35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Elf a co do wagi.Wchodziłam z nim na taka domowa i na moje oko młody wazy jakies 6kg z groszami.Brata nie dogoni bo Dawid na równe 3miechy miał już 6800.We wtorek mamy szczepienia a że ide tym torem na nfz to znow 3kłucia plus drugie rota.Biore starszego ze sobą bo samemu ogarnąć płaczącego berbecia , fotelik itp to szczyty.Kurde przezyc to brrr
Kapta, wspieram. Dobrze, że masz starszego syna. W tym wieku już dużo może pomóc
kapturnica, ComeToMeBaby, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Czasem bym naprawde była biedna jakby nie onJastra wrote:Kapta, wspieram. Dobrze, że masz starszego syna. W tym wieku już dużo może pomóc

I nie moge złego słowa powiedzieć bo nigdy nie odmawia mi pomocy.
ComeToMeBaby, moremi, efcia, nick nieaktualny, beates, Mimbla, gosia7122, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualnyElfik wrote:ufff, to już nie tak źle

(wiem, wiem, mówię to z perspektywy osoby, która miała się cieszyć jak dociągnie do 32 tyg)
A do którego udało Ci się dociągnąć?
Ja się boję czy z płucami, nerkami itd wszystko będzie ok w związku z tą małą ilością wód. Bo może łożysko nie wyrabia... -
dzień dobry
melduję, że skończyłam na dziś pracę a weekend też wolny
chyba na jaki spacer się z tej radości wybiorę bo słońce piękne i przyjemnie rześko
nick nieaktualny, efcia lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter
-
Kapta z tymi szczepieniami da się przeżyć.
Dzieci mają mniej receptorów czuciowych i nie mają wyobraźni - tzn. nie przeżywają tego bólu psychicznie..
zaboli przy wkłuciu i 10 sek później dzieć nie pamięta
my też musimy iśc po kolejne dawki.
Dobrze, że Dawid pomaga
u nas Ida też by chciała, ale jej pomoc mogłaby się skończyć wizytą na SOR, taki z niej szałaput.
Na razie podaje i wyrzuca pieluchy.
czekam aż się zorientuje, że to nie taka frajda, hehehe
nick nieaktualny, gretka, kapturnica, ComeToMeBaby, SolarPolar, moremi, BISCA, efcia, Bozia3, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mimbla, gosia7122, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:hehe, a ja mam zawsze piątek!

Rzecz w tym Elfie, ze dla niektorych piatek oznacza perspektywe soboty.
A Ty bedziesz jutro miec znowu piatek
pierwiastka, malgos741, Aasiula, ComeToMeBaby, Elfik, moremi, BISCA, efcia, nick nieaktualny, Bozia3, nick nieaktualny, nick nieaktualny, gosia7122, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Czasem bym naprawde była biedna jakby nie on

W końcu straszy brat
Ale tak poważnie to przecież rodzeństwo nie zawsze chce współpracować, wiec naprawdę masz szczęście że masz takiego syna.
kapturnica, Elfik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kapturnica wrote:Czasem bym naprawde była biedna jakby nie on

No właśnie w tv o tym caly dzień mowili, normalnie myślałam, że Kompanie Reprezentacyjną WP przywloka, a to bylo dosłownie 2 wojakow, pilnowali portretu L. Kaczyńskiego
Witam
kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Magda - najszybciej i prosto to ja bym pozawijała morele suszone i śliwki i daktyle w cieniutkie plasterki boczku (polecam Biedrę) lub szynki parmeńskiej, przebić wykałaczką i do piekarnika na 10 minut
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/dc8e823ca2c5.jpg
fajnie też wyglądają pingwinki od caffe - nie mogę znaleść swoich zdjęć - robiłam je na błękitnej wodzie i była też kra...a wyglądają tak:
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/6feb23c9b083.jpg
ja osobiście podaję też miniaturowe kanapeczki z czerwonym kawiorem i koperkiem:
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/175c67203406.jpg
no i suszoną rybę do prasowania, ale to nie dla każdego..
:
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/d5ff54ad1690.jpg
ivf-ivf, ComeToMeBaby, Elfik, pierwiastka, nick nieaktualny, ania.g, efcia, caffe, nick nieaktualny, Dziobak, anna maria, megan8, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny

Paranoja .