35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
U niemowląt na dziąsłach i na podniebieniu często pojawiają się tzw. perły Epsteina. Są to małe, twarde białe grudki, które znikają samoistnie po kilku tygodniach. Są niebolesne i nie trzeba ich leczyć. Slyszalscie o tym ??!!??
dorbie, moremi, efcia, Luna76, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej!
Po nocnym baraszkowaniu do 3.00 z cyckiem młody spał 3godz 30. I teraz jadł 20 minut z jednej piersi i mimo czkawki zasnął. Kochane dziecko, już my się wyregulujemy w domu.
Cycki mam na full, niby oprozniona piers od razu po karmieniu się napełnia. Jeszcze się trzymam bez odciagania
Czekam na te wszystkie obchody, śniadanko itp.Sabina, kapturnica, BISCA, ania.g, moremi, ComeToMeBaby, Mega, efcia, malgos741, Dziobak, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:U niemowląt na dziąsłach i na podniebieniu często pojawiają się tzw. perły Epsteina. Są to małe, twarde białe grudki, które znikają samoistnie po kilku tygodniach. Są niebolesne i nie trzeba ich leczyć. Slyszalscie o tym ??!!??
Tak mnie zastanawial ten zab,bo on nie będzie kłujący ostry.
Edit: nie znalazlam by byly twarde ostreWiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2015, 08:25
kapturnica, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:U niemowląt na dziąsłach i na podniebieniu często pojawiają się tzw. perły Epsteina. Są to małe, twarde białe grudki, które znikają samoistnie po kilku tygodniach. Są niebolesne i nie trzeba ich leczyć. Slyszalscie o tym ??!!??
A może one mogą być ostrekapturnica lubi tę wiadomość
-
dorbie wrote:Tak się zastanawiam czy Kuba nie miał czegoś takiego tylko nie w lini zębów a ns dziąsłach i to było ostre.
A może one mogą być ostre
Dorbie jak masz nawal a nie boli to masz farta.Ja w4dobie mialam cycki tak twarde i bolesne,ze mimo odciagania maly prawej nie mogl zlapac bo brodawke wciagalo.Kapturek pomagal chociaz tez ciezko bylo.Na szczescie w7mym dniu po porodzie wszystko sie unormowalo ale duzo daly wrzące wrecz prysznice na cycki bo odblokowywaly kanaliki/ania.g, moremi, dorbie, ComeToMeBaby, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Kurcze no wlasnie tak szukam co to moze byc .Ale nawet jesli to ta perła to najwazniejsze ,ze to nie boli go w razie czego i nie trzeba leczyc.
Dorbie jak masz nawal a nie boli to masz farta.Ja w4dobie mialam cycki tak twarde i bolesne,ze mimo odciagania maly prawej nie mogl zlapac bo brodawke wciagalo.Kapturek pomagal chociaz tez ciezko bylo.Na szczescie w7mym dniu po porodzie wszystko sie unormowalo ale duzo daly wrzące wrecz prysznice na cycki bo odblokowywaly kanaliki/
A paradoksalnie chce mi się więcej pićkapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bry
Wczoraj ambitnie zajęłam się wypiekiem ciastek paszczakowych.
Bretońskie maslane superproste i smaczne. Zostało 6 białek, więc zrobiłam trzy porcje gwiazdek. To miały być gwiazdki, a wyszło ch... penis wie co. Nie dało się rozwałkować, więc lepiłam coś na kształt talarkow. Umordowałam się przy nich, ale przynajmniej dobre. Ale maślane lepsze
Sabina, ania.g, Aasiula, ivf-ivf, dorbie, Bozia3, Mega, efcia, malgos741, paszczakin, BISCA, Mimbla, iwcia77, pierwiastka, satori lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
dorbie wrote:Nie jest tak źle, ale młody jak zassie, to ja pod sufit lecę, taki ból. Pocieszasz, że w 7 dobie się unormowalo, to może u mnie też nie będzie dłużej trwało.
A paradoksalnie chce mi się więcej pićmoremi, dorbie, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWiecie wszystko się we mnie trzęsie. Aż mi słabo. Przed chwila dowiedziałam się ze nasz znajomy, lat 49 się zabił. Dosłownie. Dziś rano poslizgnal się na schodach do domu i upadł do tyłu. Jego ojciec wezwalmpomoc bo mieszkali we dwoch. Taka głupia śmierć. A on miał takie dziwnie powiedzenie, jak sie z nim zegnalo i mówiło to do zobaczenie Krzysiu, to zawsze gadał, jak sie jeszcze będzie żyło
-
Sabina wrote:Wiecie wszystko się we mnie trzęsie. Aż mi słabo. Przed chwila dowiedziałam się ze nasz znajomy, lat 49 się zabił. Dosłownie. Dziś rano poslizgnal się na schodach do domu i upadł do tyłu. Jego ojciec wezwalmpomoc bo mieszkali we dwoch. Taka głupia śmierć. A on miał takie dziwnie powiedzenie, jak sie z nim zegnalo i mówiło to do zobaczenie Krzysiu, to zawsze gadał, jak sie jeszcze będzie żyło
Moj mąż, zawsze mówił np. "jak dożyje to...", zginął w wypadku samochodowym. Zawsze się buntowalam jak tak mówił bo to według mnie było takie czarne prognozowanie przyszłości. Może to głupie... wiem. Przykre to SabinkoSabina, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
A tu moje chłopaki razem robią miny.Starszy wyraził zgode na publikacje swojej facjaty
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/af5e9838e89d.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2015, 11:18
ivf-ivf, dorbie, Magda*, Bozia3, efcia, Mega, Aasiula, ComeToMeBaby, moremi, Niuta, anna maria, peppapig, Sabina, gosia7122, malgos741, sandra80, paszczakin, beates, Dziobak, Magdala, caffe, SolarPolar, BISCA, megan8, Mimbla, ania.g, iwcia77, pierwiastka, mama78, satori, Simba, Natka_79 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam
Kapta mój pierwzy syn miał ząbki pierwsze w 3 miesiącu - więc to możliwe jest...
Nie świrujcie z tymi moimi ciałkami - bo mi się włos na głowie jeży na samą ewentualność bliźniaków....
U nas Mikołaj też był, ale tylko dla starszego - bo młody nie kuma czaczy...:)Starszy dostał wymarzoną maskę konia...jakiś kosmos...:
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/da3e03fb036a.jpg
Kajtek dziś dorwał mojego laptopa i wyrwał mi z klawiatury 3 litery....wa mać no....ivf-ivf, kapturnica, efcia, Mega, dorbie, moremi, Sabina, paszczakin, Dziobak, Magdala, caffe, SolarPolar, Mimbla, iwcia77, pierwiastka, satori, Simba lubią tę wiadomość