35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Magda* wrote:Mlody spi to lece sprzatac i na zakupy
I prosze o dalsze PROSTE inspiracje
Zajze pozniej
ja polecam ten watek
http://fotoforum.gazeta.pl/72,2,777,89246050,89246050,0,2.html?v=2
chyba kazdy cos tam dla siebie znajdzie..BISCA, ivf-ivf, moremi, pierwiastka, iwcia77, Magda* lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:Mialam dzisiaj nie zagladac, bo brak czasu, ale tu tak pieknie pachnie ...
Teraz musze cos zjesc. Ide po kawe i ferreo rocher.
to i mi przynies.. kawe podwojna.. szczescie, ze dzis ostatni dzien pracy w tym roku i do tego mam lunch swiateczny!
Moje dziecie chyba sni cos ostatnio i mnie obudzilo nieludzko o piatej.. Po tej chorobie sie tak popsulo, mam nadzieje, ze mu na wczasach przejdzie
a urlop mam do 4 stycznia.. haha!Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2015, 10:27
ivf-ivf, pierwiastka, moremi, Mimbla, BISCA, ComeToMeBaby, Dziobak, efcia, beates, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
to jeszcze kanapki inaczej
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/3ef38b886ac1.jpg
wystarczy odciąż ok 1/3 z góry a po wydrążeniu i napełnieniu farszem dokleić brakującą część i pokroić w plastry
albo przeciąć ją w poprzek na 3-4 części, wydrążyć i wtedy nadziać powstałe "rurki"
aha, można zrobić trochę wcześniej, zapakowac w folię spożywczą i do lodówki a przed imprezą rozpakowac i pokroić
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2015, 10:34
ivf-ivf, Jastra, moremi, kapturnica, Storczyk31, peppapig, BISCA, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
Magdala wrote:Uwaga bede sie madrzyc.
Nie moge pojac, no nie moge. Jak dorosly facet, ktory ogarnia swoja prace, obowiazki, wszystkie chlopskie sprawy ( jakze wazne) nie potrafi dziecku porzadnie obiadu podac lub dupy umyc.
Mam dwa pomysly.
1. Teoria "Nie umiem wbic gwozdza", ktora stosuja kobiety
2. Oni wykorzystuja fakt, nam przeogromnie mocno na sercu lezy dobro dziecka
Mojego ojca w ogole nie interesowaly przyziemne sprawy domowe. Dawal kase i czul sie rozgrzeszony. Dam sobie reke uciac, ze nie wie ile z siostra mamy latBISCA, Magdala lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
jeee, moje kalendarze juz wykonane i nadane do sklepu do odbioru!
ale sie ciesze.. wszytkim zrobilam kolorowe, sobie piekne sepie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2015, 11:45
efcia, peppapig, pierwiastka, Magda*, ania.g, Alis, Jastra, ivf-ivf, BISCA, Magdala, kapturnica, anna maria, moremi, ComeToMeBaby, macduska, Dziobak, Mimbla, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry przy herbacie i paczce delicji
Jak się nie chcę narobić na imprezę ale zależy mi żeby goście byli syci to robię tortille. Wcześniej szykuję placki, tzn. podgrzewam na patelni. Do tego mam zawsze mięso, warzywa najróżniejsze, łososia, sery i sosy. Dodatki do tortilli wkładam w osobne miski i wszystko ląduje na stole. W ten sposób jest samoobsługa i każdy nakłada to co lubi.
Jak patrzę na mój suwak z Julią to do mnie nie dociera że to już w przyszłym miesiącu...efcia, paszczakin, peppapig, Jastra, BISCA, kapturnica, moremi, ComeToMeBaby, Magdala, pierwiastka, beates, Sabina, gosia7122, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Paszczaku pomysl z kalendarzem rewelacyjny, a Adaś cudny
jak zawsze
Jest i Boziowy mikołajek, Kajtek tez cudny
A tak wogole, to wszystkie forumowe dziecia cudne są
Bryzaraz lece do fryzjera, wiec bedzie czas na nadrabianie
Milegopeppapig, paszczakin, moremi, Bozia3, pierwiastka, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBry wszystkim
Paszczaku cudny Królik
Nooo a mi się auto zepsuło i mam luzy. Hehe
Wszyscy poszli na piechotę. Szkoda mi ich ale ja za to wstałam niedawno z Kajtkiem. Rządzimy w kuchnimłody gada do pluszowego misia a ja robię salatke z tuńczyka. I pieke ciasteczka. Bo mam zaległe imieiny męża. Nie mam prezentu to niedobrze,ale może sama mu się oddam w prezencie.
paszczakin, ania.g, kapturnica, ComeToMeBaby, Magdala, efcia, gosia7122, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhttp://naforum.zapodaj.net/thumbs/35f3082ced5a.jpg http://naforum.zapodaj.net/thumbs/1ea626f0b70b.jpg
Zapraszam na drugie śniadanieBISCA, krycha.stara, kapturnica, Magdala, moremi, pierwiastka, efcia, megan8, gosia7122, iwcia77 lubią tę wiadomość