35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
iwcia77 wrote:kuzwa wczoraj sabcia napisala "szlak"- czekalam na olowek od Morki w str Sabci ale okazalo sie , ze Sabcia ma przywileje a ja jestem ciagle pod kontrola
iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
I jeszcze dopiszę, że ostatnio na przykład, jak się stresowałam tymi durnymi testami to wystarczyło, że spojrzałam na małą uśmiechniętą mordkę Młodej i mi przechodziło. Kiedyś bym się wkręcała cały dzień i noc, ryczała itd. Miałam takie tendencje. A teraz się nie da, bo jak na Młodą spojrzę to po prostu wszystko przechodzi, jak ręką odjął. Nie wiedziałam, że dzieci tak na człowieka działają
iwcia77, Bozia3, moremi, paszczakin, BISCA lubią tę wiadomość
-
Fajnie jest jak można opiekę nad dzieckiem podzielić z mężem,matką ,babką czy uj wie z kim jeszcze lub przynajmniej mieć szanse dziecie wcisnąć na moment chociaż raz dziennie i spokojnie sie za przeproszeniem chociaż iść wysrać.Wtedy najłatwiej jest napisać ,że sie wiedziało co będzie ,że myślami ogarnąć podejście i tak dalej można wyliczać bez wysiłku.Dodam jeszcze jedno.
Punkt widzenia zależy od miejsca siedzenia...................iwcia77, Elfik, moremi, paszczakin, ivf-ivf, Mimbla, Magda*, pierwiastka lubią tę wiadomość
-
dorbie wrote:Natka, Franek ma 2 tyg? Urodził się w środę? Bo Adaś ma tydzień. Pamiętasz jak byłysmy w ciąży, to w ten sam dzień tygodnia konczylysmy tygodnie ciąży
U nas na razie po 2giej kąpieli w domu w wanience. Młody dziś spokojny, wczoraj były krzyki
Acha, pępek mu odpadł po kąpieli. Wczesnie, prawda?miedzy chłopakami jest tydzień różnicy
a i pępek tez nam szybko odpadł, jak twojemu Adasiowi po tygodniu
Witam sie
Umylam dzis dwa okna, od razu kontrast sie poprawiłkurka, przez całą ciąże nie były myte to sie nazbierało. Zostało jeszcze jedno, chyba najgorsze
Hmm, do swiat dw tyg a ja nie mam nawet pół prezentui pomysłu brak.
Ciekawe czy dam rafę chociaż troche kruchych ciastek upiec z J
Spróbuje doczytać co tam u was
Kciuki zaciśnięte!
efcia, moremi, gretka, BISCA lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:
Kapta- zadne racjonalne pocieszenia nie pomoga, wiec tylko ci powiem, ze to przechodzi. Ja mialam wrazenie, ze mnie dlugo trzymalo, puscilo gdzies w 3 miesiacu. Spedzaj jak najwiecej czasu z rodzina, mame masz pod bokiem, nie?iwcia77, moremi, ivf-ivf lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Fajnie jest jak można opiekę nad dzieckiem podzielić z mężem,matką ,babką czy uj wie z kim jeszcze lub przynajmniej mieć szanse dziecie wcisnąć na moment chociaż raz dziennie i spokojnie sie za przeproszeniem chociaż iść wysrać.Wtedy najłatwiej jest napisać ,że sie wiedziało co będzie ,że myślami ogarnąć podejście i tak dalej można wyliczać bez wysiłku.Dodam jeszcze jedno.
Punkt widzenia zależy od miejsca siedzenia...................
caffe, iwcia77, Alis, ComeToMeBaby, Bozia3, kapturnica, efcia, moremi, paszczakin, ivf-ivf, BISCA, Niuta, pierwiastka lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:Bozia, wszystko ładnie pięknie, ale chłop jest w domu na co dzień.
u Kapty nie, nie ma komu zamarudzic, komu oddac dziecko bez proszenia, porozmawiać o dziecku z kimś, kogo to interesuje - z kimś dorosłym.
to jest różnica.Elfik, moremi, pierwiastka lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:Bozia, wszystko ładnie pięknie, ale chłop jest w domu na co dzień.
u Kapty nie, nie ma komu zamarudzic, komu oddac dziecko bez proszenia, porozmawiać o dziecku z kimś, kogo to interesuje - z kimś dorosłym.
to jest różnica.caffe, iwcia77, Simba, ComeToMeBaby, moremi, efcia, ivf-ivf, BISCA, Mega lubią tę wiadomość
-
Simba ! cuda nad cudami!!! a jak patrze na maslane spojrzenie Maxa to juz jestem roztopiona
. Leon ma takie kurwiki w oczkach jakby chcial powiedziec : "prezentow nie bedzie , bo byliscie niegrzeczni
"
moremi, Simba, paszczakin lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Alis wrote:Kapta, a nie możesz jakiejś opiekunki na dodatkowo znaleźć na 2 godziny trzy razy w tygodniu? Plus pomoc mamy i byś już miała chwilę oddechu codziennie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2015, 13:49