35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
no jak już tak ssie piąstkę to zdecydowany objaw, że go coś tam swędzi. a jak się znam na niemowlakach to jest to objaw ząbkowania właśnie. na pewno.
idź szukać ochraniaczy na cycki, mówię ci.iwcia77 lubi tę wiadomość
-
oj tam, oj tam...
wdusisz mu przez policzek palec między szczękę a żuchwę to mu się zwolni trochę szczękościsk
Sabina, efcia, kapturnica lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Na bank nie afty bo buzia czysta.Najpierw chciałam to zetrzec ale to jest ostre jak igiełka
No to zęby. Co się martwisz, trza się cieszyć, chłopisko dorastaSzykuj mu dziołszkę do ożenku zawczasu
bo ani się obejrzysz...
efcia, kapturnica, moremi, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:Ja po porodzie chyba nic mlodemu nie wyprasowalam
Wieszam pieluchy ladnie i skladam, to wygladaja jak wyprasowane
Ubrania prasuja sie na dzieciuSabina, kapturnica, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
ComeToMeBaby wrote:oj tam, oj tam...
wdusisz mu przez policzek palec między szczękę a żuchwę to mu się zwolni trochę szczękościskmoremi, ivf-ivf, Simba, ComeToMeBaby, malgos741, Mega, efcia, Mimbla, Aasiula, iwcia77, satori lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:
moja starsza córka miała 3 miesiące jak pierwsze zęby dostała to i u młodego mogą być ja zawsze sprawdzałam łyżeczką jak stukało to było to.Marysia jakoś w 4 miesiącu miała jedynki ale jakoś mnie nigdy nie ugryzła.
U nas choróbsko wszyscy po przeziębiani a młoda ma gorączkę i gluty na kilometr nie mogłam w nocy słuchać tego jej charczenia nawet krople nie pomogły.kapturnica, Sabina, efcia, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ComeToMeBaby wrote:a propos kolor: widzę, ze się przebrałaś?
tak światecznie?
co wy z tymi świętami... ja jestem nie gotowa i nie przyjmuję do wiadomości, że zaraz święta. aaaale: dziś sobie pomyślałam, że czekam na @, zaraz jak przyjdzie startujemy i... łza mi się w oku zakręciła... Cholerny PMS
Ej Kometa, to cieszyc sie trzeba i pozytywne wibracje wlaczyc. Beda ciaze w styczniu. Hihi.
Skoro choinka stoi i drugi swietlik na stole to i ja sie dostroilam.Mega, ComeToMeBaby, moremi, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
nick nieaktualnyJakby co, to zwolnilam miejsce na nowe ciąże
Ania.G jesteś następna, hi, hiWiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2015, 18:07
Magda*, malgos741, Sabina, Mega, ComeToMeBaby, moremi, efcia, pierwiastka, Magdala, Aasiula, iwcia77, satori lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:
dorbie, Mega, moremi, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, a propos tych moich bóli jajnikowych i macicowych... dziś w płodnym śluzie miałam brunatne nitki, przyznam, że to nigdy mi się wcześniej nie zdarzyło
Może to jeszcze wina zabiegu IUI...
W ogóle ten cykl jakiś jest dziwny, bo co kilka dni mam jakieś brudnawe plamienie, miesiączka też się ciągnęła w nieskończoność (a właściwie plamienie po miesiączkowe).
Wpisaliśmy się na listę oczekujących na rządowe in vitro, ale nie mam złudzeń, w obecnej sytuacji polityki rządu nie dostaniemy się - przed nami ponad 150 oczekujących par- do czerwca '16 nie ma szans zakwalifikować się.
To IUI było naszą ostatnią szansą... Nie stać nas na więcej - to po pierwsze, a po drugie nie zniosę dalszych stymulacji hormonalnych
Jeśli się nie uda to koniec, trzeba będzie się skupić na czymś innym.
To byłam ja, Luna, dziękuję za uwagę...Sabina, efcia, SolarPolar, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
A czemu ma gryźć? Przecież język osłania żeby, kiedy dziecko ssie. U nas jest 10 zębów i bez problemu.
moremi, efcia, iwcia77, satori lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:Luna, a możesz próbować w Krakowie lub w Rzeszowie?
Katowice mam najbliżej, mogę podjechać po pracy, a także w weekend, bo też pracują. Kraków to 200 km, a Rzeszów 350 km. więc trzeba kombinować L4 albo urlop bezpłatny, ten drugi to duże potrącenia z wypłaty- a w budżetówce wypłata jaka jest każdy wie...
Sądzę, że wszędzie są spore kolejki, bo każda nieskutecznie starająca się para (podobnie jak my) wpisała się do kolejki.
Poza tym ja w kwietniu kończę 40 lat, wiec nie ma o czym mówić...Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2015, 19:32
-
Luna76 wrote:Katowice mam najbliżej, mogę podjechać po pracy, a także w weekend, bo też pracują. Kraków to 200 km, a Rzeszów 350 km. więc trzeba kombinować L4 albo urlop bezpłatny, ten drugi to duże potrącenia z wypłaty
- a w budżetówce wypłata jaka jest każdy wie...
Sądzę, że wszędzie są spore kolejki, bo każda nieskutecznie starająca się para (podobnie jak my) wpisała się do kolejki.
Poza tym ja w kwietniu kończę 40 lat, wiec nie ma o czym mówić...
A jak sytuacja z mężem? Pogodziliscie się?efcia, malgos741, Luna76, Mimbla, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Luna dziewczyny mają rację... chociaż dowiedz się... ja bym kombinowała.. lepiej przejechać 200km niż płacić za cały zabieg..
moremi, Luna76, Sabina, Mimbla, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Luna, ja jeżdżę prawie 500km w jedną stronę.
Ale fakt - ja mam wolne kiedy chcę, mój mąż ma dodatkowe dni urlopu (np nagrodowe) i też mu dają kiedy chce, więc my tego problemu nie mamy.malgos741, Luna76, Sabina, Mimbla, iwcia77 lubią tę wiadomość