X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 grudnia 2015, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobrego dnia dziewczyny pasowałoby jakie pranie zrobić i odkurzyć.

Magda*, iwcia77 lubią tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2015, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też się domagam powrotu królika paszczowego!!!

Krycha, wyłaź z kartona. Tu też spędzamy czas na oczekiwaniu. Na wszystko ;-) Oć Oć, bo się na fjenta nie załapiesz.

Kapta - cieszę się, że dziś jakby lepiej :-)

Pierwiastka - fajne te kulinarne ciekawostki. Tak, ja na razie jestem na etapie gotowania "zjedz i przeżyj ", do tego staram się, żeby talerz był ładnie skomponowany. Się naoglądało tych Master Szefów i teraz jak nie ma pięknie na talerzu to już nie smakuje tak samo ;-)

krycha.stara, ania.g, pierwiastka, Magda*, iwcia77 lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2015, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, dziś przy zastrzyku o mało co zjazdu nie zaliczyłam. Zrobiło mi się słabo, mroczki, ciemność, nudności. Aż się poszłam przywitać z sedesem na wszelki wypadek, ale na szczęście po chwili przeszło. Mąż mnie ratował, okno otwierał, ułożył wygodnie, prowadził za rękę do sedesu i do łóżka. Obserwował, przeprowadził wywiad i przykładał mokrą ściereczkę do czoła. Aż się spociłam z wrażenia...
    Dżizas, nigdy tak nie zareagowałam na zastrzyk.

Magda* lubi tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • sandra80 Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2015, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdala wrote:
    Jaki, jaki. Swieta ida, nie?
    No.
    Krolik swiateczny wpadl z zyczeniami na 5min. :-)

Yyy Magdala chyba Ci się święta pokićkały, no chyba że to był królik przebrany za świętego Mikołaja???

Siedzę nadal w kartonie, ale wylazłam bom głodna a u Was tak pięknie pachnie jedzeniem.
    Kapta, mam nadzieję że szybko Ci przejdzie ten stan. Może poproś kogoś żeby ten casting na pomoc dla Ciebie przeprowadził. Mamę na ten przykład. Jak hormony buzują to Tobie się nikt podobać nie będzie do opieki nad Maksem.
    A i jeśli chodzi o ten olej kokosowy to są dwa rodzaje nierafinowany można używać w celach kosmetycznych (ma wiele zastosowań) a rafinowany do smażenia.
    Miłego łikenda kobiety :)

krycha.stara, moremi, pierwiastka, iwcia77 lubią tę wiadomość

gann9jcgo804inbp.png

1lxlm6r.png

sandra80
    "Nie narzekaj, że masz pod górę skoro zmierzasz na szczyt"
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2015, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krycha!

krycha.stara lubi tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2015, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skurczybyku!

c5e015d88e.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2015, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wyłaź!

c5e015d88e.png
  • ivf-ivf Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2015, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krycha pije wino w kartonie ;-) informacje zaczerpnięte u źródła :-)

krycha.stara, ComeToMeBaby, pierwiastka, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2015, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kometa, miło że masz takiego troskliwego męża :)

ComeToMeBaby, Magda*, peppapig, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • pierwiastka Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2015, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to się powtórzę: królicze uszka urocze jak zawsze ;D załapałam się, brawo ja! zdjęcia te poprzednie też bardzo mnie siem podobają, więc wiesz, jak będę planowała sesję, bo brzuszkowa w planie jest, to już wiem do kogo się uśmiechnę ;)

Pepa takiego prezenta to bym przyjęła na klatę bez dwóch zdań :)

Kometa, u mnie nie może być inaczej :) matka żeby mnie oderwać od spódnicy to dawała mi wałki, łyżki, warzęchy i inne stolnice, do tej pory jest gdzieś na strychu mini drewniany zestaw wszelkich narzędzi kuchennych o jakich można zamarzyć, niektóre własnoręcznie ozdabiałam farbami nawet :) poza tym ja z matką kontra trzech chuopa to trzeba było w kuchennym kieracie się uwijać :D no i tak mi zostało że wyszukuję na necie ciekawe pomysły, zdjęcia chowam w specjalny folder a przepisy wymyślam pod to co akurat w lodówce a co lepsze eksperymenty spisuje do pliku słonego lub słodkiego, dodaję foty i ściąga gotowa :)
    ale ten, no, mnie też czasem coś się uda spieprzyć więc się nie przejmuj bo w tym "fachu" to praktyka czyni mistrza jak nigdzie indziej :)

ComeToMeBaby, Bozia3, caffe, kapturnica, moremi, peppapig, gretka, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość

jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter ;)
  • Reni Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jastra wrote:
    Bozia... jak ja bym chciała mieć taką fantazję i chęć na pichcenie jak Ty.
    Ogromny szacun

eeee taaam fantazję
    wystarczy google i ovufriend ;-)

mam tą błękitną galaretkę
    skoro nie jest jadalna, to zrobię pingwinki

dzbry

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2015, 13:15

ComeToMeBaby, Bozia3, macduska, *aga*, moremi, gretka, BISCA, Mimbla, Sabina, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • pierwiastka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ivf-ivf wrote:
    Krycha pije wino w kartonie ;-) informacje zaczerpnięte u źródła :-)
    z Sandrą obie piją ;)

ivf-ivf, ComeToMeBaby, *aga*, moremi, BISCA, krycha.stara, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2015, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pierwiastka wrote:
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/9928da89814f.jpg
    proces tworzenia szaszłyków "od kuchni"
    pierwiastka wrzuć to proszę do przepisów i ze zdjęciem końcowym - bo mi się ten pomysł bardzo podoba....
    i jeszcze te kanapki roladowe, co sie odcina górę weki też...

ja bym to mogła skopiować i wrzucić, ale to są Twoje przepisy, więc niech idą od Ciebie

pierwiastka, Magda*, moremi, peppapig, BISCA, Sabina, iwcia77, Mimbla lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• caffe Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2015, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    eeee taaam fantazję
    wystarczy google i ovufriend ;-)

mam tą błękitną galaretkę
    skoro nie jest jadalna, to zrobię pingwinki

dzbry
    Reniek, to nie jest tak, ze te odmiennie kolorowe są jakieś mega tragiczne w smaku. A co do stwierdzenie, ze te akurat sa syfne, to się pytam, czy te truskawkowe itp. są mniej? Oczywiście wszystkie są tak samo syfne jeśli chodzi o ich skład chemiczny.

macduska, ComeToMeBaby, moremi, Reni, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Dziobak Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2015, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Magda, jaka uzdolniona? Jedyne co zrobiłam, to zamowiłam te serduszka u dziewczyny, która je robi :-)
    Bo nie tylko Kometa takie dostała. Ale każda z "wygranych" ma je w innym kolorze. Komecie trafiłam z kolorem i mam nadzieję, że reszcie również :-)
    Ja dostałam z Carpe Diem. I karpam na 100%! :-)

Magda*, *aga*, ComeToMeBaby, moremi, BISCA, beates, Mimbla, iwcia77 lubią tę wiadomość

• *aga* Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2015, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :-)

Ja po wizycie u ginki...ovu mnie oszukało że wszystko stracone, na szczęście się poprawiło-owulacja nadciąga...pecherzyk ma 22 mm...endometrium 11....ciekawe czy mąż zdąży ;-)

Tyle pyszności nawrzucałyście ...a ja mam gości mieć na tydzień...potem na okres sylwestrowy...więc zlitujcie się i przyślijcie to do mnie ;-)

Bozia3, moremi, pierwiastka, gretka, BISCA, macduska, Sabina, ania.g, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

Żyj chwilą ! Chyba, że chwila jest nieprzyjemna, w takim przypadku zjedz ciasteczko. –Ciasteczkowy Potwór
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 grudnia 2015, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    peppapig wrote:
    Noce przesypia czasem na jednym pampersie bo szkoda mi go budzić. Wczoraj koło 21 zasnął,potem jadł koło 24 i rano o 5 zmiana pieluchy jedzenie i spanie. Śpioch,potrafi tak do 10 zwykle. Kryzys ma ok 16-18 czasami potrafi dać w kość. Ogólnie spokojny choć nie śmieszek jakiś.
    Ciesze sie ze piszesz ze Kajtek to nie smieszek,bo czytajac Kapte juz zaczelam myslec ze z Bastiaanem cos nie tak,wprawdzie od jakiegos czasu obserwujemy niesmialy usmiech ,lecz naprawde niesmialy,az mialam watpliwosci czy znow smieje sie do sciany czy sufitu-to jego ulubione obiekty kontemplacji,nie jakies zabawki czy kostka -projektor
    A jakjestesmy juz przy kostce to musze przyznac ze jestem rozczarowana stosunkiem jej mozliwosci a cena :/

Ale wiecie wlasnie wyczytalam ze dzieci od 12 tyg zycia reaguja ,rozpoznajac emocje u rodzica,no i jestem zawiedziona sama soba bo Bastek ma czesto zmeczona,smutna mame a czasami zla i podirytowana,no coz moze podziekowac swojemu tatusiowi

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2015, 13:26

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 grudnia 2015, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    peppapig wrote:
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/35f3082ced5a.jpg http://naforum.zapodaj.net/thumbs/1ea626f0b70b.jpg
    Zapraszam na drugie śniadanie :-)
    Poprosze ciasteczka do herbaty,na zdrowe i smaczne wygladaja :-)

peppapig lubi tę wiadomość

• pierwiastka Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2015, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    pierwiastka wrzuć to proszę do przepisów i ze zdjęciem końcowym - bo mi się ten pomysł bardzo podoba....
    i jeszcze te kanapki roladowe, co sie odcina górę weki też...

ja bym to mogła skopiować i wrzucić, ale to są Twoje przepisy, więc niech idą od Ciebie
    zrobione

Bozia3 lubi tę wiadomość

• Dziobak Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2015, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Królika nie widzialam! Dawać królika jeszcze raz!!
    Zara, a może to był zajac??

‹‹ 12608 12609 12610 12611 12612 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ