X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2015, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    Iwcia.. jedno, to ze dzieciak zjadl robala. Zdarza sie. Inne na forum trupy owadow jedza ;)
    Ale skad ty wiesz, co to za robal? I une smierdzom tylko pogryzione? czy zywe tez?
    Witam sie

wiem co to za robak , bo tutaj tego w tym okresie full i do domu wlatuja jak tylko otworzysz okno. mialam go na rece i zrzucilam na podloge zapominajac, ze dziecia mam. nagle czuje smrod tego robala. on zaczyna smierdziec jak sie go zgniecie albo czuje zagrozenie. myslam, ze Ivo na niego usiadl albo do reki wzial a tu nic- szukam i nie ma az w koncu powachalam rece i buzie , zagladam a tam robal :( bleh

ania.g, moremi, efcia, Dziobak, Mega lubią tę wiadomość

• sandra80 Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2015, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Dane osobowe i adres jest. Przecież podawala dane do przelewów na Tomka. I dlatego uwazam, ze jest cholernie głupia.

Dokładnie, inaczej jest jak ktoś anonimowy coś takiego robi, bo myśli że jest bezkarny, a tutaj sprawa jest jasna. Chyba nie jest to Herze potrzebne.

iwcia77, ComeToMeBaby, moremi, efcia, Luna76, Mega lubią tę wiadomość

gann9jcgo804inbp.png

1lxlm6r.png

sandra80
    "Nie narzekaj, że masz pod górę skoro zmierzasz na szczyt"
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 grudnia 2015, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy to jakaś Wasza dawna znajoma z forum czy jakieś prywatne sprawy?

iwcia77 lubi tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2015, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jprdole pisiory chca calkowitego zakazu wchowania seksualnego w szkole.Kurde cofna nas naprawde do sredniowiecza......

iwcia77, efcia, Luna76, Mega lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2015, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jastra wrote:
    Czy to jakaś Wasza dawna znajoma z forum czy jakieś prywatne sprawy?

Jastra chodzi o
    EwaT, Heretyczka, ciamcialamciam, ciampalampam, Anunia i teraz Kcionc - to ta sama osoba

kapturnica, iwcia77, ivf-ivf, ComeToMeBaby, moremi, BISCA, Sabina, Mega lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2015, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Jprdole pisiory chca calkowitego zakazu wchowania seksualnego w szkole.Kurde cofna nas naprawde do sredniowiecza......

a wiesz po co?
    żeby było więcej dzieci..z wpadek
    po co mają potem ładować kasę w leczenie 35+, niech rodzą jako nastolatki ;-)

iwcia77, kapturnica, moremi, paszczakin, efcia, Mega lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2015, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    efcia wrote:
    albo sok w butelce od piwa ;D
    Trudno było nie nabrać wprawy :D

iwcia77, moremi, efcia, Sabina, Simba, Mega lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 grudnia 2015, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Jastra chodzi o
    EwaT, Heretyczka, ciamcialamciam, ciampalampam, Anunia i teraz Kcionc - to ta sama osoba

O.o
    To ona jest ...hmmmm jakby to.... niepełnosprawna umysłowo?

paszczakin, Reni, moremi, kapturnica, BISCA, Luna76, Sabina, satori, Mega lubią tę wiadomość

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2015, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    mam ten sam dylemat w kontekście świąt. jak zawitamy na święta do teściów to na stół już pewnie na powitanie powędruje flaszka. Jakoś nas ten teściu zawsze tak gości... Żeby wino może postawił to może by tak na endometrium po transferze się nadało? ;) bo to jakoś tak przypadnie. O ile będzie co transferować. Sama poszukuję dobrej wymówki :)

powiedz im, ze jako porzadny katolik, alko w wigilie nie pijasz
    http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/laugh3-smiley.gif

ComeToMeBaby, efcia, moremi, iwcia77, BISCA, Sabina, Mega lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • ivf-ivf Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2015, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kometa, pogoń trolla raz, a dobrze. Pamiętam, że w ostatnim czasie było wiecej postów tej osoby zgłaszane. Ja bym poprosiła o wydruki admina, a policja ustali IP komputera. Dzis w sieci nic nie ginie i nikt anonimowy nie jest, zwłaszcza jeśli wiecie kto to jest. Nawet jeśli kary w sensie prawnym nie będzie to jak Moremi pisze smród zostanie.

ComeToMeBaby, kapturnica, Jastra, iwcia77, ania.g, Sabina, Natka_79, Mega lubią tę wiadomość

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2015, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś

na to wyglada..

Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 5 grudnia 2015, 13:26

moremi, kapturnica, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2015, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ivf-ivf wrote:
    Kometa, pogoń trolla raz, a dobrze. Pamiętam, że w ostatnim czasie było wiecej postów tej osoby zgłaszane. Ja bym poprosiła o wydruki admina, a policja ustali IP komputera. Dzis w sieci nic nie ginie i nikt anonimowy nie jest, zwłaszcza jeśli wiecie kto to jest. Nawet jeśli kary w sensie prawnym nie będzie to jak Moremi pisze smród zostanie.
    Wysłałam maila do ovu o zabezpieczenie danych i czekam na odpowiedź. Mi ich nie przekażą ale jeśli zgłosi się do nich policja to im owszem. A IP to jest znane administratorom, policja nie musi go ustalać nawet. Pozwolicie, że nie będę się już raczej wypowiadać w tej sprawie, czas pokaże co dalej.

paszczakin, ivf-ivf, efcia, Jastra, Reni, moremi, kapturnica, iwcia77, pierwiastka, megan8, Sabina, Natka_79, satori, Mega lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2015, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeeee, doczytalam. dalej nie wiem, czy munsz Sabiny zyje!
    Sabinka, wyszedl temat urodzin, czy nie?

ja zaraz ruszam kupic Adasiowi ostatnie nakrycia glowy do kalendarza, musze skonczyc w ten weekend, bo mi serwis przyslal maila, ze szybko trzeba skladac zamowienia.. jeszcze 6 zdjec musze zrobic..

efcia, Jastra, moremi, kapturnica, iwcia77, pierwiastka, Dziobak, BISCA, Bozia3, Sabina, satori, Mega lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • efcia Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2015, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Trudno było nie nabrać wprawy :D

dlatego napisałam, ze jesteś Miszczu :-)

• Reni Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2015, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kometa a co będzie jak punkcja czy transfer wypadną w święta?

dużo dziewczyn na ivf dostało antyki na grudzień

kapturnica, BISCA, Bozia3, Mega lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2015, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Znowu byłam z małym na pobraniu krwi. Straszne przeżycie.

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 grudnia 2015, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:

Ach jak ja Cie rozumiem. Ja podczas szczepienia nie mogłam na to patrzeć, ale musiałam być twarda, ale później, w domu, to się aż poryczałam z emocji.
    Najgorzej było jak Igor był w szpitalu i nie mogli mu się wkłuć w żyłe. Zabrali go beze mnie (podejrzewam ze celowo) i słyszałam tylko na korytarzu jego wrzask. Pozabijałabym...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2015, 12:14

• Alis Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2015, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:

Moremi, moja córeczka miała pobieraną krew wielokrotnie. I czasami nawet tego nie zauważyła, zwłaszcza w tych pierwszych tygodniach, miesiącach. To nie musi być straszne, jeśli pielęgniarka potrafi się do tego zabrać. Jeśli masz możliwość znajdź jakąś rozsądną pielęgniarkę.

aY05p2.png
  • Alis Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2015, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Raz widziałam, jak matka z córką (ok 5 lat) weszła na pobranie krwi Dziecko nawet nie płakało, a matka zemdlała :)

iwcia77, moremi, ania.g, Bozia3, Sabina lubią tę wiadomość

aY05p2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 grudnia 2015, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam szanowny kurwidołek.

Korzystając z chwili na złapanie oddechu donoszę uprzejmie, że żyję. Nie opuściłam Was na zawsze, bynajmniej.

Hmmm... Bynajmniej. Wczoraj szukałam znaczenia tego słowa w celu wytłymaczenia Wacikowi. Wiedziałyście, że "bynajmniej" jest partykułą wzmacniającą przeczenie wypowiedzi?
    Bynajmniej, ja nie wiedziałam. :-)

Ale do brzegu.

Wpadłam w jakiś czarny dołek. Dom w lekkiej ruinie (nic nowego w sumie) ale już wychodzimy na prostą. Natomiast mam problem z Młodym. Zdrowotny.
    Chyba nawet nie jestem w stanie o tym teraz pisać. Dzisiaj jedziemy do lekarza.

Przepraszam za chaos w wypowiedzi ale ciężko mi zebrać myśli żeby napisać coś sensownego.

Pozdrawiam Was, przytulam, ściskam, gratuluję, wspieram i współczuję*.
    *wybrać odpowiednie dla siebie.

Alis, kapturnica, iwcia77, ComeToMeBaby, ivf-ivf, efcia, anna maria, paszczakin, pierwiastka, moremi, Dziobak, ania.g, Magdala, BISCA, Bozia3, Sabina, Mimbla, Simba, Natka_79, satori, Mega, beates lubią tę wiadomość

‹‹ 12520 12521 12522 12523 12524 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ