X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2015, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ivf-ivf wrote:
    Bozia, a tempka Ci zwyżkuje :-) mogę Cię zapytać ile masz lat?
    44, w kwietniu skończę 45..:)

ivf-ivf, kapturnica, efcia, moremi, Sabina, Luna76, Dziobak, caffe, BISCA, megan8, Mimbla, iwcia77, pierwiastka, satori, Simba lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• ivf-ivf Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2015, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    44, w kwietniu skończę 45..:)

O ja pie... dole :-) no to Cię podziwiam za determinację i Kajtek mały. Idziesz za ciosem :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2015, 11:34

Bozia3, Mega, kapturnica, efcia, dorbie, Sabina, Mimbla, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2015, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ivf-ivf wrote:
    O ja pie... dole :-) no to Cię podziwiam za determinację i Kajtek mały. Idziesz za ciosem :-)
    to dla mnie ostatni dzwonek...nie w sensie moich jajników - bo ja mam ok te sprawy i ginka mi często powtarzam, że mam organizm do ciąży, jak młódka...może to geny...bo np. mam tylko kilka siwych włosów - nie farbuję na razie...ale rozum podpowiada, że czas zakończyć rozmnażanie...:) Jeszcze tylko, żeby się udało z tą Lenką...:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2015, 11:40

ivf-ivf, kapturnica, efcia, Magda*, dorbie, ComeToMeBaby, moremi, peppapig, Sabina, gosia7122, Luna76, paszczakin, Dziobak, caffe, BISCA, megan8, Mimbla, ania.g, iwcia77, pierwiastka, mama78, satori, Simba, Misiabella lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• ivf-ivf Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2015, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    to dla mnie ostatni dzwonek...nie w sensie moich jajników - bo ja mam ok te prawy i ginka mi często powtarzam, że mam organizm do ciąży, jak młódka...może to geny...bo np. mam tylko kilka siwych włosów - nie farbuję na razie...ale rozum podpowiada, że czas zakończyć rozmnażanie...:) Jeszcze tylko, żeby się udało z tą Lenką...:)

Kurde, no to trzymam kciuki... za Lenkę :-)

Bozia3, Magda*, efcia, dorbie, ComeToMeBaby, peppapig, Sabina, paszczakin, Mimbla, iwcia77, pierwiastka lubią tę wiadomość

• efcia Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2015, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    to dla mnie ostatni dzwonek...nie w sensie moich jajników - bo ja mam ok te sprawy i ginka mi często powtarzam, że mam organizm do ciąży, jak młódka...może to geny...bo np. mam tylko kilka siwych włosów - nie farbuję na razie...ale rozum podpowiada, że czas zakończyć rozmnażanie...:) Jeszcze tylko, żeby się udało z tą Lenką...:)

Bozia to życze Lenki z tego cyklu <3

mam pytanie, czy tylko jeden dzień miałaś śluz rozciągliwy? u mnie to zazwyczaj 5, a nawet czasami 7 dni płodnego
    od czego to zależy hm...

bry :-)

Bozia3, Mega, kapturnica, Sabina lubią tę wiadomość

• efcia Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2015, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    A tu moje chłopaki razem robią miny.Starszy wyraził zgode na publikacje swojej facjaty 8)

super chłopaki <3
    Kapta i mając takie dwa szczęscia, ciebie jakieś doły brały O.o

kapturnica lubi tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2015, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    efcia wrote:
    kapturnica wrote:
    A tu moje chłopaki razem robią miny.Starszy wyraził zgode na publikacje swojej facjaty 8)

super chłopaki <3
    Kapta i mając takie dwa szczęscia, ciebie jakieś doły brały O.o
    No wiesz hUrmony...To na bank to 8)

efcia, moremi, peppapig lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2015, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    efcia wrote:
    Bozia to życze Lenki z tego cyklu <3

mam pytanie, czy tylko jeden dzień miałaś śluz rozciągliwy? u mnie to zazwyczaj 5, a nawet czasami 7 dni płodnego
    od czego to zależy hm...

bry :-)
    nie wiem - ja mam różnie z tymi śluzami....ale 5 dni to raczej nigdy...ja się wspomagam żelem c+ na wszelki wypadek...W cyklu udanym Kajtkowym też użyłam tylko żel...a rozciągliwego wtedy nie miałam w ogóle...

efcia, moremi, iwcia77, pierwiastka lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• efcia Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2015, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    nie wiem - ja mam różnie z tymi śluzami....ale 5 dni to raczej nigdy...ja się wspomagam żelem c+ na wszelki wypadek...W cyklu udanym Kajtkowym też użyłam tylko żel...a rozciągliwego wtedy nie miałam w ogóle...

o widzisz, ja żelu nie potrzebuje, bo bym sie utopiła z nadmiaru ;D

u mnie zazwyczaj 3-4 dni rozciągliwy, a później 1-2 dni wodnisty i to naprawde sporo tego
    czyli co? wszystko działa jak nalezy, tylko jajka maja za grubą ochrone i nie chca pękać :/

P.S. pekaja zazwyczaj raz do roku, bo już dwie ciąże "nieudane" były

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2015, 11:58

kapturnica, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2015, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    efcia wrote:
    o widzisz, ja żelu nie potrzebuje, bo bym sie utopiła z nadmiaru ;D

u mnie zazwyczaj 3-4 dni rozciągliwy, a później 1-2 dni wodnisty i to naprawde sporo tego
    czyli co? wszystko działa jak nalezy, tylko jajka maja za grubą ochrone i nie chca pękać :/

P.S. pekaja zazwyczaj raz do roku, bo już dwie ciąże "nieudane" były
    skoro tak - to może trzeba pomóc im pękać? Monitorujesz to u gina?

efcia, Mimbla lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Mega Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2015, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry :)
    Kapta ale super chłopaki, miny boskie :)
    Młoda zadowolona z prezentów od nieistniejącego Mikołaja :) jeszcze tylko gwiazdka (chce bluzę, ale jako wredna matka powiedziałam jej, ze za droga i na pewno nie dostanie - 144 zł z przesyłka), nie mogę sie doczekać jej miny jak odpakuje i ja zobaczy :)

efcia, ComeToMeBaby, moremi, dorbie, peppapig, kapturnica, Sabina, malgos741, BISCA, megan8, Mimbla, ania.g, iwcia77, pierwiastka, satori, Simba lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • efcia Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2015, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    skoro tak - to może trzeba pomóc im pękać? Monitorujesz to u gina?

monitorowałam z 2 lata temu, później odpuściłam, później znowu poszłam, monitorowałam 5 cykli i znowu odpuściłam
    miałam nawet pregnyl - końskie dawki i też nie pękały
    został mi już tylko palec bozi ;-)

a najlepsze jest to, że ciąze przychodziły jak nic nie brałam, nic nie monitorowałam

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2015, 12:20

Mega, moremi, dorbie, kapturnica, Sabina, malgos741, BISCA, megan8, pierwiastka, Bozia3, Simba lubią tę wiadomość

• efcia Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2015, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dopiero zauważyłam, że minął mój 2000 post , cofnęłam sie policzyć i oto on:
    efcia wrote:
    nie wybrzydzaj, to właśnie ten jeden jedyny ;D

chodziło o plemnika ;-)

dorbie, moremi, Sabina, macduska, beates, iwcia77, pierwiastka, satori, Simba lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2015, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Bry :)
    Kapta ale super chłopaki, miny boskie :)
    Młoda zadowolona z prezentów od nieistniejącego Mikołaja :) jeszcze tylko gwiazdka (chce bluzę, ale jako wredna matka powiedziałam jej, ze za droga i na pewno nie dostanie - 144 zł z przesyłka), nie mogę sie doczekać jej miny jak odpakuje i ja zobaczy :)
    Tak, mój chce za 250zl i jeszcze nową judoge a to koszt ok 500 po zniżkach

• anna maria Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2015, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powaznie pytasz moglabym zmienic zdanie ? ,ja w tej kwestii zdania nie zmieniam ,nie karmilam Michala bo nie chcialam ,Heli tez nie karmilam bo nie chcialam ,ja z tych co pasa dzieci sztucznym mlekiem :-)
    ComeToMeBaby wrote:
    Ciekawe jakbyś potem zmieniła zdanie... Lipa. A kobieta zmienną jest. No - chyba, że istnieje też tabletka na "odsuszenie " pokarmu. Ale, zdaje się, takie cuda tylko w Erze.

kapturnica, Sabina, paszczakin, moremi, Mimbla, ania.g, iwcia77, Simba lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2015, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry jest slonce i kur..wieje :-) milego dnia

Sabina, peppapig, efcia, Simba lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2015, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kapta synow masz pieknych :-)

kapturnica, Sabina, peppapig, efcia, pierwiastka lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2015, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewuchy! Ja odsypiałam dzisiaj. Na 8 do kościoła z mężem a córka z Kajtkiem została. Potem spałam oj jak mi dobrze... :-)
    U nas goście,ciasto wczoraj upieklam potem zdjęcie wstawie.
    Dobrego dnia :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2015, 13:05

macduska, anna maria, moremi, efcia, Sabina, BISCA, gosia7122, iwcia77, pierwiastka, Bozia3, satori lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2015, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy ja dobrze widzę? DORBIE?! WOW!!!jest Twoja pięknota! :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)

anna maria, efcia, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość

• malgos741 Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2015, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hello niedzielnie .. ;) kawa wypita i do roboty... czas porządki świąteczne rozpocząć ;)
    Kapta super zdjęcie..
    Sabcia współczuję takiej wiadomości. <3

kapturnica, anna maria, moremi, efcia, pierwiastka lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
‹‹ 12543 12544 12545 12546 12547 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ

MUUVO Quick SE 2 – dlaczego jest idealny na pierwszy wózek dla dziecka?

Zastanawiasz się, który wózek sprawdzi się najlepiej już od pierwszych spacerów z maluchem? MUUVO Quick SE 2 to wyjątkowa propozycja, która łączy w sobie elegancki design z praktycznymi funkcjami docenianymi i przez dzieci, i rodziców. Warto zwrócić uwagę na innowacyjne rozwiązania, takie jak regulowana budka, wentylowane oparcie i wygoda składania. Sprawdź, co sprawia, że Quick SE 2 może stać się idealnym wyborem na start.

CZYTAJ WIĘCEJ