35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
ivf-ivf wrote:Bozia, a tempka Ci zwyżkuje
mogę Cię zapytać ile masz lat?
ivf-ivf, kapturnica, efcia, moremi, Sabina, Luna76, Dziobak, caffe, BISCA, megan8, Mimbla, iwcia77, pierwiastka, satori, Simba lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:44, w kwietniu skończę 45..
O ja pie... doleno to Cię podziwiam za determinację i Kajtek mały. Idziesz za ciosem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2015, 11:34
Bozia3, Mega, kapturnica, efcia, dorbie, Sabina, Mimbla, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
ivf-ivf wrote:O ja pie... dole
no to Cię podziwiam za determinację i Kajtek mały. Idziesz za ciosem
Jeszcze tylko, żeby się udało z tą Lenką...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2015, 11:40
ivf-ivf, kapturnica, efcia, Magda*, dorbie, ComeToMeBaby, moremi, peppapig, Sabina, gosia7122, Luna76, paszczakin, Dziobak, caffe, BISCA, megan8, Mimbla, ania.g, iwcia77, pierwiastka, mama78, satori, Simba, Misiabella lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:to dla mnie ostatni dzwonek...nie w sensie moich jajników - bo ja mam ok te prawy i ginka mi często powtarzam, że mam organizm do ciąży, jak młódka...może to geny...bo np. mam tylko kilka siwych włosów - nie farbuję na razie...ale rozum podpowiada, że czas zakończyć rozmnażanie...
Kurde, no to trzymam kciuki... za LenkęBozia3, Magda*, efcia, dorbie, ComeToMeBaby, peppapig, Sabina, paszczakin, Mimbla, iwcia77, pierwiastka lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:to dla mnie ostatni dzwonek...nie w sensie moich jajników - bo ja mam ok te sprawy i ginka mi często powtarzam, że mam organizm do ciąży, jak młódka...może to geny...bo np. mam tylko kilka siwych włosów - nie farbuję na razie...ale rozum podpowiada, że czas zakończyć rozmnażanie...
Bozia to życze Lenki z tego cyklu
mam pytanie, czy tylko jeden dzień miałaś śluz rozciągliwy? u mnie to zazwyczaj 5, a nawet czasami 7 dni płodnego
od czego to zależy hm...
bryBozia3, Mega, kapturnica, Sabina lubią tę wiadomość
-
efcia wrote:kapturnica wrote:A tu moje chłopaki razem robią miny.Starszy wyraził zgode na publikacje swojej facjaty
super chłopaki
Kapta i mając takie dwa szczęscia, ciebie jakieś doły brałyefcia, moremi, peppapig lubią tę wiadomość
-
efcia wrote:Bozia to życze Lenki z tego cyklu
mam pytanie, czy tylko jeden dzień miałaś śluz rozciągliwy? u mnie to zazwyczaj 5, a nawet czasami 7 dni płodnego
od czego to zależy hm...
bryefcia, moremi, iwcia77, pierwiastka lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:nie wiem - ja mam różnie z tymi śluzami....ale 5 dni to raczej nigdy...ja się wspomagam żelem c+ na wszelki wypadek...W cyklu udanym Kajtkowym też użyłam tylko żel...a rozciągliwego wtedy nie miałam w ogóle...
o widzisz, ja żelu nie potrzebuje, bo bym sie utopiła z nadmiaru
u mnie zazwyczaj 3-4 dni rozciągliwy, a później 1-2 dni wodnisty i to naprawde sporo tego
czyli co? wszystko działa jak nalezy, tylko jajka maja za grubą ochrone i nie chca pękać
P.S. pekaja zazwyczaj raz do roku, bo już dwie ciąże "nieudane" byłyWiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2015, 11:58
kapturnica, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
efcia wrote:o widzisz, ja żelu nie potrzebuje, bo bym sie utopiła z nadmiaru
u mnie zazwyczaj 3-4 dni rozciągliwy, a później 1-2 dni wodnisty i to naprawde sporo tego
czyli co? wszystko działa jak nalezy, tylko jajka maja za grubą ochrone i nie chca pękać
P.S. pekaja zazwyczaj raz do roku, bo już dwie ciąże "nieudane" byłyefcia, Mimbla lubią tę wiadomość
-
Bry
Kapta ale super chłopaki, miny boskie
Młoda zadowolona z prezentów od nieistniejącego Mikołajajeszcze tylko gwiazdka (chce bluzę, ale jako wredna matka powiedziałam jej, ze za droga i na pewno nie dostanie - 144 zł z przesyłka), nie mogę sie doczekać jej miny jak odpakuje i ja zobaczy
efcia, ComeToMeBaby, moremi, dorbie, peppapig, kapturnica, Sabina, malgos741, BISCA, megan8, Mimbla, ania.g, iwcia77, pierwiastka, satori, Simba lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:skoro tak - to może trzeba pomóc im pękać? Monitorujesz to u gina?
monitorowałam z 2 lata temu, później odpuściłam, później znowu poszłam, monitorowałam 5 cykli i znowu odpuściłam
miałam nawet pregnyl - końskie dawki i też nie pękały
został mi już tylko palec bozi
a najlepsze jest to, że ciąze przychodziły jak nic nie brałam, nic nie monitorowałamWiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2015, 12:20
Mega, moremi, dorbie, kapturnica, Sabina, malgos741, BISCA, megan8, pierwiastka, Bozia3, Simba lubią tę wiadomość
-
dopiero zauważyłam, że minął mój 2000 post , cofnęłam sie policzyć i oto on:
efcia wrote:nie wybrzydzaj, to właśnie ten jeden jedyny
chodziło o plemnikadorbie, moremi, Sabina, macduska, beates, iwcia77, pierwiastka, satori, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMega wrote:Bry
Kapta ale super chłopaki, miny boskie
Młoda zadowolona z prezentów od nieistniejącego Mikołajajeszcze tylko gwiazdka (chce bluzę, ale jako wredna matka powiedziałam jej, ze za droga i na pewno nie dostanie - 144 zł z przesyłka), nie mogę sie doczekać jej miny jak odpakuje i ja zobaczy
-
Powaznie pytasz moglabym zmienic zdanie ? ,ja w tej kwestii zdania nie zmieniam ,nie karmilam Michala bo nie chcialam ,Heli tez nie karmilam bo nie chcialam ,ja z tych co pasa dzieci sztucznym mlekiemComeToMeBaby wrote:Ciekawe jakbyś potem zmieniła zdanie... Lipa. A kobieta zmienną jest. No - chyba, że istnieje też tabletka na "odsuszenie " pokarmu. Ale, zdaje się, takie cuda tylko w Erze.
kapturnica, Sabina, paszczakin, moremi, Mimbla, ania.g, iwcia77, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć dziewuchy! Ja odsypiałam dzisiaj. Na 8 do kościoła z mężem a córka z Kajtkiem została. Potem spałam oj jak mi dobrze...
U nas goście,ciasto wczoraj upieklam potem zdjęcie wstawie.
Dobrego dniaWiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2015, 13:05
macduska, anna maria, moremi, efcia, Sabina, BISCA, gosia7122, iwcia77, pierwiastka, Bozia3, satori lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hello niedzielnie ..
kawa wypita i do roboty... czas porządki świąteczne rozpocząć
Kapta super zdjęcie..
Sabcia współczuję takiej wiadomości.kapturnica, anna maria, moremi, efcia, pierwiastka lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017