35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Reni wrote:Mega co się z Tobą dzieje?
Mało tu bywasz
jak Twoje starania? Co u Ciebie?
A mało bywam, bo w pracy nie mam neta, z komórki nie mogę, bo cały czas cos sie dzieje, roboty masa wiec nadrabiam wieczorem i czasem nie mam siły sie odezwać...
Sabina, moremi, efcia, ComeToMeBaby, satori lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:Luna- ja taki hurmonalny tajfun mialam po porodzie - myslalam , ze lepiej zebym umarla , bo nie daje sobie rady, wszystko mnie przrastalo, kazdy pierdziut byl tragedia ze lzami, rozwodem i zabojstwem alojza w tle ...kurwa jak se o tym tylko pomysle to mi slabo..tego bym sie najbardziej bala przy nastepnej ewentualnej ciazy
...normalnie korba i Kocborowo , bo czulam sie jak kretynka
Mam teraz tak samo.
A po urodzeniu młodego też było podobnie jak piszesz, ale bardziej... Miałam nawet sny na jawie o swoim samobójstwie i śmierci młodego. Miałam straszne lęki. Kompletne zobojętnienie na wszystko, dosłownie wszystko! Wtedy jeszcze nie rozumiałam swojego stanu, ukrywałam to i wstydziłam się, bo nie chciałam, aby ktokolwiek pomyślał, że jestem leniem śmierdzącym i wyrodną matką. A ja po prostu miałam depresję poporodowąBoże, strasznie to wspominam. Kompletna niemoc do jakiegokolwiek działania.
-
nick nieaktualny
Iwcia mi się *** dawki antybiotyku jak Milena miala zapalenie płuc. Dawałem podwójna. Ze ona brała -cud! Bo takie gorzkiejak sie zorientowałam to myślałam że się zastrzele. Co prawda lekarka stierdzila ze chyba jej tym pomoglam, co jednak nie zmienja faktu ze źle zapamiętałam dawkę. Od tamtej pory zapisuję
Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 5 grudnia 2015, 13:30
moremi, iwcia77, efcia lubią tę wiadomość
-
Niuta wrote:No to może ja się pożalę.
Od 3 dni tak mnie napiernicza lewy jajnik e nie wiem co ze sobą zrobić.
Z początku myślałam że to nerka, ale po dwóch dniach stwierdziłam że jednak nie.
Do tego jakieś dziwne plamienia.
I ból cycków że szok.
I tera nie wiem czy to pani na M, czy torbiel, czy cholera wie co.
Sypię się i tyle. Smutne...
W poprzednim cyklu też Cię bolał jajnik i wyszedł pozytywny test owulacyjny mniej więcej w tym samym czasie. Może zaznaczysz na wykresie, od kiedy jakie leki bierzesz? Czasem leki skutki uboczne powodują różne "bóle", np. Letrozol o którym nie wiem czy nie Ty kiedyś wspominałaś?moremi, efcia, Bozia3, BISCA, Niuta lubią tę wiadomość
-
Mimbla wrote:Proszę bardzo, podaję pełne dane z rachunku:
Almus Pharm s.r.o.
Hranicni 1, Frydek-Mistek 8, Cesky Tesin, 739 42
przy czym, dokładny adres to najpewniej (na tym samym rachunku) :
Lekarna na Ostravske Komorni 1 Cesky Tesin, 737 01
Obsługiwała mnie pani Joanna Suchankova - mówiła po czesku i po polsku....
Dzięki MimblaMimbla lubi tę wiadomość
-
Niuta wrote:No to może ja się pożalę.
Od 3 dni tak mnie napiernicza lewy jajnik e nie wiem co ze sobą zrobić.
Z początku myślałam że to nerka, ale po dwóch dniach stwierdziłam że jednak nie.
Do tego jakieś dziwne plamienia.
I ból cycków że szok.
I tera nie wiem czy to pani na M, czy torbiel, czy cholera wie co.
Sypię się i tyle. Smutne...
a w jakim momencie cyklu jesteś? -
nick nieaktualny
-
Morki piernik dojrzewa na balkonie, a ja pałaszuję drugie ciasto, bo stwierdziłam że piernik świąt nie doczeka, jak będzie sam. Zrobiłam jakieś najprostsze ucierane z jabłkiem i kruszonką, pycha
Sabina, gosia7122, moremi, efcia, malgos741, ComeToMeBaby, BISCA, satori lubią tę wiadomość
-
Iwcia nie martw się każdy może się pomylić ,będzie dobrze.
Luna i Niuta tule.
Moremi ściskam też za malucha .Moja dwójka też miała żółtaczkę ,córka 2 tygodnie leżała w szpitalu a ja tylko na karmienie mogłam wchodzić koszmarnie to wspominam i te kroplówki z wenflonem w głowie.Marysia nie miała wcale .
Wacia wspieram.Sabina, moremi, ivf-ivf, efcia, kapturnica, Niuta lubią tę wiadomość
-
satori wrote:Mega! Ja się pytam jak ty w ogóle wlazłaś w tą koszulę. Boszee a ona się jeszcze dopięła i 8 godzin w tym biegała!
Ja bym natychmiast rozwaliła ją na strzępy przy pierwszym oddechu, a córki mamy w podobnym wieku.
Złapałam do prasowania, nie zwróciłam uwagi, ze jej ma zaokrąglony kołnierzyk, a moje maja w szpic....Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2015, 21:09
Sabina, moremi, efcia, malgos741, ComeToMeBaby, satori lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMega wrote:Hehehe, ja jestem mała i córka tez, obie nosimy rozmiar S (no ona moze Xs)
Złapałam do prasowania, nie zwróciłam uwagi, ze jej ma zaokrąglony kołnierzyk, a moje maja w szpic....efcia, Mega, kapturnica lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Mała A dowodu od Ciebie już nie wołają jak kupujesz piwo?
Ale dłuuuuugo musiałam pokazywaćefcia, malgos741, kapturnica, Sabina, satori lubią tę wiadomość
-
Hello z wieczora... dzień zalatany... kot dostał kroplówkę z nawadnianiem plus jakiś zastrzyk i jest lepiej ... w robocie do 20tej byłam... a i weekend czuję że będzie zapracowany w domu u mamy bo szykuje się remont kuchni... więc trzeba pomóc... kiedy te obroty spadną?..eh
efcia, Mimbla, Mega, gosia7122, ivf-ivf, Sabina, moremi, ComeToMeBaby, Dziobak, paszczakin, satori lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Moremi zdrówka dla mojego ulubieńca
Mega, efcia, Sabina, moremi lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
malgos741 wrote:Hello z wieczora... dzień zalatany... kot dostał kroplówkę z nawadnianiem plus jakiś zastrzyk i jest lepiej ... w robocie do 20tej byłam... a i weekend czuję że będzie zapracowany w domu u mamy bo szykuje się remont kuchni... więc trzeba pomóc... kiedy te obroty spadną?..eh
jak to kiedy? w święta - bedziesz leżeć i pachniećmalgos741 lubi tę wiadomość
-
Koleżanka z pracy ma też problemy z zajściem a ma 25lat, podwyższoną prolaktynę.. ginka kazała jej brać brogeron dwa miesiące i powinna przyjść @ a tej nie ma ze trzy miesiące...masakra jakaś..
efcia, Sabina lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017