35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja też się domagam powrotu królika paszczowego!!!
Krycha, wyłaź z kartona. Tu też spędzamy czas na oczekiwaniu. Na wszystkoOć Oć, bo się na fjenta nie załapiesz.
Kapta - cieszę się, że dziś jakby lepiej
Pierwiastka - fajne te kulinarne ciekawostki. Tak, ja na razie jestem na etapie gotowania "zjedz i przeżyj ", do tego staram się, żeby talerz był ładnie skomponowany. Się naoglądało tych Master Szefów i teraz jak nie ma pięknie na talerzu to już nie smakuje tak samokrycha.stara, ania.g, pierwiastka, Magda*, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, dziś przy zastrzyku o mało co zjazdu nie zaliczyłam. Zrobiło mi się słabo, mroczki, ciemność, nudności. Aż się poszłam przywitać z sedesem na wszelki wypadek, ale na szczęście po chwili przeszło. Mąż mnie ratował, okno otwierał, ułożył wygodnie, prowadził za rękę do sedesu i do łóżka. Obserwował, przeprowadził wywiad i przykładał mokrą ściereczkę do czoła. Aż się spociłam z wrażenia...
Dżizas, nigdy tak nie zareagowałam na zastrzyk.Magda* lubi tę wiadomość
-
Magdala wrote:Jaki, jaki. Swieta ida, nie?
No.
Krolik swiateczny wpadl z zyczeniami na 5min.
Yyy Magdala chyba Ci się święta pokićkały, no chyba że to był królik przebrany za świętego Mikołaja???
Siedzę nadal w kartonie, ale wylazłam bom głodna a u Was tak pięknie pachnie jedzeniem.
Kapta, mam nadzieję że szybko Ci przejdzie ten stan. Może poproś kogoś żeby ten casting na pomoc dla Ciebie przeprowadził. Mamę na ten przykład. Jak hormony buzują to Tobie się nikt podobać nie będzie do opieki nad Maksem.
A i jeśli chodzi o ten olej kokosowy to są dwa rodzaje nierafinowany można używać w celach kosmetycznych (ma wiele zastosowań) a rafinowany do smażenia.
Miłego łikenda kobietykrycha.stara, moremi, pierwiastka, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
to się powtórzę: królicze uszka urocze jak zawsze
załapałam się, brawo ja! zdjęcia te poprzednie też bardzo mnie siem podobają, więc wiesz, jak będę planowała sesję, bo brzuszkowa w planie jest, to już wiem do kogo się uśmiechnę
Pepa takiego prezenta to bym przyjęła na klatę bez dwóch zdań
Kometa, u mnie nie może być inaczejmatka żeby mnie oderwać od spódnicy to dawała mi wałki, łyżki, warzęchy i inne stolnice, do tej pory jest gdzieś na strychu mini drewniany zestaw wszelkich narzędzi kuchennych o jakich można zamarzyć, niektóre własnoręcznie ozdabiałam farbami nawet
poza tym ja z matką kontra trzech chuopa to trzeba było w kuchennym kieracie się uwijać
no i tak mi zostało że wyszukuję na necie ciekawe pomysły, zdjęcia chowam w specjalny folder a przepisy wymyślam pod to co akurat w lodówce a co lepsze eksperymenty spisuje do pliku słonego lub słodkiego, dodaję foty i ściąga gotowa
ale ten, no, mnie też czasem coś się uda spieprzyć więc się nie przejmuj bo w tym "fachu" to praktyka czyni mistrza jak nigdzie indziejComeToMeBaby, Bozia3, caffe, kapturnica, moremi, peppapig, gretka, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
Jastra wrote:Bozia... jak ja bym chciała mieć taką fantazję i chęć na pichcenie jak Ty.
Ogromny szacun
eeee taaam fantazję
wystarczy google i ovufriend
mam tą błękitną galaretkę
skoro nie jest jadalna, to zrobię pingwinki
dzbry
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2015, 13:15
ComeToMeBaby, Bozia3, macduska, *aga*, moremi, gretka, BISCA, Mimbla, Sabina, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
pierwiastka wrote:http://naforum.zapodaj.net/thumbs/9928da89814f.jpg
proces tworzenia szaszłyków "od kuchni"
i jeszcze te kanapki roladowe, co sie odcina górę weki też...
ja bym to mogła skopiować i wrzucić, ale to są Twoje przepisy, więc niech idą od Ciebiepierwiastka, Magda*, moremi, peppapig, BISCA, Sabina, iwcia77, Mimbla lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:eeee taaam fantazję
wystarczy google i ovufriend
mam tą błękitną galaretkę
skoro nie jest jadalna, to zrobię pingwinki
dzbrymacduska, ComeToMeBaby, moremi, Reni, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Magda, jaka uzdolniona? Jedyne co zrobiłam, to zamowiłam te serduszka u dziewczyny, która je robi
Bo nie tylko Kometa takie dostała. Ale każda z "wygranych" ma je w innym kolorze. Komecie trafiłam z kolorem i mam nadzieję, że reszcie równieżMagda*, *aga*, ComeToMeBaby, moremi, BISCA, beates, Mimbla, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Ja po wizycie u ginki...ovu mnie oszukało że wszystko stracone, na szczęście się poprawiło-owulacja nadciąga...pecherzyk ma 22 mm...endometrium 11....ciekawe czy mąż zdąży
Tyle pyszności nawrzucałyście ...a ja mam gości mieć na tydzień...potem na okres sylwestrowy...więc zlitujcie się i przyślijcie to do mnie
Bozia3, moremi, pierwiastka, gretka, BISCA, macduska, Sabina, ania.g, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
Żyj chwilą ! Chyba, że chwila jest nieprzyjemna, w takim przypadku zjedz ciasteczko. –Ciasteczkowy Potwór -
nick nieaktualnypeppapig wrote:Noce przesypia czasem na jednym pampersie bo szkoda mi go budzić. Wczoraj koło 21 zasnął,potem jadł koło 24 i rano o 5 zmiana pieluchy jedzenie i spanie. Śpioch,potrafi tak do 10 zwykle. Kryzys ma ok 16-18 czasami potrafi dać w kość. Ogólnie spokojny choć nie śmieszek jakiś.
A jakjestesmy juz przy kostce to musze przyznac ze jestem rozczarowana stosunkiem jej mozliwosci a cena
Ale wiecie wlasnie wyczytalam ze dzieci od 12 tyg zycia reaguja ,rozpoznajac emocje u rodzica,no i jestem zawiedziona sama soba bo Bastek ma czesto zmeczona,smutna mame a czasami zla i podirytowana,no coz moze podziekowac swojemu tatusiowiWiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2015, 13:26
-
nick nieaktualny
-
Bozia3 wrote:pierwiastka wrzuć to proszę do przepisów i ze zdjęciem końcowym - bo mi się ten pomysł bardzo podoba....
i jeszcze te kanapki roladowe, co sie odcina górę weki też...
ja bym to mogła skopiować i wrzucić, ale to są Twoje przepisy, więc niech idą od CiebieBozia3 lubi tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter