35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
sniło mi się że miałam powtórkę ze ślubu w górach ale problem był taki że się nie mogłam za żadne skarby zmieścić w kiece ślubną moją starą bo brzuch za duży
proroczy sen czy jak?!moremi, beates, efcia, Mega, BISCA, Simba, iwcia77, satori lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 18:55
Sabina, moremi, kapturnica, malgos741, ComeToMeBaby, efcia, Mega, Dziobak, anna maria, krycha.stara, macduska, gretka, Simba, Magda*, caffe, BISCA, Mimbla, pierwiastka, iwcia77, satori lubią tę wiadomość
-
Miśku, tesknimy :-*
Bry
Dzień zaczęty od doopy strony, czyli czopek podanyWiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2015, 08:13
Aasiula, kapturnica, Sabina, malgos741, ComeToMeBaby, efcia, Mega, BISCA, Mimbla, pierwiastka, iwcia77, satori lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyTak Misku moja córka to Milena
Ja czekam kiedy wrócisz, sama mnie kiedyś za uszy z dołka wyciagnelastwarda jesteś, choć wiem że czasem proza życia potrafi sprowadzić do poziomu podlogi. Ściskam mocno, mocarnie
A co Frycek chce na Mikolaja?kapturnica, moremi, Aasiula, malgos741, ComeToMeBaby, efcia, Mega, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:Nie pomogę, wprawdzie mam nastolatkę w domu, ale ona glany, czarne bluzy, spodnie...od babskich rzeczy typu bransoletki z daleka...chyba, że ze sznurka robiona, albo silikonowa z nazwa ulubionego zespołu
Kiedys był szał na takie z dokupywanymi zawieszkami rożnego rodzaju, np w kształcie buta, serca i takie tam, ale nie pamietam nazwyefcia, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
I tak.Nadrobilam to moge sie ładnie przywitac.
Dzien dobry!!
Młody dzis w nocy bawił sie w noworodka.Cycek co 2godzin szedł w ruch .Tak żłopał ,że w szoku jestemTakże ten tego , se nie pospałam za bardzo dzis.Może za chwile jak go zbierze to sie z nim położe.
Dzięki Asiulek jeszcze 9 dni i skończy magiczne 3miechy.Powiem Wam,ze kazdy tydzien przynosi cos nowego.Wczoraj w samochodzie zaczal mi kwekac w korku.Nie mialam czm go zabawic i w akcie desperacji znalazlam opakowanie po chusteczkach -kolorowe i polozylam na spiworku.Zadziałało!!
A jeszcze tydzien temu niczym nie odwrocil jego uwagi.Teraz juz wstarczy zabawka cz spiewanie i maly patrzy jak sroka w kosc.No i te chichrania na głos.Uwielbiam.Zebym byla najbardziej padochnięta to mnie tym rozwala.
Chyba wyłaże powoli z dołkaWiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2015, 12:24
Aasiula, Sabina, beates, sandra80, ComeToMeBaby, efcia, Mega, moremi, Dziobak, paszczakin, ivf-ivf, Simba, Magda*, BISCA, pierwiastka, iwcia77, satori, Natka_79 lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Miśku, tesknimy :-*
Bry
Dzień zaczęty od doopy strony, czyli czopek podany
Przeczyalam Twoj post o bezideologicznej przyjemnosci karmienia piersia- bardzo mnie to cieszy bo w tym nie ma ideologii tylko pure love!Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2015, 10:38
Sabina, sandra80, ComeToMeBaby, efcia, moremi, Mega, ivf-ivf, BISCA, Mimbla, iwcia77, satori lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:I tak.Nadrobilam to moge sie ładnie przywitac.
Dzien dobry!!
Młody dzis w nocy bawił sie w noworodka.Cycek co 2godzin szedł w ruch .Tak żłopał ,że w szoku jestemTakże ten tego , se nie pospałam za bardzo dzis.Może zachwile jak go zbierze to sie z nim położe.
Dzięki Asiulek jeszcze 9 dni i skończy magiczne 3miechy.Powiem Wam,ze kazdy tydzien przynosi cos nowego.Wczoraj w samochodzie zaczal mi kwekac w korku.Nie mialam czm go zabawic i w akcie desperacji znalazlam opaowanie po chusteczkach -kolorowe i polozylam na spiworku.Zadziałało!!
A jeszcze tydzien temu niczym nie dowrocil jego uwagi.Teraz juz wstarczy zabawka cz spiewanie i maly patrzy jak sroka w kosc.No i te chichrania na głos.Uwielbiam.Zebym byla najbardziej padohnięta to mnie tym rozwala.
Chyba właże powoli z dołkaMega, kapturnica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzien dobry dziewczynki
To sie porobilo...na chwile Was zostawic nie mozna
Alis, trzymaj sie i z tym wyslaniem meza to dobry pomysl
Luna, nie znam szczegolow, ale jestem kobieta i wiem ile negatywnych rzeczy mozemy wyolbrzymic kiedy sie wkurzamy. Chwila oddechu samej dobrze Ci zrobi kochana. Tulam
Iwcia, rozumiem Twoj stres, cale szczescie nic sie nie stalo, musisz sie jakos zresetowac.
Ide robic mlodemu sniadanie, bo za niedlugo ma turniej pilkarski.
Zajrze pozniejefcia, moremi, Bozia3, ania.g, Mimbla, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySolarPolar wrote:Warto sprobowac? Tyle czynnosci by mnie czekalo:-) . Ok. spojrze na ten przepis.
czy smaczny, nie wiem Młoda skubala mówiła, ze pyszny
SolarPolar, efcia, moremi, Bozia3, Mega lubią tę wiadomość