35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
kapturnica wrote:http://zafree.com.pl/index.php/oddam-za-darmo/670-kartki-swiateczne-za-darmo Mozna dodac zdjecia i wyslac kartke do najblizszych. Chyba zrobie mamie niespodzianke
moje kartki już doszły ,chyba z innego maila powysyłam jeszcze ,a co"
kapturnica, moremi, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHejka dziewczeta
U nas leniwie,ja (skandal) jeszcze w lozku
Dorbie,fanie ze u was sie wszystko ladnie rozkreca,mimo lekko wczesnego startu
My mamy dzisiaj mikolaja wg niderlandzkiej tradycji
Wczoraj dzieci celebrowaly w szkolach no i zgodnie ze zwyczajem wymienialy sie prezentami,lecz uwaga kazdy prezent zapakowany nie jak my to robimy w ladny papier tylko suprize!!!
Czyli z kartonu czy papieru marsze robi sie jakis przedmiot zgodnie z hobby osoby obdarowwywanej,no i jak mozecie zgadnac jest to kupa roboty dla rodzicow;) mysmy mialy caly dzien z glowy
Nadia na przyklad dostala kartonowa maszyne do szycia singer a w niej drobne prezenty,a mysmy zrobily beben djebe,wydaje sie ze nic ,ale wiecie ile roboty bylo?caly dziendam fotke jak bede na kompie.
Kapta fajnie ze u ciebie lepiej i milo czytac jak sie Maks rozwija
Polar,brakuje cie tutaji trzymaj sie,fajna z ciebie babeczka
A,no i dziewczyny opowiadajcie jakie prezenty szykujecie dzieciom na mikolajakapturnica, ivf-ivf, Mega, moremi, SolarPolar, dorbie, Simba, Sabina, malgos741, efcia, Dziobak, pierwiastka, Bozia3, iwcia77, satori lubią tę wiadomość
-
megan8 wrote:moje kartki już doszły ,chyba z innego maila powysyłam jeszcze ,a co
"
No i fajnie ,ze mozna 10ich wyslac z jednegomaila
megan8, moremi, Aasiula, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAaaa,kapta mamy kostke:-) ale brak baterii;)
I ciesze sie bardzo bo E kupil na hurcie zaplacil 21€ w miejsce 35€ takze super
No i wczoraj byli w ikei wybrac stol i krzesla do jadalni i kupili uroczy mobil nad lozeczko,taki na lisciu z pszczolka,motylkiem i czyms jeszcze
I babygym drewniany ladny ,nie razi kiczemtakze polecam ikea
ivf-ivf, kapturnica, Mega, moremi, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Magda starszemu zamówiłam kilka torebek yerba mate plus do tego nową bombille i naczynie z tykwy.Ostatnio jest nia zafascynowany .
No i do tego dołoże mu troche słodyczy i w nocy podrzuce
A małemu hmm.Dam cycka i tez bedzie zadowolonyMagda*, Mega, moremi, paszczakin, Simba, ComeToMeBaby, Aasiula, efcia, Mimbla, iwcia77, satori lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymoremi wrote:
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sabina wrote:Dajesz, będę rogaliki z białej mąki i białego cukru
tak to zabrzmialo, jakbyś nie chciala, zebym wpadla http://emoticoner.com/files/emoticons/onion-head/lonely-onion-head-emoticon.gif
a ja, hahaha, wpie***rzam ciastka od 3 dni i zadna maka ani cukier mi nie straszne..kapturnica, moremi, Mega, Simba, ComeToMeBaby, Sabina, efcia, BISCA, Mimbla, Bozia3, iwcia77, satori lubią tę wiadomość
-
Luna76 wrote:hormony powoli odpuszczają, samopoczucie lekko zwyżkuje
ale z menżem dalej kicha
nie odzywamy się
on u siebie, ja u siebie - zupełny brak kontaktów
Śniadanie, sprzatanie chaty, potem wybyłam do fryzjera, drobne zakupy i pół soboty uciekło....zaraz obiad i wreszcie odpoczynek z lampka czerwonegokapturnica, moremi, Magda*, Simba, ComeToMeBaby, Aasiula, malgos741, Luna76, efcia, Sabina, Mimbla, iwcia77, satori lubią tę wiadomość
-
Magda* wrote:Nie gadaj kapta,jerbamate?tzn 13latek to lubi?szok
Ja kiedys sprobowalam i dal mnie to jakby ,nie smiej sie ,ale papierosy w plynieWiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2015, 15:39
moremi, Magda*, Aasiula, efcia, Sabina, Mimbla, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Korzystając ze snu młodego ogarnęliśmy chatę. Łazienka lśni. Chyba coś mi się porąbało przez to macierzyństwo. Ja i porządek?
Hmmm... Jeszcze sterta pieluch do wygładzania została.
I mam ochotę na te ciastka z przepisu Paszczy.kapturnica, dorbie, Magda*, Simba, paszczakin, ComeToMeBaby, Mega, Aasiula, Aasiula, Sabina, malgos741, efcia, Magdala, Dziobak, SolarPolar, Mimbla, pierwiastka, ania.g, Bozia3, iwcia77, satori lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:Korzystając ze snu młodego ogarnęliśmy chatę. Łazienka lśni. Chyba coś mi się porąbało przez to macierzyństwo. Ja i porządek?
Hmmm... Jeszcze sterta pieluch do wygładzania została.
I mam ochotę na te ciastka z przepisu Paszczy..Potem zużywalam do pieluchowania te wprasowane
A teraz i tak i tetra i flanelowe uzywam wiecej do wycierania buziola czy kąpieli.Magda*, Mega, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kapturnica wrote:Ja wyprasowalam w sumie raz..Po pierwszym praniu
.Potem zużywalam do pieluchowania te wprasowane
A teraz i tak i tetra i flanelowe uzywam wiecej do wycierania buziola czy kąpieli.kapturnica, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:U nas idą pieluchy na przewijak. Jakoś wolę przeprasowane. Za to ubranek nie prasuje. Chyba ze mamy wyjście do lekarza.
Ja po porodzie chyba nic mlodemu nie wyprasowalamWieszam pieluchy ladnie i skladam, to wygladaja jak wyprasowane
Ubrania prasuja sie na dzieciuComeToMeBaby, kapturnica, Simba, efcia, moremi, Magdala, gosia7122, Dziobak, Mimbla, pierwiastka, iwcia77, satori lubią tę wiadomość
-
Przebralam sie.
Kupilam mojemu na jutro rano pod poduszke odlotowe bokserki niebieskie jak oczy Daniela Craiga.
I rajtki do lazenia po domu, bo nie lubie jak w dzinsach calymi dniami sie kisi.
I w ogole to mam Was w kuchni bo robie sos pieczeniowy, z ktorego czesci warzywnej pozniej powstanie pasztet jaglano-warzywny
Myslalam dzis o Bozi. Byloby super. Bozia ja Ci zycze z calego serducha.
Depresje przeganiac, przeganiac. Ja nie mam, a tez kupe hormonow przeciez biore. Moze to vit d??
efcia, kapturnica, ComeToMeBaby, Simba, malgos741, Sabina, moremi, gosia7122, Magda*, Mega, Dziobak, Mimbla, pierwiastka, Aasiula, Bozia3, iwcia77, satori lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo.