35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Magda* wrote:Nie gadaj kapta,jerbamate?tzn 13latek to lubi?szok
Ja kiedys sprobowalam i dal mnie to jakby ,nie smiej sie ,ale papierosy w plynie
Moi w pl tez lubia. Wlasnie podpowiedzialyscie mi. Moze kupie to im pod choinke.efcia, kapturnica, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Dziewczyny czy jest mozliwe by malemu juz zeby szly?? Na dole po lewej stronie jak jedynki beda mam wrazenie ,ze widac bialy punkcik a jak przejade palcem to czuc ostre cos
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2015, 16:57
malgos741, efcia, Luna76, Sabina, Magda*, macduska, megan8, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
A i kupilam tez...jak to rzec...wycinacz do ciastek? Gwizdki roznego rozmiaru.
W nastepny weekend rozpoczynam produkcje.
Dobra koncze ten monopol na monodialog.Simba, efcia, moremi, Magda*, Mimbla, iwcia77 lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Magdala wrote:Moi w pl tez lubia. Wlasnie podpowiedzialyscie mi. Moze kupie to im pod choinke.
ja też bardzo lubie
wogóle lubie wszystkie herbaty, czerwone, zielone, miętowe, ziołowe, jedyne jakich nie lubie to owocowe aromatyzowane, po nich mi sie odbija - zapewne przez te sztuczne aromatyComeToMeBaby, moremi, Magdala, Mimbla, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:Tjaaa ,moja za pare ,parenascie miesiecy
Hahahah
Ale u Bozi cos sie szykuje chyba
jestem ciekawa co tam u Bozi wyniknie z tych dwóch ciałek żółtychtrzymam kciuki, a nuż?
malgos741, efcia, Luna76, Magdala, Mimbla, Aasiula, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
Magdala wrote:Jaki kolor? Bo Ty ciemne nosisz, nie?
tak światecznie?
co wy z tymi świętami... ja jestem nie gotowa i nie przyjmuję do wiadomości, że zaraz święta. aaaale: dziś sobie pomyślałam, że czekam na @, zaraz jak przyjdzie startujemy i... łza mi się w oku zakręciła... Cholerny PMSmalgos741, efcia, Luna76, ivf-ivf, moremi, gosia7122, Magdala, beates, Mega, Mimbla, pierwiastka, Aasiula, iwcia77, satori lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:tak to zabrzmialo, jakbyś nie chciala, zebym wpadla http://emoticoner.com/files/emoticons/onion-head/lonely-onion-head-emoticon.gif
a ja, hahaha, wpie***rzam ciastka od 3 dni i zadna maka ani cukier mi nie straszne..
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/dd048a1921bf.jpgSimba, efcia, ivf-ivf, ComeToMeBaby, moremi, gosia7122, Mega, paszczakin, megan8, Aasiula, Bozia3, iwcia77, satori lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Dziewczyny czy jest mozliwe by malemu juz zeby szly?? Na dole po lewej stronie jak jedynki beda mam wrazenie ,ze widac bialy punkcik a jak przejade palcem to czuc ostre cos
Kiedy pojawiają się zęby?
4.–6. miesiąc – dolne jedynki
7. miesiąc – górne jedynki
8.–12. miesiąc – dolne i górne dwójki
12.–16. miesiąc – dolne pierwsze trzonowe i górne pierwsze trzonowe
15.–24. miesiąc – dolne i górne kły
21.–31. miesiąc – dolne i górne drugie trzonowe
no- a zanim się pojawią to się muszą najpierw wyrżnąć, no nie? no to Kapta- może to być to! Załóż jakąś ochronkę na cyckiSimba, kapturnica, malgos741, efcia, Luna76, moremi, Mimbla, iwcia77, satori lubią tę wiadomość
-
Bry .. już po robocie ..czas ogarniać chatę
rosół się gotuje jeszcze tylko makaron i laba... a i se czerwone otworze
Sabina, efcia, kapturnica, ComeToMeBaby, Mega, pierwiastka, iwcia77 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny
-
kapturnica wrote:Dziewczyny czy jest mozliwe by malemu juz zeby szly?? Na dole po lewej stronie jak jedynki beda mam wrazenie ,ze widac bialy punkcik a jak przejade palcem to czuc ostre cos
O kurdę, wcześnie!!! A może to afty? Ale jak ostre to nic jak tylko zęby!Magda*, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Kurde a na powaznie.
Sama przgłupiałam bo jeszcze kilka dni temu nic nie miał na dziąśle a jakies 2,3dni mały mnie gryzie pod koniec karmienia.Zaciska dziąsła na brodawce.No i ciągle jest tak http://naforum.zapodaj.net/thumbs/6d132d8fa3a5.jpgefcia, ivf-ivf, malgos741, ComeToMeBaby, gosia7122, Magdala, dorbie, Elfik, beates, Magda*, macduska, Mega, SolarPolar, Mimbla, anna maria, pierwiastka, megan8, ania.g, Aasiula, Niuta, iwcia77, satori lubią tę wiadomość