X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • moremi Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2015, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwcia, Ivo też do zjedzenia ;-)
    Ja muszę tez Ignasia zaraz przebrać, bo dostał piękny strój od ciotki Simby i do świąt chyba z niego wyrośnie ;-)

efcia, iwcia77, Bozia3, paszczakin, Simba, ComeToMeBaby, Mimbla lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • efcia Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2015, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Ja muszę tez Ignasia zaraz przebrać, bo dostał piękny strój od ciotki Simby i do świąt chyba z niego wyrośnie ;-)

tak tak tak, dawać tu zdjecia mikołajków
    ja swojej pannicy już nie wrzucę - nawet by sie nie dała ;D

Bozia3, iwcia77, moremi, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 grudnia 2015, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwcia, super fotki! Achh, chyba poszukam dla Igora stroju mikołaja ;)

iwcia77, efcia, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2015, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    dawaj dawaj Ignasia do naszych Mikolajow,potem Pani zrobi kolaz i bedziemy mialy zbior forumowych Mikolajkow :D

Bozia3, efcia, moremi, ComeToMeBaby, Reni lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2015, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o Iwo Iwci też cudny mikołajek...:) cholera ja w tym roku nie mam przebrania...:)

efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2015, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    excited035.gif
    Morka! Dostałam! Dostałam! <3

Kartkę fjontecznom dostałam. Z życzeniami dla Komety <3 I dopiskami. Czytałam i łezka mi się w oku zakręciła. I ta "doczepka" :) jak kreatywnie doczepiona :) Nagroda w konkursie Ignasiowym wygrana :)

Ale dopiero jak rozpakowałam "doczepkę" to się zadziało... Nie dość, że w oku to jeszcze w brodzie.. jakaś taka ruchliwa się zrobiła, a serducho zabiło mocniej. Kartki Wam nie pokażę, bo osobista :P ale "doczepka" zmobilizowała mnie, aby po nieudanym robieniu zdjęć tego maleństwa telefonem wyciągnąć prawdziwy aparat, zrobić zdjęcie, załadować je na drugiego kompa, który ma odpowiednie wejście (a ja nie mam kabla), wykadrować tak aby jednak coś było widać mimo że nie mam obiektywu do makro, załadować na dysk przenośny, podpiąć do właściwego kompa i wam pokazać:

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/2302cf108585.jpg http://naforum.zapodaj.net/thumbs/676c5c9a3358.jpg

Chciałam napisać, że śliczny, ale sięm wzruszyłam <3 I mężowi pokazałam i też go zatkało :) Zakładam! DZIĘKUJEMY! :)
    Bendem płakusiać...

edit: aaaaa to nasionko, jakby tak uruchomić trochę wyobraźnię też trochę jak Kometa wygląda :) Bardzo miły prezent. Super! :) Morka jesteś kochana <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2015, 15:00

paszczakin, Jastra, efcia, caffe, ivf-ivf, iwcia77, moremi, Bozia3, Simba, beates, kapturnica, Mimbla, gretka, BISCA, pierwiastka, malgos741, Elfik, megan8, Mega lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2015, 14:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:

Ale dopiero jak rozpakowałam "doczepkę" to się zadziało... Nie dość, że w oku to jeszcze w brodzie.. jakaś taka ruchliwa się zrobiła, a serducho zabiło mocniej. Kartki Wam nie pokażę, bo osobista :P ale "doczepka" zmobilizowała mnie, aby po nieudanym robieniu zdjęć tego maleństwa telefonem wyciągnąć prawdziwy aparat, zrobić zdjęcie, załadować je na drugiego kompa, który ma odpowiednie wejście (a ja nie mam kabla), wykadrować tak aby jednak coś było widać mimo że nie mam obiektywu do makro, załadować na dysk przenośny, podpiąć do właściwego kompa i wam pokazać:

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/2302cf108585.jpg http://naforum.zapodaj.net/thumbs/676c5c9a3358.jpg

Chciałam napisać, że śliczny, ale sięm wzruszyłam <3 I mężowi pokazałam i też go zatkało :) Zakładam! DZIĘKUJEMY! :)
    Bendem płakusiać...

oj, tez mi sie wzruszylo, jak zdjecie obejrzalam! piekna!

takze musi sie udac!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2015, 14:58

ComeToMeBaby, iwcia77, efcia, moremi, BISCA lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2015, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    takze musi sie udac!
    no musi! :)

ivf-ivf, efcia, iwcia77, moremi, Mimbla, Elfik lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • efcia Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2015, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    takze musi sie udac!

z takim talizmanem na pewno :-)

ComeToMeBaby, iwcia77, pierwiastka, Elfik lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2015, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kometa- no teraz to juz mus :) musi i kropka :D

ComeToMeBaby, Mega lubią tę wiadomość

• Dziobak Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2015, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Dzieki dziewczyny za wsparcie <3 Mam chyba od wczoraj gorsza kondyche i fizyczna i intelektualną.Niestety świadomość ,że muszę liczyc tylko na siebie dobija i sie mi troche ulewa co jakiś czas.Popłakałam sobie troche i nie mając wyjścia pcham ten wózek dalej.
    Powiem tylko tyle, że fajnie jest mieszkac samemu ale dziewczyny te co mieszkają z rodzicami itp macie zawsze wsparcie najbliższych na miejscu.Mimo kłótni i docinek z ich strony wiecie ,że Wam moga w każdej chwili pomóc bo sa za ściana...Mi tego brakuje, nawet bardzo.W dodatku za oknem szaro , buro i ponuro :-/
    Nie jestes sama z tym, ze jestes sama ;)

moremi, Bozia3, efcia, ComeToMeBaby, kapturnica, Mimbla, iwcia77 lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2015, 15:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, co Wy takie płaczliwe? Wczoraj Reni, dzisiaj Kometa ;-)

Ale tak na marginesie - robione ze srebra i żywicy, a nasiono dmuchawca to marzenie :-)
    I cieszę się, ze się podoba :-)

efcia, Simba, ComeToMeBaby, paszczakin, Sabina, Mimbla, iwcia77, BISCA, pierwiastka, malgos741, Mega lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Dziobak Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2015, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 10 grudnia 2015, 19:53

moremi, efcia, Mimbla, macduska, iwcia77, SolarPolar, BISCA, pierwiastka lubią tę wiadomość

• ivf-ivf Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2015, 15:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krystyna Stara się nie odzywa, takie czerstwe te dowcipy ma, ale ją lubię :-)

Simba, efcia, ComeToMeBaby, iwcia77, gretka, BISCA, krycha.stara lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2015, 15:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    te Dziobak...czy Ty aby nie zawyżyłaś tych wyników o bezwypadkowości dzieci u Norków - nie podając im do wiadomości i nie przyznając się do prawie zabicia grupy norweskich dzieci w Halloween? :)

efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Dziobak Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2015, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    te Dziobak...czy Ty aby nie zawyżyłaś tych wyników o bezwypadkowości dzieci u Norków - nie podając im do wiadomości i nie przyznając się do prawie zabicia grupy norweskich dzieci w Halloween? :)
    Po pierwsze primo - to bylo tylko usilowanie zabojstwa, nieudane zreszta...
    Po drugie primo - to bylo rok temu! W 2014. Zadne Norczatko nie zginelo w 2015.

Bozia3, moremi, efcia, ComeToMeBaby, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Dziobak Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2015, 15:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ide po kawe i czekolade. A w ogole to jeszcze 4 dni do swiat!! Stop, do wolnego ;)

moremi, ComeToMeBaby, efcia, Mimbla, iwcia77, BISCA, Mega lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2015, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie załapałam się na te słodkości Simby :( bo smażyłam cholerne naleśniki :(
    Za to na pocieszenie zdążyłam na ślicznego Mikołaja Iwci i awatar Morka też jest cudowny <3

moremi, efcia, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2015, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Dziewczyny, co Wy takie płaczliwe? Wczoraj Reni, dzisiaj Kometa ;-)

Ale tak na marginesie - robione ze srebra i żywicy, a nasiono dmuchawca to marzenie :-)
    I cieszę się, ze się podoba :-)
    Piękne, kiedyś widziałam taką stronę, gdzie dziewczyna zajmowała się produkcją takich cudeniek. Zatapia w żywicy rożne suszki.
    Wzruszenie mi się trafiło bo tak idealnie wcelowałaś z tym życzeniem. Kocham trafione w punkt prezenty. Tym bardziej takie niespodziankowe. Kurczę- piszę i mi się klawiatura zamazuje. Eh- te cholerne zastrzyki z hormonami :P

P.S. Może i marzenie- dla mnie to Kometowe marzenie :)

moremi, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2015, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jakiś nowy patent...podobno mniej uzależnia, niz zwykły smoczek..ale nie testowałam, to nie wiem...

http://allegro.pl/smoczek-wubbanub-avent-philips-soothie-przytulanka-i5852183900.html

efcia, iwcia77, Simba lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

‹‹ 12597 12598 12599 12600 12601 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kluczowe składniki dla przyszłej Mamy, czyli co warto suplementować w ciąży

Ciąża to odmienny i wyjątkowy stan, który jest jednocześnie dużym wyzwaniem dla organizmu kobiety. To czas, kiedy zmienia się zapotrzebowanie na składniki odżywcze. Które z nich są szczególnie istotne dla przyszłej mamy i dla rozwijającego się dziecka? Co warto suplementować w ciąży, aby zadbać o zdrowie i rozwój maluszka? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ