X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2015, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    kuzwa wczoraj sabcia napisala "szlak"- czekalam na olowek od Morki w str Sabci ale okazalo sie , ze Sabcia ma przywileje a ja jestem ciagle pod kontrola :D
    hahahahahaaaa o nie, protestuję! :P

iwcia77, moremi lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • Alis Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2015, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I jeszcze dopiszę, że ostatnio na przykład, jak się stresowałam tymi durnymi testami to wystarczyło, że spojrzałam na małą uśmiechniętą mordkę Młodej i mi przechodziło. Kiedyś bym się wkręcała cały dzień i noc, ryczała itd. Miałam takie tendencje. A teraz się nie da, bo jak na Młodą spojrzę to po prostu wszystko przechodzi, jak ręką odjął. Nie wiedziałam, że dzieci tak na człowieka działają :)

iwcia77, Bozia3, moremi, paszczakin, BISCA lubią tę wiadomość

aY05p2.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2015, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uwaga za chwile bedzie slodko

ComeToMeBaby, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2015, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Uwaga za chwile bedzie slodko
    wrzucisz fotę twixów? <3

Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2015, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fajnie jest jak można opiekę nad dzieckiem podzielić z mężem,matką ,babką czy uj wie z kim jeszcze lub przynajmniej mieć szanse dziecie wcisnąć na moment chociaż raz dziennie i spokojnie sie za przeproszeniem chociaż iść wysrać.Wtedy najłatwiej jest napisać ,że sie wiedziało co będzie ,że myślami ogarnąć podejście i tak dalej można wyliczać bez wysiłku.Dodam jeszcze jedno.
    Punkt widzenia zależy od miejsca siedzenia...................

iwcia77, Elfik, moremi, paszczakin, ivf-ivf, Mimbla, Magda*, pierwiastka lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Natka_79 Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2015, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    Natka, Franek ma 2 tyg? Urodził się w środę? Bo Adaś ma tydzień. Pamiętasz jak byłysmy w ciąży, to w ten sam dzień tygodnia konczylysmy tygodnie ciąży :-)

U nas na razie po 2giej kąpieli w domu w wanience. Młody dziś spokojny, wczoraj były krzyki :-)

Acha, pępek mu odpadł po kąpieli. Wczesnie, prawda?
    Tak, tak :) miedzy chłopakami jest tydzień różnicy :) a i pępek tez nam szybko odpadł, jak twojemu Adasiowi po tygodniu :)

Witam sie

Umylam dzis dwa okna, od razu kontrast sie poprawił ;) kurka, przez całą ciąże nie były myte to sie nazbierało. Zostało jeszcze jedno, chyba najgorsze ;)

Hmm, do swiat dw tyg a ja nie mam nawet pół prezentu :/ i pomysłu brak.
    Ciekawe czy dam rafę chociaż troche kruchych ciastek upiec z J :)
    Spróbuje doczytać co tam u was :)
    Kciuki zaciśnięte!

efcia, moremi, gretka, BISCA lubią tę wiadomość

hGXkp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2015, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morka zjadla

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2015, 14:27

efcia, Alis, caffe, iwcia77, Jastra, kapturnica, ComeToMeBaby, Bozia3, Sabina, Elfik, moremi, paszczakin, Mimbla lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2015, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:

Kapta- zadne racjonalne pocieszenia nie pomoga, wiec tylko ci powiem, ze to przechodzi. Ja mialam wrazenie, ze mnie dlugo trzymalo, puscilo gdzies w 3 miesiacu. Spedzaj jak najwiecej czasu z rodzina, mame masz pod bokiem, nie?
    Mama pracuje na zmiany, czasem po 12h .Raz ,dwa razy w tygodniu udaje mi się jej malego na 2godziny zostawić bym mogła zakupy chociaż zrobić albo cokolwiek załatwić.

iwcia77, moremi, ivf-ivf lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2015, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Fajnie jest jak można opiekę nad dzieckiem podzielić z mężem,matką ,babką czy uj wie z kim jeszcze lub przynajmniej mieć szanse dziecie wcisnąć na moment chociaż raz dziennie i spokojnie sie za przeproszeniem chociaż iść wysrać.Wtedy najłatwiej jest napisać ,że sie wiedziało co będzie ,że myślami ogarnąć podejście i tak dalej można wyliczać bez wysiłku.Dodam jeszcze jedno.
    Punkt widzenia zależy od miejsca siedzenia...................
    Kapta, nie bierz tego wszystkiego do siebie - przeciez wiesz, ze wiekszosc z nas by Ci chetnie z malym posiedziala, gdyby tylko byla taka mozliwosc. To chyba tylko wymiana wlasnych spostrzezen, a nie zlote rady ;)

caffe, iwcia77, Alis, ComeToMeBaby, Bozia3, kapturnica, efcia, moremi, paszczakin, ivf-ivf, BISCA, Niuta, pierwiastka lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • caffe Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2015, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba, ale exxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxtra :)

iwcia77, Simba, ComeToMeBaby, Bozia3, paszczakin lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2015, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    Bozia, wszystko ładnie pięknie, ale chłop jest w domu na co dzień.
    u Kapty nie, nie ma komu zamarudzic, komu oddac dziecko bez proszenia, porozmawiać o dziecku z kimś, kogo to interesuje - z kimś dorosłym.

to jest różnica.
    AMEN. Tu jest właśnie cały problem.Póki mały nie podrośnie będe miała przeje...ane

Elfik, moremi, pierwiastka lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2015, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    Bozia, wszystko ładnie pięknie, ale chłop jest w domu na co dzień.
    u Kapty nie, nie ma komu zamarudzic, komu oddac dziecko bez proszenia, porozmawiać o dziecku z kimś, kogo to interesuje - z kimś dorosłym.

to jest różnica.
    ale ja to wiem...i nie pisałam do Kapty...do niej pisałam wcześniej, że znam smak samotnego macierzyństwa...teraz po prostu mam inaczej i doceniam to bardzo....

caffe, iwcia77, Simba, ComeToMeBaby, moremi, efcia, ivf-ivf, BISCA, Mega lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• efcia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba , zakochałam sie, chcę , biorę
    boszsz jakie przystojniaki <3 <3

Simba lubi tę wiadomość

• Alis Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kapta, a nie możesz jakiejś opiekunki na dodatkowo znaleźć na 2 godziny trzy razy w tygodniu? Plus pomoc mamy i byś już miała chwilę oddechu codziennie.

ComeToMeBaby, Bozia3 lubią tę wiadomość

aY05p2.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2015, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba ! cuda nad cudami!!! a jak patrze na maslane spojrzenie Maxa to juz jestem roztopiona :) . Leon ma takie kurwiki w oczkach jakby chcial powiedziec : "prezentow nie bedzie , bo byliscie niegrzeczni ;D"

moremi, Simba, paszczakin lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 grudnia 2015, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba, no po prostu mistrzostwo świata!!! <3 <3

iwcia77, paszczakin lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2015, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alis wrote:
    Kapta, a nie możesz jakiejś opiekunki na dodatkowo znaleźć na 2 godziny trzy razy w tygodniu? Plus pomoc mamy i byś już miała chwilę oddechu codziennie.
    Temat umarł po kilku spotkaniach bo dałam ogloszenie.Przyszło pare dziewczyn , bab starszych ale żadna nie wzbudziła we mnie na tyle sympatii i zaufania bym mogła zostawić jej dziecko.Na nianie z agencji mnie nie staC........

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2015, 13:49

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2015, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba- stylizacja pierwsza klasa a modele jak z żurnala :)
    jest słodko, rzeczywiście <3

iwcia77, Simba, paszczakin lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2015, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba chlopaki fajnie wygladaja.No i moj faworyt cudny ;)

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2015, 13:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bossss Simba - są cudowni....jeden i drugi...:) Mam jednak słabość do Kubusia Puchatka....charakter chyba będzie miał ciekawy...:)

FZuMp1.png

‹‹ 12595 12596 12597 12598 12599 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ