X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2015, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda* wrote:
    Ale wiecie wlasnie wyczytalam ze dzieci od 12 tyg zycia reaguja ,rozpoznajac emocje u rodzica,no i jestem zawiedziona sama soba bo Bastek ma czesto zmeczona,smutna mame a czasami zla i podirytowana,no coz moze podziekowac swojemu tatusiowi
    smutne to co piszesz
    consoling2.gif

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 grudnia 2015, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    smutne to co piszesz
    consoling2.gif
    Moze dlatego taki nie skory do smiechu?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2015, 13:46

• Reni Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2015, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Reniek, to nie jest tak, ze te odmiennie kolorowe są jakieś mega tragiczne w smaku. A co do stwierdzenie, ze te akurat sa syfne, to się pytam, czy te truskawkowe itp. są mniej? Oczywiście wszystkie są tak samo syfne jeśli chodzi o ich skład chemiczny.

mam całą torbę i zamierzam je użyć
    najwyżej dam teściowej na drogę ;-)

ComeToMeBaby, caffe, moremi, beates, paszczakin, nick nieaktualny, BISCA, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • caffe Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2015, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    mam całą torbę i zamierzam je użyć
    najwyżej dam teściowej na drogę ;-)
    ładnie wygląda posypka z kolorowych galaretek, czyli takich pokrojonych w drobną kosteczkę

albo

można warstwami wylewać jedna na drugą i też takie "galaretki" ładnie wyglądają

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2015, 13:49

Bozia3, nick nieaktualny, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2015, 13:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    proszzz

Plan zajęć OF
    Dorbie 02.12.2015 r. http://naforum.zapodaj.net/thumbs/d3822b358b83.png http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/baby3-smiley.gif
    MOREMI 17.11.2015 r. http://naforum.zapodaj.net/thumbs/d3822b358b83.png http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/baby3-smiley.gif
    Natka 25.11.2015 r. http://naforum.zapodaj.net/thumbs/d3822b358b83.png http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/baby3-smiley.gif

Kometa 13.12
    Gretka 14.12
    Efcia 15.12
    Reni 16.12
    Bisca 18.12
    Luna 20.12 egzamin http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/baby-boy-smiley.gif
    Yesenia 22.12 egzamin
    *aga* 26.12 egzamin
    Magdala 26.12 egzamin
    Ania.G 30.12
    Kometa 12.2015 http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/baby-boy-smiley.gif
    Reni styczeń 2016 http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/baby-boy-smiley.gif
    Bisca styczeń 2016 http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/baby-boy-smiley.gif
    Bisca 5.01.2016
    Jastra 5.01.2016
    Jastra 12.01.2016

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2015, 14:20

ComeToMeBaby, gretka, *aga*, nick nieaktualny, moremi, nick nieaktualny, nick nieaktualny, ania.g lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 grudnia 2015, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moze czlowiek ma za duzo occzekiwan?gdyby nie oczekiwania to nie byloby rozczarowan,prawda?czlowiek moglby tylko byc pozytywnie zaskoczony
    Trzeba wziac odpowiedzialnosc za wlasne szczescie
    Zyc bez postawy rozczeniowej :-)

ivf-ivf, nick nieaktualny, nick nieaktualny, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość

• gretka Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2015, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ooo Pani wrocila :-) z dziennikiem- to ja dodam ze w pn. 14.12 mam punkcje :-)

pierwiastka, ComeToMeBaby, nick nieaktualny, moremi, beates, Reni, nick nieaktualny, paszczakin, Magdala, nick nieaktualny, ania.g, Mimbla, BISCA, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

gretka
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2015, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda* wrote:
    Ciesze sie ze piszesz ze Kajtek to nie smieszek,bo czytajac Kapte juz zaczelam myslec ze z Bastiaanem cos nie tak,wprawdzie od jakiegos czasu obserwujemy niesmialy usmiech ,lecz naprawde niesmialy,az mialam watpliwosci czy znow smieje sie do sciany czy sufitu-to jego ulubione obiekty kontemplacji,nie jakies zabawki czy kostka -projektor
    A jakjestesmy juz przy kostce to musze przyznac ze jestem rozczarowana stosunkiem jej mozliwosci a cena :/

Ale wiecie wlasnie wyczytalam ze dzieci od 12 tyg zycia reaguja ,rozpoznajac emocje u rodzica,no i jestem zawiedziona sama soba bo Bastek ma czesto zmeczona,smutna mame a czasami zla i podirytowana,no coz moze podziekowac swojemu tatusiowi
    Magda pamietaj ,ze rozwoj kazdego dziecka jest indywidualny .A tym bardziej musisz korygowac wiek swojego malucha mniej wiecej o ten czas co się wczesniej urodził.Bo gdybyś urodziła małego w terminie porodu byłby znacznie młodszy niż wynika to z Twojego suwaka.Jeszcze troche i będzie się śmiał całą japą na Wasz widok. 8)

ComeToMeBaby, nick nieaktualny, nick nieaktualny, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 grudnia 2015, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda też jestem trochę rozczarowana kostką,u nas leci tryb kolorowy zwykle.
    Każde dziecko idzie swoim trybem :-) byle zdrowe były nasze chłopaki. No a do zmęczenia masz prawo,też zwykle jestem zmęczona i jak córka do mnie wali z lekcjami koło 18 mam już dość. Muszę jej przecież pomóc nie powiem jestem zmęczona :O ona chętnie pobawi się z Kajtkiem nawet z godzinę. A faceci,pff mojego mam czasem po dziurki w nosie. Może dodam,że ja swojemu dziecko wręczam niech ponosi,poprzytula. Proszę grzecznie by coś zrobił jak ja nie mogę,też jakoś się nie garnie. Tyle,że późno wraca z pracy no ale..dziękuję,że jest.
    Sił ci życzę :-)
    Kapcia Tobie też <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2015, 14:05

*aga*, kapturnica, moremi, nick nieaktualny, Bozia3, nick nieaktualny, BISCA, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 grudnia 2015, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdala wrote:
    ....
    Wczoraj wszystko poszlo zgodnie z planem, a dzis piekny skok tempki. Pan Buczek sobie jaja robi, ze takie ksiazkowe objawy i wykresy sie marnuja. ;-)

Milego.

Pan Buczek zajęty czym innym jest. :-)

nick nieaktualny, ivf-ivf, moremi, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 grudnia 2015, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morek a Ty se radzisz z dzieciem?
    Ciekawe jak Dorbie i inne młode mamy ;)

nick nieaktualny, moremi, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość

• beates Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2015, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pierwiastka jestem pełna podziwu! Cuda w kuchni wyczyniasz !

Witam się !

nick nieaktualny, pierwiastka, nick nieaktualny, Bozia3, nick nieaktualny, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 grudnia 2015, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Megi coś ostatnio nie widać!

ComeToMeBaby, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 grudnia 2015, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z kulinarnych pomysłów to jeszcze mogą być pomidory faszerowane zółtym serem i sosem czosnkowym. Szybkie i nie wymagaja piekarnika.

pierwiastka, ivf-ivf, nick nieaktualny, Bozia3, nick nieaktualny, ania.g, BISCA, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2015, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Pan Buczek zajęty czym innym jest. :-)
    tia... Palcem Bozi :P
    buahahahahahahahaaa

nick nieaktualny, nick nieaktualny, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • gretka Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2015, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kometa przemysl co napisac- bo okraglutki post :-)

nick nieaktualny, ComeToMeBaby, iwcia77 lubią tę wiadomość

gretka
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 grudnia 2015, 14:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    tia... Palcem Bozi :P
    buahahahahahahahaaa

A ja nie o tym Panu. :-)

ComeToMeBaby, moremi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 grudnia 2015, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny jeszcze chciałam Wam okazać czapkę którą babcia zrobiła Kajtkowi :-)
    Sory za skasowanie żaby :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2015, 15:14

nick nieaktualny, pierwiastka, beates, ivf-ivf, paszczakin, gretka, caffe, ComeToMeBaby, moremi, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• pierwiastka Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2015, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Z kulinarnych pomysłów to jeszcze mogą być pomidory faszerowane zółtym serem i sosem czosnkowym. Szybkie i nie wymagaja piekarnika.
    albo takie podłużne małe pomidorki, nakrawane do połowy na krzyż, wydrążone i faszerowane pastą z awokado z tym wydrążonym srodkiem, albo tuńczyka czy jajka - wyglądają jak tulipany i też bez piekarnika się robi ;) http://naforum.zapodaj.net/thumbs/ccac50833f98.jpg

albo imprezowa wersja caprese
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/6aded0c66332.jpg

nick nieaktualny, ivf-ivf, ComeToMeBaby, nick nieaktualny, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość

jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter ;)
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2015, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    peppapig wrote:
    Dziewczyny jeszcze chciałam Wam okazać czapkę którą babcia zrobiła Kajtkowi :-)

Dodam iż mam z dwadzieścia różnych czapek ;)

<3 <3

20!?

to ja myslalam, ze Adam ma duzo ;)

poooka jakies fajne jeszcze!

ivf-ivf, ComeToMeBaby, pierwiastka, moremi, nick nieaktualny, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
‹‹ 12609 12610 12611 12612 12613 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Masz objawy duszności wydechowej, ale nie jesteś zdiagnozowany? Lekarz online może pokierować Cię dalej

Duszność wydechowa utrudnia oddychanie, szczególnie podczas wydychania powietrza. Uczucie braku tchu może budzić niepokój. Jeśli doświadczasz takich objawów, a diagnoza wciąż nie jest postawiona, warto skonsultować się z lekarzem. Konsultacja online to szybki sposób na omówienie symptomów, uzyskanie wstępnej oceny i wskazówek dotyczących dalszej diagnostyki.

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ