35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
peppapig wrote:Przez to klikanie na ovu nic nie zrobiłam w domu? no tylko odkurzyłam. Nadal w piżamie jestem!
Brawo jaComeToMeBaby, Magda*, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnymoremi wrote:Peppa, to juz pewnie w 74 się wbija?
Jeszcze ma 68 ale te węższe są już za małe. Znowu 74 trochę dużawe,w takim tempie za tydzień,dwa beda dobre
Chyba ne da się przekarmić karmiąc piersią?moremi, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMagda* wrote:He? Bez piekarnika?prosze bardziej obrazowo
Normalnie.
Obcinacz cześć z ogonkiem, wydrazasz miąższ. Ser żółty trzesz na grubej taryfę, dodajesz trochę majonezu, jogurtu, soli, pieprzu i czosnku. Nadziewane masą pomidory i gotowe. Można położyć odcięte dekiel, albo ozdobić inaczej.
I podajesz na zimno.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2015, 15:31
peppapig, Bozia3, ivf-ivf, Sabina, Magda*, Mimbla, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
peppapig wrote:Tak szybko wyrósł z ubrań,że jestem w szoku.
Jeszcze ma 68 ale te węższe są już za małe. Znowu 74 trochę dużawe,w takim tempie za tydzień,dwa beda dobre
Chyba ne da się przekarmić karmiąc piersią?iwcia77 lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
moremi wrote:I Bozia! Samotne macierzyństwo musi być bardzo wyczerpujące. I macierzynstwo bez pomocy faceta...
I tym bardziej kocham swojego męża. I Dżejmsa Simby.
no ja już nic nie mogę pisać o Dżejmsie....bo po tym śnie, to aż mi głupio się odezwać....
minęło wiele lat od tamtych chwil...z perspektywy czasu już mnie to nie rusza...wtedy nie było trudne wyczerpanie fizycznie - wręcz tylko to nakręcało mnie do życia...Najgorszy był raczej ogromny ból i zawód, że moje kilkuletnie małżeństwo i wieloletni związek rozpada się w takim momencie - kiedy rodzi się dziecko....to był dla mnie ogromny szok i to było najtrudniejsze...reszta spraw przez dobre kilka lat szła z automatu...taki robot był wtedy ze mnie...
moremi, caffe, ivf-ivf, macduska, ComeToMeBaby, Sabina, Magda*, Mimbla, Dziobak, gosia7122, BISCA, efcia, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
gretka wrote:Kometa przemysl co napisac- bo okraglutki post
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/25d176610288.jpg
Dziewczyny! Nadejszła wiekopomna chwila: to mój 10-tysięczny post..
Wykorzystam go, aby wyrazić swe wzruszenie, zaskoczenie i zdziwienie, że... nadal tu jestem. A nie! wróć! Że tyle piszę i nie macie mnie dośćNo- a jeśli macie to nie mówicie. I nie muszę łazić do kartona.
Wszystkim życzę tego co dla każdej dobrego:
- udanego bzykania,
- wygodnych kurników do wysiadywania jajek,
- owocnego zaciążania,
- dobrych instrukcji obsługi dzieciów (i chłopów),
- sielanki w domach,
- wsparcia na czas,
- dobrych rad na zapas,
- wznoszenia się na szczyty kulinarne albo jakiekolwiek, z naciskiem na te przyjemne
- kominków w domach (bo gdzieś te ołówki przydałoby się spalić po użyciu),
- no i dla każdej coś extra: po 3 osobiste życzenia do spełnienia najskrytszych marzeń spoza listy
Także ten: peace & love, love & peace!
Chciałabym podziękować mężowi, mamie, tacie i panu Ziutkowi z monopolowego. Jestem taka wzruszona, że... że.... ---> proszę kliknąć:
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/ad4e51a623c1.gifBozia3, gretka, peppapig, moremi, kapturnica, ivf-ivf, Sabina, krycha.stara, macduska, Magda*, caffe, ania.g, megan8, *aga*, pierwiastka, Mimbla, gosia7122, dorbie, BISCA, beates, paszczakin, Reni, efcia, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
ale jaja
zrobił się 10 001
także ten...
lipa
to co? życzenia się nie liczą???
tak myślę i myślę i.... wymyśliłam, że się liczą
bo tak.
ivf-ivf, Magda*, pierwiastka, BISCA, paszczakin, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:ale jaja
zrobił się 10 001
także ten...
lipa
to co? życzenia się nie liczą???
tak myślę i myślę i.... wymyśliłam, że się liczą
bo tak.Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDobrze, ze jestem po obiedzie
Laski cuda tworzyciewstyd mi Was czytac, bo ja to w kuchni raczej tak sobie radze
już wiem kto.będzie gotował na komunie / wesele mojej corkito bedzie impreza
Ps. Witam się .
Piątek a ja przeziebiona. Aż nie wypadaMagda*, ania.g, ComeToMeBaby, pierwiastka, kapturnica, Mimbla, moremi, gosia7122, BISCA, SolarPolar, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
peppapig wrote:No już wszędzie obleciała! Kometo czy Ty masz adhd? (Jeśli to coś istnieje)
Ona tam na tym krakowskim wątku jest prawie pół bogiemma tam posluch u dziewczyn
tylko ołówkiem mogla by czasem rzucić....
Sabina, gretka, ComeToMeBaby, moremi, BISCA, peppapig, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość