35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyanna maria wrote:Dorbie juz w domu jestescie ?
Karmilam go godzinę temu i cycki mam jak kamienie, buuu, zaczęło się.anna maria, efcia, moremi, macduska, kapturnica, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
dorbie wrote:Nie, mam nadzieję,że oboje nas wupuszcza w poniedzialek. Oby młody przybieral, bo na razie stracił jakieś 8%
Karmilam go godzinę temu i cycki mam jak kamienie, buuu, zaczęło się.moremi, dorbie, kapturnica, Mega, paszczakin lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
a co z tymi kobietami co nie chca karmic ?ania.g wrote:Marcel w trzeciej dobie miał spadek z wagi o 30% przez to że ja nie miałam pokarmu w ogóle do piątej doby. Szpital był tak nastawiony na karmienie naturalne za wszelką cenę że dopiero na taki spadek wagi zareagowali. Ile ja bym wtedy dała za kamienne cycki pełne mleka.
ComeToMeBaby, moremi, BISCA, Mimbla lubią tę wiadomość
-
nie dziwie sie ,jak mnie do szpitala przyjmowali to odrazu padlo pyt .czy pani bedzie karmic czy nie ,ja odp.nie ,zadnych pytan ,przymuszen czy namowy .Po cc podali tabletke na zasuszenie pokarmu i okania.g wrote:Nie wiem. Ja mam do tej pory koszmarne wspomnienia przez to.
kapturnica, Sabina, Mega, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
anna maria wrote:nie dziwie sie ,jak mnie do szpitala przyjmowali to odrazu padlo pyt .czy pani bedzie karmic czy nie ,ja odp.nie ,zadnych pytan ,przymuszen czy namowy .Po cc podali tabletke na zasuszenie pokarmu i ok
Mega lubi tę wiadomość
-
anna maria wrote:nie dziwie sie ,jak mnie do szpitala przyjmowali to odrazu padlo pyt .czy pani bedzie karmic czy nie ,ja odp.nie ,zadnych pytan ,przymuszen czy namowy .Po cc podali tabletke na zasuszenie pokarmu i ok
moremi, kapturnica, BISCA, Sabina, Mega, efcia, anna maria, iwcia77, satori lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualnyMnie tez pytali czy chce kaarmic
Pamietam jak rodzilam nadie w polsce to byl duzy nacisk na kp,tzn mowilo siejakie to dobredla dziecka i wlasciwie wiekszoscmam chciala karmic,tutaj tegonie widze,wiele babek karmi krotkoSabina, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
ania.g wrote:Rodziłam trzy razy i nikt mnie nigdy o to nie pytał. Zakładają z góry że każda chce i może karmić naturalnie. Teraz gin mnie już dwa razy zapewniał że u nich w szpitalu nie ma takich akcji. W każdym razie zabieram i laktator i butelki i własne mleko tym razem. Nikt mi nie będzie dziecka znów trzy doby głodził. Jeśli częste przystawianie i laktator nie pomogą to nikt mnie powstrzyma przed podaniem sztucznego mleka.
ivf-ivf, dorbie, ComeToMeBaby, pierwiastka, ania.g, kapturnica, Sabina, BISCA, Mega, efcia, anna maria, gosia7122, paszczakin, Dziobak, iwcia77, satori lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyania.g wrote:Marcel w trzeciej dobie miał spadek z wagi o 30% przez to że ja nie miałam pokarmu w ogóle do piątej doby. Szpital był tak nastawiony na karmienie naturalne za wszelką cenę że dopiero na taki spadek wagi zareagowali. Ile ja bym wtedy dała za kamienne cycki pełne mleka.
kapturnica, Magda*, Dziobak, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymoremi wrote:Dawaj do Bialegostoku. Nie dość ze pytali czy chcę karmić, to przy spadku wagi proponowali mm. Wszystko przygotowane na miejscu - mleko w butelkach, zapas w lodówce, podgrzewacz, smoczki jednorazowe, a dla tych z nawałem pokarmu i matek wcześniakow pokój laktacyjny ze sterylnymi lejkami, butelkami i przemyslowymi laktatorami.
Tzn pokoju nie ma ale mleko w jednorazowych butelkach plus smoczki dla każdego a laktator przemyslowy medeli mozna wypożyczyć, tylko nie wiem ile ich jest. Ja mam swój, ale sprobuje nawał na małym wykorzystac. Idę go budzić, spal juz 3 godz, wystarczy, potem moze spać 4 godz, nie obraze sie, a teraz cycki mnie boląWiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2015, 00:01
moremi, kapturnica, ania.g, BISCA, Magda*, Mega, efcia, malgos741, Dziobak, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry
Moremi, Dorbie, najlepiej jak szpital nie trzyma się kurczowo jakiejś "mody" i matka ma wybór i pomoc. Fajnie że u Was nie ma takiego laktacyjnego terroryzmu. Mam nadzieję że tym razem jak będę miała problemy z ilością pokarmu to nikt nie będzie na mnie patrzył jak na zwyrodniałą matkę tylko dlatego że sięgnęłam po sztuczne.
Dziś balety u teściowej. Obowiązkowy imieninowy obiad. Ta kobieta baluje od czwartku, nie wiem jak jej się tak chce i to co roku. Stół zawsze zastawiony tak że się ugina.kapturnica, Sabina, dorbie, Aasiula, BISCA, moremi, ComeToMeBaby, Magda*, Mega, efcia, Dziobak, iwcia77, pierwiastka, satori, Simba lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Dzień dobry wszystkim-Mikołajowy.Dostały prezenty??? Mi na prezent mały dał troche pospac ale wieczorem był taka maruda ,że wcisnąć tylko w kąt i przykryć poduszką.Co do zęba nie stuknie w to łyżeczką bo jest za mało widoczne.Taka biała, twarda i ostra kropeczka .Jak to ząbek będzie to powinien wg tego co pisza w ciągu3do5dni wyjść.Sama już nie wiem co to może byc innego niż ząb.Poczekamy to zobaczymy.
Sabina, ania.g, dorbie, Magda*, Mega, efcia, anna maria, malgos741, iwcia77, satori lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa tez wstałam
Młoda zrobiła pobudeke o 4. No to już gruba przesada w niedzielę
Był już MikołajMłoda się cieszy
Mąż żyje. Przepraszał na kolanach.... sam kornie zauważył, ze wie, ze nie zostanie mu to zapomnianeania.g, kapturnica, BISCA, moremi, ComeToMeBaby, Magda*, macduska, Mega, efcia, anna maria, malgos741, paszczakin, Luna76, iwcia77, pierwiastka, satori, Simba lubią tę wiadomość