35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
anna maria wrote:ja tak mialam wef cionzy

dzieki Anna
brzmi fajnie
ja nie mam owulek ( LUF ) wiec chcialabym choć troche sie pocieszyć ze jajo pękło, a jak z tego byłaby ciąża to sie nie pogniewam
nick nieaktualny, anna maria, malgos741, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBędę wdzięczna za rady. Nie wiem w jakim kierunku sie udać. Wiki lubi biżuterię, tak jak jej mama
. Powiedziała, że chce kolczyki lub bransoletkę. To chyba bransoletka będzie lepsza. Tylko nie wiem czy kupić taką tą z rzemyków, czy szeroką z rzemienia czy może teraz modniejsze są znowu takie delikatne, na łańcuszku? Bedę wdzięczna jak naprowadzicie mnie w jakim kierunku powinnam zmierzać 
Bo z druga bliźniaczką nie ma problemu, chce książkę
efcia, Mega, moremi, anna maria, kapturnica, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Oj, moja ci onaanna maria wrote:Czy ona jest napewno twoja ? ,czy Kapty ukryta corka

nick nieaktualny, efcia, anna maria, Simba, kapturnica, BISCA, iwcia77, satori lubią tę wiadomość
-
takie życzenia na mikołaja mnie siem podobajOMefcia wrote:pierwiastka to życze ci takiego niespodziewajkowego cyklu

mam, znalazłam swoj stary notesik
ostatnia @ mialam 6 czerwca, zaszłam miedzy 12 a 19 sierpnia (wtedy bylismy na urlopie nad morzem i sexu bylo duuuuuuuużo i bez zabezpieczeń)
testowałam 1 wrzesnia, a do gina poszłam po tygodniu
teraz, jak wiem dokladnie co i jak z cyklem, to sie nie dziwie , że gin wtedy tak zareagował, a mało tego, zapowiedzial ze to może być ciąża pozamaciczna
boszsz właśnie sobie przypomniałam, ile stresu sie wtedy najadłam

przygarniam i nie oddam i lecem wcielać w życie bo z powyższego opisu wynika że niepokalanie ani wiatropylnie siem nie da
efcia, anna maria, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter
-
Ja mam, ale moja nie jest dziewczynka raczejSabina wrote:Pomocy!
Help!
Któa ma córkę nastolatkę i zna się na modzie? Moja bratanica chce na Gwiazdkę bransoletkę, a ja nie wiem co takie młode kobietki noszą

Zalezy co lubi i jak sie ubiera. Jesli jest z takich rozowych dziewczynek, to cos swiecacego. Jesli nie, to moze cos rzemykowego, ale eleganckiego? Moja corka takie lubi. Pandora zawsze w cenie.
Wszystko zalezy od tego, ile kasy chcesz wydac.
My kupujemy w Yes.
http://yes.pl/bizuteria/bransoletki
Mozna fajne rzeczy na koncowkach znalesc.
Edit: Jak kupisz jakas baze ( lancuszek - bransoletke czy rzemyk ) to zawsze potem mozna dokupywac wisiorki, czy to Charmsy czy jakies inne Pandory i w ten sposob masz kolejne prezenty zalatwione. A zbieranie wisiorkow wciaga na maxa.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2015, 22:31
anna maria, Mega, iwcia77, kapturnica, efcia, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Idę spać bo jutro na 9ta mam ... dobranoc
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017
-
aaa, bo kurdę, miałam puree z dyni i twaróg.. i mnie naszło na kopytka dyniowe. zrobiłam z cukrem i prażonymi migdałami... chop zachwyconysandra80 wrote:Kometa nie śpimy, pijemy!
no dobre to było nawet
ale jestem, jestem! jakąś nalewkę bym trzasnęła bo coś mnie gardło boli- to na rozgrzewkę
Simba, megan8, Mimbla lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:aaa, bo kurdę, miałam puree z dyni i twaróg.. i mnie naszło na kopytka dyniowe. zrobiłam z cukrem i prażonymi migdałami... chop zachwycony
no dobre to było nawet
ale jestem, jestem! jakąś nalewkę bym trzasnęła bo coś mnie gardło boli- to na rozgrzewkę 
ja piję piwo ale chyba zaraz zasnę, muli mnie straszliwie
-
to oć na film, cos na polsacie się zaczęło. o równoległych światach, taka tam bajka scifi. będzie na odmóżdżenie i przy okazji można będzie przysnąć i nie żałowaćsandra80 wrote:ja piję piwo ale chyba zaraz zasnę, muli mnie straszliwie
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
To moje zdjęcie przecież.ivf-ivf wrote:Simba, masz najlepsiejszy awatar

Mam jeszcze za.jebisty kubek od Morki ze swoim zdjęciem, ale pije w nim tylko od święta i jak się ładnie ubioreWiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2015, 23:12
moremi, iwcia77, nick nieaktualny, kapturnica, efcia, BISCA, Dziobak, paszczakin, nick nieaktualny, Reni, Mimbla, satori lubią tę wiadomość
-
Wyslij przepis na kopytka dyniowe.ComeToMeBaby wrote:aaa, bo kurdę, miałam puree z dyni i twaróg.. i mnie naszło na kopytka dyniowe. zrobiłam z cukrem i prażonymi migdałami... chop zachwycony
no dobre to było nawet
Dobranoc
nick nieaktualny, ComeToMeBaby, efcia, Mimbla lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyHej!
No i się karmimy. 1 godz, mało, dostawilam do 3go cycka pol godz dostal czkawki pokwekal płacze. Zaczęło się
zaraz smoczka wyparze i buźke zatkam
iwcia77, nick nieaktualny, moremi, efcia, Mega, BISCA, Dziobak, ania.g, nick nieaktualny, Mimbla, satori lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
dorbie wrote:Uff, przystawienie do 4 cycka uspilo dziecko po 10 min. Ale będę miała nawał
Nic nie kapuje. 3 cycek, 4 cycek..??
Slicznosci.
nick nieaktualny, moremi, kapturnica, ComeToMeBaby, efcia, BISCA, anna maria, ania.g, Simba, caffe, Mimbla, iwcia77, satori lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Dobry wieczór czy teź dzień dobry !
Cierpie na jakąś weekendową bezsennośc. To juz 2 weekend z rzędu.
Ktoś rodzi ? Mogę asystować
Aaaa nie...wszystkie juz urodziły.
No to co tu robić ???
Aasiula, moremi, kapturnica, malgos741, efcia, Mega, BISCA, anna maria, nick nieaktualny, Simba, nick nieaktualny, iwcia77, satori lubią tę wiadomość