35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
caffe wrote:Luna, skoro rozstałaś się z mężem, to jak Ty to chcesz zrobić żeby starać się o in vitro?
Stanęło na rozwodzie, nie pierwszy raz...
A nawiasem mówiąc, do in vitro męża nie trzeba.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2015, 21:17
-
Luna76 wrote:Stanęło na rozwodzie, nie pierwszy raz...
A nawiasem mówiąc, do in vitro męża nie trzeba.ivf-ivf, efcia, caffe, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJastra wrote:Dobry wieczór,
Mam pytanie odnośnie przechowywania Morkowego piernika. Gdzie go trzymacie przez te 3 dni?
Ja trzymałam w spiżarce ale myślę, że lodówka ewentualnie balkon też będą OK.Jastra, efcia, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, oczywiście, że nie jestem desperatką ani wariatką. Jeśli problem z mężem będzie się ciągnął, to absolutnie nie ma mowy o żadnym dziecku. Nie wyobrażam sobie tego! Nie mam zamiaru komplikować sobie życia w taki sposób. Dajcie spokój, ja do życia podchodzę realnie, i koniec tematu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2015, 21:43
anna maria, efcia, megan8, moremi, SolarPolar, Mega, iwcia77, satori lubią tę wiadomość
-
Jastra wrote:Dobry wieczór,
Mam pytanie odnośnie przechowywania Morkowego piernika. Gdzie go trzymacie przez te 3 dni?Jastra, anna maria, Mimbla, efcia, ComeToMeBaby, dorbie, moremi, Mega, paszczakin, iwcia77, satori, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ComeToMeBaby wrote:a propos kolor: widzę, ze się przebrałaś?
tak światecznie?
co wy z tymi świętami... ja jestem nie gotowa i nie przyjmuję do wiadomości, że zaraz święta. .........
proszsz, już jesteś gotowa
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/10750d3052d7.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2015, 21:48
anna maria, Mimbla, BISCA, megan8, Sabina, ComeToMeBaby, moremi, kapturnica, SolarPolar, Mega, iwcia77, satori lubią tę wiadomość
-
Kapta z tymi zebami to jest roznie ,Mama mi mowila ze moj najstarszy brat Lelos (Leszek ) Dostal pierwsze zeby jak mial 3 mies.ale one byly bardzo slabe i miekkie wtedy podawali mu konska dawke wapna (55lat temu),a Helcia to sie slinila od 4 miesiaca i piastki gryzla a piewszy kiel wyszedl jak miala 10 mies.Ale jak czujesz cos ostre na dziaslach to moze byc to ,zreszta szybko widac bialy zabek
megan8, kapturnica, Mega lubią tę wiadomość