35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziobak wrote:No i zesz w doope, czajnik mi sie zepsul!! Musialam zagotowac wode na kawe w garnku! Jak jakas cyganka normalnie
Na bank chlop zepsul. No bo kto inny???Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2015, 15:51
Dziobak, caffe, efcia, ComeToMeBaby, Mimbla, macduska, dorbie, iwcia77, BISCA, pierwiastka, SolarPolar, malgos741, Elfik, Mega lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:mnie się zepsuła pralka kilka dni temu, dzień później odkurzacz, potem dziecko wyrwało mi klawisze z laptopa. Z braku odkurzacza złapaliśmy za miotłę - wczoraj kij się od niej złamał....prawo serii jak nic...więc Dziobak to dopiero początek...
Na wszelki wypadek nie bede teraz wlaczala odkurzacza...Bozia3, efcia, BISCA, Mega lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:jakiś nowy patent...podobno mniej uzależnia, niz zwykły smoczek..ale nie testowałam, to nie wiem...
http://allegro.pl/smoczek-wubbanub-avent-philips-soothie-przytulanka-i5852183900.htmliwcia77, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:jakiś nowy patent...podobno mniej uzależnia, niz zwykły smoczek..ale nie testowałam, to nie wiem...
http://allegro.pl/smoczek-wubbanub-avent-philips-soothie-przytulanka-i5852183900.htmlmoremi, ComeToMeBaby, efcia, iwcia77, BISCA, Bozia3, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
dorbie wrote:Fuj, od razu do śmieci
na pamiątkę rozmowy o pępkach trzymanych przez mamy w zagubionych portfelach i trzymających pępki w pudełkach z dzieciowymi pamiątkami. Ja też jestem z opcji: wyrzucić, zapomnieć, brrr... Ale dobrze wiemy, że są tu takie matki, które w każdej chwili mogą nam się pochwalić zdjęciami zasuszonych pępków swoich dzieci hehehe Może lepiej niedorbie, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:Ale dobrze wiemy, że są tu takie matki, które w każdej chwili mogą nam się pochwalić zdjęciami zasuszonych pępków swoich dzieci hehehe Może lepiej nie
pooocz...j... momentComeToMeBaby, moremi, Mimbla, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
jeszcze chwila, jeszcze momencik i zaczynam wekend
na jutro wzięłam sobie wolne - fryzjer i zakupy świąteczne ( prezenty) już sie boje na samą myślivf-ivf, beates, ComeToMeBaby, moremi, iwcia77, Sabina, BISCA, Dziobak, pierwiastka, malgos741, Mega lubią tę wiadomość
-
efcia wrote:jeszcze chwila, jeszcze momencik i zaczynam wekend
na jutro wzięłam sobie wolne - fryzjer i zakupy świąteczne ( prezenty) już sie boje na samą myśl
Zazdraszczam
Chociaz w sumie to ja tez nie mogę narzekać. Jutro tylko do 13.
Ale u mnie plany trochę mniej ciekawe. Zamierzam w końcu zacząc porządki. Jutrzejszy cel : sypialniaefcia, moremi, Mimbla, iwcia77, Sabina, BISCA, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:mnie się zepsuła pralka kilka dni temu, dzień później odkurzacz, potem dziecko wyrwało mi klawisze z laptopa. Z braku odkurzacza złapaliśmy za miotłę - wczoraj kij się od niej złamał....prawo serii jak nic...więc Dziobak to dopiero początek...
Albo...Prawo Waci.
Dobry.efcia, moremi, macduska, ComeToMeBaby, iwcia77, BISCA, Dziobak, Elfik, Bozia3, Mega lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
nick nieaktualnyBozia3 wrote:mnie się zepsuła pralka kilka dni temu, dzień później odkurzacz, potem dziecko wyrwało mi klawisze z laptopa. Z braku odkurzacza złapaliśmy za miotłę - wczoraj kij się od niej złamał....prawo serii jak nic...więc Dziobak to dopiero początek...
Wniosek: Nie sprzątać!
U nas pralka się zepsuła u lokatorów, wymyśliłam, że kupię dla nas nową, a starą im oddam. Wybrałam w slepie oleole i zamówiłam 27.11, a że chcialam wziąć na raty bez odsetek i przez internet muszą zweryfikowac dochody i przysłać kuriera z umową, jak się ją podpisze to wraca do banku. A ja urodzilam w tym czasie i dopiero kurier się ze mną skontaktowała jak wyszłam ze szpitala, podpisalam umowe, na drugi dzień okazalo się, ze kartki sie skleily i musi jeszcze raz przyjechać do mnie i umowa dopiero dziś do banku wróciła i pralkę będę miała w sobotę. 2 tygodnie w sumie.iwcia77, BISCA, Dziobak, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny