WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • megan8 Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2015, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    http://zafree.com.pl/index.php/oddam-za-darmo/670-kartki-swiateczne-za-darmo Mozna dodac zdjecia i wyslac kartke do najblizszych. Chyba zrobie mamie niespodzianke =D

moje kartki już doszły ,chyba z innego maila powysyłam jeszcze ,a co ;D"

kapturnica, moremi, efcia lubią tę wiadomość

NIE STARAM SIĘ !!!!! 7a4at5odn0c3ve6g.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 grudnia 2015, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka dziewczeta :-)
    U nas leniwie,ja (skandal) jeszcze w lozku

Dorbie,fanie ze u was sie wszystko ladnie rozkreca,mimo lekko wczesnego startu :-)

My mamy dzisiaj mikolaja wg niderlandzkiej tradycji
    Wczoraj dzieci celebrowaly w szkolach no i zgodnie ze zwyczajem wymienialy sie prezentami,lecz uwaga kazdy prezent zapakowany nie jak my to robimy w ladny papier tylko suprize!!!
    Czyli z kartonu czy papieru marsze robi sie jakis przedmiot zgodnie z hobby osoby obdarowwywanej,no i jak mozecie zgadnac jest to kupa roboty dla rodzicow;) mysmy mialy caly dzien z glowy
    Nadia na przyklad dostala kartonowa maszyne do szycia singer a w niej drobne prezenty,a mysmy zrobily beben djebe,wydaje sie ze nic ,ale wiecie ile roboty bylo?caly dziendam fotke jak bede na kompie.

Kapta fajnie ze u ciebie lepiej i milo czytac jak sie Maks rozwija

Polar,brakuje cie tutaj <3 i trzymaj sie,fajna z ciebie babeczka :-)

A,no i dziewczyny opowiadajcie jakie prezenty szykujecie dzieciom na mikolaja :-)

kapturnica, ivf-ivf, Mega, moremi, SolarPolar, dorbie, Simba, Sabina, malgos741, efcia, Dziobak, pierwiastka, Bozia3, iwcia77, satori lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2015, 15:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    megan8 wrote:
    moje kartki już doszły ,chyba z innego maila powysyłam jeszcze ,a co ;D"
    Nie wiedzialam o tej akcji wczesniej ale na wrzesniowkach na fejsie laski mowily o takiej mozliwosci.Mysle ,ze rodzinka sie ucieszy 8) No i fajnie ,ze mozna 10ich wyslac z jednegomaila =D

megan8, moremi, Aasiula, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 grudnia 2015, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaaa,kapta mamy kostke:-) ale brak baterii;)

I ciesze sie bardzo bo E kupil na hurcie zaplacil 21€ w miejsce 35€ takze super

No i wczoraj byli w ikei wybrac stol i krzesla do jadalni i kupili uroczy mobil nad lozeczko,taki na lisciu z pszczolka,motylkiem i czyms jeszcze
    I babygym drewniany ladny ,nie razi kiczem :-) takze polecam ikea ;)

ivf-ivf, kapturnica, Mega, moremi, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2015, 15:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda starszemu zamówiłam kilka torebek yerba mate plus do tego nową bombille i naczynie z tykwy.Ostatnio jest nia zafascynowany .
    No i do tego dołoże mu troche słodyczy i w nocy podrzuce =D
    A małemu hmm.Dam cycka i tez bedzie zadowolony 8)

Magda*, Mega, moremi, paszczakin, Simba, ComeToMeBaby, Aasiula, efcia, Mimbla, iwcia77, satori lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 grudnia 2015, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Paszcza, znalazłam czapki dla Adasia :-D
    https://www.facebook.com/exagdl/posts/989824181031390
    Czapki odlot :-)

iwcia77 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 grudnia 2015, 15:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie gadaj kapta,jerbamate?tzn 13latek to lubi?szok :-)
    Ja kiedys sprobowalam i dal mnie to jakby ,nie smiej sie ,ale papierosy w plynie ;)

kapturnica, moremi, Luna76, Mimbla, iwcia77 lubią tę wiadomość

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2015, 15:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Dajesz, będę rogaliki z białej mąki i białego cukru :)

tak to zabrzmialo, jakbyś nie chciala, zebym wpadla http://emoticoner.com/files/emoticons/onion-head/lonely-onion-head-emoticon.gif

a ja, hahaha, wpie***rzam ciastka od 3 dni i zadna maka ani cukier mi nie straszne..

kapturnica, moremi, Mega, Simba, ComeToMeBaby, Sabina, efcia, BISCA, Mimbla, Bozia3, iwcia77, satori lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2015, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luna76 wrote:
    hormony powoli odpuszczają, samopoczucie lekko zwyżkuje :-)
    ale z menżem dalej kicha
    nie odzywamy się :-/
    on u siebie, ja u siebie - zupełny brak kontaktów
    Lubię za poprawę samopoczucia, trzymam kciuki za resztę <3
    Śniadanie, sprzatanie chaty, potem wybyłam do fryzjera, drobne zakupy i pół soboty uciekło....zaraz obiad i wreszcie odpoczynek z lampka czerwonego :)

kapturnica, moremi, Magda*, Simba, ComeToMeBaby, Aasiula, malgos741, Luna76, efcia, Sabina, Mimbla, iwcia77, satori lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2015, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda* wrote:
    Nie gadaj kapta,jerbamate?tzn 13latek to lubi?szok :-)
    Ja kiedys sprobowalam i dal mnie to jakby ,nie smiej sie ,ale papierosy w plynie ;)
    Za pol roku juz 15to latek.No powiem Ci.ze nie kazdy by to pil. A zdrowe to ziele wiec sama mu kupuje .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2015, 15:39

moremi, Magda*, Aasiula, efcia, Sabina, Mimbla, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • moremi Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2015, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Korzystając ze snu młodego ogarnęliśmy chatę. Łazienka lśni. Chyba coś mi się porąbało przez to macierzyństwo. Ja i porządek?
    Hmmm... Jeszcze sterta pieluch do wygładzania została.
    I mam ochotę na te ciastka z przepisu Paszczy.

kapturnica, dorbie, Magda*, Simba, paszczakin, ComeToMeBaby, Mega, Aasiula, Aasiula, Sabina, malgos741, efcia, Magdala, Dziobak, SolarPolar, Mimbla, pierwiastka, ania.g, Bozia3, iwcia77, satori lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2015, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Korzystając ze snu młodego ogarnęliśmy chatę. Łazienka lśni. Chyba coś mi się porąbało przez to macierzyństwo. Ja i porządek?
    Hmmm... Jeszcze sterta pieluch do wygładzania została.
    I mam ochotę na te ciastka z przepisu Paszczy.
    Ja wyprasowalam w sumie raz..Po pierwszym praniu XD .Potem zużywalam do pieluchowania te wprasowane
    A teraz i tak i tetra i flanelowe uzywam wiecej do wycierania buziola czy kąpieli.

Magda*, Mega, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 grudnia 2015, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morka,jestem pelna podziwu,u nas dom wymaga sprzatania oj wymaga

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 grudnia 2015, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kapta, Magda* pokażcie o jaką kostkę chodzi

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 grudnia 2015, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja na tablecie to nie linkuje
    Ale wpisz sobie chicco cube projektor to ciwyjdzie :-)

dorbie, iwcia77 lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2015, 16:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Ja wyprasowalam w sumie raz..Po pierwszym praniu XD .Potem zużywalam do pieluchowania te wprasowane
    A teraz i tak i tetra i flanelowe uzywam wiecej do wycierania buziola czy kąpieli.
    U nas idą pieluchy na przewijak. Jakoś wolę przeprasowane. Za to ubranek nie prasuje. Chyba ze mamy wyjście do lekarza.

kapturnica, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2015, 16:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    Kapta, Magda* pokażcie o jaką kostkę chodzi
    http://allegro.pl/chicco-lampka-projektor-teczowa-kostka-gra-swieci-i5215770383.html

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2015, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    U nas idą pieluchy na przewijak. Jakoś wolę przeprasowane. Za to ubranek nie prasuje. Chyba ze mamy wyjście do lekarza.

Ja po porodzie chyba nic mlodemu nie wyprasowalam ;) Wieszam pieluchy ladnie i skladam, to wygladaja jak wyprasowane ;)
    Ubrania prasuja sie na dzieciu ;)

ComeToMeBaby, kapturnica, Simba, efcia, moremi, Magdala, gosia7122, Dziobak, Mimbla, pierwiastka, iwcia77, satori lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2015, 16:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luna76 wrote:
    ...są tu jakieś nowe ciąże? ;-)
    Tjaaa ,moja za pare ,parenascie miesiecy ;) Hahahah
    Ale u Bozi cos sie szykuje chyba :)

kapturnica, ComeToMeBaby, Luna76, efcia, moremi, Mega, iwcia77, satori lubią tę wiadomość

• Magdala Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2015, 16:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przebralam sie. :-)

Kupilam mojemu na jutro rano pod poduszke odlotowe bokserki niebieskie jak oczy Daniela Craiga.
    I rajtki do lazenia po domu, bo nie lubie jak w dzinsach calymi dniami sie kisi.

I w ogole to mam Was w kuchni bo robie sos pieczeniowy, z ktorego czesci warzywnej pozniej powstanie pasztet jaglano-warzywny

Myslalam dzis o Bozi. Byloby super. Bozia ja Ci zycze z calego serducha. <3

Depresje przeganiac, przeganiac. Ja nie mam, a tez kupe hormonow przeciez biore. Moze to vit d??

efcia, kapturnica, ComeToMeBaby, Simba, malgos741, Sabina, moremi, gosia7122, Magda*, Mega, Dziobak, Mimbla, pierwiastka, Aasiula, Bozia3, iwcia77, satori lubią tę wiadomość

Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo.
‹‹ 12536 12537 12538 12539 12540 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ