35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Reni wrote:Kometa strasznie Ci zazdroszczę
Coś się dzieje, te emocje
ale już, już jeszcze trochę i ja..chyba..ale już by mogła przyjść. Dopiero jak przyjdzie będą emocje. Właśnie dziś sobie uświadomiłam, że będę musiała rano robić sobie sama zastrzyki, bo mój m będzie już wtedy w pracy... Eh, no mam nadzieję, że mi jakoś pójdzie.
A ty juz niedługo, przyszła środa jest twojasuper by było jakbyś mogła wystartować od najbliższego cyklu
iwcia77, efcia, BISCA, malgos741, satori, Mega lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:jakie czarnowidztwo??? Nie znasz się.
z ivf będziesz miała twixy czyli 2 razy 9 mscy
urodzą się w 13 mscu, ale nic im nie będzie. To prawie donoszona ciąża. Spoko!kapturnica, ivf-ivf, iwcia77, macduska, pierwiastka, gretka, efcia, BISCA, Simba, malgos741, satori lubią tę wiadomość
-
Czym zajAc marudzacego niemowlaka??Polozyc go obok akwarium niech patrzy na ryby
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/e04413ce43fb.jpgivf-ivf, moremi, iwcia77, peppapig, ComeToMeBaby, Jastra, Reni, ania.g, pierwiastka, Bozia3, Sabina, efcia, BISCA, Simba, megan8, malgos741, gosia7122, satori, beates, Mega, Mimbla lubią tę wiadomość
-
ivf-ivf wrote:Kapta ale Maks długi chyba jest
fajowy.
iwcia77, ivf-ivf, moremi, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam sie i ja
mialam wczoraj odniesc sie do zabkowania i zapomnialam...
moj Ivo ma 11 miesiecy i dopiero widze gorne jedynki- ledwo sie przebily kilka dni temu, dolne jedynki wyszly mu chyba w 7 miesiacu jak nie w 8. u nas posucha na zeby jak widac a wedlug tabelek ma miec tych zebow troche wiecej
Paszcza - poprosze foty na handsa- dzieki, bo nie zalapalam sie na ani jedno!
kapturnica, efcia, Mega lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:Na razie to czekam na @, no ale taki był plan aby przesunąć. Udało się
ale już by mogła przyjść. Dopiero jak przyjdzie będą emocje. Właśnie dziś sobie uświadomiłam, że będę musiała rano robić sobie sama zastrzyki, bo mój m będzie już wtedy w pracy... Eh, no mam nadzieję, że mi jakoś pójdzie.
A ty juz niedługo, przyszła środa jest twojasuper by było jakbyś mogła wystartować od najbliższego cyklu
no nie, bo początek stycznia, to połowa cyklu, więc jak już to od kolejnegoBISCA lubi tę wiadomość
-
Mimbla nieźle ustawiłas dziewczyny na wątku IVF, że nawet bzykać się kropkują
od kiedy to brzydkie słowo?ania.g, peppapig, ComeToMeBaby, kapturnica, moremi, iwcia77, pierwiastka, Sabina, efcia, BISCA, Simba, malgos741, satori, Mega, Mimbla lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:Witam sie i ja
mialam wczoraj odniesc sie do zabkowania i zapomnialam...
moj Ivo ma 11 miesiecy i dopiero widze gorne jedynki- ledwo sie przebily kilka dni temu, dolne jedynki wyszly mu chyba w 7 miesiacu jak nie w 8. u nas posucha na zeby jak widac a wedlug tabelek ma miec tych zebow troche wiecej
Paszcza - poprosze foty na handsa- dzieki, bo nie zalapalam sie na ani jedno!
moremi, iwcia77, efcia, Simba lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Reni wrote:Mimbla nieźle ustawiłas dziewczyny na wątku IVF, że nawet bzykać się kropkują
od kiedy to brzydkie słowo?iwcia77, Reni, Sabina, efcia, BISCA, Mimbla lubią tę wiadomość
-
No i byłam u genetyka i nie dostałam skierowania na amnio... Obejrzała wyniki i stwierdziła, że wszystkie parametry mam prawidłowe (USG i krew) i w dodatku rozbieżności między badaniami są tak niewielkie, że nie tłumaczą tej róznicy w wynikach... Napisała zalecenie do lekarza od złego testu, że ma to przeliczyć jeszcze raz i kazała się do siebie zgłosić, jak to zrobi (albo jeśli odmówi).
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2015, 16:19
Jastra, iwcia77, Bozia3, Sabina, efcia, BISCA, ania.g, malgos741, moremi, gosia7122, satori, peppapig, beates, Dziobak lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziękuję, czuję się jakby po mnie pociąg przejechał. Chciałabym już myśleć o czymś innym, bo mam dość. Wczoraj w ramach wieczornej rozrywki czytałam sobie raporty o komplikacjach po amnio.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2015, 11:56
Sabina lubi tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:Hahaha, powiem Ci, że ja dłuższą chwilę rozkminiałam co ona tam wykropkowała
ja też i już szukałam tworów od pierd@7ić sięComeToMeBaby, iwcia77, efcia, BISCA, moremi, Mimbla lubią tę wiadomość
-
A propos pruderyjna...
wczoraj wyczytałam, że w trakcie stymulacji lekarz często zakazuje współżycia parom, w obawie przed wcześniejszym pęknięciem jajeczek. słyszałyście o tym? bo poszukuję informacji.
byłam psychicznie przygotowana na niebzykanie się od paru dni przed punkcją do punkcji i potem od transferu do testowania, a tu jeszcze na początku też? ja pierdziu toż to armageddon. Najpierw infekcja, potem będzie @, potem jednocześnie i monity i odbudowa flory.... Jak tak dalej pójdzie to będzie można... dopiero po porodzie? Nie zniesę tegokapturnica, Alis, pierwiastka, gretka, iwcia77, efcia, malgos741, moremi, satori, Mega lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:A propos pruderyjna...
wczoraj wyczytałam, że w trakcie stymulacji lekarz często zakazuje współżycia parom, w obawie przed wcześniejszym pęknięciem jajeczek. słyszałyście o tym? bo poszukuję informacji.
byłam psychicznie przygotowana na niebzykanie się od paru dni przed punkcją do punkcji i potem od transferu do testowania, a tu jeszcze na początku też? ja pierdziu toż to armageddon. Najpierw infekcja, potem będzie @, potem jednocześnie i monity i odbudowa flory.... Jak tak dalej pójdzie to będzie można... dopiero po porodzie? Nie zniesę tego
Naprawdę wysoka cena za zostanie matką, może to przemyślBozia3, iwcia77, efcia, BISCA, moremi, Mimbla lubią tę wiadomość