X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2015, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    kuzwa wczoraj sabcia napisala "szlak"- czekalam na olowek od Morki w str Sabci ale okazalo sie , ze Sabcia ma przywileje a ja jestem ciagle pod kontrola :D
    hahahahahaaaa o nie, protestuję! :P

iwcia77, moremi lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • Alis Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2015, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I jeszcze dopiszę, że ostatnio na przykład, jak się stresowałam tymi durnymi testami to wystarczyło, że spojrzałam na małą uśmiechniętą mordkę Młodej i mi przechodziło. Kiedyś bym się wkręcała cały dzień i noc, ryczała itd. Miałam takie tendencje. A teraz się nie da, bo jak na Młodą spojrzę to po prostu wszystko przechodzi, jak ręką odjął. Nie wiedziałam, że dzieci tak na człowieka działają :)

iwcia77, Bozia3, moremi, paszczakin, BISCA lubią tę wiadomość

aY05p2.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2015, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uwaga za chwile bedzie slodko

ComeToMeBaby, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2015, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Uwaga za chwile bedzie slodko
    wrzucisz fotę twixów? <3

Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2015, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fajnie jest jak można opiekę nad dzieckiem podzielić z mężem,matką ,babką czy uj wie z kim jeszcze lub przynajmniej mieć szanse dziecie wcisnąć na moment chociaż raz dziennie i spokojnie sie za przeproszeniem chociaż iść wysrać.Wtedy najłatwiej jest napisać ,że sie wiedziało co będzie ,że myślami ogarnąć podejście i tak dalej można wyliczać bez wysiłku.Dodam jeszcze jedno.
    Punkt widzenia zależy od miejsca siedzenia...................

iwcia77, Elfik, moremi, paszczakin, ivf-ivf, Mimbla, Magda*, pierwiastka lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Natka_79 Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2015, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    Natka, Franek ma 2 tyg? Urodził się w środę? Bo Adaś ma tydzień. Pamiętasz jak byłysmy w ciąży, to w ten sam dzień tygodnia konczylysmy tygodnie ciąży :-)

U nas na razie po 2giej kąpieli w domu w wanience. Młody dziś spokojny, wczoraj były krzyki :-)

Acha, pępek mu odpadł po kąpieli. Wczesnie, prawda?
    Tak, tak :) miedzy chłopakami jest tydzień różnicy :) a i pępek tez nam szybko odpadł, jak twojemu Adasiowi po tygodniu :)

Witam sie

Umylam dzis dwa okna, od razu kontrast sie poprawił ;) kurka, przez całą ciąże nie były myte to sie nazbierało. Zostało jeszcze jedno, chyba najgorsze ;)

Hmm, do swiat dw tyg a ja nie mam nawet pół prezentu :/ i pomysłu brak.
    Ciekawe czy dam rafę chociaż troche kruchych ciastek upiec z J :)
    Spróbuje doczytać co tam u was :)
    Kciuki zaciśnięte!

efcia, moremi, gretka, BISCA lubią tę wiadomość

hGXkp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2015, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morka zjadla

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2015, 14:27

efcia, Alis, caffe, iwcia77, Jastra, kapturnica, ComeToMeBaby, Bozia3, Sabina, Elfik, moremi, paszczakin, Mimbla lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2015, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:

Kapta- zadne racjonalne pocieszenia nie pomoga, wiec tylko ci powiem, ze to przechodzi. Ja mialam wrazenie, ze mnie dlugo trzymalo, puscilo gdzies w 3 miesiacu. Spedzaj jak najwiecej czasu z rodzina, mame masz pod bokiem, nie?
    Mama pracuje na zmiany, czasem po 12h .Raz ,dwa razy w tygodniu udaje mi się jej malego na 2godziny zostawić bym mogła zakupy chociaż zrobić albo cokolwiek załatwić.

iwcia77, moremi, ivf-ivf lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2015, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Fajnie jest jak można opiekę nad dzieckiem podzielić z mężem,matką ,babką czy uj wie z kim jeszcze lub przynajmniej mieć szanse dziecie wcisnąć na moment chociaż raz dziennie i spokojnie sie za przeproszeniem chociaż iść wysrać.Wtedy najłatwiej jest napisać ,że sie wiedziało co będzie ,że myślami ogarnąć podejście i tak dalej można wyliczać bez wysiłku.Dodam jeszcze jedno.
    Punkt widzenia zależy od miejsca siedzenia...................
    Kapta, nie bierz tego wszystkiego do siebie - przeciez wiesz, ze wiekszosc z nas by Ci chetnie z malym posiedziala, gdyby tylko byla taka mozliwosc. To chyba tylko wymiana wlasnych spostrzezen, a nie zlote rady ;)

caffe, iwcia77, Alis, ComeToMeBaby, Bozia3, kapturnica, efcia, moremi, paszczakin, ivf-ivf, BISCA, Niuta, pierwiastka lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • caffe Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2015, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba, ale exxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxtra :)

iwcia77, Simba, ComeToMeBaby, Bozia3, paszczakin lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2015, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    Bozia, wszystko ładnie pięknie, ale chłop jest w domu na co dzień.
    u Kapty nie, nie ma komu zamarudzic, komu oddac dziecko bez proszenia, porozmawiać o dziecku z kimś, kogo to interesuje - z kimś dorosłym.

to jest różnica.
    AMEN. Tu jest właśnie cały problem.Póki mały nie podrośnie będe miała przeje...ane

Elfik, moremi, pierwiastka lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2015, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    Bozia, wszystko ładnie pięknie, ale chłop jest w domu na co dzień.
    u Kapty nie, nie ma komu zamarudzic, komu oddac dziecko bez proszenia, porozmawiać o dziecku z kimś, kogo to interesuje - z kimś dorosłym.

to jest różnica.
    ale ja to wiem...i nie pisałam do Kapty...do niej pisałam wcześniej, że znam smak samotnego macierzyństwa...teraz po prostu mam inaczej i doceniam to bardzo....

caffe, iwcia77, Simba, ComeToMeBaby, moremi, efcia, ivf-ivf, BISCA, Mega lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• efcia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba , zakochałam sie, chcę , biorę
    boszsz jakie przystojniaki <3 <3

Simba lubi tę wiadomość

• Alis Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kapta, a nie możesz jakiejś opiekunki na dodatkowo znaleźć na 2 godziny trzy razy w tygodniu? Plus pomoc mamy i byś już miała chwilę oddechu codziennie.

ComeToMeBaby, Bozia3 lubią tę wiadomość

aY05p2.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2015, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba ! cuda nad cudami!!! a jak patrze na maslane spojrzenie Maxa to juz jestem roztopiona :) . Leon ma takie kurwiki w oczkach jakby chcial powiedziec : "prezentow nie bedzie , bo byliscie niegrzeczni ;D"

moremi, Simba, paszczakin lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 grudnia 2015, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba, no po prostu mistrzostwo świata!!! <3 <3

iwcia77, paszczakin lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2015, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alis wrote:
    Kapta, a nie możesz jakiejś opiekunki na dodatkowo znaleźć na 2 godziny trzy razy w tygodniu? Plus pomoc mamy i byś już miała chwilę oddechu codziennie.
    Temat umarł po kilku spotkaniach bo dałam ogloszenie.Przyszło pare dziewczyn , bab starszych ale żadna nie wzbudziła we mnie na tyle sympatii i zaufania bym mogła zostawić jej dziecko.Na nianie z agencji mnie nie staC........

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2015, 13:49

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2015, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba- stylizacja pierwsza klasa a modele jak z żurnala :)
    jest słodko, rzeczywiście <3

iwcia77, Simba, paszczakin lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2015, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba chlopaki fajnie wygladaja.No i moj faworyt cudny ;)

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2015, 13:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bossss Simba - są cudowni....jeden i drugi...:) Mam jednak słabość do Kubusia Puchatka....charakter chyba będzie miał ciekawy...:)

FZuMp1.png

‹‹ 12595 12596 12597 12598 12599 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ