X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2015, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry cieplo jest :-)milego dnia

efcia, peppapig lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2015, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Kometa strasznie Ci zazdroszczę
    Coś się dzieje, te emocje
    ale już, już jeszcze trochę i ja..chyba..
    Na razie to czekam na @, no ale taki był plan aby przesunąć. Udało się :-) ale już by mogła przyjść. Dopiero jak przyjdzie będą emocje. Właśnie dziś sobie uświadomiłam, że będę musiała rano robić sobie sama zastrzyki, bo mój m będzie już wtedy w pracy... Eh, no mam nadzieję, że mi jakoś pójdzie.

A ty juz niedługo, przyszła środa jest twoja :-) super by było jakbyś mogła wystartować od najbliższego cyklu :-)

iwcia77, efcia, BISCA, malgos741, satori, Mega lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2015, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    jakie czarnowidztwo??? Nie znasz się.

z ivf będziesz miała twixy czyli 2 razy 9 mscy
    urodzą się w 13 mscu, ale nic im nie będzie. To prawie donoszona ciąża. Spoko!
    Hehe, a wiecie? Coraz konkretniej myślę o wzięciu dwóch zarodków, jeśli liczba zarodków na to pozwoli.

kapturnica, ivf-ivf, iwcia77, macduska, pierwiastka, gretka, efcia, BISCA, Simba, malgos741, satori lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2015, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czym zajAc marudzacego niemowlaka??Polozyc go obok akwarium niech patrzy na ryby XD
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/e04413ce43fb.jpg

ivf-ivf, moremi, iwcia77, peppapig, ComeToMeBaby, Jastra, Reni, ania.g, pierwiastka, Bozia3, Sabina, efcia, BISCA, Simba, megan8, malgos741, gosia7122, satori, beates, Mega, Mimbla lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • ivf-ivf Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2015, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kapta ale Maks długi chyba jest :-) fajowy.

kapturnica lubi tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2015, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ivf-ivf wrote:
    Kapta ale Maks długi chyba jest :-) fajowy.
    Jak sie urodzil byl krotki bo raptem 50cm ale teraz nosi ciuchy na 62 i sa juz troche male niektore.Nie mierzylam go dawno ale w pierwszym miesiacu urosl 5 i pol cm

iwcia77, ivf-ivf, moremi, efcia lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 grudnia 2015, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melduje się że wzięłam wniosek na kartę dużej rodziny Ha!
    Kapcia Maksio fajny :-) mój Kajtek nosi 68 bo jest grubiutki ;)

kapturnica, moremi, Bozia3, efcia, iwcia77, BISCA, malgos741, Mega, Mimbla lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2015, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie i ja

mialam wczoraj odniesc sie do zabkowania i zapomnialam...

moj Ivo ma 11 miesiecy i dopiero widze gorne jedynki- ledwo sie przebily kilka dni temu, dolne jedynki wyszly mu chyba w 7 miesiacu jak nie w 8 :-O . u nas posucha na zeby jak widac a wedlug tabelek ma miec tych zebow troche wiecej :)

Paszcza - poprosze foty na handsa- dzieki, bo nie zalapalam sie na ani jedno :-O !

kapturnica, efcia, Mega lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2015, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    Na razie to czekam na @, no ale taki był plan aby przesunąć. Udało się :-) ale już by mogła przyjść. Dopiero jak przyjdzie będą emocje. Właśnie dziś sobie uświadomiłam, że będę musiała rano robić sobie sama zastrzyki, bo mój m będzie już wtedy w pracy... Eh, no mam nadzieję, że mi jakoś pójdzie.

A ty juz niedługo, przyszła środa jest twoja :-) super by było jakbyś mogła wystartować od najbliższego cyklu :-)

no nie, bo początek stycznia, to połowa cyklu, więc jak już to od kolejnego

BISCA lubi tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2015, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mimbla nieźle ustawiłas dziewczyny na wątku IVF, że nawet bzykać się kropkują O.o
    od kiedy to brzydkie słowo? hahaa2.gif

ania.g, peppapig, ComeToMeBaby, kapturnica, moremi, iwcia77, pierwiastka, Sabina, efcia, BISCA, Simba, malgos741, satori, Mega, Mimbla lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2015, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No po szczepieniach. Babcia wykupiła się za wyrządzoną krzywdę wafelkiem. Marcel natychmiast się uspokoił. Oby tylko nie było efektów ubocznych.

peppapig, Jastra, iwcia77, Sabina, efcia, Simba lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2015, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    Witam sie i ja

mialam wczoraj odniesc sie do zabkowania i zapomnialam...

moj Ivo ma 11 miesiecy i dopiero widze gorne jedynki- ledwo sie przebily kilka dni temu, dolne jedynki wyszly mu chyba w 7 miesiacu jak nie w 8 :-O . u nas posucha na zeby jak widac a wedlug tabelek ma miec tych zebow troche wiecej :)

Paszcza - poprosze foty na handsa- dzieki, bo nie zalapalam sie na ani jedno :-O !
    A tam z tabelkami. Przynajmniej będzie miał na dłużej ;)

moremi, iwcia77, efcia, Simba lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2015, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Mimbla nieźle ustawiłas dziewczyny na wątku IVF, że nawet bzykać się kropkują O.o
    od kiedy to brzydkie słowo? hahaa2.gif
    Hahaha, powiem Ci, że ja dłuższą chwilę rozkminiałam co ona tam wykropkowała :-D

iwcia77, Reni, Sabina, efcia, BISCA, Mimbla lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • Alis Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2015, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i byłam u genetyka i nie dostałam skierowania na amnio... Obejrzała wyniki i stwierdziła, że wszystkie parametry mam prawidłowe (USG i krew) i w dodatku rozbieżności między badaniami są tak niewielkie, że nie tłumaczą tej róznicy w wynikach... Napisała zalecenie do lekarza od złego testu, że ma to przeliczyć jeszcze raz i kazała się do siebie zgłosić, jak to zrobi (albo jeśli odmówi).

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2015, 16:19

Jastra, iwcia77, Bozia3, Sabina, efcia, BISCA, ania.g, malgos741, moremi, gosia7122, satori, peppapig, beates, Dziobak lubią tę wiadomość

aY05p2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 grudnia 2015, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alis, no to zapowiada się super :) Trzymam &&&

Alis lubi tę wiadomość

• Alis Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2015, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję, czuję się jakby po mnie pociąg przejechał. Chciałabym już myśleć o czymś innym, bo mam dość. Wczoraj w ramach wieczornej rozrywki czytałam sobie raporty o komplikacjach po amnio.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2015, 11:56

Sabina lubi tę wiadomość

aY05p2.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2015, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    Hahaha, powiem Ci, że ja dłuższą chwilę rozkminiałam co ona tam wykropkowała :-D

ja też i już szukałam tworów od pierd@7ić się

ComeToMeBaby, iwcia77, efcia, BISCA, moremi, Mimbla lubią tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2015, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    ja też i już szukałam tworów od pierd@7ić się
    widocznie koleżanka bardzo pruderyjna.
    nie nadała by się chyba tutaj :P hahahaa

Reni, pierwiastka, iwcia77, efcia lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2015, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A propos pruderyjna... ;)
    wczoraj wyczytałam, że w trakcie stymulacji lekarz często zakazuje współżycia parom, w obawie przed wcześniejszym pęknięciem jajeczek. słyszałyście o tym? bo poszukuję informacji.

byłam psychicznie przygotowana na niebzykanie się od paru dni przed punkcją do punkcji i potem od transferu do testowania, a tu jeszcze na początku też? ja pierdziu toż to armageddon. Najpierw infekcja, potem będzie @, potem jednocześnie i monity i odbudowa flory.... Jak tak dalej pójdzie to będzie można... dopiero po porodzie? Nie zniesę tego :P :P :P

kapturnica, Alis, pierwiastka, gretka, iwcia77, efcia, malgos741, moremi, satori, Mega lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • ivf-ivf Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2015, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    A propos pruderyjna... ;)
    wczoraj wyczytałam, że w trakcie stymulacji lekarz często zakazuje współżycia parom, w obawie przed wcześniejszym pęknięciem jajeczek. słyszałyście o tym? bo poszukuję informacji.

byłam psychicznie przygotowana na niebzykanie się od paru dni przed punkcją do punkcji i potem od transferu do testowania, a tu jeszcze na początku też? ja pierdziu toż to armageddon. Najpierw infekcja, potem będzie @, potem jednocześnie i monity i odbudowa flory.... Jak tak dalej pójdzie to będzie można... dopiero po porodzie? Nie zniesę tego :P :P :P

Naprawdę wysoka cena za zostanie matką, może to przemyśl ;-) :-)

Bozia3, iwcia77, efcia, BISCA, moremi, Mimbla lubią tę wiadomość

‹‹ 12552 12553 12554 12555 12556 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ