WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Dziobak Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2015, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry!
    Leje, pizga czyli już prawie swieta w No.
    Dziś rano chłop wybyl na tenisa, więc ja cap! Adasia pod pache, zawiodłam do pokoju córki i z okrzykiem: Dziś twoja kolej zajmować się braciszkiem! - ucieklam. ;-)
    Córka ubrała Adasia, zeszła na dół, dała kaszke i bawiła się z nim. Daremna matka czyli ja, w tym czasie słodko spała...
    Ach, gdybym miała jeszcze ze 2 starsze córki... ;-)

ivf-ivf, SolarPolar, Bozia3, krycha.stara, paszczakin, ComeToMeBaby, moremi, Aasiula, Mega, malgos741, efcia, BISCA, Mimbla, iwcia77, satori lubią tę wiadomość

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2015, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Muszę być trzeźwy. Wieczorem wraca mąż. Rozumiesz, urodziny i te sprawy ;)

No nie wiem, nie wiem.. Moze wcale lepiej tego tak calkowicie na trzezwo, z wscieklizna, nie zalatwiac ;)

Wpadlabym do Ciebie Sabinka z flaszka dobrego wina..

Bozia3, Sabina, Mega, Simba, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2015, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    Bry!
    Leje, pizga czyli już prawie swieta w No.
    Dziś rano chłop wybyl na tenisa, więc ja cap! Adasia pod pache, zawiodłam do pokoju córki i z okrzykiem: Dziś twoja kolej zajmować się braciszkiem! - ucieklam. ;-)
    Córka ubrała Adasia, zeszła na dół, dała kaszke i bawiła się z nim. Daremna matka czyli ja, w tym czasie słodko spała...
    Ach, gdybym miała jeszcze ze 2 starsze córki... ;-)

bardzo dobry patent.. ja zamierzam ta na wakacjach dziadkom Adacha tak podrzucac, oni i tak rano nie spia..

Dziobak, ComeToMeBaby, moremi, Sabina, Aasiula, Mega, Mimbla, iwcia77 lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2015, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    krycha.stara wrote:
    Deprecha tu zalatuje widze, wiec nie bede dorzucac swoich trzech groszy, ide w karton wino chlac :-P Wyjde na wiosne.

Krycha, wino z kartonu bedziesz pic? ;)

krycha.stara, ComeToMeBaby, Aasiula, Mega, Simba, iwcia77, satori lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2015, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Wyslij przepis na kopytka dyniowe.

Dobranoc
    melduję, że wrzucone

moremi, Sabina, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2015, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    Krycha, wino z kartonu bedziesz pic? ;)
    co się tak dziwisz. ja już piłam wino z kartonu :P bezpośrednio...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2015, 12:52

Sabina, Aasiula, Mega, Simba lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2015, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry
    Ufarbowałam włosy i oddałam się czytać dalej książkę :)
    Miłego dnia.

moremi, Bozia3, Sabina, Aasiula, Simba, Mega, dorbie, efcia, Mimbla, iwcia77, satori lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2015, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paszcza - na czerwiec była czyjaś propozycja czapeczki - truskawki. Według mnie bardzo trafione...:)

Sabina, moremi, kapturnica, Mega, paszczakin, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2015, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czytam internety i natrafiłam na takie wyznanie:

Alina, mama Kamili

„Muszę przyznać, że od zawsze byłam ogromną imprezowiczką i nigdy nie przepuściłam okazji do dobrej zabawy. Imprezy do białego rana, dziesiątki wypalonych papierosów, wakacje w klubach i dyskotekach… nigdy nie widziałam siebie w roli matki z niemowlęciem na ręku! Aż do momentu… gdy na jednym ze spotkań z klientami poznałam mojego męża, istną oazę spokoju i domatora. W rok, ku zdumieniu wszystkich (nikt w to nie wierzył) przeszłam wszystkie etapy: wyprowadzka, ślub i dziecko. Z dnia na dzień przeszłam na zdrowy tryb życia i to nawet jeszcze przed informacją o ciąży. Dziwne... ale to wszystko stało się dla mnie takie oczywiste.”

fajne to. tak jak ja- musiałam trafić na tego właściwego żeby zacząć chcieć <3

Bozia3, Sabina, moremi, macduska, Mega, Simba, efcia, Mimbla, pierwiastka, dorbie, iwcia77, satori lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2015, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://zafree.com.pl/index.php/oddam-za-darmo/670-kartki-swiateczne-za-darmo Mozna dodac zdjecia i wyslac kartke do najblizszych. Chyba zrobie mamie niespodzianke =D

moremi, megan8, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 grudnia 2015, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    No nie wiem, nie wiem.. Moze wcale lepiej tego tak calkowicie na trzezwo, z wscieklizna, nie zalatwiac ;)

Wpadlabym do Ciebie Sabinka z flaszka dobrego wina..
    Dajesz, będę rogaliki z białej mąki i białego cukru :)

Bozia3, moremi, kapturnica, Mega, paszczakin, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2015, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry
    Cały dzień zleciał na zakupach. Nienawidzę!

Sabina, Bozia3, Mega, paszczakin, Simba, Aasiula, efcia, Dziobak, Mimbla, iwcia77, satori lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2015, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorbie masz 4 cycki???????? O.o

moremi, Bozia3, Mega, paszczakin, dorbie, Simba, Aasiula, malgos741, efcia, Mimbla, iwcia77, satori lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • moremi Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2015, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paszcza, znalazłam czapki dla Adasia :-D
    https://www.facebook.com/exagdl/posts/989824181031390

kapturnica, paszczakin, efcia lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 grudnia 2015, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, w końcu mam chwilę, więc mogę napisać co u nas.
    Nie wiem czy pisałam, że mam Adasia od wczoraj na sali i w koncu sama go karmię i idzie nam świetnie. Ma co prawda tendencje do przedłużania karmienia do 1,5 godz, dakabym mu smoczka i pewnie w domu dam, by jadl częściej i krócej. Teraz muszę go wcześniej budzić.
    Wiecie, jak w szpitalu nie ma czasu na nic. Kilka obchodów w ciagu dnia, położna odkażająca ranę, poten ginekolog, śniadanie, badanie słuchu, pediatra dopiero był o 12.00, zaraz obiad, szybko odwiedził mnie mąż z synem karmiłam i karmiłam no i mamy po 14 tej.
    Wyjdziemy może w pon oboje, na szczęście mnie przetrzymaja do pon bo antybiotyk na 5dob mi przedłużyli, jest jakis obrzęk nad rana niby bez zaczerwienienia, ale dziwnie jakoś. No i Adaś ze względu na wczesniactwo min 6 dni, ma ślad zoltaczki, ale nie rośnie 7,7 a świecą 13-14. Waga na razie spada może do 10% spadła mu na razie o 200g, a może 240, oby rosła, żeby mi go nie zatrzymali na dłużej.

Bozia3, Luna76, megan8, ivf-ivf, macduska, kapturnica, Magda*, gretka, Mega, moremi, paszczakin, beates, Simba, ComeToMeBaby, Aasiula, Magdala, malgos741, efcia, Jastra, caffe, Reni, Dziobak, Mimbla, pierwiastka, ania.g, iwcia77, satori lubią tę wiadomość

• Luna76 Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2015, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale mnie jajniki napieprzają... to dziwne - owulacja była z lewego a bolą oba, nawet prawy bardziej, organizm ludzki jest dla mnie systemem nie do ogarnięcia :-/

Witam się popołudniowo

Mega, moremi, Simba, ComeToMeBaby, Aasiula, efcia, caffe, Mimbla, iwcia77, satori lubią tę wiadomość

• Luna76 Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2015, 14:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ...są tu jakieś nowe ciąże? ;-)

macduska, Mega, moremi, Simba, ComeToMeBaby, efcia, Mimbla, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Luna76 Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2015, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hormony powoli odpuszczają, samopoczucie lekko zwyżkuje :-)
    ale z menżem dalej kicha
    nie odzywamy się :-/
    on u siebie, ja u siebie - zupełny brak kontaktów

Mega, moremi, SolarPolar, BISCA lubią tę wiadomość

• Luna76 Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2015, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorbie, trzymam kciuki za Was

Mega, dorbie lubią tę wiadomość

• Luna76 Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2015, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale puchyyyyyy... wszystkie chyba na Mikołaja czekajo, albo prezenty robio ;-)

Mega, Simba, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość

‹‹ 12535 12536 12537 12538 12539 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ