35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bozia3 wrote:44, w kwietniu skończę 45..
O matko Bozia, ale mnie pocieszyłaś, bo ja myślałam, że tu najstarsza jestem...
Cześć dziewczętamoremi, malgos741, efcia, Magda*, BISCA, Mimbla, gosia7122, ania.g, iwcia77, Bozia3, Simba lubią tę wiadomość
-
anna maria wrote:Powaznie pytasz moglabym zmienic zdanie ? ,ja w tej kwestii zdania nie zmieniam ,nie karmilam Michala bo nie chcialam ,Heli tez nie karmilam bo nie chcialam ,ja z tych co pasa dzieci sztucznym mlekiem
Magda*, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Pewnie nie ma juz odwrotu ,mysle ze jak kobieta nie chce karmic to wie to na 100% ,nie znam takiej co by nie chciala a potem chciala .ComeToMeBaby wrote:Chodziło mi o to, że tak szybko podają tabletki i potem nie ma już odwrotu, bo nie ma jeśli dobrze rozumiem. Ty byłaś widocznie zdecydowana, a te co nie są? Przecież też są na pewno takie kobiety. Cóż. Trzeba brać odpowiedzialność za swoje decyzje.
Luna76, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:U nas Mikołaj też był, ale tylko dla starszego - bo młody nie kuma czaczy...
no pewnie, a jak ja mowilam, ze mlody nic nie dostanie, bo nie kuma, to sie pytalas, czy zartuje
moremi, efcia, kapturnica, Mega, iwcia77, Bozia3, Simba lubią tę wiadomość
-
Mimbla, jak będziesz na forumie, to powiedz mi czy pytałaś w tej czesko cieszyńskiej aptece o dostępność i cenę Lutinisa 100mg?
W Bohumińskiej aptece powiedzieli mi, że Lutinus jest za zamówienie - 3tyg. czekania, koszt ok. 40zł.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2015, 13:41
-
moremi wrote:Dawaj do Bialegostoku. Nie dość ze pytali czy chcę karmić, to przy spadku wagi proponowali mm. Wszystko przygotowane na miejscu - mleko w butelkach, zapas w lodówce, podgrzewacz, smoczki jednorazowe, a dla tych z nawałem pokarmu i matek wcześniakow pokój laktacyjny ze sterylnymi lejkami, butelkami i przemyslowymi laktatorami.
Fajnie, ze w Pl tez moze byc europejsko.
anna maria, moremi, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:44, w kwietniu skończę 45..
Szacun za decyzje o rozrodzie; dzis mi sie snilas ( i Chodakowska tez ) i wielce bylas zadowolona z zycia. Czy to znaczy, ze jestes w ciazy czy wrecz przeciwnie?
Maska konia dla starszego?? O co cho?anna maria, moremi, Luna76, efcia, peppapig, BISCA, Mega, macduska, iwcia77, pierwiastka, Bozia3, satori lubią tę wiadomość
-
Luna76 wrote:O matko Bozia, ale mnie pocieszyłaś, bo ja myślałam, że tu najstarsza jestem...
Cześć dziewczęta
Luna jeszcze ja jestem od ciebie starsza i walczę o pierwszemoremi, efcia, Luna76, Magda*, BISCA, iwcia77, pierwiastka, Simba lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
U nas Mikolaj ( czyli ja ) co roku przynosi kalendarze adwentowe zdrapki. Drapiesz jedno okienko dziennie, mozna wygrac od 20 do 500000 nok. Adas tez ma swoj, drapiemy za niego. Najsmieszniejsze, ze rok temu wlasnie on wygral 150 nok, a ja zapomnialam zaniesc jego zdrapke do sklepu, zeby wymienic ja na kase i kasa przepadla... Adas sie specjalnie nie gniewal.
malgos741, ivf-ivf, moremi, efcia, BISCA, Mega, Mimbla, ania.g, iwcia77, pierwiastka, satori lubią tę wiadomość
-
To jeszcze raz ja, bo widze, ze nikt nie pisze, a moi wszyscy spia, to nuda...
Kupilam dla Adasia i chlopa czapeczki Mikolaja, bo chcemy sobie trzasnac focie pod palma w swieta. Dla dziecka kupilam rozmiar dzieciecy ( w koncu ma niecale 1,5 roku ). Odpakowuje czapeczke ( byla zafoliowana ), wpycham dzieciakowi na glowe - nie wchodzi. Adas zniesmaczony, sciaga za ciasna czape. Corka w pospiechu wyciaga swoja stara czapeczke, kupilam jej kiedy byla w 2 klasie. Czapka pasuje na Adasia... Dacie wiare, ze moje najmlodsze dziecie ma taki wielgachny leb?? A rozmiar ciuchow 80... Glowonog mi sie trafil...peppapig, Luna76, ivf-ivf, moremi, efcia, dorbie, kapturnica, ComeToMeBaby, BISCA, Sabina, megan8, Mega, Mimbla, ania.g, macduska, iwcia77, malgos741, pierwiastka, Bozia3, satori, Simba lubią tę wiadomość