35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Iwcia, Ivo też do zjedzenia
Ja muszę tez Ignasia zaraz przebrać, bo dostał piękny strój od ciotki Simby i do świąt chyba z niego wyrośnieefcia, iwcia77, Bozia3, paszczakin, Simba, ComeToMeBaby, Mimbla lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:Iwcia, Ivo też do zjedzenia
Ja muszę tez Ignasia zaraz przebrać, bo dostał piękny strój od ciotki Simby i do świąt chyba z niego wyrośnie
tak tak tak, dawać tu zdjecia mikołajków
ja swojej pannicy już nie wrzucę - nawet by sie nie dałaBozia3, iwcia77, moremi, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
moremi wrote:Iwcia, Ivo też do zjedzenia
Ja muszę tez Ignasia zaraz przebrać, bo dostał piękny strój od ciotki Simby i do świąt chyba z niego wyrośnieBozia3, efcia, moremi, ComeToMeBaby, Reni lubią tę wiadomość
-
Morka! Dostałam! Dostałam!
Kartkę fjontecznom dostałam. Z życzeniami dla KometyI dopiskami. Czytałam i łezka mi się w oku zakręciła. I ta "doczepka"
jak kreatywnie doczepiona
Nagroda w konkursie Ignasiowym wygrana
Ale dopiero jak rozpakowałam "doczepkę" to się zadziało... Nie dość, że w oku to jeszcze w brodzie.. jakaś taka ruchliwa się zrobiła, a serducho zabiło mocniej. Kartki Wam nie pokażę, bo osobistaale "doczepka" zmobilizowała mnie, aby po nieudanym robieniu zdjęć tego maleństwa telefonem wyciągnąć prawdziwy aparat, zrobić zdjęcie, załadować je na drugiego kompa, który ma odpowiednie wejście (a ja nie mam kabla), wykadrować tak aby jednak coś było widać mimo że nie mam obiektywu do makro, załadować na dysk przenośny, podpiąć do właściwego kompa i wam pokazać:
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/2302cf108585.jpg http://naforum.zapodaj.net/thumbs/676c5c9a3358.jpg
Chciałam napisać, że śliczny, ale sięm wzruszyłamI mężowi pokazałam i też go zatkało
Zakładam! DZIĘKUJEMY!
Bendem płakusiać...
edit: aaaaa to nasionko, jakby tak uruchomić trochę wyobraźnię też trochę jak Kometa wyglądaBardzo miły prezent. Super!
Morka jesteś kochana
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2015, 15:00
paszczakin, Jastra, efcia, caffe, ivf-ivf, iwcia77, moremi, Bozia3, Simba, beates, kapturnica, Mimbla, gretka, BISCA, pierwiastka, malgos741, Elfik, megan8, Mega lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:
Ale dopiero jak rozpakowałam "doczepkę" to się zadziało... Nie dość, że w oku to jeszcze w brodzie.. jakaś taka ruchliwa się zrobiła, a serducho zabiło mocniej. Kartki Wam nie pokażę, bo osobistaale "doczepka" zmobilizowała mnie, aby po nieudanym robieniu zdjęć tego maleństwa telefonem wyciągnąć prawdziwy aparat, zrobić zdjęcie, załadować je na drugiego kompa, który ma odpowiednie wejście (a ja nie mam kabla), wykadrować tak aby jednak coś było widać mimo że nie mam obiektywu do makro, załadować na dysk przenośny, podpiąć do właściwego kompa i wam pokazać:
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/2302cf108585.jpg http://naforum.zapodaj.net/thumbs/676c5c9a3358.jpg
Chciałam napisać, że śliczny, ale sięm wzruszyłamI mężowi pokazałam i też go zatkało
Zakładam! DZIĘKUJEMY!
Bendem płakusiać...
oj, tez mi sie wzruszylo, jak zdjecie obejrzalam! piekna!
takze musi sie udac!Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2015, 14:58
ComeToMeBaby, iwcia77, efcia, moremi, BISCA lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Dzieki dziewczyny za wsparcie
Mam chyba od wczoraj gorsza kondyche i fizyczna i intelektualną.Niestety świadomość ,że muszę liczyc tylko na siebie dobija i sie mi troche ulewa co jakiś czas.Popłakałam sobie troche i nie mając wyjścia pcham ten wózek dalej.
Powiem tylko tyle, że fajnie jest mieszkac samemu ale dziewczyny te co mieszkają z rodzicami itp macie zawsze wsparcie najbliższych na miejscu.Mimo kłótni i docinek z ich strony wiecie ,że Wam moga w każdej chwili pomóc bo sa za ściana...Mi tego brakuje, nawet bardzo.W dodatku za oknem szaro , buro i ponuromoremi, Bozia3, efcia, ComeToMeBaby, kapturnica, Mimbla, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, co Wy takie płaczliwe? Wczoraj Reni, dzisiaj Kometa
Ale tak na marginesie - robione ze srebra i żywicy, a nasiono dmuchawca to marzenie
I cieszę się, ze się podobaefcia, Simba, ComeToMeBaby, paszczakin, Sabina, Mimbla, iwcia77, BISCA, pierwiastka, malgos741, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Bozia3 wrote:te Dziobak...czy Ty aby nie zawyżyłaś tych wyników o bezwypadkowości dzieci u Norków - nie podając im do wiadomości i nie przyznając się do prawie zabicia grupy norweskich dzieci w Halloween?
Po drugie primo - to bylo rok temu! W 2014. Zadne Norczatko nie zginelo w 2015.Bozia3, moremi, efcia, ComeToMeBaby, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Dziewczyny, co Wy takie płaczliwe? Wczoraj Reni, dzisiaj Kometa
Ale tak na marginesie - robione ze srebra i żywicy, a nasiono dmuchawca to marzenie
I cieszę się, ze się podoba
Wzruszenie mi się trafiło bo tak idealnie wcelowałaś z tym życzeniem. Kocham trafione w punkt prezenty. Tym bardziej takie niespodziankowe. Kurczę- piszę i mi się klawiatura zamazuje. Eh- te cholerne zastrzyki z hormonami
P.S. Może i marzenie- dla mnie to Kometowe marzeniemoremi, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość