35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
ivf-ivf wrote:Lunka, może pierwsza wyciągnij rękę do zgody, lub chociaż do rozmowy. W złości ludzie robią i mówią rożne rzeczy... jeśli się kochacie to warto schować dumę do kieszeni i pogadać
Na razie to i ja nie mam ochoty na godzenie się. Myślę, że chwila ciszy i czasu na przemyślenie nie zaszkodzi.
W czwartek mieliśmy jechać do Zakopca na przedłużony weekend, miało być miło i romantycznie, bo 11 grudnia mamy rocznice ślubu. Niestety w złości napisałam mu, że ma odwołać rezerwację, bo ja z nim nie pojadęi kicha...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2015, 17:11
-
Sabina wrote:Dojechaliśmy do tesciow. Chyba mnie dziś po.balo ze namowilam meza na wyjazd do galerii. Czuję się jakby mnie czołg przejechał, mimo że byliśmy w małej i malo obleganej galerii. Małej kupilismy kolejną bluzke i spodnie
mężowi książkę, a sobie - w prezencie urodzinowym .... sitko do mąki. Jestem beznadziejna
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 07:04
Sabina, efcia, iwcia77, BISCA, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
Luna76 wrote:Na razie to i ja nie mam ochoty na godzenie się. Myślę, że chwila ciszy na przemyślenie nie zaszkodzi.
W czwartek mieliśmy jechać do Zakopca na przedłużony weekend, miało być miło i romantycznie, bo 11 grudnia mamy rocznice ślubu. Niestety w złości napisałam mu, że ma odwołać rezerwację, bo ja z nim nie pojadęi kicha...
No to ja nie wiem... ja bym Zakopca nie odpuścilaSabina, Mega, efcia, iwcia77, BISCA, pierwiastka, Bozia3, Simba lubią tę wiadomość
-
Luna76 wrote:Mimbla, jak będziesz na forumie, to powiedz mi czy pytałaś w tej czesko cieszyńskiej aptece o dostępność i cenę Lutinisa 100mg?
W Bohumińskiej aptece powiedzieli mi, że Lutinus jest za zamówienie - 3tyg. czekania, koszt ok. 40zł.
Nie pytałam, bo:
- z tego co wiem, Lutinusa w Czechach nie ma.
- nie zamierzam go wypróbowywać. Mam co prawda receptę niewykorzystaną, ale na pewno jej nie użyję.
Zostaję przy Utrogestanie, bo jego formuła (małe, miękkie kuleczki) mi najbardziej odpowiada.
Ostatni raz, wyrobów dopochwowych z Polski użyłam rok temu. Przy pierwszym transferze świeżaka, po pierwszym inv. To była Luteina i .... wysuszyło mnie okropnie. Nnigdy więcej. Potem lekarz mi przepisywał Prolutex i dupka, a teraz już jestem na samym Utrogestanie i dobrze mi z tym.
Simba lubi tę wiadomość
-
Ja za czorta nie umiem się kłócić...co prawda jak przystało na prawdziwego barana bywam uparta ale wpada mi jednym uchem , wypada drugim. Mój mąż się śmieje " pokłóćmy sie w końcu "...no nie potrafię....nie chowam urazy...nie umiem się gniewać....focha zarzucę tylko żeby było ciekawiej
Nawet na syna nie umiem na krzyczeć.....wychodzę z założenia- trzeba się cieszyć z tego co mam....a jest dobrze
Mój cykl chyba zwariował....ból jajnika mnie wykończy....a to dopiero 10 dzień cyklu.
Kapta mój młody zaczynał 3 miesiąc z zębem na dole...reszta wyszła błyskawicznie po koleiComeToMeBaby, kapturnica, Sabina, moremi, Magdala, efcia, iwcia77, BISCA, Alis, malgos741, pierwiastka, Bozia3, Mega, caffe, satori, Simba lubią tę wiadomość
Żyj chwilą ! Chyba, że chwila jest nieprzyjemna, w takim przypadku zjedz ciasteczko. –Ciasteczkowy Potwór -
malgos741 wrote:Luna jeszcze ja jestem od ciebie starsza i walczę o pierwsze
w zeszłym tygodniu była u mnie w przychodni kobieta 45 lat i pierwsze dziecko ,mówila że 20 lat czekała ,myślała że pani M już do niej przyszła a to ciąża .Bardzo się cieszyła wszystkim się chwaliła ,chyba wszyscy pacjenci w kolejce poznali jej historię.*aga*, ivf-ivf, kapturnica, SolarPolar, Dziobak, Sabina, Magda*, ania.g, Mimbla, efcia, iwcia77, Alis, BISCA, peppapig, megan8, malgos741, pierwiastka, Luna76, ComeToMeBaby, Bozia3, Mega, anna maria, caffe, satori, Simba lubią tę wiadomość
-
Kapta, świetne chłopaki
Jak to dobrze mieć czasem marudne dziecko. Dzięki bardzo śpiącemu Marcelowi, urwaliśmy się z obiadu u teściowej już po dwóch godzinachDziobak, moremi, Sabina, Mimbla, efcia, iwcia77, Alis, BISCA, kapturnica, ComeToMeBaby, Mega, satori, Simba lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
kapturnica wrote:Kobitki, musze odkopac przepis na ciasto czekoladowe na wątku w oczekiwaniu na owulacje ale nie wyszukuje mi nic po wyrazie.Renek Ty cos pisałas jak mozna cos znaleść ??
Kapta znalazłam
Reni wrote:nie działa i zgłaszałam to milion dwieście razy, żeby poprawili
możesz wpisać w googlach "site:ovufriend.pl grzybek" i Ci wyszukakapturnica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydobry wieczór
Luna,naprawde myslalas ze ty z tych starszych tu na forum ?
Ja w pażdzierniku skończylam 42
i faktycznie fajnie widziec ze nie ja jedna jedyna wariatka co sie porywa świadomie na dziecko w tym wieku
no i pokazuje mwn nasz wspolnie z Nadia wykonany djebe jako pudlo-niespodzianka na prezenty mikołajowe do szkoły
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/5e9bbcb90058.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2015, 20:34
Dziobak, iwcia77, megan8, Mimbla, malgos741, kapturnica, pierwiastka, macduska, Luna76, Bozia3, Sabina, Mega, moremi, satori, Simba, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypeppapig wrote:Dziewczyny przeczytałam artykuł ktoś wrzucił na facebuku... o szczepieniach a raczej NIE SZCZEPIENIACH dzieci. Jestem przerażona, co jamam teraz zrobić. Miałam Kajtka drugą dawkę na rota i pneumokoki...
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
peppapig wrote:Dziewczyny przeczytałam artykuł ktoś wrzucił na facebuku... o szczepieniach a raczej NIE SZCZEPIENIACH dzieci. Jestem przerażona, co jamam teraz zrobić. Miałam Kajtka drugą dawkę na rota i pneumokoki...
kapturnica, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypokaze wam jeszcze zdjęcia 5 tygodniowego Sebastiaana z serii minki ;
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2015, 23:39
iwcia77, megan8, malgos741, SolarPolar, kapturnica, ivf-ivf, pierwiastka, Bozia3, Sabina, Dziobak, Mega, ania.g, efcia, anna maria lubią tę wiadomość
-
peppapig wrote:Dziewczyny przeczytałam artykuł ktoś wrzucił na facebuku... o szczepieniach a raczej NIE SZCZEPIENIACH dzieci. Jestem przerażona, co jamam teraz zrobić. Miałam Kajtka drugą dawkę na rota i pneumokoki...
Peppe, nie wiem, jaki artykuł, ale jeśli chodzi o powikłania to trochę nie wierzę, że te wszystkie powikłania, które niby są po szczepionkach, naprawdę są po szczepionkach. Myślę, że jakaś część musiała się trafić przy okazji. A może dzieci nie były zdrowe przed szczepieniem. Też przed nami druga dawka pneumokoków, tylko od 2 miesięcy nie możemy trafić w termin, bo powinno się być min 3 tygodnie po infekcji wirusowej, a młoda teraz, co chwila coś łapie - a to 3dniówka, a to coś na oskrzelach i tak ciągle. Skoro po pierwszej dawce nie było żadnych znaków, że coś nie tak, liczę, że po drugiej też nie będzie.peppapig, Bozia3, Sabina, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnya jak jestem juz przy fotkach ,to jeszcze moja wlasna jak szlifuje bursztyny w pracowni na Mariackiej w Gd.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2015, 23:40
malgos741, SolarPolar, ivf-ivf, pierwiastka, iwcia77, ComeToMeBaby, peppapig, Sabina, Dziobak, ania.g, efcia, moremi, megan8 lubią tę wiadomość
-
Już wróciłam od mamci.. zakupy typu kafelki itp. zakupione i wniesione... zaczyna się remont kuchni od jutra
I pochwalę się że z mamą złożyłyśmy dwie nowe szafki do kuchni ...ale ze mnie stolarzMagda*, pierwiastka, ivf-ivf, macduska, Mimbla, peppapig, Sabina, Dziobak, Mega, efcia, moremi, satori, BISCA lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Jutro rano idę do poradni genetycznej... Mam nadzieję, że w rezultacie będę wiedzieć więcej, a nie mniej. Ciekawa jestem, czy będzie mi doradzać amnio, czy odradzać.
Magda*, malgos741, pierwiastka, ivf-ivf, iwcia77, Mimbla, Sabina, Dziobak, Mega, ania.g, efcia, moremi, SolarPolar, caffe, satori lubią tę wiadomość
-
Hej laski
Sabcia, ivf-ivf, kometa- straszne przezyciabardzo wam wspolczuje
Magda - mlody swietny
Kapta- syny jak malowane
zanim wrzuce na olx to wam napisze , ze chce sprzedac pingwinaw oryginalnym opakowaniu- takiego:
http://allegro.pl/chicco-interaktywny-pingwin-3w1-chodzik-pchacz-hit-i5647822868.html
bo moj Ivo juz chodzi sam i zabawka poszla na emerytureivf-ivf, malgos741, Magda*, ComeToMeBaby, Sabina, Mega, efcia, moremi lubią tę wiadomość