35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
kapturnica wrote:http://zafree.com.pl/index.php/oddam-za-darmo/670-kartki-swiateczne-za-darmo Mozna dodac zdjecia i wyslac kartke do najblizszych. Chyba zrobie mamie niespodzianke

moje kartki już doszły ,chyba z innego maila powysyłam jeszcze ,a co
"
kapturnica, moremi, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHejka dziewczeta

U nas leniwie,ja (skandal) jeszcze w lozku
Dorbie,fanie ze u was sie wszystko ladnie rozkreca,mimo lekko wczesnego startu
My mamy dzisiaj mikolaja wg niderlandzkiej tradycji
Wczoraj dzieci celebrowaly w szkolach no i zgodnie ze zwyczajem wymienialy sie prezentami,lecz uwaga kazdy prezent zapakowany nie jak my to robimy w ladny papier tylko suprize!!!
Czyli z kartonu czy papieru marsze robi sie jakis przedmiot zgodnie z hobby osoby obdarowwywanej,no i jak mozecie zgadnac jest to kupa roboty dla rodzicow;) mysmy mialy caly dzien z glowy
Nadia na przyklad dostala kartonowa maszyne do szycia singer a w niej drobne prezenty,a mysmy zrobily beben djebe,wydaje sie ze nic ,ale wiecie ile roboty bylo?caly dziendam fotke jak bede na kompie.
Kapta fajnie ze u ciebie lepiej i milo czytac jak sie Maks rozwija
Polar,brakuje cie tutaj
i trzymaj sie,fajna z ciebie babeczka 
A,no i dziewczyny opowiadajcie jakie prezenty szykujecie dzieciom na mikolaja
kapturnica, ivf-ivf, Mega, moremi, SolarPolar, nick nieaktualny, Simba, nick nieaktualny, malgos741, efcia, Dziobak, pierwiastka, Bozia3, iwcia77, satori lubią tę wiadomość
-
Nie wiedzialam o tej akcji wczesniej ale na wrzesniowkach na fejsie laski mowily o takiej mozliwosci.Mysle ,ze rodzinka sie ucieszymegan8 wrote:moje kartki już doszły ,chyba z innego maila powysyłam jeszcze ,a co
"
No i fajnie ,ze mozna 10ich wyslac z jednegomaila
megan8, moremi, Aasiula, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualnyAaaa,kapta mamy kostke:-) ale brak baterii;)
I ciesze sie bardzo bo E kupil na hurcie zaplacil 21€ w miejsce 35€ takze super
No i wczoraj byli w ikei wybrac stol i krzesla do jadalni i kupili uroczy mobil nad lozeczko,taki na lisciu z pszczolka,motylkiem i czyms jeszcze
I babygym drewniany ladny ,nie razi kiczem
takze polecam ikea
ivf-ivf, kapturnica, Mega, moremi, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Magda starszemu zamówiłam kilka torebek yerba mate plus do tego nową bombille i naczynie z tykwy.Ostatnio jest nia zafascynowany .
No i do tego dołoże mu troche słodyczy i w nocy podrzuce
A małemu hmm.Dam cycka i tez bedzie zadowolony
nick nieaktualny, Mega, moremi, paszczakin, Simba, ComeToMeBaby, Aasiula, efcia, Mimbla, iwcia77, satori lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualnyCzapki odlotmoremi wrote:
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sabina wrote:Dajesz, będę rogaliki z białej mąki i białego cukru

tak to zabrzmialo, jakbyś nie chciala, zebym wpadla http://emoticoner.com/files/emoticons/onion-head/lonely-onion-head-emoticon.gif
a ja, hahaha, wpie***rzam ciastka od 3 dni i zadna maka ani cukier mi nie straszne..
kapturnica, moremi, Mega, Simba, ComeToMeBaby, nick nieaktualny, efcia, BISCA, Mimbla, Bozia3, iwcia77, satori lubią tę wiadomość
-
Lubię za poprawę samopoczucia, trzymam kciuki za resztęLuna76 wrote:hormony powoli odpuszczają, samopoczucie lekko zwyżkuje

ale z menżem dalej kicha
nie odzywamy się
on u siebie, ja u siebie - zupełny brak kontaktów
Śniadanie, sprzatanie chaty, potem wybyłam do fryzjera, drobne zakupy i pół soboty uciekło....zaraz obiad i wreszcie odpoczynek z lampka czerwonego
kapturnica, moremi, nick nieaktualny, Simba, ComeToMeBaby, Aasiula, malgos741, Luna76, efcia, nick nieaktualny, Mimbla, iwcia77, satori lubią tę wiadomość
-
Za pol roku juz 15to latek.No powiem Ci.ze nie kazdy by to pil. A zdrowe to ziele wiec sama mu kupuje .Magda* wrote:Nie gadaj kapta,jerbamate?tzn 13latek to lubi?szok

Ja kiedys sprobowalam i dal mnie to jakby ,nie smiej sie ,ale papierosy w plynie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2015, 15:39
moremi, nick nieaktualny, Aasiula, efcia, nick nieaktualny, Mimbla, iwcia77 lubią tę wiadomość

-
Korzystając ze snu młodego ogarnęliśmy chatę. Łazienka lśni. Chyba coś mi się porąbało przez to macierzyństwo. Ja i porządek?
Hmmm... Jeszcze sterta pieluch do wygładzania została.
I mam ochotę na te ciastka z przepisu Paszczy.
kapturnica, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Simba, paszczakin, ComeToMeBaby, Mega, Aasiula, Aasiula, nick nieaktualny, malgos741, efcia, Magdala, Dziobak, SolarPolar, Mimbla, pierwiastka, ania.g, Bozia3, iwcia77, satori lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Ja wyprasowalam w sumie raz..Po pierwszym praniumoremi wrote:Korzystając ze snu młodego ogarnęliśmy chatę. Łazienka lśni. Chyba coś mi się porąbało przez to macierzyństwo. Ja i porządek?
Hmmm... Jeszcze sterta pieluch do wygładzania została.
I mam ochotę na te ciastka z przepisu Paszczy.
.Potem zużywalam do pieluchowania te wprasowane
A teraz i tak i tetra i flanelowe uzywam wiecej do wycierania buziola czy kąpieli.
nick nieaktualny, Mega, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
U nas idą pieluchy na przewijak. Jakoś wolę przeprasowane. Za to ubranek nie prasuje. Chyba ze mamy wyjście do lekarza.kapturnica wrote:Ja wyprasowalam w sumie raz..Po pierwszym praniu
.Potem zużywalam do pieluchowania te wprasowane
A teraz i tak i tetra i flanelowe uzywam wiecej do wycierania buziola czy kąpieli.
kapturnica, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:U nas idą pieluchy na przewijak. Jakoś wolę przeprasowane. Za to ubranek nie prasuje. Chyba ze mamy wyjście do lekarza.
Ja po porodzie chyba nic mlodemu nie wyprasowalam
Wieszam pieluchy ladnie i skladam, to wygladaja jak wyprasowane 
Ubrania prasuja sie na dzieciu
ComeToMeBaby, kapturnica, Simba, efcia, moremi, Magdala, gosia7122, Dziobak, Mimbla, pierwiastka, iwcia77, satori lubią tę wiadomość
-
Przebralam sie.

Kupilam mojemu na jutro rano pod poduszke odlotowe bokserki niebieskie jak oczy Daniela Craiga.
I rajtki do lazenia po domu, bo nie lubie jak w dzinsach calymi dniami sie kisi.
I w ogole to mam Was w kuchni bo robie sos pieczeniowy, z ktorego czesci warzywnej pozniej powstanie pasztet jaglano-warzywny
Myslalam dzis o Bozi. Byloby super. Bozia ja Ci zycze z calego serducha.
Depresje przeganiac, przeganiac. Ja nie mam, a tez kupe hormonow przeciez biore. Moze to vit d??
efcia, kapturnica, ComeToMeBaby, Simba, malgos741, nick nieaktualny, moremi, gosia7122, nick nieaktualny, Mega, Dziobak, Mimbla, pierwiastka, Aasiula, Bozia3, iwcia77, satori lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo.