35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
iwcia77 wrote:to ja mam w piwnicy binladena i hussajna
prosto z tajlandii- chyba se wezme na karnawal do polski
iwcia77, Dziobak, Mega, kapturnica, satori lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:matko boska z bądź którego kościoła....poczułam się, jakbym rozmawiała z Fritzlem, co najmniej...
edit: aha bo trzymam ich w piwnicy..no chyba i tak maja tam za dobrze
£askawa jestem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2015, 22:30
moremi, efcia, macduska, kapturnica, Bozia3, satori lubią tę wiadomość
-
peppapig wrote:Dziewczyny przeczytałam artykuł ktoś wrzucił na facebuku... o szczepieniach a raczej NIE SZCZEPIENIACH dzieci. Jestem przerażona, co jamam teraz zrobić. Miałam Kajtka drugą dawkę na rota i pneumokoki...
Ja szczepię ale nie na wszystko co popadnie.
Jutro nas czeka odra, świnka, różyczka.iwcia77, Dziobak, moremi, efcia, peppapig, kapturnica, Simba lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Alis wrote:Jutro rano idę do poradni genetycznej... Mam nadzieję, że w rezultacie będę wiedzieć więcej, a nie mniej. Ciekawa jestem, czy będzie mi doradzać amnio, czy odradzać.
efcia, peppapig, Alis lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
ania.g wrote:Nie dać się zwariować. Jak już jedną dawką szczepiłaś to teraz warto dokończyć.
Ja szczepię ale nie na wszystko co popadnie.
Jutro nas czeka odra, świnka, różyczka.
Na szczescie to ostatnie szczepienie, nastepne dopiero w wieku 7 latmoremi, peppapig, Mega lubią tę wiadomość
-
efcia wrote:niezłe te minki Sebastiana
ciekawe na co sie tak krzywił
a czy 5 tygodniowe dzieci moga tak siedziec
Dzisiaj miałam upiec pierniki, ale chyba mogą dojrzewać jeszcze jeden dzień.iwcia77, efcia, macduska, kapturnica, BISCA, Simba lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyByłam dzisiaj na zakupach w galerii.
Zły pomysł! Dzikie tłumy, kolejki. Brrrr...
Z dobrych stron to kupiłam Młodemu koszulę na wesele (wyczyn nie lada zważywszy na jego chudość). Marynarki już takiej wąskiej nie uszyli.
Poza tym moi synowie wybrali sobie prezenty mikołajkowe. Młody powerbanka a Pierworodny ksiązkę (dziecko mi zmądrzało!).
Dla siebie kupiłam wzorem Sabiny przesiewacz do mąki. Co to się porobiło!
Potem jeszcze bylismy u moich teściów. Dostalismy wałówę jako, że wyprodukowali cała górę wędlin na swięta.
Pogadałam z babcią mojego męża. Co za wspaniała, mądra kobieta! Jasny umysł, w zyciu bym jej nie dała 92 lat!
Mam bojowe zadanie- kupić jej czarną chusteczkę do trumny... Babcia musi być przygotowana na każdą ewentualność!Jeszcze narzekała, że teraz to już krótko nieboszczyka ogladają. Bo i w domu raczej nie leży i na cmentarzu nie otwierają... Komedia z tą Babcią.
Kupię tę chusteczkę, czemu nie ale mam nadzieję, że jeszcze dłuuugo poleży w szafie.
moremi, iwcia77, Dziobak, Bozia3, ComeToMeBaby, ivf-ivf, pierwiastka, satori, ania.g, efcia, BISCA, Simba, gosia7122, Mega, Mimbla lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyI korzystając z okazji, że tłumów nie ma a ja już leżę, pachnę i czekam na Waciaka to skrobnę co nieco.
Dzieje się u nas.
Uwaga będzie o kupie!
Kilkanaście dni temu u Młodego pojawiła się krew w stolcu.
Lekarz jeden, drugi, w końcu trafiliśmy do chirurga dziecięcego ( samo tłumaczenie dwunastolatkowi co to jest badanie perrectum i przekonanie go o konieczności wykonania - to już aż nadto).
Badanie nic nie wniosło poza stwierdzeniem, że nie ma guzów, hemoroidów itp...
Dalej wiemy niewiele. Mamy się zgłosić do poradni gastroenterologicznej dla dzieci w celu dalszej diagnostyki. (Badanie typu kolonoskopia itp. w narkozie.)
A w razie powtórki krwawienia - od razu na SOR do kliniki dziecięcej.
Tak więc jutro zaczynam dalszą część pielgrzymki po lekarzach i żyjemy jak na bombie.
Wiem, że to nie musi być nic poważnego ale MOŻE być... Same rozumiecie, że umieram z niepokoju.
kapturnica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny