35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
efcia wrote:jak to kiedy? w święta - bedziesz leżeć i pachnieć01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Wczoraj załatwiłam jeszcze Orange bo skończyły mi się dwie umowy.. dostałam dwa telefony ... jeden mam do sprzedania bo mój nie lubi srajfonów - tak stwierdził
i to wszystko w ciągu pracy
jestem z siebie dumna
efcia, Mega, Sabina, macduska, moremi, megan8, BISCA, Mimbla, satori lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
kariotypy ok
mutacja MTHFR
malgos741 wrote:Koleżanka z pracy ma też problemy z zajściem a ma 25lat, podwyższoną prolaktynę.. ginka kazała jej brać brogeron dwa miesiące i powinna przyjść @ a tej nie ma ze trzy miesiące...masakra jakaś..
z takiego dziwacznego cyklu bez @ przez 2 miesiące, urodziła sie moja córa
to prawda, teraz coraz wiecej jest takich par, nawet młodych i coraz więcej poronień, czy to nie jest zastanawiające? trują nas wszystkim, powietrzem, jedzeniem, lekami itpmoremi, Luna76 lubią tę wiadomość
-
efcia wrote:z takiego dziwacznego cyklu bez @ przez 2 miesiące, urodziła sie moja córa
to prawda, teraz coraz wiecej jest takich par, nawet młodych i coraz więcej poronień, czy to nie jest zastanawiające? trują nas wszystkim, powietrzem, jedzeniem, lekami itpefcia lubi tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
efcia wrote:z takiego dziwacznego cyklu bez @ przez 2 miesiące, urodziła sie moja córa
to prawda, teraz coraz wiecej jest takich par, nawet młodych i coraz więcej poronień, czy to nie jest zastanawiające? trują nas wszystkim, powietrzem, jedzeniem, lekami itpefcia lubi tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
pierwiastka wrote:chyba przez 9 miesięcy
przez 2 miesiace nie mialam @, a kiedy zaszlam wiem dokladnie
poszłam do gina od razu po pozytywnym teście, lekarz według ostatniej @ powiedzial ze juz powinno być coś widac na USG, ja mu mowie kiedy zaszlam, a ten swoje - przepisal mi leki na wywolanie okresu (nie pamietam jakie) no i @ nie przyszla
przez to wszystko mial problem z okresleniem daty porodu tzn na podstawie ostatniej @ nie pasowalo, wiec później sugerowal sie tylko wielkościa płodumalgos741, pierwiastka, Sabina, moremi, ComeToMeBaby, BISCA, satori lubią tę wiadomość
-
efcia wrote:przez 2 miesiace nie mialam @, a kiedy zaszlam wiem dokladnie
poszłam do gina od razu po pozytywnym teście, lekarz według ostatniej @ powiedzial ze juz powinno być coś widac na USG, ja mu mowie kiedy zaszlam, a ten swoje - przepisal mi leki na wywolanie okresu (nie pamietam jakie) no i @ nie przyszla
przez to wszystko mial problem z okresleniem daty porodu tzn na podstawie ostatniej @ nie pasowalo, wiec później sugerowal sie tylko wielkościa płoduefcia lubi tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
efcia wrote:przez 2 miesiace nie mialam @, a kiedy zaszlam wiem dokladnie
przez to wszystko mial problem z okresleniem daty porodu tzn na podstawie ostatniej @ nie pasowalo, wiec później sugerowal sie tylko wielkościa płodumalgos741, efcia lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
efcia wrote:Drogie Brawo
czy duże ilości kremowego śluzu mogą świadczyć o przebytej owulce?
skoro jest duzo śluzu, to progesteron pewnie też nieczego sobie - tak se myśle
czy źle myślę ?
kurnia nie wiem pewno takefcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ja tak mialam wef cionzyefcia wrote:Drogie Brawo
czy duże ilości kremowego śluzu mogą świadczyć o przebytej owulce?
skoro jest duzo śluzu, to progesteron pewnie też nieczego sobie - tak se myśle
czy źle myślę ?malgos741, Sabina, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyefcia wrote:z takiego dziwacznego cyklu bez @ przez 2 miesiące, urodziła sie moja córa
to prawda, teraz coraz wiecej jest takich par, nawet młodych i coraz więcej poronień, czy to nie jest zastanawiające? trują nas wszystkim, powietrzem, jedzeniem, lekami itp
cześć dziewczyny
dokładnie
trują nas jedzeniem
powietrzem
wodą
stąd jest coraz więcej chorób cywilizacyjnychmalgos741, Sabina, Mega, efcia lubią tę wiadomość
-
Co prawda mam przyszywaną 20-to latkę ale ona nie nosi... jakieś dwa miesiące temu kumpela kupiła dla córki na sznurku jakieś dwie zawieszki..
Sabina, efcia, kapturnica, Mimbla lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
pierwiastka wrote:hmmm, hmmmm, hmmmmmm, to odliczam do 2 miesięcy, już nie jest długo w sumie
pierwiastka to życze ci takiego niespodziewajkowego cyklu
mam, znalazłam swoj stary notesik
ostatnia @ mialam 6 czerwca, zaszłam miedzy 12 a 19 sierpnia (wtedy bylismy na urlopie nad morzem i sexu bylo duuuuuuuużo i bez zabezpieczeń)
testowałam 1 wrzesnia, a do gina poszłam po tygodniu
teraz, jak wiem dokladnie co i jak z cyklem, to sie nie dziwie , że gin wtedy tak zareagował, a mało tego, zapowiedzial ze to może być ciąża pozamaciczna
boszsz właśnie sobie przypomniałam, ile stresu sie wtedy najadłamSabina, anna maria, moremi, pierwiastka, ComeToMeBaby, kapturnica, BISCA, Mimbla lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Pomocy!
Help!
Któa ma córkę nastolatkę i zna się na modzie? Moja bratanica chce na Gwiazdkę bransoletkę, a ja nie wiem co takie młode kobietki noszą
Kiedys był szał na takie z dokupywanymi zawieszkami rożnego rodzaju, np w kształcie buta, serca i takie tam, ale nie pamietam nazwyWiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2015, 22:15
anna maria, Sabina, efcia, megan8, kapturnica, Mimbla, satori lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Pomocy!
Help!
Któa ma córkę nastolatkę i zna się na modzie? Moja bratanica chce na Gwiazdkę bransoletkę, a ja nie wiem co takie młode kobietki noszą
czy prawie 19-latka jest nastolatką?
jak tak, to zapytam córy jak wróci, bo teraz poszła na boowling i piwoSabina, Mega, kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Czy ona jest napewno twoja ? ,czy Kapty ukryta corkaMega wrote:Nie pomogę, wprawdzie mam nastolatkę w domu, ale ona glany, czarne bluzy, spodnie...od babskich rzeczy typu branzoletki z daleka...chyba, że ze sznurka robiona, albo silikonowa z nazwa ulubionego zespołu
Kiedys był szał na takie z dokupywanymi zawieszkami rożnego rodzaju, np w kształcie buta, serca i takie tam, ale nie pamietam nazwyMega, Sabina, efcia, moremi, ComeToMeBaby, Simba, kapturnica, iwcia77, satori lubią tę wiadomość