35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
anna maria wrote:ja tak mialam wef cionzy
dzieki Annabrzmi fajnie
ja nie mam owulek ( LUF ) wiec chcialabym choć troche sie pocieszyć ze jajo pękło, a jak z tego byłaby ciąża to sie nie pogniewamSabina, anna maria, malgos741, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBędę wdzięczna za rady. Nie wiem w jakim kierunku sie udać. Wiki lubi biżuterię, tak jak jej mama
. Powiedziała, że chce kolczyki lub bransoletkę. To chyba bransoletka będzie lepsza. Tylko nie wiem czy kupić taką tą z rzemyków, czy szeroką z rzemienia czy może teraz modniejsze są znowu takie delikatne, na łańcuszku? Bedę wdzięczna jak naprowadzicie mnie w jakim kierunku powinnam zmierzać
Bo z druga bliźniaczką nie ma problemu, chce książkęefcia, Mega, moremi, anna maria, kapturnica, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
anna maria wrote:Czy ona jest napewno twoja ? ,czy Kapty ukryta corka
Sabina, efcia, anna maria, Simba, kapturnica, BISCA, iwcia77, satori lubią tę wiadomość
-
efcia wrote:pierwiastka to życze ci takiego niespodziewajkowego cyklu
mam, znalazłam swoj stary notesik
ostatnia @ mialam 6 czerwca, zaszłam miedzy 12 a 19 sierpnia (wtedy bylismy na urlopie nad morzem i sexu bylo duuuuuuuużo i bez zabezpieczeń)
testowałam 1 wrzesnia, a do gina poszłam po tygodniu
teraz, jak wiem dokladnie co i jak z cyklem, to sie nie dziwie , że gin wtedy tak zareagował, a mało tego, zapowiedzial ze to może być ciąża pozamaciczna
boszsz właśnie sobie przypomniałam, ile stresu sie wtedy najadłam
przygarniam i nie oddam i lecem wcielać w życie bo z powyższego opisu wynika że niepokalanie ani wiatropylnie siem nie da
efcia, anna maria, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
Sabina wrote:Pomocy!
Help!
Któa ma córkę nastolatkę i zna się na modzie? Moja bratanica chce na Gwiazdkę bransoletkę, a ja nie wiem co takie młode kobietki noszą
Zalezy co lubi i jak sie ubiera. Jesli jest z takich rozowych dziewczynek, to cos swiecacego. Jesli nie, to moze cos rzemykowego, ale eleganckiego? Moja corka takie lubi. Pandora zawsze w cenie.
Wszystko zalezy od tego, ile kasy chcesz wydac.
My kupujemy w Yes.
http://yes.pl/bizuteria/bransoletki
Mozna fajne rzeczy na koncowkach znalesc.
Edit: Jak kupisz jakas baze ( lancuszek - bransoletke czy rzemyk ) to zawsze potem mozna dokupywac wisiorki, czy to Charmsy czy jakies inne Pandory i w ten sposob masz kolejne prezenty zalatwione. A zbieranie wisiorkow wciaga na maxa.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2015, 22:31
anna maria, Mega, iwcia77, kapturnica, efcia, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
sandra80 wrote:Kometa nie śpimy, pijemy!
no dobre to było nawet
ale jestem, jestem! jakąś nalewkę bym trzasnęła bo coś mnie gardło boli- to na rozgrzewkę
Simba, megan8, Mimbla lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:aaa, bo kurdę, miałam puree z dyni i twaróg.. i mnie naszło na kopytka dyniowe. zrobiłam z cukrem i prażonymi migdałami... chop zachwycony
no dobre to było nawet
ale jestem, jestem! jakąś nalewkę bym trzasnęła bo coś mnie gardło boli- to na rozgrzewkę
ja piję piwo ale chyba zaraz zasnę, muli mnie straszliwie
-
sandra80 wrote:ja piję piwo ale chyba zaraz zasnę, muli mnie straszliwie
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
ivf-ivf wrote:Simba, masz najlepsiejszy awatar
Mam jeszcze za.jebisty kubek od Morki ze swoim zdjęciem, ale pije w nim tylko od święta i jak się ładnie ubioreWiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2015, 23:12
moremi, iwcia77, Sabina, kapturnica, efcia, BISCA, Dziobak, paszczakin, krycha.stara, Reni, Mimbla, satori lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:aaa, bo kurdę, miałam puree z dyni i twaróg.. i mnie naszło na kopytka dyniowe. zrobiłam z cukrem i prażonymi migdałami... chop zachwycony
no dobre to było nawet
DobranocSabina, ComeToMeBaby, efcia, Mimbla lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyHej!
No i się karmimy. 1 godz, mało, dostawilam do 3go cycka pol godz dostal czkawki pokwekal płacze. Zaczęło sięzaraz smoczka wyparze i buźke zatkam
iwcia77, Sabina, moremi, efcia, Mega, BISCA, Dziobak, ania.g, Magda*, Mimbla, satori lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
dorbie wrote:Uff, przystawienie do 4 cycka uspilo dziecko po 10 min. Ale będę miała nawał
Nic nie kapuje. 3 cycek, 4 cycek..??
Slicznosci.
dorbie, moremi, kapturnica, ComeToMeBaby, efcia, BISCA, anna maria, ania.g, Simba, caffe, Mimbla, iwcia77, satori lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Dobry wieczór czy teź dzień dobry !
Cierpie na jakąś weekendową bezsennośc. To juz 2 weekend z rzędu.
Ktoś rodzi ? Mogę asystować
Aaaa nie...wszystkie juz urodziły.
No to co tu robić ???Aasiula, moremi, kapturnica, malgos741, efcia, Mega, BISCA, anna maria, krycha.stara, Simba, Magda*, iwcia77, satori lubią tę wiadomość