35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Simba wrote:Mysle ze ciezko to zrozumiec.
Ja niby z Paszczakiem mialam kontakt codzienny, a kompletnie nie zatrybilam, ze ona ma takie hustawki hormonalne. W zasadzie dowiedzialam sie o tym dlugo po fakcie, w zwiazku z czym nawet nie probowalam jej pomoc
Nie wiem nawet jak/czy mozna pomoc?
pierdzielisz/ nie pamietasz.. a z kim ja na telefonie wisialam godzinami i medzilam? z ktoryms z twixow?kapturnica, Bozia3, efcia, iwcia77, Simba, Sabina, moremi, ivf-ivf, caffe, Mimbla, gretka, BISCA, Mega lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:kuzwa wczoraj sabcia napisala "szlak"- czekalam na olowek od Morki w str Sabci ale okazalo sie , ze Sabcia ma przywileje a ja jestem ciagle pod kontrola
pozwalam za to, żebyś wysłała jej jeden ołówek. Ok?
iwcia77, Sabina, Bozia3, ComeToMeBaby, efcia, pierwiastka lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnymoremi wrote:O widzisz. Chciałam wczoraj Ciebie zapytać czy uswiadomisz Sabinke, a wyszło jak zwykle
pozwalam za to, żebyś wysłała jej jeden ołówek. Ok?
poproszę
moremi, iwcia77, Elfik, efcia, malgos741, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:Simba ! cuda nad cudami!!! a jak patrze na maslane spojrzenie Maxa to juz jestem roztopiona
. Leon ma takie kurwiki w oczkach jakby chcial powiedziec : "prezentow nie bedzie , bo byliscie niegrzeczni
"
Czyli że Leon jest po prawej, tak? Bo ja jeszcze nie wtajemniczonaiwcia77, moremi, Simba, efcia, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sabina wrote:Morka w twych ustach to dziwnie brzmi
Masz w domu noworodka
iwcia77, paszczakin, efcia, Sabina, malgos741, ComeToMeBaby, SolarPolar, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Płynę z falą...będzie co ma być...
Zaczynam się zastanawiać jak można wpaść skoro tak ciężko jest zajśćWiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2016, 18:56
iwcia77, Elfik, Sabina, ComeToMeBaby, macduska, kapturnica, gretka, BISCA, pierwiastka, malgos741, Mega lubią tę wiadomość
Żyj chwilą ! Chyba, że chwila jest nieprzyjemna, w takim przypadku zjedz ciasteczko. –Ciasteczkowy Potwór -
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/09623ebdbe2c.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/53ca021300c2.jpg
pierdyliard zdjec- 2 sie nadajaivf-ivf, *aga*, caffe, paszczakin, moremi, efcia, Sabina, Bozia3, Simba, Dziobak, ania.g, ComeToMeBaby, beates, macduska, kapturnica, Mimbla, gretka, SolarPolar, BISCA, Niuta, pierwiastka, Reni, malgos741, Elfik, megan8, Mega lubią tę wiadomość
-
Iwcia, masz pięknego syna
fajny z niego Mikołaj. Synów Simby nie widziałam, ale pewnie są boscy.
Kapta, ja Cię poniekąd rozumiem... Mój najstarszy syn tak mi dał czadu, że bałam się potem w ciążę zachodzić. Ani spać, ani jeść nie chciał.... płakałam nie raz.efcia, Bozia3, kapturnica lubią tę wiadomość
-
Iwcia, drugie slodziasne. Ja wczoraj konczylam kalendarz i tez zrobilam pierdyliard zdjec w stroju mikolaja. Kilka bylo w miare, ale 100% zadowolenia nie ma
Zamowilam, hoho, piekny, milutki, 80-tke, na mojego 77cm mikolaja.
I k**wa zapiecie, co powinno byc w kroku jest na wysokosci pepka! Chyba chinskie te 80!
No ale na zdjeciu do kalendarza dolu nie widacivf-ivf, moremi, iwcia77, efcia, Bozia3, ComeToMeBaby, Mimbla, BISCA, Elfik, Mega lubią tę wiadomość
-
A ja przeprowadziłam odczulanie mojego dziecka chyba już na wszystko....na początku reagował wysypką na jajko...a teraz już zjada całe bez problemu, pije tylko mleko krowie (jaka oszczędność na modyfikowanym !!), je czekoladę i mandarynki...oblizuje cytrynę..
moremi, iwcia77, efcia, ivf-ivf, caffe, Simba, Dziobak, ComeToMeBaby, Mimbla, SolarPolar, BISCA, pierwiastka lubią tę wiadomość