WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • sandra80 Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2015, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    hahahahahaha Ania!!!

Kornelia?
    toż Ci wychodziła z włosa i obrączki ;)

kapturnica, efcia, moremi, Mega, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość

gann9jcgo804inbp.png

1lxlm6r.png

sandra80
    "Nie narzekaj, że masz pod górę skoro zmierzasz na szczyt"
  • sandra80 Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2015, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdala wrote:
    Nic nie kapuje. 3 cycek, 4 cycek..??

Slicznosci. :-)

czasem podczas nawału wyrastają dodatkowe cycki, nie wiedziałaś?

kapturnica, Sabina, efcia, moremi, Bozia3, Mega, anna maria, macduska, ComeToMeBaby, malgos741, Mimbla, pierwiastka, iwcia77, satori lubią tę wiadomość

gann9jcgo804inbp.png

1lxlm6r.png

sandra80
  • sandra80 Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2015, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra nadrobiłam to się witam łikendowo :)

Małpa dopadła mnie w nocy a plamienia już wczoraj, także ten, nowy cykl nowe szanse. Jak się w tym nie uda to namówię chłopa na IUI w styczniu.

efcia, moremi, Bozia3, Mega, ComeToMeBaby, malgos741, BISCA, pierwiastka, iwcia77, satori lubią tę wiadomość

gann9jcgo804inbp.png

1lxlm6r.png

sandra80
  • *aga* Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2015, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :-)

Ale jesteście produktywne...od czwartku nie mogę nadrobić.

Ja w tym miesiącu to raczej nie po testuje, chyba że trunki...
    Owulacja w tygodniu, a mąż musi jechać na szkolenie nad morze...chyba zachowam sobie trochę wojowników i sama dokonam zapłodnienia ;-)

Potem będzie o mnie głośno....jedyny przypadek z domowej lodówki ;-)

efcia, Sabina, ComeToMeBaby, moremi, Bozia3, Mega, ania.g, macduska, Simba, BISCA, Mimbla, iwcia77, satori lubią tę wiadomość

Żyj chwilą ! Chyba, że chwila jest nieprzyjemna, w takim przypadku zjedz ciasteczko. –Ciasteczkowy Potwór
  • efcia Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2015, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry bardzo :-)
    u nas piekne słońce i 11 stopni :-)

jak dla mnie zima ze śniegiem mogłaby przyjsc na święta, a potem odrazu wiosna :-)

to miłego dla wszystkich, mam nadzieje, ze juz swoje dołki zakopalyscie

Sabina, moremi, Mega, anna maria, ComeToMeBaby, Simba, BISCA, iwcia77, satori lubią tę wiadomość

• mysza1975 Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2015, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam,

Słońce świeci, +7 stopni, chyba trzeba się zebrać w sobie i umyć okna.

Bozia3, Mega, Sabina, anna maria, ComeToMeBaby, ania.g, moremi, efcia, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2015, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam :)
    Byłam dziś kontrolnie u ginki...chodzę raz w miesiącu na monitoring po owulacji, żeby sprawdzić czy pęka jajo...no bo clo itp...
    no więc na dzień dzisiejszy mam dwa ciałka żółte - w lewym i prawym jajniku oraz bardzo duże endo - 1,79 cm...(enigmatycznie usłyszałam, że może to oznaczać szybką @ lub bardzo wczesną ciążę) - także ten...nie wiem czy śmiać się, czy płakać..:)\
    Ginka mnie pocieszyła, że po clo to zjawisko powszechne i nie oznacza nic innego zwykle, niż naturalna owulacja..:)
    Powiedziała też, że AMH jest w ogóle niemiarodajne - często się jej zdarzało, że kobiety z bardzo niskim AMH nie dostawały się do in vitro - a udawało się zaciążyć naturalnie - bo nie ilość się liczy, a jakość tej jednej jedynej...:) Także uszy do góry Panie :)

mysza1975, SolarPolar, Mega, Sabina, ComeToMeBaby, kapturnica, Dziobak, Aasiula, ivf-ivf, anna maria, paszczakin, Niuta, ania.g, moremi, Jastra, gretka, beates, Simba, malgos741, efcia, BISCA, Mimbla, pierwiastka, iwcia77, satori lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 grudnia 2015, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misiek jesteś?
    Powiedz warto zaiwestwac w to.parowe urządzenie do sprzątania?

iwcia77 lubi tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2015, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie Polar - jakie plany u Ciebie - czy coś w kierunku IV zrobiliście- czy temat na razie odpoczywa?

Simba, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2015, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    witam :)
    Byłam dziś kontrolnie u ginki...chodzę raz w miesiącu na monitoring po owulacji, żeby sprawdzić czy pęka jajo...no bo clo itp...
    no więc na dzień dzisiejszy mam dwa ciałka żółte - w lewym i prawym jajniku oraz bardzo duże endo - 1,79 cm...(enigmatycznie usłyszałam, że może to oznaczać szybką @ lub bardzo wczesną ciążę) - także ten...nie wiem czy śmiać się, czy płakać..:)\
    Ginka mnie pocieszyła, że po clo to zjawisko powszechne i nie oznacza nic innego zwykle, niż naturalna owulacja..:)
    Powiedziała też, że AMH jest w ogóle niemiarodajne - często się jej zdarzało, że kobiety z bardzo niskim AMH nie dostawały się do in vitro - a udawało się zaciążyć naturalnie - bo nie ilość się liczy, a jakość tej jednej jedynej...:) Także uszy do góry Panie :)
    To zycze Ci , zeby to byla wczesna ciaza :)

Sabina, paszczakin, Bozia3, ComeToMeBaby, Simba, efcia lubią tę wiadomość

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2015, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    To zycze Ci , zeby to byla wczesna ciaza :)
    Wyglada ze nawet podwojna ciaza! Fajnie by bylo.

Sabina, Aasiula, ComeToMeBaby, Mega, efcia, Mimbla, pierwiastka, iwcia77 lubią tę wiadomość

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2015, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdala wrote:
    Nic nie kapuje. 3 cycek, 4 cycek..??

moze dorbie ma wiecej ;) jak koty ;)

ComeToMeBaby, moremi, Simba, BISCA, Reni, Mimbla, iwcia77 lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2015, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry ,zimno :-) milego dnia

efcia lubi tę wiadomość

201407014965.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2015, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    .Uwielbiam.Zebym byla najbardziej padohnięta to mnie tym rozwala.
    Chyba wyłaże powoli z dołka 8)

super kapturu, wylaz, wylaz! chichranie pomaga najbardziej!

Aasiula, ComeToMeBaby, kapturnica, moremi, efcia, BISCA, iwcia77, satori lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • Niuta Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2015, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mimbla wrote:
    W poprzednim cyklu też Cię bolał jajnik i wyszedł pozytywny test owulacyjny mniej więcej w tym samym czasie. Może zaznaczysz na wykresie, od kiedy jakie leki bierzesz? Czasem leki skutki uboczne powodują różne "bóle", np. Letrozol o którym nie wiem czy nie Ty kiedyś wspominałaś?

Na razie nic jeszcze nie biorę.
    M na poligonie - czytaj u Komety - więc szkoda się faszerować.

Sabina, ComeToMeBaby, Mega, Simba, efcia, BISCA, Mimbla, iwcia77, satori lubią tę wiadomość

Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards
  • Niuta Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2015, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luna76 wrote:
    a w jakim momencie cyklu jesteś?
    Wychodzi na to że owu się zbliża.
    Ale nigdy aż tak nie bolało.
    No i te cycki.
    Chyba powinny zacząć boleć po a nie przed.

Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 grudnia 2015, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale mam humor :/ jakbym pogryzla to bym wscielizna zarazala :/

iwcia77 lubi tę wiadomość

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2015, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i ja sie witam w dobry dzien ;)
    maly juz prawie nie nie glutuje, prezenty prawie wszytkie zakupione, ja prawie wyspana.. jakis nie trafia do mnie ze za tydzien ruszamy na swieta..

maly chrapie obok mnie, juz ktorys dzien uskutecznia spanie na brzuchu ;) dzis mi malo nie fiknal do przodu z lezaka, wiec lezak na emeryture (rychlo w czas, on do 6miesiecy i 9kg). Od jakiegos czasu Adam siedzil w nim pionowo, zamiast polegowac. A dzis zgial sie totalnie do przodu, zeby podniesc zabawle lezaca na podlodze.
    I tak mi sie jeszcze przypomnialo- Iwcia, zeby Cie pocieszyc- ja tez ch**j nie matka- juz mi Adam zlecial z lozka na podloge ;) kulnal sie 306 stopni w 2 sekundy- stalam obok i nie zdazylam zlapac.. a jaki zly byl jak spadl! ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2015, 11:44

Sabina, ania.g, ComeToMeBaby, moremi, Aasiula, Mega, Simba, malgos741, efcia, Reni, Mimbla, pierwiastka, iwcia77, satori lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2015, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Ale mam humor :/ jakbym pogryzla to bym wscielizna zarazala :/

Sabinka, za 15 min 12, to pic juz bedzie mozna ;)

Sabina, krycha.stara, ComeToMeBaby, moremi, Mega, Simba, efcia lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 grudnia 2015, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    Sabinka, za 15 min 12, to pic juz bedzie mozna ;)
    Muszę być trzeźwy. Wieczorem wraca mąż. Rozumiesz, urodziny i te sprawy ;)

ComeToMeBaby, moremi, Aasiula, Mega, *aga*, malgos741, efcia, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość

‹‹ 12534 12535 12536 12537 12538 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ