X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2015, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    Ide po kawe i czekolade. A w ogole to jeszcze 4 dni do swiat!! Stop, do wolnego ;)
    o mało na zawał nie zeszłam...

Dziobak, efcia, ania.g, paszczakin, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • Dziobak Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2015, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i zesz w doope, czajnik mi sie zepsul!! Musialam zagotowac wode na kawe w garnku! Jak jakas cyganka normalnie ;)
    Na bank chlop zepsul. No bo kto inny??? ;)

efcia, ComeToMeBaby, paszczakin, iwcia77, Mimbla, BISCA, malgos741, Mega lubią tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2015, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    pierdyliard zdjec- 2 sie nadaja :D
    łooooo ale świetne!
    a minka na drugim- zabójcza <3

iwcia77 lubi tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2015, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    No i zesz w doope, czajnik mi sie zepsul!! Musialam zagotowac wode na kawe w garnku! Jak jakas cyganka normalnie ;)
    Na bank chlop zepsul. No bo kto inny??? ;)
    mnie się zepsuła pralka kilka dni temu, dzień później odkurzacz, potem dziecko wyrwało mi klawisze z laptopa. Z braku odkurzacza złapaliśmy za miotłę - wczoraj kij się od niej złamał....prawo serii jak nic...więc Dziobak to dopiero początek...;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2015, 15:51

Dziobak, caffe, efcia, ComeToMeBaby, Mimbla, nick nieaktualny, nick nieaktualny, iwcia77, BISCA, pierwiastka, SolarPolar, malgos741, Elfik, Mega lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2015, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jastra wrote:
    Iwcia, super fotki! Achh, chyba poszukam dla Igora stroju mikołaja ;)
    tego 8-latka? :P hahaha chcę to zobaczyć! :)

nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • Dziobak Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2015, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    mnie się zepsuła pralka kilka dni temu, dzień później odkurzacz, potem dziecko wyrwało mi klawisze z laptopa. Z braku odkurzacza złapaliśmy za miotłę - wczoraj kij się od niej złamał....prawo serii jak nic...więc Dziobak to dopiero początek...;)
    Plisss...
    Na wszelki wypadek nie bede teraz wlaczala odkurzacza... ;)

Bozia3, efcia, BISCA, Mega lubią tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2015, 15:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    dawaj dawaj Ignasia do naszych Mikolajow,potem Pani zrobi kolaz i bedziemy mialy zbior forumowych Mikolajkow :D
    clap-smiley.gif

efcia, iwcia77, malgos741 lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2015, 16:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    jakiś nowy patent...podobno mniej uzależnia, niz zwykły smoczek..ale nie testowałam, to nie wiem...

http://allegro.pl/smoczek-wubbanub-avent-philips-soothie-przytulanka-i5852183900.html
    o Boziu! Jakie to drogie!

iwcia77, Bozia3 lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2015, 16:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    o mało na zawał nie zeszłam...
    Ja też, myślałam że mi się film urwał :)

moremi, ComeToMeBaby, efcia, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • Dziobak Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2015, 16:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    jakiś nowy patent...podobno mniej uzależnia, niz zwykły smoczek..ale nie testowałam, to nie wiem...

http://allegro.pl/smoczek-wubbanub-avent-philips-soothie-przytulanka-i5852183900.html
    Ale w sensie ze jak? Dzieciak bierze smoczka i z dzioba zwiesza mu sie np. kaczka?? Co na to aktualnie rzadzaca partia? ;) :D

moremi, ComeToMeBaby, efcia, iwcia77, BISCA, Bozia3, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 grudnia 2015, 16:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    Pytanie brzmi: wyrzuciłaś czy suszysz? :-P hahaha
    Fuj, od razu do śmieci

ComeToMeBaby lubi tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2015, 16:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    Fuj, od razu do śmieci
    hehe no to pytanie było z przymrużeniem oka :P
    na pamiątkę rozmowy o pępkach trzymanych przez mamy w zagubionych portfelach i trzymających pępki w pudełkach z dzieciowymi pamiątkami. Ja też jestem z opcji: wyrzucić, zapomnieć, brrr... Ale dobrze wiemy, że są tu takie matki, które w każdej chwili mogą nam się pochwalić zdjęciami zasuszonych pępków swoich dzieci hehehe Może lepiej nie :P

nick nieaktualny, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2015, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    Ale dobrze wiemy, że są tu takie matki, które w każdej chwili mogą nam się pochwalić zdjęciami zasuszonych pępków swoich dzieci hehehe Może lepiej nie :P

pooocz...j... moment ;)

ComeToMeBaby, moremi, Mimbla, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2015, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    pooocz...j... moment ;)
    panic.gif

iwcia77, BISCA, paszczakin, Mega lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • efcia Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2015, 16:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeszcze chwila, jeszcze momencik i zaczynam wekend :D
    na jutro wzięłam sobie wolne - fryzjer i zakupy świąteczne ( prezenty) już sie boje na samą myśl

ivf-ivf, beates, ComeToMeBaby, moremi, iwcia77, nick nieaktualny, BISCA, Dziobak, pierwiastka, malgos741, Mega lubią tę wiadomość

• beates Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2015, 16:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moremi , Iwcia cudne te Wasze chłopaki .
    Na twixy się nie załapałam niestety

ivf-ivf, moremi, efcia, iwcia77, nick nieaktualny, BISCA lubią tę wiadomość

• beates Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2015, 16:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    efcia wrote:
    jeszcze chwila, jeszcze momencik i zaczynam wekend :D
    na jutro wzięłam sobie wolne - fryzjer i zakupy świąteczne ( prezenty) już sie boje na samą myśl

Zazdraszczam :)
    Chociaz w sumie to ja tez nie mogę narzekać. Jutro tylko do 13.
    Ale u mnie plany trochę mniej ciekawe. Zamierzam w końcu zacząc porządki. Jutrzejszy cel : sypialnia

efcia, moremi, Mimbla, iwcia77, nick nieaktualny, BISCA, malgos741 lubią tę wiadomość

• Magdala Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2015, 16:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:

Albo...Prawo Waci. XD

Dobry.

efcia, moremi, nick nieaktualny, ComeToMeBaby, iwcia77, BISCA, Dziobak, Elfik, Bozia3, Mega lubią tę wiadomość

Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 grudnia 2015, 16:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Klasyka :-)
    Wniosek: Nie sprzątać!

U nas pralka się zepsuła u lokatorów, wymyśliłam, że kupię dla nas nową, a starą im oddam. Wybrałam w slepie oleole i zamówiłam 27.11, a że chcialam wziąć na raty bez odsetek i przez internet muszą zweryfikowac dochody i przysłać kuriera z umową, jak się ją podpisze to wraca do banku. A ja urodzilam w tym czasie i dopiero kurier się ze mną skontaktowała jak wyszłam ze szpitala, podpisalam umowe, na drugi dzień okazalo się, ze kartki sie skleily i musi jeszcze raz przyjechać do mnie i umowa dopiero dziś do banku wróciła i pralkę będę miała w sobotę. 2 tygodnie w sumie.

iwcia77, BISCA, Dziobak, Bozia3 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 grudnia 2015, 16:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chciałam dodać, ze Poczta Polska się spisała ;) i ja dzis dostałam talizman od Morki ;) piękny :)

moremi, nick nieaktualny, Mimbla, beates, ComeToMeBaby, iwcia77, BISCA, efcia, Dziobak, pierwiastka, malgos741, Elfik, Mega lubią tę wiadomość

‹‹ 12598 12599 12600 12601 12602 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 mitów na temat premenopauzy, które warto wiedzieć mając 40 lat lub więcej

Premenopauza (perimenopauza) to nie tylko wciąż temat tabu, ale również etap życia kobiety, który często owiany jest mitami i nieporozumieniami. W rzeczywistości jest to naturalny okres przejściowy, który poprzedza menopauzę, a jego zrozumienie może zaoszczędzić Ci wiele stresu, lęku i znacząco wpłynąć na jakość życia i zdrowie hormonalne. Wraz z ekspertami zebraliśmy dla Ciebie 10 najpowszechniejszych mitów dotyczących premenopauzy i menopauzy, opierając się na najbardziej wiarygodnych i aktualnych danych naukowych.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Odparzenia u niemowlaka - jak sobie z nimi radzić?

Odparzenia to częsta dolegliwość u niemowląt. Mogą pojawić się na pupie, szyi, fałdkach, pod pachami czy w pachwinach. Nie są oznaką zaniedbania – zdarzają się niemal u każdego dziecka, a ich pojawienie się nie świadczy o braku higieny. Skóra malucha jest cienka i wrażliwa, dlatego potrzebuje delikatnej pielęgnacji oraz bezpiecznych, wysokiej jakości kosmetyków, które ją ochronią i będą wspierały regenerację.

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen w ciąży i po porodzie – jak regulowane podparcie ciała wpływa na kręgosłup i miednicę?

Oczekiwanie na przyjście na świat nowego członka rodziny to moment pełen emocji, który wiąże się z ogromnymi zmianami zachodzącymi w anatomii przyszłej mamy. Rosnący brzuszek stopniowo przesuwa środek ciężkości ciała, co bardzo często skutkuje uciążliwym dyskomfortem towarzyszącym kobiecie nawet podczas nocnego odpoczynku. Znalezienie wygodnej pozycji staje się prawdziwym wyzwaniem, zwłaszcza kiedy tradycyjne poduszki i akcesoria przestają przynosić upragnioną ulgę zmęczonym plecom. Prawidłowa regeneracja jest warunkiem zachowania sił witalnych, dlatego warto zrozumieć, jak powierzchnia, na której śpisz, realnie oddziałuje na twoje zmieniające się ciało.

CZYTAJ WIĘCEJ