35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Natka_79 wrote:Co kraj to obyczaj
mi z kolei polecały oliwkę a jakby było dramatycznie to zielony Linomag. Na razie jest poprawa, tylko te nóżki słabo.
grosze kosztuje i jest na wagę w aptece
kapturnica, ivf-ivf, Natka_79 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Natka a ja Ci na to polecam olej kokosowy.Naturalny , bez zapachu i wspaniale pomógl Maksowi jak sie mu skóra łuszczyła.Kup olej i nim smaruj.Oliwke też nie stosowałam bo podobno teraz nie zalecają.Używam ja raz na ruski rok od wielkiego dzwonu ....
ivf-ivf, Natka_79, BISCA, efcia, iwcia77, Magda* lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Natka a ja Ci na to polecam olej kokosowy.Naturalny , bez zapachu i wspaniale pomógl Maksowi jak sie mu skóra łuszczyła.Kup olej i nim smaruj.Oliwke też nie stosowałam bo podobno teraz nie zalecają.Używam ja raz na ruski rok od wielkiego dzwonu ....
Jak tam u Ciebie? -
no to tak:
twixów nie widziałam
mikołaj-Iwo boski, a mina na drugiej focie rozbrajająca
morka - awatar bomba
tak czytam o perypetiach z dzieciami i maużami mogę jedynie powiedzieć ze wspierami mentalne notatki robię "na zaś" żeby mojego chuopa od razu do pionu i poziomu ustawiać
moremi, Mimbla, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
ivf-ivf wrote:Dziewczyny, Letrozol upośledza endometrium? chyba nie?
ivf-ivf lubi tę wiadomość
-
Nie mam prezetow na gwiazdke
,niemoc mnie dopadal ,co ma kupic .Ale jutro se jade fajna lampe do kuchni kupic bo ta Alladyna juz mnie;-) a i pije wino z moja sis.
Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- używanie wulgaryzmów.Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 11 grudnia 2015, 22:22
ivf-ivf, pierwiastka, Dziobak, Aasiula, moremi, kapturnica, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kapturnica wrote:Natka a ja Ci na to polecam olej kokosowy.Naturalny , bez zapachu i wspaniale pomógl Maksowi jak sie mu skóra łuszczyła.Kup olej i nim smaruj.Oliwke też nie stosowałam bo podobno teraz nie zalecają.Używam ja raz na ruski rok od wielkiego dzwonu ....
A Maks cudnykapturnica, BISCA, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
ivf-ivf wrote:Jedna dziewczyna z innego wątku fajny blog porzuciła srokao.pl, sa tam fajne analizy kosmetyków dla dzieci, mam i innych produktów. Ja juz zakupilam 2 rzeczy dla siebie
iwcia77 lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Kapta jakby co cioci Polar mozesz podrzucic na miesiac Maksa. Wypoczniesz:-)
A ja a ja - ja lubilam opieke nad mlodym ale tez mialam czasami dosc i liczylam na pomoc meza. Niestety jesli nie wyartykulowalam swoich potrzeb to jakos sie nie domyslal, ze jestem zmeczona ii potrzebuje chwili dla siebie. Najbardziej doskwiera i rozwala niewyspanie zwiazane z karmieniem nocnym co jest minusem w KP, nie ma jak solidna porcja tlustego mleka zastepczego, ktora dobrze zapycha i dzieciak smaczne spi. Na cycu nie jest juz tak kolorowo. Ale cos za cos.
Kapta masz klasycznego babybluesa . Dasz rade!
Morek ja krwilam ok 6 tygodni po cc. Pierwszy okres dostalam po ok 10 miesiacach ( do roku karmilam glownie piersia) .
Co do pamiatek niemowlecych - mam kosmyk blond wloskow po pierwszych postrzyzynach - w zasadzie nie wiem po co .
Sabina, macduska, kapturnica, caffe, moremi, BISCA, efcia, anna maria, iwcia77, ComeToMeBaby, megan8, Bozia3, Mega lubią tę wiadomość