu krwi. Straszne przeżycie.
Moremi, moja córeczka miała pobieraną krew wielokrotnie. I czasami nawet tego nie zauważyła, zwłaszcza w tych pierwszych tygodniach, miesiącach. To nie musi być straszne, jeśli pielęgniarka potrafi się do tego zabrać. Jeśli masz możliwość znajdź jakąś rozsądną pielęgniarkę.iwcia77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam szanowny kurwidołek.
Korzystając z chwili na złapanie oddechu donoszę uprzejmie, że żyję. Nie opuściłam Was na zawsze, bynajmniej.
Hmmm... Bynajmniej. Wczoraj szukałam znaczenia tego słowa w celu wytłymaczenia Wacikowi. Wiedziałyście, że "bynajmniej" jest partykułą wzmacniającą przeczenie wypowiedzi?
Bynajmniej, ja nie wiedziałam.
Ale do brzegu.
Wpadłam w jakiś czarny dołek. Dom w lekkiej ruinie (nic nowego w sumie) ale już wychodzimy na prostą. Natomiast mam problem z Młodym. Zdrowotny.
Chyba nawet nie jestem w stanie o tym teraz pisać. Dzisiaj jedziemy do lekarza.
Przepraszam za chaos w wypowiedzi ale ciężko mi zebrać myśli żeby napisać coś sensownego.
Pozdrawiam Was, przytulam, ściskam, gratuluję, wspieram i współczuję*.
*wybrać odpowiednie dla siebie.Alis, kapturnica, iwcia77, ComeToMeBaby, ivf-ivf, efcia, anna maria, paszczakin, pierwiastka, moremi, Dziobak, ania.g, Magdala, BISCA, Bozia3, Sabina, Mimbla, Simba, Natka_79, satori, Mega, beates lubią tę wiadomość