35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
ComeToMeBaby wrote:A propos pruderyjna...
wczoraj wyczytałam, że w trakcie stymulacji lekarz często zakazuje współżycia parom, w obawie przed wcześniejszym pęknięciem jajeczek. słyszałyście o tym? bo poszukuję informacji.
byłam psychicznie przygotowana na niebzykanie się od paru dni przed punkcją do punkcji i potem od transferu do testowania, a tu jeszcze na początku też? ja pierdziu toż to armageddon. Najpierw infekcja, potem będzie @, potem jednocześnie i monity i odbudowa flory.... Jak tak dalej pójdzie to będzie można... dopiero po porodzie? Nie zniesę tego
nam kazał do 10 dc bzykać się, a potem przerwa
nie ma prawa pęknąć, bo bierzesz zastrzyki na to, żeby nie pękałoComeToMeBaby, iwcia77, efcia, BISCA, moremi, Mimbla lubią tę wiadomość
-
mnie też już męczy to czytanie co to pis zrobił, a czego nie zrobił
Boję się otworzyć lodówkę, bo boję się, że Maliniak wyskoczy. Boję się zajrzeć pod łóżko, bo boję się, że siedzi tam bezzębny JarosławAlis, kapturnica, Sabina, iwcia77, efcia, BISCA, ania.g, *aga*, paszczakin, moremi, satori, Mega, Mimbla lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:Gretka jak podgląd?
już czy jeszcze przed?
bylam u notariusza( wariactwo- ponoc zmiana przepisow) i US- zdecydowanie pl urzedy mnie przerastaja....ComeToMeBaby, Sabina, iwcia77, efcia, BISCA, moremi, Mimbla lubią tę wiadomość
gretka -
ivf-ivf wrote:Nie mam weny do pracy dziś, chyba jakiś wirus mnie zaczyna toczyć. Nie otwieram internetów i tv bo rzygam już polityką, może powinnam to przespać
O, to dokładnie tak samo jak ja. Tylko zamiast spać, siedzę na forum. A jakbym się przespała, przynajmniej byłabym wyspana.iwcia77, BISCA, Bozia3, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKorzystając z nadprogramowego okienka pokażę Wam jak wracaliśmy od lekarza w piątek.
Musieliśmy odebrać nowa, narożną kanapę. Mąż się umowił z kolegą, który ma większy samochód. Miał ją zabrać.
Taaa.... Na miejscu okazało się, że nijak się obydwie części nie zmieszczą. Przeżyliśmy chwilę grozy bo sklep już zamknęli, nie mogliśmy tego upchnąć... Deszcz padał. Groziła nam noc na parkingu razem z kanapą. Ech....
W rezultacie mniejsza część jakimś cudem weszła do auta kolegi a większą wsadzilismy na dach.
Umierałam że strachu, że nam się dach zapadnie pod ciężarem. Oczywiście na jednym ze skrzyżowań spotkaliśmy radiowóz. Nie mam pojęcia czy można przewozić takie wielkie pakunki. Nie czepiał się na szczęście.
Te 100 km do domu zajęło nam chyba że trzy godziny. Dowlekaliśmy się kompletnie wyczerpani. Kanapa jest!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2015, 21:32
kapturnica, ivf-ivf, pierwiastka, Sabina, Reni, efcia, BISCA, ComeToMeBaby, iwcia77, peppapig, ania.g, anna maria, *aga*, megan8, malgos741, Bozia3, moremi, gosia7122, satori, Dziobak, Mega, gretka, Mimbla lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Korzystając z nadprogramowego okienka pokażę Wam jak wracaliśmy od lekarza w piątek.
Musieliśmy odebrać nowa, narożną kanapę. Mąż się umowił z kolegą, który ma większy samochód. Miał ją zabrać.
Taaa.... Na miejscu okazało się, że nijak się obydwie części nie zmieszczą. Przeżyliśmy chwilę grozy bo sklep już zamknęli, nie mogliśmy tego upchnąć... Deszcz padał. Groziła nam noc na parkingu razem z kanapą. Ech....
W rezultacie mniejsza część jakimś cudem weszła do auta kolegi a większą wsadzilismy na dach.
Umieraąam że strachu, źle nam się dach zapadnie pod ciężarem. Oczywiście na jednym ze skrzyżowań spotkaliśmy radiowóz. Nie mam pojęcia czy można przewozić takie wielkie pazurki. Nie czepiał się na szczęście.
Te 100 km do domu zajęło nam chyba że trzy godziny. Doczekaliśmy się kompletnie wyczerpania. Kanapa jest!
Super, my też coś nowego szukamy, z funkcją spania w razie gości, najlepiej w kolorze szarymikea odpada bo mój m twierdzi, że to badziewie... na stronie agata meble coś fajnego wczoraj znalazłam.
Sabina, macduska, moremi, Mimbla lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyivf-ivf wrote:Super, my też coś nowego szukamy, z funkcją spania w razie gości, najlepiej w kolorze szarym
ikea odpada bo mój m twierdzi, że to badziewie... na stronie agata meble coś fajnego wczoraj znalazłam.
A myslisz, że gdzie ja swoją kupiłam?
I też jest szara.
Tam większość kanap możesz zamówić w wybranym kolorze tapicerki.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2015, 13:08
ivf-ivf, kapturnica, Sabina, efcia, BISCA, iwcia77, Bozia3, moremi, Mimbla lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPowiatac szacowne grono
Wacia jesteś mój Heroto co Wy z Waciakiem wyprawiacie nadaje się na scenariusz filmu grozy
Hitchcock to przy Was pikus; )
To i ja zdam relacje z wizyty. Byliśmy dziś rano u nefrologa z córciana szczęście wszystko jest dobrze
dr chciała nas jeszcze przed Wigilią, żeby zrobić Młodej badania Ale w mojej pracy N mam szans na urlop. Dlatego scyntygrafie Młoda bedzie mieć po Nowy Roku
mam nadzieję, ze wszystko będzie dobrze
macduska, ivf-ivf, Alis, efcia, BISCA, ComeToMeBaby, iwcia77, ania.g, *aga*, paszczakin, kapturnica, malgos741, Bozia3, Simba, moremi, gosia7122, satori, beates, Mega, Mimbla lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyivf-ivf wrote:Ciekawe czy ten sam model mi się podoba
Ja mam taką. Tylko w kolorze szarym.
http://www.agatameble.pl/produkty/produkt/meble-tapicerowane/narozniki/rozkladane-1/naroznik-mondoWiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2015, 13:19
ivf-ivf, efcia, ComeToMeBaby, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySabina wrote:Powiatac szacowne grono
Wacia jesteś mój Heroto co Wy z Waciakiem wyprawiacie nadaje się na scenariusz filmu grozy
Hitchcock to przy Was pikus; )
To i ja zdam relacje z wizyty. Byliśmy dziś rano u nefrologa z córciana szczęście wszystko jest dobrze
dr chciała nas jeszcze przed Wigilią, żeby zrobić Młodej badania Ale w mojej pracy N mam szans na urlop. Dlatego scyntygrafie Młoda bedzie mieć po Nowy Roku
mam nadzieję, ze wszystko będzie dobrze
Dobre wiadomości.
Badanie też na pewno wyjdzie dobrze.efcia, peppapig, kapturnica, moremi lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Ja mam taką. Tylko w kolorze szarym.
http://www.agatameble.pl/produkty/produkt/meble-tapicerowane/narozniki/rozkladane-1/naroznik-mondo
FajnaComeToMeBaby, macduska, iwcia77 lubią tę wiadomość