35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Magda, jaka uzdolniona? Jedyne co zrobiłam, to zamowiłam te serduszka u dziewczyny, która je robi
Bo nie tylko Kometa takie dostała. Ale każda z "wygranych" ma je w innym kolorze. Komecie trafiłam z kolorem i mam nadzieję, że reszcie równieżMagda*, ComeToMeBaby, malgos741, kapturnica, Elfik, efcia, Dziobak, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Magda* wrote:a teraz ide pranie rozwiesic
a tu macie panicza Sebastiaana i jego umeczona matke
I jest inaczej ubranyComeToMeBaby, ivf-ivf, kapturnica, paszczakin lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
Kapta uśmiechnij się
"
później będzie tylko lepiej
ja przy małej mogę zapomnieć o necie
jak już wywalczę sobie czas na net w ciągu dnia to czuję ,że coś nam ucieka i szkoda mi tego
Ivo zgubił prezenty"
malgos741, moremi, Magda*, kapturnica, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymoremi wrote:Magda, jaka uzdolniona? Jedyne co zrobiłam, to zamowiłam te serduszka u dziewczyny, która je robi
Bo nie tylko Kometa takie dostała. Ale każda z "wygranych" ma je w innym kolorze. Komecie trafiłam z kolorem i mam nadzieję, że reszcie równieżmoremi, ComeToMeBaby, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Magda* wrote:jest tu kto?
jakies pomysly na ladne koreczki albo proste fingerfood ?
please,podrzuccie cos nieskomlikowanego
Ja to tylko robię sakiewki z sera mierzwionego, łososia sałatkowego, oliwki i związuję szczypiorkiem. Nic innego nie umiemkapturnica, Magda*, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
Dzien dobry bardzo.Rańcem był przymrozek ale już słońce wychodzi
Moremi jeszcze ze 2tygodnie i mały zacznie posyłać Wam piekne usmiechy.Natura dobrze to sobie wykombinowała bo nie ma silnego na taki usmiech dzieciora.
A ja jako chVj nie matka pozwoliłam starszemu na wagaryKontrolowane oczywiscie bo śpi szczęśliwy ,że nie musiał iść dziś.Raz na jakiś czas mu pozwalam bo dobrze się uczy i czasem taka laba jest korzystna .
Krycha oć do mojego kartona zrobie Ci miejscówkemalgos741, Bozia3, Elfik, Aasiula, ComeToMeBaby, Magda*, moremi, BISCA, efcia, krycha.stara, beates, Sabina, Mimbla, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam się i ja,
Wczoraj po południu siedziałam z córką siostry, bo siora miała kolejną wizytę u gina, w związku z tą małą ilością wód i niską wagą dziecka. No i nie jest dobrze, w ciągu 2 tygodni przybrała tylko 250 gram, wiec waga na wczoraj (35tc) to 1800 i wód nadal malutko. Wysłał ją wiec jeszcze do takiej kliniki, która jeszcze była otwarta na badania przepływów. Dramatu nie ma z przepływami, ale dobrze też nie jest. Skończyło się na tym, że za tydzień znowu kontrola i jak się nie poprawi, to szpital i się zobaczy, w ostateczności szybsze rozwiązanie.
Kurcze, mam nadzieję ze z małą wszystko będzie dobrze...Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2015, 08:19
-
Witam z rana, słoneczko za oknem...
Dziś impreza suprise dla żony kolegii mam trochę latania przed robotą...
Elfik, kapturnica, Aasiula, ComeToMeBaby, BISCA, efcia, Bozia3, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
witam
Magda, mały cudny i miło popatrzeć, że nie tylko mój lubi podjeść
u nas był Pan Dyrektor, Pan Prezes a teraz jest dyrektor Zjednoczenia...
Waży ponad sześć kilo i mnie ręce bolą.
mam wrażenie że w swoje pierwsze urodziny będzie ważył tyle co jego czteroletnia siostra, bo córka waży 13 kilo..
Przynajmniej z czystym sumieniem pozwolę im się bić, będą w końcu chodzić w tej samej wadze
Wczoraj byliśmy u rodziny i najczęstszym tekstem było - on znowu je?
I gdzie tu sprawiedliwość?
Powinnam być chuda jak Anja Rubik, a wyglądam jak kostka Rubika...kapturnica, gretka, paszczakin, Aasiula, ComeToMeBaby, SolarPolar, Magda*, moremi, BISCA, ania.g, efcia, sandra80, Bozia3, *aga*, Dziobak, Sabina, anna maria, megan8, gosia7122, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:witam
Magda, mały cudny i miło popatrzeć, że nie tylko mój lubi podjeść
u nas był Pan Dyrektor, Pan Prezes a teraz jest dyrektor Zjednoczenia...
Waży ponad sześć kilo i mnie ręce bolą.
mam wrażenie że w swoje pierwsze urodziny będzie ważył tyle co jego czteroletnia siostra, bo córka waży 13 kilo..
Przynajmniej z czystym sumieniem pozwolę im się bić, będą w końcu chodzić w tej samej wadze
Wczoraj byliśmy u rodziny i najczęstszym tekstem było - on znowu je?
I gdzie tu sprawiedliwość?
Powinnam być chuda jak Anja Rubik, a wyglądam jak kostka Rubika...
U mnie młody nadal je co max3godziny w dzien ale za to w nocy co 4 .
Dzisiejszej zjadł przed 11 i obudził sie o3ciej a potem wpoł do6.Odpukac w niemalowane chyba zatrybil juz , ze noc to noc i nie wybudza sie mi nawet jak zmieniam mu pieluche.Wczoraj zaraz po kapieli walnal taka rakiete ,ze osrał sobie nawet pepekAasiula, moremi, ania.g, efcia, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Elf a co do wagi.Wchodziłam z nim na taka domowa i na moje oko młody wazy jakies 6kg z groszami.Brata nie dogoni bo Dawid na równe 3miechy miał już 6800.We wtorek mamy szczepienia a że ide tym torem na nfz to znow 3kłucia plus drugie rota.Biore starszego ze sobą bo samemu ogarnąć płaczącego berbecia , fotelik itp to szczyty.Kurde przezyc to brrr
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2015, 08:56
moremi, efcia, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość