35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
ComeToMeBaby wrote:hmm hmmm hmmm
cuda na kiju. zaledwie po dwóch dawkach menopuru chyba zakończę @ w 3cim dniu cyklu... Zajebjoza!podoba mnie się to.
A normalnie ile masz. Ja mam zawsze dwa/trzy dni konkretu a potem dwa jeszcze plamien.iwcia77, efcia, moremi lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Magdala wrote:A normalnie ile masz. Ja mam zawsze dwa/trzy dni konkretu a potem dwa jeszcze plamien.
(1. słabo, 2 i 3 max, 4 średnio, 5ty słabo i 6-ty plamienie)
zazwyczaj tak właśnie mam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2015, 18:18
iwcia77, efcia lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:no z 5 konkretów i 6sty plamienie.
(1. słabo, 2 i 3 max, 4 średnio, 5ty słabo i 6-ty plamienie)
zazwyczaj tak właśnie mam.
Wow.
To masz ladne endometrium.
Bedzie tam zarodkowi miekko i przytulnie.ComeToMeBaby, iwcia77, efcia, BISCA lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Magdala wrote:Wow.
Bedzie tam zarodkowi miekko i przytulnie.
no ale teraz na tych zastrzykach coś czuję że właśnie się z @ pożegnałam. dobrze- będę mogła od dziś włączyć odbudowę flory bakteryjnej. bardzo mi to pasuje powiem szczerze. no i jak tam wszystko takie stuningowane po zastrzykach to może i endo nie zaszkodzi że tylko 3 dni.moremi, Magdala lubią tę wiadomość
-
Widziałam foty
fajne jak zwykle
kurcze az mi sie zachciało przebrać dzieciaki.
Kapta, tulę mocno! Wyobrażam sobie jak ci cieżko... Ja co prawda mam chłopa w domu ale on ciagle w pracy. Na działalności na wolne nie mógł sobie pozwolić. Takze dzieci to moja bajka, tez czasem mam dość, ale mam jego...
Martwię sie o starszego. W przedszkolu daje popalić. Nie chce tam zostawać, w domu niby spokojniejszy, ale czuje dystans wobec mnie... No cóż, zmiany i na nim sie odbiły.
Kometa, talizman maszmusi sie udać
jakos mam dobre przeczucia
Właśnie przebierałam Francesco, obrocilam sie po pieluchę, patrzę a tu wielka fontanna. No i w ten sposób F obsikał sie konkretniezaraz będę kapać.
Moremi, u nas tez złazi skóra. Jest lepiej tylko nóżki jeszcze kiepsko. Kapie w oliatum, smaruje oliwka, oby szybko przeszło.ComeToMeBaby, moremi, BISCA lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:Gretka- jak tam sytuacja u ciebie w Katowicach?
ComeToMeBaby, beates, moremi, BISCA, Magdala, Mega lubią tę wiadomość
gretka -
dorbie wrote:Młody właśnie zaliczył nowy smaczek
Nasikal sobie na twarz i się rozplakal
mój obsikał se włosy ale wrażenia to na nim nie zrobiło
ComeToMeBaby, moremi, gretka, Mimbla, pierwiastka, caffe lubią tę wiadomość
-
Magdala wrote:Wow.
Bedzie tam zarodkowi miekko i przytulnie.
nooo jest sie co zluszczac, u mnie zawsze marne, nawet z zelem estrogenowym- 5,9mm
i o to martwilam sie najbardziej- a tu juz w 9 ds mialam 10mmm- jak zalej to bedzie prawdziwe Morze Czerwone....ComeToMeBaby, moremi, Mimbla, BISCA, paszczakin lubią tę wiadomość
gretka -
gretka wrote:trwa, niestety odbija sie to na kieszeni, w poniedzialek rano punkcja( a moze moje pecherzyki postanowily poczekac na mojego doktora- bo w tym tyg go nie bylo)
gretka, Mimbla lubią tę wiadomość
-
gretka wrote:nooo jest sie co zluszczac, u mnie zawsze marne, nawet z zelem estrogenowym- 5,9mm
i o to martwilam sie najbardziej- a tu juz w 9 ds mialam 10mmm- jak zalej to bedzie prawdziwe Morze Czerwone....macduska, moremi, pierwiastka, Magdala, Mega lubią tę wiadomość
-
Natka_79 wrote:Widziałam foty
fajne jak zwykle
kurcze az mi sie zachciało przebrać dzieciaki.
Kapta, tulę mocno! Wyobrażam sobie jak ci cieżko... Ja co prawda mam chłopa w domu ale on ciagle w pracy. Na działalności na wolne nie mógł sobie pozwolić. Takze dzieci to moja bajka, tez czasem mam dość, ale mam jego...
Martwię sie o starszego. W przedszkolu daje popalić. Nie chce tam zostawać, w domu niby spokojniejszy, ale czuje dystans wobec mnie... No cóż, zmiany i na nim sie odbiły.
Kometa, talizman maszmusi sie udać
jakos mam dobre przeczucia
Właśnie przebierałam Francesco, obrocilam sie po pieluchę, patrzę a tu wielka fontanna. No i w ten sposób F obsikał sie konkretniezaraz będę kapać.
Moremi, u nas tez złazi skóra. Jest lepiej tylko nóżki jeszcze kiepsko. Kapie w oliatum, smaruje oliwka, oby szybko przeszło.
ivf-ivf lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
ComeToMeBaby wrote:jakie zaleje, jakie zaleje... chyba nie myślisz o tym żeby cię miało w najbliższym czasie coś zalewać.
no miejmy nadzieje ze nieComeToMeBaby, moremi lubią tę wiadomość
gretka -
moremi wrote:Oliwką zatykasz pory. Tak mówią polozne i pediatrzy. Nam pomogła maść cholesterelowa. Teraz normalny balsam stosuje.
mi z kolei polecały oliwkę a jakby było dramatycznie to zielony Linomag. Na razie jest poprawa, tylko te nóżki słabo.