35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Uwaga bede sie madrzyc.
Nie moge pojac, no nie moge. Jak dorosly facet, ktory ogarnia swoja prace, obowiazki, wszystkie chlopskie sprawy ( jakze wazne) nie potrafi dziecku porzadnie obiadu podac lub dupy umyc.
Mam dwa pomysly.
1. Teoria "Nie umiem wbic gwozdza", ktora stosuja kobiety
2. Oni wykorzystuja fakt, nam przeogromnie mocno na sercu lezy dobro dziecka
Mojego ojca w ogole nie interesowaly przyziemne sprawy domowe. Dawal kase i czul sie rozgrzeszony. Dam sobie reke uciac, ze nie wie ile z siostra mamy latSabina, macduska, BISCA, ComeToMeBaby, Mimbla, Elfik, Bozia3, ania.g lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Mam pieeeeekny skok lh. Kreska az krzyczy.
Kiedy najlepiej seks? Dzis, jutro. Pojutrze? Czy codziennie??moremi, macduska, iwcia77, BISCA, ComeToMeBaby, efcia, Mimbla, pierwiastka, Sabina, malgos741, Elfik lubią tę wiadomość
Magdala wrote:Mam pieeeeekny skok lh. Kreska az krzyczy.
Kiedy najlepiej seks? Dzis, jutro. Pojutrze? Czy codziennie??macduska, Magdala, BISCA, ComeToMeBaby, efcia, Mimbla, pierwiastka, Sabina, Bozia3 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyPozdrawiam z tureckiej knajpy. Przyjechalismy z Waciakiem odreagować. Jest dobrze.
ivf-ivf, Magdala, beates, caffe, gretka, Sabina, BISCA, ComeToMeBaby, moremi, dorbie, efcia, Dziobak, Mimbla, pierwiastka, anna maria, Elfik, Bozia3, Mega lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Dwa razy dziennie
Do pojutrz slepaki zostana w worku.
Przeciez ovu moze byc nawet pojutrze.
Ale jak moja komorka dycha tylko 6 godzin to nie ma to tamto. Wybredna moze i na swiezynki czeka.Sabina, iwcia77, ComeToMeBaby, moremi, efcia, Mega lubią tę wiadomość
Magdala wrote:Mam pieeeeekny skok lh. Kreska az krzyczy.
Kiedy najlepiej seks? Dzis, jutro. Pojutrze? Czy codziennie??
Codziennie. Moj M teraz z tęsknotą wspomina te czasy gdy wołałam " chodź stary , robota czeka "
Teraz ni ma seksaiwcia77, BISCA, Magdala, moremi, dorbie, efcia, Mimbla, pierwiastka, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
-
Ja do urlopu (22/12) mam w pracy ostra jazde
Spotkania, raporty, spotkania, oferty. Camy czas w trasie i wszystko szybko. Lubie swoja prace ale nie w tym tempie
Wieczorem idziemy na zebranie do szkoly syna chuopa. Po raz pierwszy. Bardzo sie sie ciesze, ze mnie poprosil, zebym z nim poszla
Ciekawa jestem, czy sie dowiemy czegos ciekawegomoremi, iwcia77, Sabina, Magdala, beates, ComeToMeBaby, efcia, Dziobak, Mimbla, pierwiastka, caffe, malgos741, Mega lubią tę wiadomość
-
Kaptur, wspolczuje ujowego samopoczucia.
Nie staram sie rozumiec, wspieram.
Swoja droga, "ten stan" Cie trzyma juz kilka tygodni. Myslalas o konsultacji ze specjalista ? Albo sciagnac meza wczesniej i na dluzej ?
W kazdym razie, trzymaj sie !kapturnica, moremi, Sabina, Magdala, efcia, Mimbla lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:szybko!
Pod reka tylko nieletni.
Zupe ugotowal. Jak gotowal wyszlam z kuchni...
Zjadlam, bo jak nie zjesc jak z serca robil.
Taki jakby rosol z plywajaca w nim cebula, kawalkami makaronu, zielonym groszkiem i mortadela.
A drugie danie ma byc lekkie bo przeciez juz sie najedlismy starterem.
A co Wacia je u Turka ciekawam?moremi, iwcia77, Sabina, caffe, malgos741, paszczakin lubią tę wiadomość
nick nieaktualnyMłody właśnie zaliczył nowy smaczek
Nasikal sobie na twarz i się rozplakal
iwcia77, Sabina, BISCA, ComeToMeBaby, Natka_79, efcia, kapturnica, Dziobak, moremi, Mimbla, pierwiastka, caffe, Reni, malgos741, Elfik, paszczakin, Bozia3, Mega lubią tę wiadomość
-
Magdala wrote:Pod reka tylko nieletni.
Zupe ugotowal. Jak gotowal wyszlam z kuchni...
Zjadlam, bo jak nie zjesc jak z serca robil.
Taki jakby rosol z plywajaca w nim cebula, kawalkami makaronu, zielonym groszkiem i mortadela.
A drugie danie ma byc lekkie bo przeciez juz sie najedlismy starterem.
A co Wacia je u Turka ciekawam?Magdala, efcia lubią tę wiadomość
-
Po tych waszych dzisiejszych "rozterkach" dochodze do wniosku, ze taki krotki macierzynski jak tu (4 miesiace) ma tez swoje zalety.
Szybko wraca sie do pracy, miedzy ludzi. Dziecko pod opieka specjalistow a wieczorem z utesknieniem wracamy do malucha i domowych obowiazkow.
Takie tam przemyslenia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2015, 18:15
ivf-ivf, ComeToMeBaby, Magdala, iwcia77, beates, efcia, moremi, Mimbla, pierwiastka, malgos741 lubią tę wiadomość