35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Z innej beki. Nie pisalam wam chyba, ze mamy w pracy akcje Tajemniczy Mikolaj. Nauczyciele sie bawia
Losowalismy swoje imiona i dla osoby, ktorej imie sie wylosowalo ma byc sie ekstra milym caly grudzien. W zwiazku z tym prawie codziennie mam na biurku albo czekoladke, albo mily liscik w stylu "milego dnia", albo jakas ozdobe swiateczna. Dzis dostalam paczke mini marshmalowow i jednorazowa torebeczke czekolady z zyczeniami milego weekendu
I zagwozdka,bo nie wiem, kto jest moim mikolajem. Przed swietami na imprezie swiatecznej mamy zgadywac, kto jest kim, dobrze, ze mnie nie bedzie, bo za cholere nie wiem.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2015, 21:32
macduska, moremi, BISCA, efcia, Sabina, iwcia77, ComeToMeBaby, megan8, Bozia3, Elfik, Alis, Mega lubią tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:Dziobak a Ty co dajesz jako tajemniczy Mikolaj swojemu wybrankowi?
Raz czekoladke, raz mala ozdobna swieczuszke, jeszcze podrzuce fajna bransoletke z kotami hend mejd, ale nie przeze mnie
moremi, BISCA, efcia, iwcia77, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
Mnie dzisiaj położna naprostowala. Pomacała, wypytała i wyszło, ze to połóg
Dziobak, BISCA, caffe, malgos741, efcia, kapturnica, Sabina, paszczakin, iwcia77, ComeToMeBaby, beates, Aasiula, Bozia3, pierwiastka, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Tak. Ignacy to skora zdarta z Ciebie.
Ide sie bzykac. Po winie. Bedzie fajnie.
Czesc i czolem wiaro.malgos741, efcia, anna maria, Sabina, moremi, paszczakin, iwcia77, ComeToMeBaby, macduska, beates, Aasiula, Bozia3, pierwiastka, Mega lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Polar ja tez mam do dzisiaj schowane Michala loki .ktore mu scielam jak mial 2 lata (do lopatek blad mial) bo nie chcial sie czesac,i tez nie wiem po co je trzymam
.no trafil mi sie 2 dziec z lokami ,ale ta daje sie czesac jak narazie
. a loki ma konkretne
malgos741, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Morek nie będę się powtarzać Ignaś cudny
moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
wyczytalam, ze na bolace @ polecaja termofor, wiec sobie zakupilam
nie wiem czy juz sie z takim spotkalyscie, bo dla mnie to nowość, termofor z pestek wiśni, wklada sie do mikrofali na 1,5minuty i juz mozna sie grzać - super
wiec @ juz mi nie straszna, mam na nia broń
iwcia77, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Dzięki dziewczyny
Faktycznie już zaczyna obserwować i nawet buzie otwiera jak się do niego gada. Dzisa już zaobserwowałam kilka usmiechow, chociaż nie mam złudzeń - na swiadomy usmiech jeszcze chwilę poczekamefcia, iwcia77, malgos741, ComeToMeBaby, Sabina, Aasiula, kapturnica, Dziobak, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
efcia wrote:wyczytalam, ze na bolace @ polecaja termofor, wiec sobie zakupilam
nie wiem czy juz sie z takim spotkalyscie, bo dla mnie to nowość, termofor z pestek wiśni, wklada sie do mikrofali na 1,5minuty i juz mozna sie grzać - super
wiec @ juz mi nie straszna, mam na nia brońefcia, dorbie, kapturnica lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Anna Maria, przesyłam gogle. Na okazję blondu
Morek, to samo mialam co Magdala powiedzieć - młodego się nie wyprzesz!
Kapturu, młody jak zwykle cudo, jakby co to pamiętaj, że ja byłam pierwsza!moremi, kapturnica, anna maria, Mega lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:Anna Maria, przesyłam gogle. Na okazję blondu
Kapturu, młody jak zwykle cudo, jakby co to pamiętaj, że ja byłam pierwsza!efcia, iwcia77, malgos741, paszczakin, ComeToMeBaby, pierwiastka, kapturnica, BISCA, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
paszczakin wrote:Anna Maria, przesyłam gogle. Na okazję blondu
Kapturu, młody jak zwykle cudo, jakby co to pamiętaj, że ja byłam pierwsza!
ze Ignas to cała Morcia, to juz dawno bylo wiadome
fakt, nie wyprze sie go za nic
iwcia77, malgos741, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyczesc!!
dziewczyny czytam was uwaznie ,ale cholera czasu brak co by sie odezwac,
a jak czytam to podczas karmienia a wtedy cięzko pisac
u nas wiele sie dzieje,kupa roboty w domu
powiem ci Kapta ze ja wlasciwie to mam jak ty bo E to wlasciwie nigdy w domu nie ma,on ma dwie prace ,dwoje innych dzieci w trudnym wieku,no i jak jest w domu to ja wlasciwie go obsuguje,wiecej zrobie sama ,niz jak on jest obecny
wczoraj umylam okna bo musialam,w sobote mamy gosci,na mojej glowie jest posprzatanie domu,a walaja sie tu jeszcze farby,narzedzia,panele luzem i takie tam premnotowe przedmioty i co ? sprzatanie tego nalezy do mnie...
zrobic zakupy i przygotowac jedzenie dla gosci to tez moja sprawa,E po prostu nie ma czasu
w tygodniu jeszcze bedzie mama E ,to mam ja zabawiac i gotowac rowniez dla niej
Iwcia lacze sie w bolu co do Alojza,bo wiem o czym piszesz
Wacia ,mam nadzieje sie z synkiem sie wszystko wyjasni
znalazlam w sieci obrazek jak zrobic rozyczki pierwiastki, oto on
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/a725be650a52.jpg
Kometa ,piekny drobiazg dostalas od Morki
Morka ,jak ty to robisz? uzdolniona z ciebie kobietaComeToMeBaby, macduska, moremi, megan8, malgos741, pierwiastka, Bozia3, kapturnica, Magdala, efcia, caffe, Dziobak, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
Jak tak czytam ile u was roboty domowej i czesto już przedświatecznej to mnie lekki stres ogarnia..
no- ale w ostateczności sprzątać i szykować nie wiadomo czego nie musimy, bo wyjeżdżamy. Z kolei z pustymi rękoma też nie wypada. Może pierniczki jakieś czy coś? nie wiem... muszę naradę wojenną odbyć.
Magda*, malgos741, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnya teraz ide pranie rozwiesic
a tu macie panicza Sebastiaana i jego umeczona matke
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2015, 09:29
moremi, ivf-ivf, ComeToMeBaby, macduska, megan8, malgos741, dorbie, beates, Aasiula, pierwiastka, Bozia3, kapturnica, Elfik, Sabina, paszczakin lubią tę wiadomość